Header
View tracker
Winter

Jeg er fyldt 21 år med et brag!!

Udover at min dejlige familie fejret mig tirsdag den 10. januar, så havde jeg selv planlagt at holde fødselsdagsmiddag lørdag den 14. januar for 10 lækre veninder!

Jeg har aldrig før holdt min fødselsdag, hvor jeg selv har lavet mad og arrangeret aftenen. Min mor har altid været skøn, at lave maden for mine veninder og jeg. MEN når man er flyttet hjemmefra, så må man jo selv ;-)

Derfor var dette års fødselsdag speciel for mig og den blev endnu mere speciel med mine dejlige veninder! Jeg sætter så stor pris på dem og var overlykkelig over at de var med til at fejre mine 21 somre. Hihihihi!

Jeg forsøgte at tage billeder af aftenen, men timerne går når man hygger sig.


TAK til pigerne for en dejlig fødselsdag og TAK for jer som læsere!!!! I er værdsat!!

XOXO Cath

Vinglas fra Holmegaard Carbernet 52 cl, designet af Peter Svarrer som har fokuseret på vinoplevelsen. Svarrer mener at vinen skal have mulighed for at udfolde sin smags -og duftnuance; så vinen udvikler sin aroma i glassets store og ovale rum.

ALFREDO Salatskål (Georg Jensen), skålen er i rustfritstål. Den er fantastisk som bordpynt alene eller som jeg bruger den salatskål/brødkurv.

Blomstervase fra Kähler Hammershøi i Antracitgrå.

Salt og peber fra Georg Jensen.

Jeg serverede hjemmelavet Tapas a la Cath. Jeg forsøgte at lave Tapas, som alle kunne lide; derfor bød buffeten på meget forskelligt både af små pinde serveringer og ellers det klassiske Tapas udvalg. For at undgå for meget opvask, valgte jeg at købe paptallerkener, det fungerede så fint!!

Jeg serverede:

Bruschetta m. hvidløg, friskskåret tomat, basilikum og parmasanost.

Hjemmelavet krabbesalat i sprøde skaller med rød peberfrugt som pynt.

Melon m. parmaskinke.

Dadler m. bacon.

Cherrytomat m. feta og frisk basilikumblad.

Flute og hjemmebagt madbrød.

Gulerod og agurk stænger m. dip.

Paté m. hvidløg, smørreost m. pikant og hvidløgssmag, humus, Ajvar peberfrugt, emmentaler ost, grøn pesto, kødpølse, chorizo.

Oliven, majsknas, vindruer, diverse pølsehapser.

Hihihihihihi Vi Ses!! God søndag!

Likes

Comments

Winter

Sweater fra Monki 250kr // glittersocks fra TopShop 39kr

Hey bloggen!!

Jeg har tilbragt dagen med min søster 👭 Vi har handlet til min fødselsdagsmiddag imorgen! Puha.. det tog lang tid 😅 Så har vi ellers fået samlet sofa, sat lamper og hylder op. Alt kan ses i billedeserien. Må indrømme at det er min søster som har været kreativ og 100% hendes fede indretningsideer! Men det ser fabulous ud!

Håber i har en dejlig fredag aften! Min skal foregå rimelig afslappet efter en travl dag!

XOXO Cath

Sofaen er fra ILVA 3.300 kr
Mørkt betræk med puder.

Pærerne er LED og kan købes i Daells Bolighus, cirka 300kr stk.

Træplade købt i Genbyg beliggende i Tårnby; oprindelige brænder fra Rigshospitalet.

  • Winter
  • 165 readers

Likes

Comments

Winter

Kjole fra Desingers Remix 2.000 kr // Taske fra Furla 5.500 kr // Stiletter fra Bianco 15 cm 500 kr // Øreringe Unknown // Læbestift fra Shiseido

Jeg fandt kjolen i Magasin, Rødovre Centeret, mellem jul og nytår. Eftersom Magasin havde enorme rabatter og prisnedsættelser, var kjolen revet væk udover en str. 42..... hm, den kan jeg desværre ikke passe. Jeg ringede til Designers Remix butik i Pilestræde, KBH, og de havde en str. 34! YAY! Jeg kørte derind dagen efter og fik en behagelig service -som altid. Jeg ELSKER Designers remix brand og styles, alle deres items er så klassiske mén samtidig med en tvist af noget anderledes. Jeg elsker at være stilren på en anderledes måde - bare se min Furla taske, den skal ikke bare være sort, men dyreprint!

Den smukke kjole er perfekt til større arrangementer som nytårsaften, galla eller fødselsdagsfest; men jeg har også tænkt mig at benytte kjolen til sommer med et par slippers alla Birkenstock.

Kjolen er så smuk og elegant i sine detaljer. Læg mærke til de fine linjer der er i stoffet og det spil som frynserne giver - især når man bevæger sig.

Billederne er slet ikke redigeret, derfor kan I 100% regne med detaljerne og farverne.

Billederne er taget i forbindelse med nytårsaften - men jeg vil bære kjolen til min fødselsdagsmiddag med pigerne lørdag aften!

Smykkerne er fra Dyrberg Kern - jeg elsker at brandet laver større og mere markværdige smykker, som netop kan bruges til specielle anledninger hvor outfittet gerne må bestå af både glimmer og bling.

Tak fordi i følger med! Håber I får en dejlig aften! XOXO Cath

Likes

Comments

Only Me

Hey bloggen!!

I lørdags var jeg til Hvisk event i Havnegade, Kbh. Det var et super inspirerende og lærerigt event med photoshot, kendskaber til nye brands og stylister. Her mødte jeg Frede, som er blogger og instagrammer (Fredesblog) samt Iliirida Krasniqi som også er blogger og instagrammer. Begge piger var super søde og imødekommende; efter korrespondance med dem begge begyndte tankerne at fare rundt i hovedet på mig angående videreudvikling af bloggen. Hvilket førte til en ide om, at skrive et ugentlig indlæg med et specifikt formål og indhold. Dette resulterer i et indlæg jeg vil kalde "Monday-Me", som vil omhandle personlige overvejelser eller informationer om mig ☺ På denne måde kan i uge efter uge lære mig lidt bedre at kende.

Jeg ønsker at min blog skal afspejle mig; blandt andet modetrends og personlige styles - men også mig som person 😌

Denne Monday-Me vil jeg blot afsløre for jer, at jeg fylder 21 år imorgen; jeg blev født den 10.januar 1996. 🎁🎈🎊Min termin var oprindeligt sat til den 31.december 1995; men jeg ventede lige 10 dage så mine forældre kunne nyde nytårsaften 🎉💃🏻 Jeg glæder mig til min fødselsdag imorgen, som selvfølgelig skal holdes med min familie, som jeg OVERHOVED ikke kunne være foruden! På lørdag går det så helt galt, da jeg har inviteret alle mine piger hjem til Tapas og vin i lejligheden 🍸🍾🥂🍷🍱

Håber i vil følge med - ha' en dejlig mandag 🙋🏼👏🏻
XOXO Cath

Likes

Comments

Winter

Hvor hyggeligt kan det blive?

Hey everyone! Jeg ville blot dele lidt glittersocks med jer! Jeg elsker selv glimmersokker; de er feminine og et twist til et outfit. Sokkerne fungerer fint både til joggingtøjet og festtøjet!

Jeg har glimmersokker på selv i fitness! Men brugte dem også nytårsaften til de flade sko 🙋🏼 Det er da hyggeligt og fint? 😉

Men jeg nægter at betale 75kr for et par sokker hos blandt andre & Other Stories (som jeg ellers elsker). Derfor gik jeg i TopShop og blev glædeligt overrasket!

1 stk 39kr - 3 stk 99kr 💃🏻🎉

XOXO Cath

Ps. Elle har jubilæum - glæder mig til at åbne de TO magasiner der indgår i nr. 100 👏🏻

Likes

Comments

Winter

Hahahha okay! Næsten gratis!

Hey everyone!

Jeg har fået kendskab til et brand kaldet Goodiebox. Det er en online shop hvor du månedligt betaler 150kr som et abonnement. Du vil modtage en goodiebox med lækkerier alt fra cremer, hårprodukter, neglelakker og lignede hver måned! Du kan opsige abonnementet når du vil. Jeg har i hvert fald sinde at prøve det et stykke tid!

Man indtaster hudtype, hårfarve, alder mm for at specificere produkterne til hver enkelt modtager.

Jeg glæder mig til at blive forkælet en gang om ugen for 150kr! Prøv det girls!

XOXO Cath

Pyjamas i leopard print fra Hunkemöller, bukser og trøje med lynlås. Let og hurtigt at hoppe i. Varm og blød til vinterens udfordringer! Jeg render altid rundt i den hjemme!

Jeg har allerede brugt den røde nalekale som er med gel effect fra Nails Inc. Det er et britisk brand, som har massevis af smukke farver blandt andet den røde farve som vist på billedet ovenfor. Den er yderst holdbar pga gel effect.

Likes

Comments

Only Me

Hey bloggen!!

Dette indlæg udformer sig af en oplevelse jeg havde med en ven nytårsaften. Ikke ubehagelig oplevelse, men tankevækkende! Vi talte om feminister, hvor han erklærede mig for ikke-feminist! Jeg måtte pænt rette ham med saglig argumentation for ideologen om feminisme. Han blev vist ret chokeret over min erkendelse - men jeg tror det bundede mest i uvidenhed om emnet 😉

Feminisme er en modernisering af den traditionelle familielov, som grundlagde sig i at manden økonomisk forsørgede familien. Hermed tilskrevet at manden var overhovedet i huset og kvinden ikke var ligestillet med ham juridisk, politisk, økonomisk eller socialt. 💃🏻

Feminisme dominerede eksempelvis første gang enormt med retten om at kvinder skulle stemme på lige vilkår som mænd i 1900-tallet. Feminisme er eskaleret i tre bølger af formål. I den tredje bølge og som kæmpes for nu, forsøger man at etablere lige muligheder for kvinder indenfor uddannelse og erhvervsliv. Dette gøres gennem demonstrationer, mærkedag (Kvindernes Internationale Kampdag 8.marts) og ideologier.
I Danmark ses det blandt andet ved, at man ønsker flere kvinder i ledende arbejdsstillinger.

Alle mænd og kvinder som ønsker ligestilling mellem kønnene - på arbejdsmarked, politisk, økonomisk mv. kan kalde sig feminist.


Jeg er selvfølgelig feminist! 🙋🏼 Når det så er sagt kan jeg vel godt flette ind, at nogle steder må manden gerne dominere mig Hahahahah 😅✌🏻

Drop stereotypen af feminister! Se bare smukke og ydefulde Emma Watson! Eller heteroseksuelle og stilsikre skuespiller Joseph Gordon-Levitt. 👌🏻


Blot et par ord med på vejen. Håber i får en dejlig weekend! 😘

XOXO Cath

PS. prøv MetroXpress link, der tester om du er feminist ud fra almene hverdags spørgsmål og holdninger ift. kønnene.

http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/19461199?redirect=mobi&nocache=0.5452199142891914

Likes

Comments

Only Me

Hey everyone!

Jeg har altid haft et ønske om at gøre en forskel. Jeg har altid forestillet mig noget meget storslået, det gør jeg stadig! For et par år tilbage indså jeg, at det -at ville gøre en forskel- kan måles i flere størrelser; mange størrelser. Jeg har haft rigtig svært ved nålestik igennem hele mit liv efter en forfærdelig børnesygdom jeg havde som 7 årig. Men jeg tror på at de små forskelle i hverdagen udgør en langt mere betydningsfuld forskel på længere sigt og især hvis intentionen er at hjælpe andre mennesker. Dette har gjort at jeg frivilligt meldte mig som bloddonor for et par år siden. Jeg må indrømme at jeg stadig er helt ny, men jeg agter at give blod så længe jeg kan. Det er så vigtigt at hjælpe andre mennesker, for jeg tror på, at det gavner i sidste ende. Desuden oplever man en helt speciel følelse når man har doneret blod, som ikke kan forklares. Tanken om at den halve liter man har doneret redder 3 liv; det er helt fantastisk! Udover det -gør Blodbanken sig umage for, at takke og værdsætte alle frivillige bloddonerer. Min farfar donerede blod igennem 50 år, det er tankevækkende hvor mange liv han alene har reddet ❤ Jeg har arvet hans guldnål, som symboliserer bloddonor igennem 50 år; han er helt klart et forbillede for mig.

Jeg har fuld forståelse og respekt for de der ikke har lyst til at donere, så længe man stiller sig selv i dilemmaet og overvejer hvorvidt man vil donere eller ej. På denne måde er man afklaret. Samtidig er det rart at kunne hjælpe andre hvis man gerne vil og kan. Det ville være så ærgerligt, hvis man aldrig rigtig tog valget fordi man bare ikke tænker over det... At være bloddoner kræver intet sammenlignet med den forskel det gør for andre i en meget svær situation!
Hvis man selv en dag mangler blod, så vil man være yderst taknemlig for bloddonerer 😌☺

#givblod

XOXO Cath

Likes

Comments

Winter

Hey everyone!

Jeg fik disse elegante smykker hjem fra Hvisk forleden og må dele dem med jer! 💍💄Jeg kan personligt godt lide at mikse guld og sølv; det giver et alsidigt og afslappede look. Hvisk laver nogle utrolig smukke halskæder, der er til hende som kan lide det feminine ved kæden og evt. det mere rå ved vedhænget som vist på billederne.

Personligt elsker jeg fjeren, som vedhæng - så fin! 😍

XOXO Cath

Plume Pendant Large Grey Rhodium // Bang Pendant Grey Rhodium

Cross Ring Gold 450 kr

Boyfriend jeans fra Zara 550kr // skjorte fra Ralph Lauren Slim Fit 799kr // blonde bh fra Victoria Secret 400kr // læbestift fra MAC Cosmetic

Likes

Comments

Only Me

Hey everyone!!

Nytåret nærmere sig og jeg har news!!

Et indlæg om én fashion trend, som er en nyhed for det kommende år. Glæd jer!!!

Det sidste årti har én særlig modetendens taget fart. Den defineres som Perfekthedskulturen, hvor modeller og kendte har efterstræbet den perfekte udgave af sig selv. Når man er rig og berømt er der høje forventinger til udseende; hvilket både gælder tøj som antiage hud mm. I og med at de kendte har økonomiske fordele til, at kunne ændre mindre fejl eller mangler; har perfekthedskulturen sat sit præg på det almene individ. Eksperter taler om et fordrejet skønhedsideal, hvilket bunder i en ekstrem stræben efter det perfekte i stedet for at stræbe efter det individuelle og anderledes. Men 2017 er året hvor perfekthedskulten vil opleve en modreaktion, hvor perfekt udskiftes med buzz words som "unfinished" og "uncensored". På de sociale medier begynder hashtag som "nofilter" at eskalere, dette er kun en begyndelse på en ny kultur eller trend om man vil. En ny selvfremstilling som ikke bygger på perfekt vil dominere de næste par år. HVOR ER DET FEDT!!! Vi går en tid imøde hvor det at være sig selv hyldes og tilbedes! Jeg har altid gået ind for, at stå på mål for den man er. Bare fordi andre ikke forstår ens valg betyder det ikke, at det skal forhindre en i at leve og agere som man vil! Mine forældre har opdraget mig til, at man altid skal behandle andre som man selv vil behandles - respekt og accept er alfa omega! Skål for det!

XOXO Cath

Likes

Comments