I onsdag sminkade jag artisten Galaxa och sen följde vi med på Lakritsfestivalens pressvisning i Globen. Väldigt kul!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här kommer bilder från en sminkning från en lektion för nån vecka sen. 90-talet stod på schemat här!

Likes

Comments

Idag har vi plåtat för Christian Mobergs webbshop. Fixade makeupen på båda modellerna och assisterade under plåtningen. Gjorde en naturlig look med bruna skuggor på modellen Alexandra som ni kan se på bilderna. Så kul och lärorik dag!

Likes

Comments

Just nu i kursen håller vi på med olika årtionden. Hur kul som helst!! På dagens makeup lektion var det 80-talet som stod på schemat. Massor av färger, det gillar vi!

Likes

Comments

Tänkte tipsa om mina absoluta favoriter när de kommer till fransar! Dom kommer från Ardell och heter Demi Wispies. Brukar alltid köpa det här smarta fyrpacket! Använder dessa dagligen, blir naturliga och verkligen såå fina på.

Likes

Comments

Idag har vi varit på uppdrag hos Webstep hela dagen. Sminkade 14 personer, både män och kvinnor! Har haft en jätterolig och lärorik dag och resultaten blev superbra så jag är nöjd!

Likes

Comments

Här kommer lite behind the scenes från dom senaste dagarna på praktiken. Det har varit omslag för tidning och även skivomslag där jag gjort makeupen.

Längtar tills jag får dom färdiga bilderna så jag kan visa dom för er, dom är grymma!

Likes

Comments


- Undvik att använda värmetänger så mycket som det bara går då det sliter väldigt mycket på håret, och när du använder det så glöm inte att använda ett bra värmeskydd! Samma sak gäller med hårfön, låt håret självtorka.

- Gå och toppa håret regelbundet så man får bort de kluvna hårtopparna för snyggare och starkare hår.

- Använd hårsnoddar utan metall på då det sliter på håret.

- Borsta håret extra när det är smutsigt för att dra ner oljorna ut i längderna och topparna, håret blir glansigare och finare. Borsta INTE håret när det är blött, det är mycket skörare då och kan lätt gå av och skadas. Vänta tills det torkat.

- Gör en inpackning minst en gång i veckan. Vill man ha ännu bättre effekt kan man låta inpackningen sitta under natten genom att sova med en plastpåse över.

- Sov gärna med håret i en fläta för att minska slitage. Inga tovor eller trassligt hår!

- Håret påverkas av hur vi mår; ät rött och ta hand om dig själv för finare och friskare hår

- Tvätta inte håret för ofta! Tvätt varannan dag eller ännu mer sällan är det bästa.

- Använd produkter som är anpassade för din hårtyp och din hårbotten.

- När du tvättar håret kan du passa på att massera hårbotten då det sätter igång blodcirkulationen och gör att håret växer snabbare.


Likes

Comments

Hej på er och välkomna till min nya blogg! Här kommer ni få ta del av mitt liv och det jag brinner allra mest för som då är nästan allt man kan tänka sig inom skönhet. I form av text, bilder och även videos kommer ni få se tutorials, steg-för-steg, hauls, olika resultat m.m.

Hoppas ni kommer gilla bloggen och att ni vill följa den! Kram Cathrine


Likes

Comments