Header

Träning, New in

I många år har jag varit trogen till Nike. i princip alla mina skor är i märket Nike, allt från dansskor till vardag. Men tyvärr så fastnade jag för de här Adidas-skorna: Adidas Ultra Boost St. Klicka på bilden så kommer du till en hemsida där du kan köpa skorna. 

De är speciellt utformade för personer mer pronation i fötterna (plattfot). Sulan har väldigt bra dämpning och som ger en mjuk och naturlig löpkänsla. Färgen är ju en helt annan femma, kommer lysa upp var jag än är.

Likes

Comments

Vardag

Idag, så klubbades den nya asyllagen i Riksdagen. Som ni ser så röstade EN STOR MAJORITET för asyllagen, och jag på riktigt skäms av att Sverige sjunker ännu mer. 

Källa: klicka här

Likes

Comments

Vardag

Måndag
Dansa balett

Tisdag
Träning, plugg och på kvällen blir det att gå på Make Up Store och få se erbjudanden och tips inför midsommar.

Onsdag
Dansa moderndans

Torsdag
Dansa jazzdans och jobba

Fredag
Jobba

Lördag
Jobba och möjligvis hinna träna

Söndag
Jobba 

Som ni se så jobbar midsommar, för femte året i rad. Tråkigt, men vad hittar man annars på?

Likes

Comments

Vardag

Inga spoilers (förutom preview-videon vill säga?)

Jag tror jag aldrig har hatat och älskat ett avsnitt (serie kanske?) så här mycket i hela mitt liv. Eller möjligtvis Episode 9 i Säsong 4, då fighten vid muren sker - där en viss person dödar en person, eller The Red Wedding. Men iallafall, detta avsnitt har gett mig känslor jag ej visste existerade, jag var så himla glad samtidigt som jag var så himla arg. Nu är frågan hur jag ska orka vänta en vecka på nästa avsnitt? Och hur jag sedan orka vänta ett år.

Nästa vecka så blir det sista avsnitten för denna säsong. Hela 69 minuter är avsnittet och heter The Winds Of Winter. Där beskrivning i avsnitt står bland annat att "Cersei faces her trial". Hur ska detta slutta?


Likes

Comments

Vardag

Ikväll så åkte jag och familjen på bilbingo, en vanlig tradition för oss, då vi under sommaren brukar åka 1 - 2 gånger i veckan. Idag hade jag iallafall turen att vinna hem en slant.

Likes

Comments

Vardag, Dans

Efter att ha suttit och funderat i x-antal timmar om vad jag ska skriva om, så har jag i princip gett upp. Vem hade kunnat tro att det skulle vara så svårt att hitta på saker att skriva om? Jag har läst igenom olika bloggar för att försöka få någon inspiration. Och tydligen så verkar det vara populärt att lägga ut dagens outfit och bilder på mat.

Men efter att ha rådfrågat ett par stycken så kom jag fram till att jag kommer skiva om bland annat: träning/ kost, konst (dans, musik, text, fotografier), rymden, feminism - saker som jag faktiskt gillar. Ska väl även försöka skriva vad som händer i livet och lite sånt.

Jag bjuder väl på ett till dansklipp, ett super smörigt från So You Think You Can Dance, men ändå så himla vacker! Enjoy!

Likes

Comments