Hej bloggen.

Jeg tænkte det kunne være lidt sjovt at læse om mit drømme værelse.

Jeg kan godt lide det værelse jeg har nu. Men jeg syntes hele tiden der mangler noget. Kender i det? Der er nogle bestemte ting jeg altid har ønsket mig til mit værelse, som jeg bare ikke har fået anskaffet mig..


Jeg har altid kunne tænke mig noget pænt til mit tøj, som dette. Lige nu ligger meget af mit tøj under min seng, i nogle kasser. Ellers hænger resten på mit tøjstativ.

Virkelig længe har jeg ønsket mig nogle gode lamper til mit makeupbord. De her pære/lamper er bare mega flotte.

Mit værelse er ret kedelig, syntes jeg. Derfor kunne jeg virkelig godt tænke mig noget mere stil til mit værelse. Det her værelse nedenunder elsker jeg! Det er mega stilet med alle de bronze ting der er rundt omkring, men det er også super enekelt og det kan jeg godt lide.

-XOXO

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej bloggen

Det er virkelig lang tid siden jeg har været aktiv. Det er faktisk helt mærkeligt at skrive på bloggen igen.

Jeg har bare ikke rigtigt haft tid. Har ikke kunne formå at kunne presse nok tid ind til at kunne sætte mig ned og skrive et indlæg.

Det har været lidt af en stresfuld tid. Jeg har været til eksamener, som både gik godt og dårligt. Jeg har også været på Roskilde Festival, som var mega fedt. Jeg kom hjem for 3 uger side, cirka. Ellers har jeg været sammen med en masse mennesker, som jeg har festet lidt med.

Ellers har jeg hængt ud med en, som er blevet med nær de sidste 2 ugers tid. Vi har lavet en masse forskeligt, og ellers har vi bare hygget os helt vildt.

Eller har jeg ikke lavet så meget. Har hængt ud med nogle veninder og sådan.

De næste uger bliver meget chill. Skal fejre min mors fødselsdag, og så skal jeg til en af mine kammeraters fødselsdagsfest, hvilket nok skal blive sjovt.

Der kommer snart nogle flere indlæg på bloggen, som bliver lidt mere spændene.

Ved godt det blev et ret kort indlæg, men det var bare for at give jer en lille opdate.

- XOXOLikes

Comments

Hej bloggen.

I dette indlæg vil jeg vise hvad jeg bruger af produkter, inden jeg går i seng.

Jeg er ikke den største forbruger af cremer og andre ting. Men alligevel vil jeg vise hvad jeg bruger, inden jeg lægger mig unden dynen for at sove.


Det første jeg gør om aftenen, er at tage en dejligt varmt bad. I badet bruger jeg min face wash, som er fra LACTOClear. Jeg bruger den til, at vaske mit ansigt i badet så det er nemmere at få makeuppen af når jeg kommer dertil.

Når badet er taget, er det til til at fjerne resterne fra makeuppen. Og der bruger jeg to ting. Min Rense Mælk fra Matas's eget mærke og min NIVEA øjenmakeup fjerner. Jeg elsker virkelig de her to makeupfjernere. Rensemælken renser virkelig meget, og efterlader huden mega blød! NIVEA fjereneren er kun til øjnene, og den fjerner det mega nemt da der er en olie i. Lige siden jeg købte den første gang, har jeg haft den lige siden.!

Til at fjerne makeuppen med, bruger jeg baby pads. Som faktisk er til babyer. Men jeg synes de er mega gode, da de er bløde og tykke. Jeg plejer at klippe dem ud i 4 stykker, så de er på størelse med en almindelig vatrondel.

Bag efter skal huden selvfølgelig plejes, så jeg bruger to cremer. (Hvis du har set mit indlæg om LACTOClear, så har du set den ene creme før.) Den første creme jeg bruger er Active creme fra LACTOCler, som er mod urenheder. Den anden creme jeg bruger er Neutral Facecreme, som er uden parabener, farvestoffer og parfume.

Jeg forsøger at holde alle mine produkter neutrale med indholdet. Da jeg ikke har lyst til at give huden de forkerte ting.

Håber i kunne lide dette indlæg.

-XOXO


Likes

Comments

//Produktet er betalt og sponsoreret af LACTOClear//

Hej bloggen.

Længe siden jeg har blogget, men har dsv haft rigtigt travlt.

Jeg har været så heldig at få sponsorert nogle produkter fra LACTOClear, som er produkter mod acne. Mange produkter har det med at give tør hud, men det her produkt har ikke en vane med at give tør hud. Produketterne er uden Parfume, Parabener, Farvestoffer, Salicylsyre og Benzoylperoxid.

Efter bare få uger skulle man kunne se synlige resultater. Typisk ville der være færre urenheder, mindre rødme og et friskere udseende.

Jeg glæder mig til at teste de her produkter. I kan følge med lige her, hvordan det er gået for mig.


Førsethåndindtryk af produkterne:

Jeg blev ret overrasket, da jeg åbnede pakken, da jeg modtog den. Selvfølgelig på den gode måde. I kassen var der et lille håndskrevet brev, hvor der stod "God fornøjelse". Hvilket jeg syntes er rigtigt fedt. Produkterne var fint pakket ind i noget pink silkepapir.

Emblagen produkterne er i, er meget enkel. Det kan jeg godt lide. Hver Produkt har sin egen farve på toppen, som ser ret fedt ud.

Selve produkterne ser ret gode ud. Kvaliteten føles ret god. Det virker ikke til at være et billigt produkt. Jeg kan godt lide duften på produkterne. Det er en helt almindelig neutral duft med en lidt frisk duft.

Første Dag:

Jeg brugte alle tre produkter første dag. Jeg blev ret positiv over produkterne. Min hud blev SÅ blød af dem. Dagen efter lå min makeup også megete pænere på min hud. Det kommenterede min mor også på. Der er ikke så meget at sige til det på første dagen, da det ikke rigtigt har nogen virkning der.


Første uge:

Efter en uge kunne jeg allerede se forskel. Jeg har fået færre urenheder, og de røde pigmenter i min hud var formindsket. Jeg kan tydeligt se det på min kindben, hvor min hud gerne er slemmest. Min hud er mere jævn, og der er ikke nogen bumser som popper frem i huden.

Første måned:

Efter en måned, er der sket en stor forskel. Jeg har slet ikke lige så mange røde pigmenter i huden, som jeg havde før. Jeg har fået mange komplimenter, med at min hud er blevet en hel del bedere.

Jeg har stadig lidt pigmenter i huden. Men det er ikke noget som man ikke kan dække.

Vil dsv ikke lægge før og efter billeder ind, da det er ret grænseoverskridende for mig.


Kan klart anbefale LACTOClear

Jeg syntes at de her produkter er over al forventning. Jeg havde slet ikke forventet en virkning. Jeg har fåret færre urenhedder, og det er jeg virkelig glad for. For det gør også at jeg kan gå med mindre makeup, da jeg ikke skal dække nær så meget.

Mit humør var rigtigt påvirket i de perioder hvor min hud var rigtigt slem. Jeg blev hurtigt meget sur, eller ked af det. Men det sker ikke mere, for ved at min hud er i forbedring, og det bliver jeg kun glad af.

Hvis i kunne tænke jer at købe de her lækre produkter, kan i købe dem på linket nedenunder.


Køb det >>HER<<

Følg deres facebookside >>HER<<


Håber i kunne lide det her indlæg. Det har ihvertfald været spændene at teste produkterne, og komme med en tilbagemeldning.

-XOXO

Likes

Comments

Hej bloggen.

Nu er der ikke længe til at det er rigtigt sommer! Ferien nærmer sig også med hast.

Jeg elsker sommer, det er det bedste. Jeg glæder mig til, at det er ferie. Jeg glæder mig til at kunne vade ude i ens have i t-shirt, uden det skal være koldt.

Er jeg den eneste der bare har set frem til sol og varme hele vinteren? For det har jeg virkelig meget.

Jeg er typen som elsker natur. Om sommeren plejer jeg at aftenløbe, og det gør jeg gerne gennem skoven. Der er bare så stille og roligt, og så er der flotte omgivelser.

Jeg glæder mig til at kunne slappe af, og få lidt farve på kroppen. For er virkelig bleg...

Jeg glæder mig til at kunne tage på strande, nyde solen og tage en masse lækre billeder.

Håber virkelig det bliver en god sommer i år. Det har jeg virkelig brug for.

Sommeren er en mugelighed for mig, til at lægge en masse fede indlæg ud. Jeg laver mange ting om sommeren, og det kommer i til at kunne læse om.

Jeg glæder mig til at være sammen med mine venner, og feste, hehe.

Jeg glæder mig til at grille, ude i haven med familien. Der er så mange ting jeg glæder mig til.

Sommer og varme gør så mange ting ved mig. Jeg bliver altid så glad når solen skinner, og det er varmt. Jeg bliver i så godt et humør.

Den her sommer vil jeg bruge på at slappe af, og måske tjene nogle penge.

Vil bruge den til at finde ro. Jeg vil bruge den til at holde af de personer som er i mit liv. Jeg vil bruge den til at se frem til den kolde, men hyggelige vinter.

Jeg vil nyde hvert et selvskab, jeg færdes i. Jeg vil også nyde at være for mig selv, side i mine egne tanker, og bare tænke.

Jeg vil udnytte mugeligheden for at kunne være kreativ udenfor. Jeg elsker at male/tegne udenfor, for der er smukt udenfor. Og lydene af fuglene der synger, og familierne der hygger sig i haverne, får mig til at slappe af.

Jeg har en fornemmelse af, at det bliver en dejlig sommer.

-XOXO

Likes

Comments

Hej bloggen.

Der er rigtigt mange ting jeg har en holdning til, og jeg er sikkert ikke den eneste.

Jeg er typen som elsker at tage i byen, og give den gas. Jeg er typen som godt kan finde på at drikke lidt for meget, og gøre dumme ting, ligesom alle andre kan. Men har da erfaret mig inden for nogle ting.

Mange unge idag, starter meget tidligt ud med at gå til fester og drikke. Jeg startede selv som 14 årig. Hvilket er meget tidligt.. Som de fleste 14 årige måtte jeg ikke drikke for min mor, men hvad hun ikke vidste havde hun jo ikke ondt af. Lige indtil hun fandt ud af det. I et halvt år brugte jeg undskyldningen, at jeg sov hos en veninde. Men i virkeligheden tog jeg til fester, og drak.

Det sværeste var nok, at min mor ikke måtte vide det. Det var rigtigt svært at skjule man havde tømmermænd. For man skulle hele tiden virke frisk, selvom man allermest havde lyst til at sove.

Efter en fest jeg havde været hos hjemme hos en veninde, fandt min mor ud af det. Jeg havde haft en vildt fed aften. Vi alle lå og var lige vågnet. Hvor min mor lige pludselig skrev en besked, hvor der stod, "Kom hjem lige nu!". Og der vidste jeg godt hvad klokken havde slået. Jeg var blevet bustet, og det hele var noget lort. Fremadrettet skulle jeg fortælle præcist hvor jeg gik hen.

Jeg startede i en meget ung alder, med at begynde at feste og drikke. efter min mor fandt ud af, at jeg var taget til fester uden hun vidste det. Måtte jeg næsten ikke noget. Mange af de fester jeg gik til, var heller ikke i den by jeg bor i, men alle mulige andre. Det gjorde da også min mor mere bekymret, da hun fandt ud af jeg heller ikke var i nærheden.

Jeg fik faktisk først lov til at tage til en rigtig fest, da jeg fyldte 15 år. Det var min venindes fødselsdagsfest, som blev holdt på min fødselsdag. Jeg fik en lille smule alkohol med af min mor, (selvfølgelig ikke det stærke) som jeg kunne drikke. Jeg var så glad over, at jeg endelig havde fået lov til at tage til en fest, uden jeg behøvede at lyve for min mor.

I dag syntes jeg selv det var for tidligt jeg begyndte at drikke, i så ung en alder. Men mange i min omgangskreds gjorde det, og det ville jeg gerne være en del af. Jeg husker tydeligt, at jeg følte mig voksen, da jeg drak som 14 årig. Hvilket er mega åndssvag, for det er man overhovedet ikke, haha. Jeg synes det er virkelig dumt, at holde sådan noget skjult for sine forældre. Det gjorde jeg dsv, men det fortryder jeg også. Noget af det værste jeg ved, er at lyve. Især over for min mor. For uanset hvad, finder hun ud af det.

Min erfaring til det her er, at man ikke burde starte som 14 årig. Det er alt for tidligt. Man kan måske "smage" på alkohol, når man er 14 år, hvis nu ens forældre drikker et eller andet. Men syntes først man skal begynde at gå til fester når man er omkring de 15-16 år. Syntes det er noget man skal snakke med sine forældre om. Når de giver en lov til at drikke, så skal man have en grænse for hvor meget man må drikke. For der er ikke ret mange i den lave alder, der kan styrer det. Det kunne jeg ihvertfald ikke, og selv nu hvor jeg er ældre, har jeg da også oplevet ikke at kunne styre mig. Det endte med at min mor måtte hente mig, fra den fest. Havde det SÅ dårligt dagen efter.

Så allersødeste følgere. Uanset om i drikker eller ikke har prøvet det endnu. Så pas på, hvor meget i drikker. Det kan være farligt. <3

Håber i kunne lide det her indlæg, og i kunne lide at høre om mine holdninger og erfaringer.

- XOXO

Likes

Comments

Hej bloggen.

Jeg undskylder for der ikke kom en "Stilet Tirsdag" ud i Tirsdags, men har bare ikke haft tid. Der kommer en ud på Tirsdag, og det er nok også den sidst der kommer ud der. Der vil istedet komme en månedlige Outfitts/Fauritter.

Nå, men det er ikke det, dette indlæg skal handle om.

I hele denne uge, har jeg være i praktik i Matas, hvilket har været ret spænderne. Jeg havde nogle dejlige korte dage, så det var jo fedt, haha.

Mandag: Det mødte jeg ind kl 09:30. Jeg kom derhen, hilste på dem alle, og så ventede jeg egentligt bare til at der kom vare som jeg skulle sætte på plads. Der var egentligt ikke så meget andet at lavet end det. Jeg gik meget rundt i butikken, når der ikke var noget at lave, og observerede bare hvad de andre lavede. Jeg fik fri kl 14:00, og der gik jeg så bare hjem og slappede af.

Tirsdag: Mødte kl 09:30, som dagen før. Hele tirsdagen lavede jeg heller ikke så meget. Jeg lavede stort set det samme som om Mandagen. Jeg skulle bla. fylde ELF op med deres produkter, Jeg havde igen fri kl 14:00.

De her to dage var ret kedelige, jeg skulle ikke lave så meget. Men alligevel var det ret spændende. Det var ret sjovt at se hvordan de alle var overfor kunderne, og hvordan kunderne var overfor dem. Alle havde en forskellig måde at sælge varen på, hvilket var virkelig spændende.

Onsdag: Jeg mødte igen 09:30. Den her dag, lavede jeg næsten noget hele tiden. I anledningen at det snart er påske, skulle jeg lave nogle "Påskesæt", som jeg skulle pakke ind i nogle gennemsigtige poser, med et bånd om. De skulle så stå ved indgangen, så man ligger mærke til dem. Der skulle rykkes rundt på en masse produkter. Så jeg skulle tage alle produkterne ned, og tørre hylderne af, og sætte produkterne på en anden måde, så der var plads til nogle andre produkter. Ellers tørrede jeg bare reoler af, resten af tiden. Dagen gik virkeligt hurtig, fordi der var noget at lave hele tiden. Havde fri igen kl 14:00.

Torsdag: Den her dag var også ret spændende, da jeg skulle møde sent den her gang. Jeg mødte kl 14:00. Da jeg kom, skulle jeg også bare sætte nogle vare på plads. Senere, skulle der rykkes på en reol, og flyttes nogle vare rundt, da der skulle være plads til nogle sko, som de havde fået hjem. Vi biksede med nogle hylder som skulle op, og de passede ikke rigtigt, så jeg måtte hele tiden op for at hente nogle nye. Men til sidst passede de, og skoene kom op, og det så mega godt ud. Der var også noget kludder ved hårbørsterne, da nogle af priserne ikke stemte med dem der stod på skiltet. Så jeg fik lov til at gå rundt med en prispistol, og sætte priser på, hvilket var virkeligt sjovt. Havde fri kl 18:00.

Fredag: Mødte jeg ind kl 14:00 igen. Jeg lavede ikke så meget den dag. Jeg satte lidt produkter på plads. Ellers rettede jeg bare på alle produkterne, så de stod pænt. Der var en vildt dygtig makeup artist den dag. Hun fik så lov til at lægge makeup på mig, og sagde hun selv måtte bestemme. Hun lagde en mega flot makeup, meget overdrevet, men flot. Det var ikke lige min stil, og det bliver det nok heller ikke, haha. Hun lavede noget glossy øjenskygge, som var helt sort. Det var over hele øjenlåget, som gik ud i en trekant i siden af øjen. Hvis i forstår. Hun lagde en lilla læbestift, med en lys farve i midten, hvilket så ret godt ud. Men bare ikke lige min smag. Efter det, blev jeg nødt til at tage det af, for det var lige en tand for overdrevet, haha. Jeg fik fri kl 18:00, og fordi det var min sidste dag fik jeg en lille gave med hjem.

I gaven fik jeg 2 makeupbørster, en prøve på en ansigtsmaske, noget makeup og en lille parfume, hvilket jeg er mega glad for. Havde på ingen måde regnet med at få en gave. Men syntes det var vildt sød af dem, at de gav mig en lille farvel gave.

Hele ugen gik ret hurtigt. Jeg har lært en masse ting, som jeg ikke vidste i forvejen. Syntes det er fedt, at jeg fik muligheden for at komme i praktik, nu hvor jeg ikke var det i folkeskolen. De var alle super søde imod mig, og det gør bare. at jeg får mere lyst til at komme igen. Hvilket jo er godt.

Håber i kunne lide dette indlæg, og at i syntes det var spændende at læse om. Så håber jeg ihvertfald bare i får en dejlig ferie, til dem som har ferie.

Nedenunder er der billeder af det jeg fik i gaven.

-XOXO

Likes

Comments

Hej bloggen.

Her kommer første opskrift på bloggen, og det bliver på denne vildt lækre smoothie.

Den her smoothie giver et kickstart til din dag. Der er en højspændt energitilførele, fyldt med vitaminer og mineraler i.

Jeg drikker den her smoothie om morgnen, og den er vildt lækker. Den er dejligt cremet, med en frisk smag.


Opskrift: Til 1 pers.

Det du skal bruge:

125 ML Appelsinsaft

62 ML YOGHURT NATUREL

1 ÆG

1 BANAN, skiveskåret og nedfrosne

Kom det hele i en blender, hæld det op i et glas. Så er der klar til at blive saveret.


Jeg er SÅ vild med den her smoothie, og syntes helt sikkert i skal prøve den. Og så er den ikke mindst sund, hvilket bare er en bonus.

-XOXO

Likes

Comments

Hej bloggen.

Idag er det mandag, og det starten på en ny uge.

Hele ugen skal jeg i praktik i Matas.

Jeg har glædet mig så meget til at komme i praktik i Matas, da det er den butik jeg gerne vil arbejde i, når jeg er færdig med min uddannelse. Men det er dog ikke min største drøm. Min største drøm er, at blive selvstændig makeupartist.

Jeg møder Mandag - Onsdag kl. 09:30 til kl. 14:00. Og Torsdag - Fredag møder jeg kl 14:00 til kl 18:00

Første dag i Matas, har været ret spænende. Der har dog ikke været så meget at lave. Men det er jo også første dag jeg har været der.

Jeg har planer om at tage ud og spise med mine kammerater. På en kinesisk resturent.

Hele ugen skal jeg igang med at teste et nyt produkt, som jeg har fået hjem. (Det kommer på bloggen snart).

Der skal skrives nogle indlæg, som kommer ud løbet af ugen.

Jeg har ikke så mange planer den her uge. Men ville alligevel fortælle hvad jeg skulle lave. I næste uge kommer der et indlæg op med mit praktikforløb, og hvad jeg syntes om det.

-XOXOLikes

Comments

Contains affiliate links

Hej bloggen.

Så det Stilet Tirsdag igen igen. Jeg underskylder for, at indlægget er kommet lidt sent ud.

Der er ikke længe til sommer, så tænkte jeg ville bruge lidt farve i det her outfit. Der kom lidt farve, men ikke meget. Jeg er ikke så god til at gå i tøj med farver, så der blev ikke til meget farve.. Selvom jeg altså prøvede.

Hvis vi starter med blusen. Så er det en mega fin baby lyserød bluse. Den har nogle frånser på ærmerne, som får den til at se lidt federe ud. Det er en lidt gennemsigtig bluse. Der ville jeg tage en top på indenunder. Måske en sort en med blonder på. Eller noget ligene.

Som bukser har jeg valgt de her vildt fede bukser, som er lidt rå i det. Det er noget læder alla look. Der er rigtig mange detaljer på, uden det bliver for meget. Syntes det ser fedt ud, at blande det lidt søde look, med det rå.

Som sko, har jeg valgt de her helt enkle ankelstøvler i sort. Der er ikke noget særligt over dem. De passer bare til ethvert outfit.

Som jakke har jeg valgt denne skin læderjakke. Den er mega fed! Det ville blive læder, hvis jakken også var det. Men syntes den passer godt til.

Til sidst har vi tasken. Den er meget enkel, og har samme farve som blusen. Den er stor, så der er plads til en masse ting i. Den er bare meget fin, og passer godt til outfittet.

1: HER 2: HER

3: HER 4: HER

5: HER

​-XOXO

Likes

Comments