Hey,

For lidt tid siden var jeg i Aarhus for at besøge familie, venner og ordne et par praktiske ting. Jeg brugte en hel dag inde i midtbyen med min mor, og jeg var ret excited for at skulle se Salling Rooftop for første gang. Og det skuffede bestemt ikke! Vi kom derop lige i golden hour, så lyset var så smukt, jeg blev nødt til at tage et par billeder. Derudover var stedet blevet super fedt med de forskellige niveauer og selvfølgelig udsigten over hele byen. Restauranten deroppe så også virkelig hyggelig ud. Vil virkelig gerne derop engang til sommer, når vejret er godt, og man kan nyde lidt mad ude på terrassen.
Synes helt klart Salling Rooftop er besøget værd, hvis man har mulighed for at komme forbi!

Knus Cat <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej,

For lidt tid siden begav jeg mig ud i at hækle min egen taske. Jeg havde set dem før i butikker og synes de er super fede, fordi de er anderledes og kan give noget specielt til et simpelt outfit. Jeg vidste hvordan man hæklede på den helt simple måde inden jeg gik igang, og tasken er super nem at lave, hvis man ellers kan hækle luftmasker og fastmasker. Det er egentlig bare ét langt stykke, man hækler, og bukker over. Så en kant hele vejen rundt for at gøre den pæn, og til sidst lidt garn gennem en kæde og binde en knap i. Så simpelt kan det gøres - og mega fedt og specielt, hvis I spørger mig!
Jeg blev så vild med den, jeg også er begyndt på en i en dyb mørkelilla farve. Den mangler faktisk bare en kæde ;)
God aften til jer!

Knus Cat <3

Likes

Comments

Hej,

Så er det endelig blevet december og 1. søndag i advent! Jeg har glædet mig SÅ meget til jul i år og er virkelig kommet i julestemning. Selvfølgelig skulle vi have en adventsdekoration herhjemme, så jeg fik lavet denne. Den endte ud med det udtryk jeg ønskede, og er super flot når det er mørkt og lyskæden bliver tændt. Og nu skal det første lys også tændes!
Advent er specielt hyggeligt i år, da min kæreste og jeg har aftalt at give hinanden adventsgaver (jeg prøver dog stadig at bilde ham ind, at det er nisserne, der ligger gaver i sokkerne haha). Synes det er så hyggeligt med små overraskelser i julen og at finde på gaver til de nærmeste.
Håber I får den hyggeliste 1. søndag i advent <3

Knus Cat

Likes

Comments

Hej alle,

Jeg er altså i det kreative hjørne for tiden, og denne gang stod det på små dekorationer lavet af hvidt ler. Jeg så Tiger havde en pakke hvidt ler til kun 20 kr. og valgte at prøve det af. Der var rigeligt til at prøve lidt forskellige ting af og har også lavet andre småting end vist på billederne, men de her var mest vellykket haha.
På Pinterest fangede en lille smykkeskål med flotte grønne blade mit øje. Jeg prøvede at lave den på min egen måde og synes faktisk den blev meget sød. Perfekt til at ligge ringe eller øreringe i.
Min lille kaktus fik også et nyt hjem af ler. Jeg synes faktisk det er meget fint, at skjuleren ikke er helt lige, men har sit eget liv ;) Den er da lidt anderledes end hvad man ellers ser. Hvis du selv vil prøve det af, så husk at lav et hul i bunden, så vandet kan løbe ud.
Til sidst havde jeg en lille rest tilbage og prøvede med kageudstikkere at lave små stjerne-ophæng. Synes de blev virkelig flotte med lidt bånd i og ligner noget man kan købe i butikkerne. Og man kan jo lave lige den form man ønsker. De kunne være super flotte at hænge på juletræet eller i vinduer.
For meget få penge kan man i hvert fald nemt lave sine egne små fine pynte- og juleting ud af hvidt ler.

Knus Cat <3

Likes

Comments

1. Halskæde (kun tilbage i guld) her // 2. Faux fur jakke her // 3. Pyjamas sæt her // 4. Duftpinde her // 5. Royal Copenhagen dyb tallerken her // 6. Gucci taske her // 7. BH her // 8. Mig før dig bog her // 9. Miniskåle her // 10. Jeans her

Hej,

Jeg har samlet lidt forskellige items, som jeg synes udgør en god guide til hvad man kan ønske sig i julegave. Her er lidt for enhver smag og i forskellige prisklasser. Jeg har selv et par af tingene på min egen ønskeliste og kunne sagtens udvide den med alle tingene ovenfor ;) Jeg kan altid finde noget at ønske mig - kald mig materialistisk, shopaholic whatever haha.
Håber det kan give inspiration, hvis nogen mangler et par ønsker <3

Knus Cat

Likes

Comments

Shea body cream, Bath & Body Works her // Fragrance mist, Bath & Body Works her

​Hej,

Blandt en masse andet købte jeg denne lille fine serie med hjem fra USA bestående af en creme og body mist. Jeg er simpelt hen så forelsket i emballagens udseende - så fint og feminint og ikke mindst flotte farver. Derudover dufter begge dele dejlig frisk og af blomster. Cremen er super fugtgivende og shea butter vil man vel altid gerne have ;) Jeg købte en del forskellige body mists med hjem, som alle dufter så godt! Jeg er virkelig blevet glad for at bruge dem, fordi de ikke hænger så tungt som en parfume. Så vil jeg hellere kunne friske op i løbet af dagen med en mist. Det fungerer de super godt til. Den lille duo her ville jo være perfekt som et julegave-sæt, men jeg tror desværre ikke, at Bath & Body Works sender til Danmark. Vi kunne ellers godt bruge en af deres butikker herhjemme ;) 

Knus Cat <3 

Likes

Comments

Hej,

Da jeg endelig havde en anledning til at bruge min nye blazer skulle det helt klart udnyttes. Jeg har i noget tid ledt efter den perfekte blazer, som både kan dresses up og samtidig kan gå til et hverdagsoutfit. Jeg havde den på i går til familie-Mortens aften, og i dag har jeg den på til vores egen lille Mortens aften herhjemme. Vi får nemlig besøg af et par venner og skal prøve selv at lave and og hvad, der nu hører til. Det bliver super hyggeligt. Inden vi handlede blev vi sultne efter en lækker frokost - og i Aalborg er We Feat altså min favorit! Elsker at en sund frokost kan smage så godt.
Blazeren fandt jeg i Zara i USA, og jeg er vildt glad for den ;)

Knus Cat <3

Likes

Comments

Sofa, IKEA her // Sofabord, Ilva her // Tæppe, Jysk her // Billede, Ilva

Hej,

Jeg er efterhånden blevet virkelig tilfreds med hvordan sofahjørnet i vores lejlighed ser ud. Vi har haft sofaen på flere forskellige måder, men på denne måde får vi mest plads i stuen. Jeg er forelsket i tæppet, som jo efterhånden er ret populært og ses i mange hjem. Og nu ses det også her ;) Sofabordet er helt perfekt med den flotteste marmorplade. Perfekt som underlag til mine små stilleben, som jeg kan bruge lang tid på at kreere flere steder i lejligheden. Er det mærkeligt at blive glad over en lille samling af pynteting? Det gør jeg i hvert fald. Kald mig skør, men det er mine små glæder, haha. Glæder mig selvfølgelig også til der skal pyntes op med fine jule-ting. Men det må lige vente til 1. december.
Håber ikke jeg er den eneste om de her små glæder ;)

Knus Cat <3

Likes

Comments

Hej,

Så er vi kommet hjem til Danmark igen efter 6 helt fantastiske uger i USA. Vi har oplevet virkelig mange ting, og jeg har mange dejlige minder med hjem. Både i form af oplevelser, billeder og selvfølgelig shopping ;) Og så fik jeg også tatoveret et minde på vores sidste dag - nemlig en palme på min ankel. Jeg er super tilfreds og glad for den!
Nu skal jeg vende mig til kulden herhjemme og så småt ind i en hverdag igen. Men jeg har haft den bedste tur, og jeg er så glad for, at jeg kom på min drømmerejse her i mit sabbatår.

Knus Cat <3

Likes

Comments

Hey,

Så er den første uge i Miami gået. Vi får slappet godt af på stranden, da det næsten er det eneste man kan holde ud i fugtig luft og 30 grader. Men vi klager ikke og nyder at kunne blande afslapning og turisme.
Det er vildt at tænke på, vi har været afsted i 5 uger, og nu er der pludselig kun én tilbage. Men jeg er mættet af oplevelser og der er sket så meget på vores tur! Meen vi har selvfølgelig planer for den sidste uge og glæder mig til at få det sidste med.
Jeg kunne sagtens blive i varmen, men jeg vil nu også gerne snart se alle derhjemme ;)

Knus Cat <3

Likes

Comments