Ja, det er fint med vinter, og det er en koselig årstid. Men nå er vi kommet langt ut i mars, og det er straks april, så det er ganske frustrerende å måtte skrape bilen på morgenen! Jeg lengter etter varmere tider, vår, med fint vær og høyere temperatur så vi kan ta frem vårjakkene, og barna i barnehagen kan gå uten dress og vintersko. Nå er det på tide at frosten drar sin veg.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg sitter i sofaen her hjemme, Empire surrer på tv´en mens jeg skroller nedover ulike nettaviser. Folk forteller meg ofte at jeg ikke følger nok med på nyhetene, leser aviser osv, så jeg prøver å stikke innom når jeg ikke har noe annet å gjøre, og jeg kommer på det. Men, altså.. Når en skroller nedover VG og leser overskriftene, så er det jammen ikke hyggelige nyheter som møter deg. Jeg mener, hvordan kan folk få seg til å ta på seg ett belte, eller en vest, gå ut blant folk, uskyldige mennesker og blåser seg selv, og dem i luften? Du kan lese om barn, små uskyldige barn, som blir misbrukt og mishandlet av voksne mennesker og en fire åring som blir halshugd på åpen gate. Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan folk kan få seg til å gjøre slike grusomme ting mot andre mennesker. Uskyldige mennesker som aldri har gjort noe for å skade noen andre mennesker i sitt liv. Og jeg føler meg hjelpesløs. Jeg skulle så gjerne gjort noe for å hjelpe alle disse stakkars menneskene, men hva kan lille meg gjøre? Jeg kan ikke stoppe krigen, dessverre. Jeg kan heller ikke stoppe syke mennesker som finner på å misbruke barn, for forhåpentligvis kjenner jeg ingen som kunne funnet på å gjøre noe slikt. Men hva skal vi gjøre? Bare sitte her å lese om forferdelighetene på VG? Hvem hjelper det?Bilder fra VG.

Likes

Comments

Ja vell, mitt navn er Cathrine Kavli, jeg er 21 år og kommer fra en liten, frodig øy i Ryfylke, som heter Talgje. Her er jeg oppvokst på gard med ky(eller kuer for dere som er litt fine på det), 3 brødre, mamma, pappa, en hund med navn Kaisa, og så har jeg i nyere tid fått en fosterbror.

Nå bor jeg på Røyneberg i Sola, sammen med en venninne (Margit). Jeg er lærling og tar fagprøve om bare noen måneder, da blir jeg ferdig utdannet barne- og ungdomsarbeider.

I september gifter jeg meg med min bedre halvdel. Han heter Hans Andreas, og vi har vert kjærester siden vi gikk i 2.klasse på videregående (4år). Da blir det stort bryllup med familie, slekt og venner. Så det går mye i bryllupsplanlegging framover!

Jeg har vert veldig glad i og ta bilder veldig lenge, men har med tiden blitt veldig dårlig til å ta fram kamera. Derfor håper jeg at jeg, gjennom bloggen, kan bli inspirert til å fortsette med dette. Samtidig vil jeg dele ting fra min hverdag, kanskje litt trening, matlaging, tips og meninger om alt og ingenting. Og frem mot bryllupet, blir det nok og en del tanker, idëer og tips ang. det!

Håper noen der ute er interessert i min lille blogg, og vil følge meg videre.

Likes

Comments