Hallooo!

Jeg tænkte, at jeg i dag ville vise jer hvad jeg har på. Jeg håber ellers, at i har haft en skøn weekend! Jakken er helt ny, og jeg er vild med den. Den kan købes i Zara, og den er endda sat 50% ned?! Det var et kort indlæg, men jeg håber alligevel at i kunne få noget inspiration.

Jakke HER, Tørklæde HER, Bukser HER, Bluse HER, Sko HER

xx

her

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hey
I dag er det søndag, og jeg tænkte at, jeg ville vise jer mit outfit. Det er ikke det helt store, da jeg bare skulle på arbejde. Jeg har virkelig nydt denne weekend, for jeg må indrømme jeg er blevet en smule skoletræt. Der er sket en masse i skolen - hvilket også er derfor jeg ikke har opdateret. Jeg skal i praktik i morgen, hvilket jeg tror bliver spænende, meeen jeg er dog lidt nervøs. Jeg håber i har nydt jeres weekend

Knus

Likes

Comments

Nu er det endelig weekend, det har jeg set frem til. Min uge har gået med, at jeg har været i skole. Jeg har fået trænet, spist pizza og hygget med veninder. I dag har slappet af det meste af dagen, og i aften skal jeg se coyote ugly, vildt fed film. Jeg håbede egentlig på at jeg skulle sove længe i morgen, men jeg skal i til præst. Jeg skal have 10 krydser fra præsten, da jeg skal konfirmeres den 25 maj

Fortsæt god weekend!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy


Jeg har her i Februar kigget på en masse sider, for da foråret er kommet, er jeg på udkig efter tøj ( som altid hehe ). Nu når det er blevet forår, vil jeg godt bevæge mig ud i tøj med farver. Skoene og strømperne fangede mig med det samme, sååå det endte jeg med at købe! Jeg glæder mig til foråret, og håber på noget varme orgh. Håber i kunne få noget inspiration, måske til foråret?

Alle tingene er linket på billedet

xx

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey bloggen!

I går sad jeg og kiggede rundt på nettet efter noget fedt tøj. Jeg faldt så over nogle vildt fede items, som jeg tænkte jeg ville vise jer. Det første jeg fandt var et par bukser, som jeg er helt vild med. Jeg er blevet ret stor fan af bukser, som ikke sidder for stramt, så de her er perfekte! Jeg fandt også en taske, som jeg nok er blevet forelsket i. Den fåes også i mange andre farver, så det er klart en bonus! Da jeg kiggede inde på nettet, faldt jeg over denne bluse. Den er ret basic, men det syntes jeg bare er rart. Den er i cashmere, hvilket også gør den dyre.

Det her er helt sikkert noget jeg godt kunne ønske mig, så jeg håber i måske fik noget inspiration!

xx

Likes

Comments

Hey bloggen!

Det er helt underligt at skrive sådan, men det vender jeg mig nok til hehe.

Jeg har valgt at starte en blog, og det er helt nyt for mig, så jeg håber at i vil tage godt imod mig. Da det her er mit første indlæg, vil jeg lige fortælle noget om mig selv, og hvorfor jeg er startet.


Jeg hedder Cathrine Hoffmann og jeg er 14 år, hvilket jeg blev i December. Jeg bor i storkøbenhavn, men flytter snart herfra. Jeg går på folkeskole i 8 klasse, men der stopper jeg snart. Jeg skal starte på Gribskov efterskole i 9 klasse, det glæder jeg mig helt vildt til. Jeg lavede engang en youtube video da jeg var yngre, men den blev hurtig slettet igen, da jeg syntes det var for pinligt! Jeg har altid været meget genert, så derfor er en blog mere passende for mig. Jeg kan godt lide at dele ud af mine tanker, og det er også det jeg har tænkt mig at gøre her.

Jeg har startet en blog for at inspirere folk og fortælle om mit liv. En anden grund er, at jeg godt vil dele ud af mine tanker og skøre historier, for dem har jeg et par stykker af;)

Vi skrives ved!

xx

Likes

Comments