Heihei kjære lesere!

Igår lagde jeg gresk salat, mm det er virkelig snadder.
Jeg brukte disse ingrediensene;

3 stykk store tomater
1/2 agurk
en hel rød løk
1/2 isbergsalat
1 pakke med fetaost i hvitløk og olje
1 glass svarte oliven
Også byttet jeg ut tzatziki med aioli
1 stykk brød


Likes

Comments

TOPP 5 UVANER
  1. Jeg er kjempe flink til å rote, men når jeg først rydder er jeg alt for perfeksjonist. Hvis du rører på noe, er jeg der med engang for å "rette" opp "feilen".
  2. Jeg nyser hver gang jeg napper øyenbryn. Nå ble jeg usikker på om det går under uvaner eller bare weird stuff. Er jeg den eneste som opplever dette?
  3. Jeg har en uvane ved å utsette ting til siste liten. Spesielt skolerelaterte ting hvor det er lang frist!
  4. Jeg går alltid bort til speilet da jeg kler på meg ytterklær. Ja jeg er jente, men det er faktisk en dårlig uvane. Til og med sko og skjerf går jeg bort til speilet for å ta på, why? Alt må vel være on fleek.
  5. jeg er lat.

Likes

Comments

MARIO TESTINO
In Your Face

Heihei kjære lesere!

Jeg har alltid ønsket meg en inspirerende bok hvor det er minimalt med skrift, men i stedet masse bilder! Hallo se denne, denne er perfekt! Kjæresten skaffet meg denne i bursdagsgave, og jeg ble så glad! Det finnes så mange crazy bilder i denne, av kjendiser, modeller og mer. Boken er også utrolig stilig til pynt 😏

RAQUEL ZIMMERMAN
ZANDRA RHODES & THE CYBER DOG CREW

Bildene er tatt av meg, fra selve boken.

Likes

Comments

STACY SKIRT
SNAKE TOP

Mamma kjøpte litt klær til meg i bursdagsgave, som falt rett i smak!

​Klærne er fra Bikbok, og skjørtet er også i butikkene med dongeristoff! Dette er semsket og skiller seg litt ut da det er blitt så populært med dongeri.

Likes

Comments

Hei kjære lesere!

åh, for en helg. Lørdagen ble jeg feiret av venner, det var en super vellykket kveld! Søndagen, da jeg faktisk hadde burdag, ble satt av til kjæresten. Vi dro ut og spiste og koste oss hele dagen! Tusen takk til alle dere som gjorde min dag best!


Hadde kameraet fremme, men det resulterte i utrolig my dårlige bilder haha! så og si alle ble blurry.

Likes

Comments

I morgen fyller jeg 20år, endelig er det min tur! Derfor skal jeg feire med venner i dag, i min lille leilighet. I den anledning måtte jeg bare kjøpe disse koppene, med bart! og selvfølgelig bart.

Likes

Comments

Likes

Comments