View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår var Jenny, Sofie, Iréne och jag bjudna till Josse på den årliga julgrötskvällen. Vi åt förstås supergod risgrynsgröt, gott bröd, rocky road och drack hemlagad glögg. Kunde verkligen inte klaga! :)

Idag har vi klarat av den näst sista skoldagen för i år. Vår tent som vi skulle ha nästa vecka är flyttad till januari, så en sak mindre att stressa över nu :) På tisdagen har vi sista skoldagen och det är dessutom sista dagen i nuvarande skolan eftersom skolan flyttar till Brändö efter jul. Spännande med flytt men också lite nervöst.. :)
På onsdagen ska vi med klassen fira att jullovet börjat med jullunch på Strampen, som vi väntar!!

Skönt med helg nu. Ska bl.a. spela två futsalmatcher imorgon på dagen och på kvällen blir det julfest hos Robin! :)


Likes

Comments

View tracker

Helgen gick snabbt även om vi inte gjorde så jättemycket. På lördag blev det mat hos Kims mamma, senare såg vi en fotbollsmatch och efter det blev det lite kortspel. På dagen var jag också och testade glasögon i stan. Min syn har blivit så mycket sämre så jag borde skaffa nya glasögon. Om ni vet var jag får de billigaste och bästa glasögonen, så säg till :D

Vi har även bakat pepparkakor, myst framför brasan i Solv och blivit bjudna på goda hamburgare.
Igår på självständighetsdagen spenderade jag hela dagen i Lapua där vi hade två futsalmatcher med laget, en vinst och en förlust blev det.
På kvällen var jag och Kim hos Josse och Jeppe där vi spelade kort, drack glögg och åt gott! :) Lyckad kväll och överlag en bra ledig vecka. Imorgon tillbaka till skolan!

Har börjat räkna ner på riktigt nu till jullovet, om en vecka sitter vi i bilen påväg ner till Ekenäs. Det bästa är att Kim kommer med och vi har en del roligt program, så jag ser så framemot de dagarna!


Likes

Comments

Jullovet närmar sig och det återstår endast 4 skoldagar kvar under 2 veckor. Idag hade vi skola ungefär en kvart och efter det tog vi helg, nu har vi 6 dagar ledigt tills nästa skoldag. Helt ok om ni frågar mig!

Imorgon öppnar XXL här i Vasa så det blir ett besök dit på morgonen med Kim och därefter shopping och lunch med Josse :)

Förresten så har jag i år lagat en julkalender åt Kim, så han får ett paket varje dag! Så roligt att fixa det och det blev riktigt fint då jag hängde upp paketen på hans vita trästege :)
Själv har jag i år två chokladkalendrar och efter en godispaus på 3 månader så kan ni ju tänka er hur lycklig jag var över att få två chokladbitar imorse!! 😍


Likes

Comments

Även om förra veckan var väldigt tung så var det överlag en jättebra vecka. Presentationen av exemensarbetet gick riktigt bra och mognadsprovet som skrevs på fredagen blev godkänt, likaså själva examensarbetet. Nu är det största arbetet avklarat och godkänt och vi kan så småningom börja fokusera på utvecklingsarbetet som ska göras i vår, som tur nog är ett mycket mindre projekt.

Förutom skola hann jag också med ett antal cafébesök under veckan, en hel dag på stan med Josse, lite lillajulsfiras i Solv, julmarknad i Stundars och tjejkväll hos Jenny med Josse, Iréne och Sofie :) Dessutom besökte jag och Kim både gymmet och simhallen en kväll. Kan inte minnas när jag senast varit på gym.. Superkul iallafall!

Avslutade sen veckan med tacokväll med Kim på söndagen efter att vi med laget avklarat får första futsalseriematch för den här säsongen.


Likes

Comments

I helgen har vi spelat futsal med laget i Damjanturneringen. Jättekul helg med 3 matcher på lördag och 1 match på söndag. På lördagkväll var det fest på Leipätehdas så vi var 5 stycken från laget som for ut och dansade efter förfest här hos mig. Härligt gäng att hänga med, massa bra diskussioner och mycket skratt förstås.

Även om turneringen i princip gick så dåligt som den kunde gå för oss så var vi ändå nöjda med tanke på att vi inte spelat futsal ihop tidigare, endast fotboll. Vi deltog med mest för skojs skull och roligt hade vi, och det är ju det viktigaste :)
...och nästa helg börjar futsalserie för oss, som vi förstås är taggade inför!

På onsdag väntar presentation av vårt examensarbete, vilket jag behöver börja öva på. På fredagen skriver vi mognadsprovet.
En intensiv skolvecka, men efter den här veckan kommer allt kännas så enkelt. Bara några få uppgifter och en tent kvar före jullovet.

Likes

Comments

Ledig måndag som sagt och den har spenderats några timmar med Kim, först på lunch i ÅA följt av kaffe på stan. Lite skoluppgifter har jag också hunnit med och tänkte fortsätta med det några timmar till.

Nu väntar två lite stressigare veckor med mycket mer lektioner än de senaste veckorna, samt förberedning inför presentationen av examensarbetet som nu förövrigt är godkänt och inbundet.
Men, som allt annat, så brukar det ju lösa sig.

Helgen blir iallafall kul med futsalturnering med laget här i Vasa! Så något har jag att se framemot den här veckan iallafall :)


Likes

Comments

Gårdagen spenderades först som barnvakt i Solv och sedan i Hartmans kupolen på Linn & Kalles förlovningsfest. En jättelyckad fest med bra program och mängder av god mat! :)

Idag blir det en eftermiddag och kväll i Malax, men före det ska lite skoluppgifter lagas! Ledig dag imorgon ännu före 4 dagar i skolan kallar.

Likes

Comments

Gårdagens förfest och utgång blev såå lyckat!
Förfestade hos mig med vin, några rundor Pidro och massa prat. Vid halv 12 drog jag med mig Jenny och Josse till Leipätehdas där det var Halarkalas. Vi hade så sjukt roligt. Kände sån lycka då vi dansade och hoppade runt på dansgolvet till suverän musik. Nästan som man skulle ha varit 18 igen haha 😄

Likes

Comments

Första skolveckan efter praktiken började lugnt med endast en skoldag och fortsätter också lika lugnt nu inkommande vecka. Riktigt skönt med en mjuk start.

Förra helgen hade jag besök från Ekenäs här. Då blev det shopping hela lördagen på stan och mat på Outback på kvällen. Jättekul helg på alla sätt och vis :)

Den här helgen har gått snabbt även om jag inte från början hade något inplanerat. Igår blev det ändå en eftermiddag i Vasklot. Vi gick en vandringsled igen, lite längre än sist, med Mia och Cornelia. Stannade halvvägs i skogen och grillade korv, drack varm kakao och åt kanelbullar. Körde sen till Solv och stannade där hela kvällen. Blev igen bjudna på god mat samt glögg och pepparkakor. Spelade spel flera timmar och vid midnatt sökte vi oss hemåt.


Likes

Comments