I helgen var vi på hytta til familien av samboeren min i Budor. Vi kom veldig sent på torsdagen, så det ble egentlig bare å komme seg til rette, spise og spille litt kort, før vi gikk å køyet. Det er så deilig å være oppe der, den stilliheten og den friske lufta som tvers igjennom sjela. Her slapper jeg av, helt fullstendig av!

Issa, hunden min fant seg fort til rette og koste seg veldig. Vi måte jo selvfølgelig ha med katta på hyttetur, men det gikk faktisk overraskende bra, hehe.

Vi gikk en tur før det ble biff på menyen. Jeg har jo fått meg enda en ny jobb, så vi måtte jo feire. Resten av kvelden tok vi det helt med ro og hadde det helt kanon. For en magisk tur det har vært. Jeg bare elsker høsten - hytteturer - den lille familien min - raggsokker - kortspill - fjell og natur <3

Lag dere en fin mandag alle sammen - XX <3

Likes

Comments

MODELL : KRISTINA ENGEN

FOTOGRAFI: MEG

MAKEUP HÅR STYLING: MEG

Likes

Comments

GYPSYLOVINLIGHT

Hvis du trenger Sommer boost, får du det garantert hvis du klikker deg inn på denne kontoen! hun mikser og trikser med alt fra ringer, hatter og klær. og alle de nydelige strendene hun er på - får jeg bare lyst til å bestille meg en billett til varmere strøk. personlig elsker jeg denne sofistikerte stilen! hun har også egen nettbutikk som du kan kjøpe masse godbiter fra - http://www.gypsylovinlight.com
elena_shumilova_

hvis du brenner for foto like sterkt som meg, kommer du til å elske de bildene denne dama tar! for en fotograf og for en redigering. jeg henter nesten all min inspirasjon fra denne kontoen. så gammeldagse og varme bilder gjør stemningen så yndig!


KRAFTIMAGE

denne mannen kan å fotografere. jeg elsker det nostalgiske som gjennspeiler seg i bildene hans. her også henter jeg masse inspirasjon fra!


moostwanted

denne kontoen er for de som elsker smykker og klær i boehmsk/country style. jeg digger denne stilen så behagelig og så ladeback. de har også egen nettside hvor du kan bestille disse herlige smykkene og tøffe klærne - http://www.moostwanted.com

disfunkshionmag

her får dere inspirajson alt fra klær,smykker og turer i diverse magasiner. må bare innom denne kontoen for bildene sine skyld, de er bare så smakfulle å se på! http://dfsmag.com


BYPIAS

bypias designer klær i lin, som bare gjør det hele veldig romantisk og behagelig.! i tillegg har hun interiør som inspirerer meg veldig! http://www.linenbypias.fiNYTTIHUS

nyttihus har mye interiør og klær å by på i behagelige materialer. nettsiden finner du her - http://www.nyttihus.no

på en sånn regndag som denne, er det deilig å sitte inne og sluke til seg litt inspirasjon som dette! ha en fin dag videre!

Likes

Comments

Idag hadde vi søsteren min og begge tantejentene på besøk. Hun farget håret mitt og gjorde neglene mine sommerfine. Jeg er så heldig som har en så dyktig søster til å fikse på meg det ene og det andre, jeg derimot eier ikke tålmodighet for slike ting! I tillegg koster det meg ingenting! Jeg ble hvertfall strålende fornøyd med resultatet! Jeg liker best det naturlige, så det ble en naturlig sommer look på både neglene og håret! Husk at søndagen trenger ikke å være en kjedelig dag, bruk den fornuftig og godt som alle andre uke dager!

?

Likes

Comments

Jeg må bare få lov til å skryte og være stolt av den dotten av en hund jeg har! Hun er virkelig noe for seg selv. Hun kan være en pest og plage til tider, men jeg hadde virkelig ikke klart meg uten - spesielt på tyngre dager. Nå har hun fulgt meg gjennom tykt og tynt i 6 år og tanken på at jeg en dag skal miste henne, gjør meg vondt tvers igjennom! Men det er forhåpentligvis fler år til!

Om jeg dånte av denne, helt klart ?

I S A D O R A  


Sånn, nå er jeg ferdig med å skryte! Snart helg og jobbing på meg - ha en fortsatt fin dag! 


 

Likes

Comments

View tracker

Roadtrip ? Oslo - Bergen

K R I S T I A N S A N D

Jeg vil flytte og bo i Kristiansand, SÅ fint sted med super sjarmerende dialekt! Vi måtte selvfølgelig stoppe innom boden fyllt med masse frynser og godsaker!

Stoppet på brygga og tok en soft is ?

Gikk innom en bruktbutikk langs gata, hvor jeg fikk gjort ett kupp til under 200NOK. Elsker å gå innom slike butikker!

Første natta ble på en holme rett utenfor Kristiansand! Selvom det regna godt, fikk vi satt opp teltet, grilla og kosa oss!

M A N D A LL I N D E S N E S


E G E R S U N D
Vår andre natt ble på en rasteplass rett utenfor Egersund.
Får det ikke mer stemningsfullt enn hva man lager selv, og jeg sov som en stein i bilen den natta!


H E L L E R E N
Huset var over 200 år gammelt!


Creepy tunnel vi måtte kjøre igjennom!


K A R M Ø Y
Tok ferja over fra Stavanger til Kopervik.
HVOR RÅ ER IKKE DENNE? Denne er jo perfekt på slike roadtrip turer som vi har!
B E R G E N
Bergen er jo egentlig en regnby, men vi fikk oppleve byen når den var på sitt beste, med 28 grader den ene dagen ? OG jeg forelsket meg helt!
Vi kunne jo ikke bare sitte på hotellrommet hele kvelden, så vi dro ut - å jammen fant vi en trivelig rocka type fra Tjøme, som vi ble kjent med!

Dagen etter lunsjet vi på en saloon hvor jeg følte meg absolutt hjemme! Hvis jeg noengang får meg en bar i heimen, skal jeg invistere i de råkule stolene de brukte der - love them!
Måtte selvfølgelig kjøre den kjente fløibanen opp til toppen av vakre Bergen - Yes, med vår helt egen guide vi ble kjent med.
Forelsket meg helt i de trange sjarmerende gatene i gamlebyen ?
Kastet noen slanter i ønskebrønnen - Får håpe de går i oppfyllelse!
Date på egon i solsteika?
V O S SH A R D A N G E R V I D D A
Etter vi hadde kjørt milevis over hardanger vidda leide vi ett søtt rom like ved vannet - på hotellet Haugastøl.
De hadde den beste steinbakte pizzaen jeg noensinne har smakt! MMM...
Stoppet innom en meteor attraksjon/park. Var ikke så mye å se og skryte av!

H J E M M R E I S E N
ÅH, for en magisk tur det var, med masse fine minner og når man har ett så godt reisefølge får det ikke blitt annet enn
BRA ? Akkurat nå vil jeg bare tilbake og gjøre alt om igjen!
Til neste år blir det roadtrip igjen, men da blir det til en bestemt destinasjon og en litt mer treningstur, forhåpentligvis!
Ha en god onsdag ? 
  

Likes

Comments

-Sponset-

Jeg blir ikke lett overbevist av slike ting, men nettopp denne lille saken tror jeg faktisk kan gjøre underverker. Jeg har slitt lenge med kviser gjennom årene og har nå som dere vet fått behandling for det. Men enda er det arr som gjenstår, istedet for å vente 6 mnd med laser behandling, er Swiss Skin Renewal fra Swiss Clinic midt i blinken! Jeg har hørt veldig mye bra om den, og at den tydeligvis skal redusere synlighet alt fra cellulitter på beina og arr i ansiktet etter bare noen få uker. Denne er virkelig verdt å prøve!!!

Anti Cellulite består av tre produkter som fungerer slik:
Swiss Body Roller er en bred hudroller for store overflater, som åpner opp huden og setter fart på kollagenproduksjonen. Det følger også med 2 stk "Swiss Eraser" : et serum til bruk på kvelden og en krem til bruk på dagen. Serumet og kremen inneholder hele 14% aktive ingredienser med bevist effekt mot cellulitter i kliniske studier. Man kan forvente seg resultat etter bare 6-8 uker.

 

Jeg selv missliker sterkt unaturlige fikseringer på ansikt og kropp, men denne kan gjøre deg all natural profesjonellt hjemme hos deg selv og dette kitet får du for en brøkdel av hva du ellers måtte ha betalt for i salong! Klikk mirakelet hjem i posten HER for  kun 1275NOK - bruk rabatt koden BLOGG

 

Likes

Comments

Som den fjær jenta jeg er har jeg lenge siklet og letet etter langt fjærbånd til håret, men har bare ikke funnet den perfekte hverken i butikkene eller på nettet, så da bestemte jeg meg for å lage ett selv! Jeg kjøpte ett enkelt billig bånd fra hm som ble helt perfekt å bruke og noen fjær jeg hadde liggende hjemme. Med ett bånd, fjær og lim ble det akkurat slik jeg hadde sett for meg! Kjempe enkelt og ett must for sommeren min!

Med litt saltvannspray og denne finsaken i håret er du pyntet ferdig! Nå er jeg fornøyd og kan med stolthet bære dette på hodet mitt i sommer ? hehe.. 

 Ha en herlig midtsommer feiring - Hugs.

Likes

Comments

Om ikke altfor lenge stikker jeg og samboeren min på roadtrip langs kysten! Herreguuuuuud som vi gleder oss!!!!! Vi skal kjøre fra destinasjon til destinasjon og skal planlegge litt hvor vi skal sove osv..men mest av alt blir det helt spontant, KUN fordi vi kan:) 

Vi har rammet inn kart hvor vi streker opp hvor vi har vært rundt om i norge. Vi har ikke fått fyllt opp så veldig mange steder enda, men målet er å reise rundt om i norge hvert år og da blir det fort mange streker. Denne gangen går turen Oslo-Bergen. Kanskje det blir helt opp til ålesund/molde, men må se ann tiden. Men det er så gøy å ha hele dette vakre landet våres som mål fremover!Først litt mer jobbing, men så reises det avsted 28JUNI ? Hvis dere vet om noen steder i disse byene vi bør få med oss, tar jeg mer enn gjerne imot tips og råd:)

Ha en strålende dag alle sammen, selvom det er litt trist vær ♡ Hugs

 

 

Likes

Comments

FOR en dag, FOR ett sted! Idag har vi kost oss ifra morgen til kveld. Jeg og Thomas reiste først til strømmen for å kjøpe fisheye linse til telefonen - jeg er så frelst og har brukt det så og si hele tiden idag. Jeg kjøpte det litt pga turen vi skal på om ikke altfor lenge, som også kommer til å bli en hel sinnsyk fin tur!

Deretter gikk turen til Sognsvann med noen venner av oss. Blåste litt små kaldt til tider, men det overlevde vi så fort solen kom. Vi grillet, prøvde fiskelykken (som det ikke ble noe hell med), hørte på deilig musikk og bare koste oss sammen.


Yep, det er vel bare denne mannen som får til å slenge kroken sin opp i ett tre! HAHA....

Jeg råder alle å kjøpe fish eye linse til telefonen om man ønsker mer stemning i bildene!! Betalte bare 200,- på teknikmagasinet og fikk til og med 2 deksler til telefonen - hvor du kan feste linsa på - Ikke værst! Om noen trenger ett deksel til iphone 5 som man kan feste linsa på, så rop ut!

? Cathrine

 

 

Likes

Comments