Heyy bloggen :)

I denne sommerferie var jeg i Amerika for 3 uger. I dette blogindlæg vil jeg fortælle om min rejse, som mine forældre arrangerede. Det var en dejlig tur sammen med min familie.

Onsdag d. 6 juli tog vi flyet fra Hamburg til Frankfurt og fra Frankfurt til San Fransisco. Mange timer sad vi i flyet med vores elektronik og fik ulækker flymad. Vi landede i Amerika kl. 15.00, og var ved hotellet kl. 22.00. Vi fik en stor og lækker burger og en meget vandede cola og gik så i seng og vågnede igen kl. 07.00 næste morgen.

Den næste dag tog vi i Walmart og købte mad og snacks. Amerika har sådan en smuk natur, som vi nød på vores lange køretur.

D. 8 juli så vi en national park, som jeg ikke fandt så interessant, men d. 9 juli var vi i Yosemite national park, som havde en meget smuk natur og et stort vandfald, sol tog nogle meget flotte billeder af. Den dag gik vi 10.035 skridt

D. 10 juli kørte vi i langt tid. Vi kørte over til et camping sted, hvor de har tipier, som vi sov i en dag, det var en super god oplevelse, men deres restaurant var elendig, men vi havde en hyggelig aften, hvor vi snakkede og så solnedgangen.

D. 11 kørte vi til Death Valley og så noget af dens skønheder, min mor stod endda model til et af billederne. Om aftnen tog vi til Las Vegas til min stedfars far og stedmor.

D. 12 så vi en masse kasinoer, som var inde i nogle hoteller. Hoteller var så flotte. Der er også et billede af et af toiletterne, lidt randomt, men de var da meget flotte, så jeg var nødt til at have et billede af det. Selv rulletrapperne var flotte, nogle var buede, som var mærkelige at stå på. Inde på et af hotellerne var der en rutchebane, som min lillebror og jeg var nødt til at prøve. Til sidst sluttede vi af med en is og noget kaffe fra Starbucks.

Den næste dag var vi ude og shoppe i Target og et shoppingmall i Las Vegas. Det var super hyggeligt, og jeg fik købt en masse billige ting, da det var i et outlet mall.

D. 16 juli tog vi til et nyt hotel tæt ved Grand Canyon. Vi gik en tur hen for at se nogle af bjergene. Det var rigtig smukt.

Næste dag var vi på American dinner. Det var super hyggeligt, det var meningen at jeg skulle have morgenmad, men ente med en burger. Derefter så vi Grand Canyon, smukt smukt smukt....

Dagen efter tog vi til Universal Studio. Wow, helt fantastisk, det var mega sjovt. Om aftnen var vi rigtige trætte og gæt hvad vi fik til aftensmad.... burger...

Vi tog til San Fransisco de sidste par dage og så et fængsel, som var gået konkurs, som vare mega spændende. D. 26 juli tog vi flyet hjem, og da vi kom hjem, sov jeg lige da mit hoved landede på puden.

Jeg håber i nød dette blogindlæg, jeg beklager, at jeg ikke har været aktiv med skriveriet, skal nok være mere på. Jeg ved der var mange mange billeder, men Amerika er sådan et smukt land.

Forsæt god sommerferie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heyy bloggen :)

Gutter dette er ikke noget for jer, da jeg snakker om mine ynglings produkter i dette øjeblik. Men for dem der er interesseret i makeup, så er dette et blogindlæg for jer.

Jeg har ikke postet blogindlæg i lang tid, da jeg har haft travlt med de skriftlige og mundtligt eksamer.

Disse 4 produkter er 4 makeup produkter, som jeg har elsket.

1. BECCA - Jaclyn Hill pallette
Den har super flotte highlighters, som giver en god glød til dit ansigt. Den har også 3 forskellige farver til kinderne, som jeg super godt kan lide.

2. Too Faced - Better than sex mascara
Min helt klart ynglings mascara som ligger flot på ens øjenvipper.

3. Mac - Fix +
Hver morgen inden makeuppen bruger jeg denne spray til at fugte mit ansigt. Er helt vild med den.

4. Mac - Face and body Foundation
Dette giver et neutralt look, som jeg elsker til hverdag, men også til lidt finere events. Bruger som regel en beauty blender til at blende det ind i huden.

Jeg håber I haft en dejlig dag :)

Likes

Comments

Heyy bloggen :)

Yayyy endelig blev det min fødselsdag. 17 år puha jeg er blevet gammel. Lige om lidt mister jeg synet, eller begynder at få rynker og gråt hår. Jeg synes dette år, er gået ekstremt hurtigt, og om kun 1 år må jeg begynde at drikke "stærke" sager, eller ihverfald begynde at købe dem ;). Dagen startede med at jeg blev vækket med dejlig morgenmad og gaver, derefter gik dagen meget stille og rolig, hvor jeg "bare" slappede af med min familie. Til aftensmad var vi ude og spise, og det var helt fantastisk. Jeg vil ikke prale, men synes faktisk min familie er "ok" dejlig.

Jeg håber I alle har haft en dejlig søndag, hvor der var sol efter lang tids ventetid.

Likes

Comments

Heyy bloggen :)

Mandag d. 10. april blev min smukke mor gift med med min bonusfar. Dagen bragte en masse positive indtryk. Det var fantastisk at se min mor så glad og henrykt. Der var god energi på rådhuset og ved aftenbordet. Dagen startede med at vi 4 sad og spiste morgenmad sammen. Kl. 10.00 var vi nede ved rådhuset, hvor brudeparret blev viet. Det var stille og roligt, og der blev taget en masse billeder af det glade brudepar. Det gik skide stærkt, og 10 min. efter var de ægtefæller i med- og modgang. Vi fortsatte fejringen hjemme hos os, med snacks, boller, vin, øl, osv. Efter nogle timer var vi trætte og "trak os tilbage" som man kalder det ;) Vi sendte gæsterne hjem og fortalte at festen startede igen kl. 17.00 hvor vi fik mere vin og champagne. De "gamle" tog sig en lur, imens Alexander og jeg slappede maks af. Kl. 17.00 kom gæsterne igen og kl. 18.00 tog vi ud og spiste allesammen. Det var super lækkert. Jeg spiste så meget. Jeg kunne slet ikke stoppe, det var sygt lækkert. Fejring fortsatte ud på natten, og det var super hyggeligt, og når jeg tænker tilbage på dagen, så kan jeg ikke lade vær med at smile. Det var så dejligt at se dem så glade.

Håber I har nyt at læse dette indlæg.
God påske :)


Likes

Comments

Heyy bloggen :)

Det er altid svært at finde på noget spændende på en kedelig søndag. Personligt vil jeg helst være hjemme og se Netflix og youtube, men andre gange kan jeg også godt lide at komme ud. :)

Ting man kan lave på en "kedelig" søndag:

1) Se byen, når der ingen mennesker er
Det er altid godt at komme ud og få noget frisk luft, selvom vi lever i Danmark, hvor vejret nogengange er super dårligt. I dag var jeg f.eks. i byen med min veninde. Heldigvis var der nogle butikker, som var åbne, så fik også brugt en masse penge... Det var ikke så godt.

2) Gå i biografen
Det var jeg også i dag igen igen. Det er ikke så godt. Jeg bruger alt får mange penge... puha. Men det er altid hyggeligt at se en god film, spise lidt slik eller popcorn og bare hygge med familien eller vennerne.

3) Se en masse Netflix
Det er altid dejligt at ligge i sengen, og slappe maks af, hvor man ikke behøves at tænke på lektier eller andet.

Håber I kunne lide mit indlæg. God søndag!!!!!! :)


Likes

Comments

Heyy bloggen :)

Mine forældre er skilt, og det har altid været svært at forstå, hvordan de kunne stoppe med at elske hinanden. Da jeg var lille, havde jeg det meget svært med deres skilsmisse, men jeg er glad for at mine forældre stadig kan sammen, og er stadig venner.

Min far er flyttet til Århus med sin nye kæreste, så det er blevet en tand svære for mig, da hver anden weekend skal jeg tage toget, som vare cirka 1,5 time. Århus er en fantastik by, men jeg kender ikke særlig mange, da jeg er opvokset i Odense, og har gået i folkeskole i Odense.

Min far er lykkelig sammen med Marlene, og det er jeg super glad for. Jeg elsker også at tilbringe tid sammen med min familie i århus.

God weekend :)

Likes

Comments

Heyy bloggen :)

Jeg har valgt, at lægge to billeder op af mit nøgne ansigt, da mange lægger så mange videoer ud på de sociale medier, hvor de viser, hvordan man laver et perfekt makeup-look. Mange putter så mange forskellige produkter i ansigtet, og skjuler deres naturlige skønhed. Alle har noget, som man ikke er tilfredse med. Jeg bruger selv makeup i min hverdag, for at se lidt mere frisk ud, men også for at skjule de ting, som jeg ikke er tilfreds med. Jeg kan godt indrømme, at jeg ikke synes om mine sorte poser under øjnene, min "store" pande eller alle de blodåre som jeg har i panden. Jeg er ikke perfekt, og jeg gider heller ikke være perfekt.

Mit ynglings #no makeup citat er: the best makeup is your smile. There is no beauty like the one that comes from inside of you.

Ellers er der ikke så meget andet at sige end god lørdag :)
Likes

Comments

Heyy bloggen :)

I dag var jeg i Odense Biograf med min skønne veninde Marie Louise. Det var super hyggeligt + det var en skide sjov film, som vi var inde og se i biografen. Vi var inde og se "alle for tre". Den er sikkert ikke for alle, men når man får tildelt en gratis billet, så siger man nej til den billet + en kedelig, grå søndag så er det altid dejligt at tage i biografen og få hygget en masse ;)

Jeg synes, at det var en pisse god film, men alle har nogen forskellige meninger... "Det kunne nu alligevel være rart med nye og originale ideer, der ikke allerede går på krykker i Udkantsdanmark."

Jeg håber I alle har haft en dejlig søndag :) :)Likes

Comments

Heyy bloggen :)

Du sikkert har set hashtags #throwbackthursday og #tbt kastet rundt. Det bruges primært på Instagram, Twitter, Facebook og Pinterest. I får det en onsdag i stedet #throwbackwednesday. Her får I nogle fine billeder af mig, da jeg var lille, genert og "meget" nysgerrig. Billederne viser, hvor meget jeg elsker mad og sjov. Billederne er fra Esbjerg, hvor jeg tilbragte meget tid sammen med min bedsteforældre og mine fætre. Når jeg tænker tilbage på min barndom, så bliver mindet om, hvor godt jeg havde det i Esbjerg. Vi fiskede, var på camping, og havde det generelt sjovt sammen. Min mormor & morfar, farmor & farfar er en stor del i mit liv, og har været der for mig, når jeg havde brug for dem.

De her billeder betyder meget for mig, fordi hver gang jeg tænker tilbage på de dage, så får de mig til at smile:)

God onsdag allesammen :)


Likes

Comments

Heyy bloggen :)

I går sad jeg i timevis frustreret (men passioneret) ved min computer, og prøvede at designe min blog, sådan som jeg gerne vil have den skulle ende med at se ud. Jeg har ikke den største erfaring indenfor computer og andet elektronik, så det tog mig lidt tid inden det gik op for mig, hvordan man lavede en blog. Der er så mange forskellige ideer og meninger om blogs, men jeg vil gerne skille mig lidt ud, det vil blive svært, og jeg vil sikkert ende med at skrive om det samme som alle andre, fordi jeg er så skide oridinær (men jeg vil prøve).

Men her er jeg så - den hårdt studerende, originale, lille og ingen formede pige Cathrine Bonderup Jensen. Jeg er 16 år gammel, og jeg går på Giersings Realskole. Jeg går i 10. klasse, så folkeskolelivet er snart over (heldigvis da jeg ser frem til gymnasiet). Jeg glæder mig til at komme på gymnasiet.

Jeg starter en blog, da jeg er meget spontan og elsker tanken om at blogge er ligesom en dagbog (jeg vil bare undvære de informationer om drenge ;)) Jeg elsker at skrive, og vil super gerne være kendt, så tager en afslappende måde, at blive kendt på (ej jeg gasser. Jeg vil super gerne skrive ud til jer, og forhåbentlig vil i læse om mit kedelige (men indimellem spændende liv). Jeg vil gerne give en masse inspiration. Jeg vil fx tage jer med ud i hyggelige Odense eller vise jer mine yndlings items eller musik numre fra måneden og alt muligt cool. Bare følg med, så må vi se hvad der sker.

I må have en fantastisk søndag :)


Likes

Comments