Hverdag

...

Jeg har ingen intensjoner om å jinxe meg selv her nå. Men fy søren så bra jeg har det om dagen! Endelig har det løst seg opp litt for meg, og jeg er så takknemlig for det! Jeg har funnet ny leilighet i Oslo, sammen med 2 fantastiske jenter! Og jeg gleder meg veldig til å kunne nyte den enkle hverdagen med å bo så sentralt, og nærme alt mulig, nærmere alle vennene mine, familien og nærmere det meste egentlig. Misforstå meg rett, Nesodden har vært et vakkert eventyr, men for meg ble det bare en mellomstasjon før Oslo dro meg tilbake, byen jeg elsker vil ha meg, og jeg har ingen planer om å snu ryggen til! Skoleplass er i boks, leilighet er i boks, økonomien er så langt i sjakk. Jeg fikk solgt bilen min igår, vemodig og trist egentlig, men jeg vet jo det at bil i Oslo er idioti, samt en stor unødvendig utgift.

Jeg har også lagt en plan for de neste 5 årene, og slik det ser ut, så er jeg student de neste 5 årene. Vel.. Lærling i 3 av de, men så 2 år skole igjen etter læretiden! Jeg gleder meg faktisk. Gleder meg til å kunne si; Cathrine Hoel Hansen, freelance makeupartist og motejournalist. Det klinger ganske bra, om jeg får si det selv!

Jeg har det bra! Og det er så DEILIG!
Nå er jeg der at YOLO er helt innafor å si, og at det å leve livet mens man kan er en veldig viktig ting!
Så det er eksakt det jeg gjør. Jeg var en tur ute på byen igår med en venninne, og traff på et par kompiser også, så vi satt å mimret om Hove festivalen 2010, som var en helt fantastisk! Har ikke hatt det så gøy noen gang som det jeg hadde det året på Hove! Men tilbake til gårsdagen, vi mimret, danset, drakk og koste oss. Og idag våknet jeg og A i 11 tiden, og vi begge skulle på jobb idag! Skal ærlig innrømme at det var en relativt slitsom dag på jobb, men fack it. Det var gøy! Idag skal jeg, A og M, på kino og se The Boy. Utrolig at A har fått meg med på den filmen, jeg som aldri ser noe skummelt what so ever! Jeg er redd for å se på Scary Movie 4 liksom.. haha! Uff, jaja! Det blir nok koselig! Imorgen skal jeg på jobb igjen, åpner og er da heldigvis ferdig klokken 16. Så blir det vel en liten tur ut på byen imorgen også er jeg redd! haha! Leva livet!

Nå sitter jeg å drikker en kaffe på Peppes i hegdehaugsveien av alle ting, siden espresso house, kaffebrenneriet og alle andre kafeer var stengt.. jeg var tom for strøm, og må vente på A, siden hun er ferdig på jobb klokken 21! Så her sitter jeg da! Godt med kaffe da!

What have you guys been up to lately?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag, Mat

...

Som jeg nevnte igår så skal jeg legge meg under kniven og få brystreduksjon i juni. Og dette jeg sa med å gå all in i forhold til å ta meg de få kiloene jeg trengte for kirurgens del, men enda fler kilo for meg selv.
Jeg har nå tatt i bruk matvaretabellen.no og funnet ut hvilke matvarer jeg skal gå til innkjøp av. Rett og slett laget en handleliste ut ifra hva jeg kan spise. Dvs at alt jeg har som er spisende vil være innenfor! Jeg har tenkt til å prøve lavkarbo igjen. Jeg har prøvd det før med bra resultat. Men pga min daværende unge alder, ble det vanskelig å holde seg innenfor "dietten". Men nå skal jeg prøve igjen, da den eneste maten som står i kjøleskapet er mitt, og ikke mamma sitt også! Har lest utallige oppskrifter og lest meg frem på matvarer, så nå er jeg klar til å gå i butikken!

Idag tenkte jeg at jeg skulle prøve en lavkarbovri på fredagstacoen. Siden man ikke kan spise verken skjell eller lefser på lavkarbo, tenkte jeg rett og slett å lage mine egne skjell. Av ost. Lage osteskjell rett og slett. Plassere litt diverse ost, jeg tenker norvegia og cheddar, på en stekeplate med stekepapir. med god avstand slik at det ikke blir en stor ostechips, og steker de på 200 grader i ca 10 min, eller til de er gyllene. Lar de avkjøle seg og bli sprø. Så Voila. Tacoskjell. Så er det bare å kræsje på alt du vil av grønnsaker (ikke mais), rømme, kjøtt (egenlaget tacokrydder) og igjen litt mer ost. Dropper salsaen, men det gjør ingenting!

- Her kan du også bytte ut kjøttdeigen med kyllingfilet om du vil!

gleder meg og får vann i munnen allerede!!

Hva tror dere?

Let me know hvis dere er interesserte i å vite mer om vektnedgang, mat osv. så skriver jeg litt om det hvis det er ønskelig!

God middag da dere!


Love C

Likes

Comments

Hverdag

...

Herrefred, nå har det skjedd mye. Jeg har fått gjort unna veldig mye i det siste. Billetter til USA er i boks, mammografi er tatt og jeg har endelig fått vite når operasjonen skal skje. Jeg så for meg januar 2017, men neida. Juni! Allerede etter jeg kommer hjem igjen fra USA skal jeg legge meg under kniven - relativt frivillig. Og bare for å fyre oppunder dagens debatt ang bloggere så skal jeg si at jeg skal operere puppene. HAH. - men ikke slik dere tror.
Jeg har hatt pupper siden 2.klasse, og der var da jeg begynte med spilebh, og har hatt mye problemer med rygg og nakke. Nå har det til og med gått så langt at jeg ikke lenger finner bh på Lindex - som har vært supre på størrelser hele veien. Det virker nesten som de fortsatt vokser.. Så i juni skal jeg endelig få brystreduksjon!!
Men frem til operasjonsdagen må mye gjøres. Jeg må ned noen få kilo (2-4) men når jeg allerede er igang, og jeg MÅ, så går vi all in! Så jeg satser på fler kilo enn som så ;)
Jeg må også slutte å snuse 6 uker før operasjonen og 6 uker etter. Jeg har derfor satt meg et mål, om at 1.mai er dagen jeg ikke skal innta mer nikotin. Dvs at nikotinfri snus er lov (dette er også godkjent av kirurgen). Så.. Supert at jeg var i Sverige å kjøpte et tårn på søndag da! Haha

Mye har også skjedd i privatlivet, som jeg ikke tenker å gå noe mer inn på av respekt for resten av de som er innvolvert. Men en ting kan jeg si; Livet er sinnsykt urettferdig dere. Ta vare på de dere har!!

Love C

Likes

Comments

Hverdag

...

I wish!

Etter en morsom helg med litt sprell med den beste jenta jeg vet om, ble søndag ettermiddag og deler av mandagen tilbragt med mamma. Vi tok oss en tur til løkka etter at mamma var ferdig med sitt på Rikshospitalet, og jeg introduserte henne til The Nighthawk diner, et sted jeg har forelsket meg i, rett ved Olaf ryes plass sånn cirka. Inn spaserer vi og i det man kan kalle en kø ble vi ufrivillig snikende, og da dama kom for å plassere neste i køen henvendte hun seg til oss. Høflig som jeg er sier jeg at de bak oss var først, og som viser seg og være selveste Karpe Diem. Gutta synes nok det var nice at vi ikke stjal plassen dems i køen, og tuslet fornøyd etter dama. Mamma stakkars ble litt starstrucked og klarte å ta et snikbilde av de, noe jeg synes er kleint. Mamma er generelt litt klein. Men det går fint. Anyways, vi havnet på bordet litt bortenfor og hadde relativt fin utsikt til både hva de snakket om og spiste. Noe mamma synes var dødskult.
Når vi skulle dra prøvde mamma igjen å ta et bilde av de, men da satte jeg foten ned, tok telefonen hennes og gikk ut derifra.

Kan love dere at Magdi sendte meg et par blikk. Mulig jeg overdriver men det er jo lov å håpe er det ikke..?

Love C

Likes

Comments

Hverdag, Makeup

..

Det er rart med det, hvordan ting kan snu! Jeg skrev i forrige innlegg at jeg var redd for at jeg ikke skulle få gjort noe, og lurte på hva jeg skulle finne på nå som ting stoppet seg og gikk fra 100 til 0.
Men skal si det snudde fort - derav lite blogging - jeg fikk nemlig et utrolig morsomt sminkeoppdrag! 2 uker med sminking til en Kortfilm! Eksamensfilmen til noen studenter ved den norske filmskolen på Lillehammer. En film av Johanna Pyykkö! En fantastisk gjeng og en fantastisk film! Jeg jobber kun natt og det er tungt, men allikevel gjør gjengen opp for nattjobbingen og et trøtt tryne! Totally worth it!

Jeg kommer tilbake til dere og forteller mer når jeg har tid! Ferdig med å filme på søndag, så da blir det litt mer å blogge om også!

Hva har dere gjort siden sist?

Love C

Likes

Comments

Hverdag

..

Livet er litt tomt. Jeg savner skolen og alle menneskene. Jeg har hatt litt å gjøre de to siste ukene.. jeg har nemlig vært utlånt på Linderud, som dere vet. Men når man går fra 100 til 0 .. Hva skal man finne på da? Leiligheten er ryddet og ren, sortert, vasket og ordnet. Hva mer er det?

Jeg har en enorm frykt for å sitte som gammel, helt alene å angre på at jeg ikke har gjort alt jeg har villet. Men samtidig er jeg kanskje litt dumt fornuftig av og til. Jeg har lyst til å reise, backpacke, oppleve verden, ikke bare de trygge stedene jeg har vært før. For når de stedene ikke var et trygt sted jeg hadde vært før, så var det så utrolig spennende! Det kriblet i magen, og nyskjerrigheten føltes som om jeg var et barn igjen.
Men så er det denne fornuftigheten.. Jeg har ikke råd, jeg vil klare meg selv, skal ikke ha hjelp, også er det dette med at jeg må ha en jobb, en ordentlig jobb, få meg mann og barn og skape et trygt og stabilt hjem. Men samtidig vil jeg ikke bli den vanlige moren, som aldri har opplevd noen ting, og bare tyr til tryggheten. Jeg vil sitte i en stol med min 100 år gamle mann ved min side og mimre om alle de fantastiske stedene, og tingene jeg og også kanskje vi har gjort. Sammen. Og dø lykkelig og tilfreds. Ikke full av anger fordi jeg lot livet gå forbi meg.

Men man trenger penger til å gjøre ting man vil. Og skaffe seg det man ønsker seg, enten om det er en Louis Vuitton veske eller et liv fullt av minner... Penger jeg ikke har.Love C

Likes

Comments

Hverdag

... Også fra eldre mennesker!?

Jeg har lenge tenkt på en ting, og det dukker stadig opp. Ikke bare kunder i butikken når jeg jobber, men også foran meg i køen på W.B Samson eller i kassen på Kiwi.. Enkelte eldre mennesker er utrolig frekke! Og jeg har lagt merke til at dette er ikke bare mot en aldersgruppe, men alle under deres egen alder. Jeg kan trekke frem to eksempler på stående fot.. En dame i 50-60 års alderen - altså ikke veldig mye eldre enn mødre og tanter - Vi er to i butikken som hilser når hun kommer inn (merk dere dette) - hun sier ikke hei tilbake. I det hun kommer til kassen spør hun meg om den kremen hun kjøper koster -husker ikke-, hvor jeg er usikker og nikker nølende, før jeg sier ja. Da kommer det fra damen; Ja, heter det da! Dette svaret hun kommer med vipper meg av pinnen, men det stopper meg ikke i å være hyggelig. Etter hun er ferdig med å betale spør hun meg; hvor mye er ordinærprisen på denne. Jeg sier jeg kan gå bort i hylla å sjekke, hvor hun blir med og jeg finner ut at den ikke står i hyllen og prisen er derfor tatt bort. Så sier jeg, jeg kan finne det ut på kassa for deg. Og igjen svarer hun frekt; Ja, flott - hvis ikke hadde jeg vel ikke spurt.. Jeg sjekker det for henne og hun forlater butikken, hvor jeg fortsatt er blid og sier hade!

Eks 2. Jeg sto i køen på W.B Samson for å kjøpe kaffe da jeg har en søt eldre dame bak meg, kanskje 80-90 år. 1,5 hode lavere enn meg og jeg tenker at hun er søt. - Man tenker jo det når de er såpass lave! Men fy søren, der skulle jeg jammen meg ta feil. jeg har betalt og venter på at kaffen min skal bli ferdig. Damen bak meg bestiller og hun i kassa skal bare gå å redde en vaffel fra å bli brent. Da plutselig smeller det fra den "søte" gamle damen; HALLO!? - mens hun vifter med 200-lappen sin. Hun som redder vaffelen svarer rolig: Et øyeblikk. Da fikk jeg kaffen min og gikk. Men er dette greit?! Hadde hun fått en brent vaffel fordi noen andre viftet med pengene og hun bak kassa hadde ignorert vaffelen for å ekspeditere henne hadde det vel blitt mørkt hos den lille damen. Vil du ha svart vaffel - liksom? Da hadde det vel kommet en lekse om at det ikke er nok ansatte, eller vet ikke unge idag hvordan man steker vafler!?

I hvilken verden er det greit å være - sikker uten å vite det - så respektløs og frekk mot andre yngre mennesker? Tror de eldre at alle unge bor hjemme og bare jobber fordi man skal ha råd til shoppe og mamma og pappa er lei av å betale for de dyre vanene våre? - Vi jobber for å betale den dyre husleia som er, fordi vi ikke har råd til å betjene et boliglån for en ettroms i Oslo for 3 millioner, mens dere sitter i husene på Bygdøy eller aldershjemmet på Kalbakken og klager på at de unge ikke jobber? Jeg vet at dere jobbet fra dere var ferdige på ungdomsskolen, og har vært i arbeid fra ungdomsskolen helt til dere gikk av med pensjon som 74 åring. Men la meg fortelle dere en ting. Det er ikke gamledager lenger. Personlig har jeg jobbet siden 2008 og betalt telefonregningen selv siden jeg var 15. Og jeg har betalt husleie i 2 år, studert, jobbet 15 timer om dagen for å overleve etter en husleie på 12300 kr i mnd. Så ikke kom å fortell meg at jeg ikke gjør en god nok jobb. Ikke vær frekk fordi du tror at ting er noe det ikke er. Vis respekt - Jeg er hyggelig mot deg og yter service slik at du skal beholde et godt forhold til butikken du alltid handler i, og fordi du skal fortsette å ha en bra dag. Men hva om du også bidrar til at jeg også fortsetter å ha en bra dag på jobb? Hadde ikke det vært mye bedre?

jeg kunne kommet med mange flere eksempler, men frustrasjonen holder for idag.

Er dere enig?

Ikke alle er sånn så klart :)

​Love ​C

Likes

Comments

Fashion, Hverdag

Jeg lovet et innlegg på hvordan man holder seg moteriktig - til en viss grad - i kulden.. Så her kommer det!

Du kan egentlig ha på deg hva du vil så lenge du tenker litt lenger enn hva du faktisk skal ha på deg - det som synes hvertfall - Nå finnes det ganske mange forskjelige ting du kan gjøre iløpet av en dag. Og det er ikke nødvendigvis så smart å kle på deg det tykkeste av det tykke hvis du allikevel skal være inne hele arbeidsdagen, og du bare skal gå til og fra bilen eller trikken. Da er det det utenpå som gjelder! Dun er en sikker vinner, og du finner mange nydelige dunkåper og parkaser som virkelig er varme. Ulempen med dun er at det koster en del, hvis du skal ha kvalitet og som holder på varmen.

- Hvis du har litt penger å rutte med når du skal gå til innkjøp av jakke, har jeg noen tips til hva du bør tenke på før du handler:
- Tenk på at den burde være tidløs. Slik at du kan føle deg moteriktig uansett om det er i år eller om 5 år, velger du en jakke som har kvalitet vil den overleve en god del vintre!

- Spør! Si ifra til betjeningen at du ønsker en jakke med dun, og at det skal være en varm jakke som tåler en god del minusgrader. Gjerne avtagbart fôr - Da kan du også bruke den når det ikke er fullt så kaldt!

- Sørg for å få med deg vaskemiddel spesielt for dunjakker og/eller dun generelt. Dun er impregnert og med vanlig vaskemiddel ødelegges dunen hvis du vasker med vanlig vaskemiddel! Da vil dunen klappe sammen og ikke ha like god virkning etter som årene går!

- Husk tennisballer! Vask jakken som anvisningen sier i jakken, men husk også at du må la den tørke i tørketrommel sammen med et par/tre tennisballer også! Hvis du lar den tørke på korte program av gangen, kan du kjenne om jakken blir veldig varm, hvis den blir det, kan du la den tørke litt ute i mellom slagene i tørketrommelen!

Personlig er jeg forelsket i ullkåper, og lange klær som holder rumpe og lår varme.
En ullkåpe er også veldig tidløs og vakker! Samtidig som du holder varmen! - Nå skal det sies at det finnes en del kåper på markedet som desverre ikke er ull , men syntetiske stoffer med minimalt av ull tilsatt, for å kunne holde prisen nede. Og du må nok passere godt over tusenlappen for å få en kåpe i 100% ull. Derfor er disse triksene nødvendige:

- Hvis du handler på nett har du en bedre oversikt over innholdet i det du ser på! Sjekk produktbeskrivelsen og finn ut hvor mange prosent ull det inneholder før du bestemmer deg.

- Velg kåpe/jakke etter mengde ull, jo mer desto bedre!

- Vask aldri ullkåpen din på høyere temperatur enn 30 grader, og invester i Milo, du vil takke deg selv senere for at du tar vare på klærne du vasker, og hvordan du vasker de. Utenom denne "regelen", les vaskeanvisningen før du setter igang!

Når alt dette er sagt kan du basically ha på deg hva du vil. Skal du være ute, kan du kjøpe - hvis du ikke allerede har - en svart ullstrømpebukse fra Pierre Robert - disse elsker jeg - og får ikke nok av de! Ha de under jeans, skjørt, hva du måtte ønske. Det er også ganske kult under hullete jeans.
Strikkede gensere og cardigans slår aldri feil. En oversized strikkegenser i en fresh farge, match den med favorittjeansen, et stort varmt skjerf, pakk deg inn, ta på deg jakka og timberlands skoene, noen deilige votter og du er ready! Ta verden med storm.

Jeg kunne gått mye mer inn på hva, og hvordan, Men å holde varmen i kulden er ganske allmenn kunnskap. Ull er tingen! - og det er noe de fleste vet. Så bare sjekk hva klærne er laget av før du kjøper, og bruk heller penger på ordentlige ting, enn hundre forskjellige ting som ikke holder deg varm på slike kalde dager som nå!

​Håper dere likte innlegget, og at det ga dere litt inspirasjon til å holde varmen nå i denne vinterkulden! 
Let me know if you want more


Love ​C

Likes

Comments

Hverdag, Fashion

Det er så kaldt at jeg har mest lyst til å lukke øynene og holde de lukket til våren! Det er vakkert å se på og deilig i korte perioder å være ute. Men når det føles som en evighet til sommeren.. Da er det ikke så gøy lenger..

Når det er så kaldt som nå, har du ikke lyst til å gjøre annet enn å krabbe under et teppe i sofaen, kose deg med noe varmt i koppen og se på kulden utenfor. For når du går ut, eller planlegger å gå ut, tenker du jo at du har lyst til å se fresh ut, kanskje du også har lyst til å bringe litt vårstemning til de du møter på veien. Men når du gjør dette og kler deg fresht og du føler deg fin.. Da fryser du i hjel! Så det eneste valget man egentlig har er å pakke seg inn i alt det varme man eier av klær, skjerf, votter, lue og sko, men må gi avkall på å se bra ut - det er i det minste det man føler.

La oss ta Ugg som et eksempel.. De er fantastisk varme og helt supre nå som det er bein kaldt og tørt vintervær. Men når snøen er glatt og underlaget du går på er måkt.. La oss være ærlige! De er ikke særlig praktiske på vinterføre, selv om de er varme. Trist men sant.. Og du skal jammen lete lenge etter vintersko som er varme og som holder deg på bena..!

Så.. Når det er sagt og jeg har ytret min frustrasjon om kulden så kommer jeg med et innlegg om varm mote iløpet av dagen! Slik at man kan holde seg varm - men samtidig føle seg fresh og fin i kulden!

Love C

Likes

Comments

Makeup, Fashion

Jeg tenkte jeg kunne vise noen av jobbene jeg har gjort. I forbindelse med skolen. Noen av tingene har jeg allerede delt litt lenger ned her, men har gjort en del siden det, og også før det som jeg har fått bildene på i ettertid.

Foto: Ingrid M. Kleppenes

Foto: Ole Martin Halvorsen

Foto: Ole Marius Fossen

​På de to siste bildene samarbeidet jeg med Shirin i klassen, her laget vi skjørt, og satte sammen en Alexander McQueen look, noe som var utrolig kult å jobbe med! Midterste jobben er eksamensoppgaven min, hvor temaet var Galliano og buksen er den som ga meg inspirasjonen. De to første bildene er en shoot jeg gjorde for Bilder Nordic, og jeg ble kjempefornøyd! Joakim er modell fra Valkyrje og er en superkul fyr! Anne på de siste var modell fra EB models (everybody). Vært så heldig med modellene mine at jeg får ikke sagt det selv! Vakre folk! 

Håper dere likte det! 

Love ​C


​For jobbsamarbeid; makeup, hår etc, ta kontakt på cathrinehh@live.no
- Gjør også private oppdrag, ball, fest, brud osv - 

Likes

Comments