Efter jobbet mötte jag upp de här två bönorna för en kaffe. Två tjejor med två bra nyheter på gång så de var sådär extra glada, vilket gjorde mig lite extra glad med.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Måndag: Mycket interna möten och förberedelse av eCommerce-presentation till morgondagen. Efter jobbet var tanken att tvätta, men hade såklart bokat fel tid. Skulle även kollat på en lägenhetsvisning, men jag och Jesper bestämde oss för att inte vara för ivriga, målet är att han ska sälja bilen först. Utöver det ska vi heja på Sverige mot Italien, avgörande matchen om Sverige går till VM.

Tisdag: Ecommerce-möte där jag och vår eCommerce manager presenterar det viktigaste från vår tredagarsutbildning i Barcelona från Augusti. Sedan provlagning av potentiella produkter som vi ska lansera. Efter jobbet blir det en fika med Bea och Natta, sörpingstrion i Stockholm.

Onsdag: Min jobba hemmadag. Ska dock till tandläkaren som ligger på Karlaplan vid jobbet så blir ändå kontorsdag, däremot blir jag själv på kontoret. Efter jobbet gör vi ett nytt försök på att tvätta.

Torsdag: Min fredag, för på fredag har jag nämligen ledigt. Fokus blir att göra klart marknadspresentationen till säljkårskonferansen på måndag och göra klart det sista till hemsidan. Utöver det har jag ett uppföljningsmöte vår marknadsbyrå som sköter vår digitala media i Danmark och Finland. Efter jobbet ska jag ha en kväll med mannen min då vi inte kommer ses på hela helgen.

Fredag: ​Ledig dag för mig. Ska ta lite sovmorgon innan jag beger mig ner mot Söderköping för en heldag med min syster Patricja och systerdotter. 

Lördag: ​Jag och Patricia bjuder mamsen på spa i Västervik. Tanken är att åka ner hyfsat för att gå runt lite i Västervik innan vi checkar in på Gränsö slott för rå om oss själva riktigt ordentligt med bubbelbad, bubbel, massage och middag.

Söndag:​ Tanken är att äta en lång frukost innan vi beger oss hemåt igen. Jag stannar ytterligare en natt i Söderköping för att sedan ta tåget till Halmstad på måndag med jobbet.

Likes

Comments

​​

Tänk att det redan gått 17 år sedan jag såg min pappa sist. Galet. Du skulle varit morfar nu till Patricjas och Fuffes finaste skatt Freja. Eftersom det var fars dag denna helg åkte jag till hans grav och tände ett ljus. 

Likes

Comments

Fredagslistan

Vad har hänt på jobbet?

Som vanligt är det många bollar i luften med mitt stora fokus har varit att färdigställa de nya nordiska hemsidorna som vi snart ska lansera. All information ska in i CMS-systemet, puh! Nästa fredag är deadline så ska försöka få tid till det även nästa vecka. Utöver det har jag sammanställt månadens markandsanalys, det händer så mycket i den frysta vegetariska kategorin så det är alltid lika intressant. Nästa vecka får vi ny Nielsendata! Om en vecka åker vi på säljkonferans i Tylösand, så jag har påbörjat min marknadspresentation dit. Andra småsaker som hunnit med är att ge briefer för sociala medier till våra nordiska marknadsbyråer och godkänna innehållskalendrarna de tagit fram. Har även fått en rapport av ett bloggsamarbete i Finland och recept från ett instagramsamarbete i Sverige. Veckan avslutades på topp, fick en flaska Champange av min chef för att jag hade styrt upp det bra för mässan vi både sponsrade och var med på i helgen. Jag gick hem från jobbet i fredags med ett leende.

Vad har hänt efter jobbet?

Hela förra helgen stod vi på en mässa på jobbet och bjöd på våra produkter vilket bidragit till en lite tröttare tjej på kvällarna denna vecka. I tisdags fikade jag med Denise och Jenny på Kaffeverket. I onsdags var Jeppe iväg så då brukar jag passa på att ha en riktig gottekväll. Bakade kladdkaka, såg film i morgonrocken med en ansiktsmask och målade naglarna. Älskar sådan egentid! I torsdags hade jag och Jeppe dejtnight. Vi åt middag, gick lite på stan, drack te på Haymarket och avslutade kvällen med bio. Vi kände oss riktigt gamla när vi satt och drack te vid 19 och insåg hur trötta vi var och väntade på den "sena" bion som började klockan 20. På fredag efter jobbet satte jag mig på ett överfullt tåg mot Norrköping. Väl där träffade jag Lisa som åkte från Linköping för att hinna med en fika med mig. För att maxa tiden tog vi fikan på Espressohouse på tågstationen innan hon var tvungen att åka tillbaka. Sedan myskväll med familjen i Söderköping.

Veckans minnesvärda händelse?

Hmm.

Likes

Comments

Archive