Dag 2 på mitt nya liv och det startar jag med chiapudding toppat med hallon, på bussen på väg till jobbet.

chips puddingen gjorde jag idag med vanlig mjölk men går också bra med havre-soja eller rismjölk.

💋CATTIZ

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för att gå ner i vikt igen. Denna sommar och höst har jag njutit av en massa gott, samt att jag blivit så sjukt beroende av godis, har ätit godis och druckigt läsk varje dag, man känner i kroppen att det gått för långt nu.
Så jag har bestämt att sluta med godis och snacks samt läsk för ett bra tag nu.

Jag kommer att väga mig en gång i veckan och lägga ut en ny bild på resultatet som sker. Jag ska också börja träna igen det var ju ett tag sedan som jag satte min fot på gymmet.

Min start vikt är 57.9 kg 

💋CATTIZ

Likes

Comments

Idag blev det mys middag med syster och hennes familj

💋CATTIZ

Likes

Comments

I tisdag var vi hos läkaren och lämnade in de sista avföringsproverna, som vi har kämpat med, i 3 veckor eftersom lillfia inte bajsar varje dag och inte alltid hemma. Så det har varit många resor fram och tillbaka till läkaren och laboratoriumet.

Igår var vi hos en ny läkaren, vi har inte varit på sachsska barnmottagning på ett tag, vi har besökt vårdcentralen några gånger och fick äntligen en remiss dit. Vi fick en helt underbar läkare och så pedagogisk hon var, hon pratade och frågade olika frågor till Tindra-felicia som hon svarade glatt på.
Vi fick röntga magen och ta blodprover igen. Är så himla stolt över denna lilla tjej och så mycket som hon har fått gått igenom sen hon kom ut till världen. precis som jag när jag var liten.

                       💋 Cattiz

💋CATTIZ

Likes

Comments

Idag blev det vabb med Lill fia, så vi började ett projekt vi ska bygga en drake så vi började med vingarna och huvudet. nu ska allt torka tills i morgon så fortsättning följer......

          💋Cattiz

💋CATTIZ

Likes

Comments

God morgon allesammans
Idag är en dag då man känner sig rastlös, men man har ingen styrka i kroppen för att orka göra något.
Smärtan man har i kroppen efter denna vecka och all kyla som har varit är tung.
Hoppas att jag får lite styrka för att åka och köpa värmekläder och värme sulor till skorna så smärtan kan underlättas denna vinter.
💋 Cattiz

Eftersom energin är låg, tänkte jag starta min dag med en egen gjord energi dryck som är utan tillsatt socker och E ämnen.

Recept

1 dl vatten
1 färsk ingefära (mellanstor)
1 gurka
1 dl persilja (helst färsk)
1/2 citron

Gör så här

1: Tvätta gurkan, persiljan
2: Skala ingefäran och dela den i bitar
3: Dela gurkan i bitar
4: Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa
5: Pressa ner den halva citronen och mixa

lägg i kylskåpet och drick några gånger om dagen och du kommer att känna att du får mer energi, och kroppen kommer att tacka dig.

💋 Cattiz

💋CATTIZ

Likes

Comments

Idag har man jobbar med att sortera och markera kablar och slang vid centralen
💋Cattiz

💋CATTIZ

Likes

Comments

Idag är det en väldigt kylig och fin höst/vinterdag, nu på morgonen var det frost på mark och träd och kylan biter sig in under kläderna, men man vaknar till liv iallafall. Då är det väldigt gott att sitta och dricka sin kaffe på bussen på väg till jobbet

💋CATTIZ

Likes

Comments

Kvällen har börjat och det firar vi med lite tacos tårta. Blev väldigt nöjd, fråga gärna så kan jag berätta hur jag gör.

💋Cattiz

💋CATTIZ

Likes

Comments

Tja snyggingar!
Idag har höst vädret varit helt underbart, så vi har tagit en promenad på kyrkogården och tänt ljus för våra nära och kära, som är så saknade.

💋Cattiz

💋CATTIZ

Likes

Comments