Igår var jag på första kursen av pole fitness. Jag var inte direkt svettig när jag gick där ifrån, ömma lår och rätt grötig i huvudet av att tänka på all teknik, det var mest teknik vi fick träna och det är inte det lättaste.
Jag tog en förebild för att kunna se om jag kommer förändras något i kroppen under dessa 8 veckor.
Längtar redan till nästa vecka!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har varit totalt energilös i en evighet.
Det är sjukt frustrerande.
Den lilla energi jag haft, den har jag gjort av med på jobbet. Samtidigt har jag fått energi av mina fina kollegor och alla fina kunder.
Men efter jobbet tar jag slut! Känner mig helt slut! 
Idag tvingade jag mig till gymmet, länge sedan jag var där  nu. Men så skönt att komma dit! Gå på löpbandet i rask tackt med musik i öronen och rensa hjärnan!

Likes

Comments

I somras köpte jag en smoothieblender, bland det bästa jag köpt 👌🏼
Så mycket varierade smoothies man kan göra, så snabbt och enkelt!

Idag blev det en smoothie med:
Vanilj kvargyohgurt
Hallon (frysta)
Blåbär (frysta)
Chiafrön (alltid)
Kockosflingor

Så enkelt, så gott och så nyttigt! 💖

Likes

Comments

Jag älskar att pyssla med olika hantverk.
För tillfället har jag snurrat in mig på betong.
Idag har jag gjort klart en unik tavla i chabby chic stil.
Jag laddar för en vårmarknad och fler alster ska det bli.

Likes

Comments

Min pojkvän har ingen vidare framförhållning, ungefär sex timmar innan han kom hit igår kom han på att vi (jag) skulle laga lite nyårsmat.
Så jag slängde ihop lite på egen hand, och jag måste ändå säga att förrätten blev grymt god!

2 pers

Ingredienser:
1 avokado
2 stjälkar grön sparris (jag fick ta fryst)
1 citron
Räkor
Crabsticks
Dill
1 msk Cream fraiche
1 msk Majonnäs
Caviar (inte tub såklart)

1. Tärna avokadon och fördela i två snygga glas.
2. Sparrisen körde jag i ugnen och lät svalna.
3. Skär räkorna och crabsticken i bitar.
4. Blanda cream fraiche och majonnäs, blanda i hackad dill efter tycke. Rör sedan ner räkorna och crabsticks.
5. Pressa citron över avokadon.
6. Fördela röran över avokadon i glasen.
7. Skär sparrisen i två delar och lägg två delar i varje glas över röran.
8. Toppa med några räkor och en klick caviar.

Sätt er ner och njut!


Likes

Comments