Header

Hey bloggen!!

Monday-Me skal i dag afspejle mine drømme og livsambitioner! Jeg ved ikke hvor meget jeg egentlig kan fortælle på nuværende tidspunkt, så måske er dette indlæg nærmere en indkredsning af mine tanker, som er lige så meget til ære for jer - som for mig selv ☺

Jeg håber rigtigt meget på, at kunne arbejde med journalistik i det juridiske eller politiske aspekt! Hvordan det hele skal forme sig - er stadig uvist! Hahaha! 😅 Derudover kunne det også være virkelig spændende, at arbejde med min passion og fritidsinteresse såsom at blogge eller på anden måde arbejde kommunikativt med de sociale platforme for virksomheder eller lignede. Hmm... der er meget at tage stilling til?

Jeg startede på mit andet semester den 6.februar, hvilket er rigtigt spændende for mig, da jeg udover mine tre basiskurser har valgt frivilligt, at læse journalistik første fagmodul. Så for mit vedkommende, består det næste halve år rigtigt meget af læsning!!! Men indtil videre gør det ikke spor - jeg kan godt lide at læse og fordybe mig når det virkelig er i min interesse! Jeg elsker at lære ting; jeg er af natur en meget videbegærlig og nysgerrig person - i en meget bred forstand!
Så alt er godt - men travlt! 🙋🏼

Håber alle får en dejlig uge! Tusind tak fordi I følger med! 😍😍☺

XOXO Cath

Navy blå Brixton hat fra & Other Stories 450 kr // Blonde bluse fra & Other Stories 550 kr // Langærmet buksedragt fra Selected Femme 900 kr // Radom bælte fra mors skuffe // Navy blå støvler m. nitter fra Billi Bi 1790 kr // Pels fra Meotine 12.500 kr // Petroleumsgrøn neglelak fra O.P.I 125 kr

Likes

Comments

Hey Bloggen!

Jeg sidder begravet i studie og læsning til den kommende uge. Jeg har nået rimelig meget allerede, men har sindssyg meget jeg skal have læst til mine forskellige kurser på RUC. Alt imens jeg drukner i The News Pyramid, køn og identitet, Approaches to social enquiry og jeg kunne blive ved; så har jeg lavet lidt overspringshandlinger af den bedste slags!

Her er mine favorites, som jeg drømmer om at have råd til -på en studerendes budget...... mæ!

Taske Gucci Marmot pink leather // Bellona jacket fra Baum Und Pferdgarten

Bellona jakken fra Baum Und Pferdgarten er virkelig noget jeg savler over -og længe har savlet over! Den er SÅ sej, cool, lækker, tjekket, brugbar, speciel og alt andet godt man kan sige! Den fås både i lang og kort model hhv. til 2.999 kr og 3.599 kr.

Jeg er blevet MEGA fan af Baum Und Pferdgarten, elsker deres anderledes men stilfulde designs.

Blogger og influencer Amalie Wessel har Bellona jakken og hun ser MEGA cool ud med den på sin insta! Hun er så sej og mega stilet - i kan finde hendes instagram under amalie_wessel.

Men jeg drømmer videre - nå nej, jeg læser videre!! Vi ses snart! God søndag derude!

XOXO Cath

Likes

Comments

Hey everyone!

Efter en mega lang uge med sindssyg meget læsning fra studiet - er jeg klar til weekend! 💃🏻🎉 Jeg vil egentlig bare ønske alle en dejlig weekend! Jeg skal ud og danse i aften med min bedste ven og mine veninder, det bliver mega fedt! Derfor er der stemningsbilleder (de er egentlig taget fra Islandturen, hvor de islandske piger holdte surprise birthday party, mega hygge!), men i samme rum som heliumballoner er jeg et legebarn.. Damn it!

Jeg regner med at være lige så excited i aften!

Men inden det, skal jeg lige ses med en gammel veninde for at tale om blogging - mega hyggeligt 🙋🏼

Ps. tjek lige baggrunden ud - det er udsigt udover Reykjavik - så smukt både i dagtimerne og aftentimerne!😍

XOXO Cath

Likes

Comments

Kop fra Royal Copenhagen 2 stk 599 kr // Læbestift fra Shiseido 350 kr

Sponsoreret

Hey bloggen!

Indlægget her vil indeholde nogle lidt private detaljer om mig, men jeg føler også at det er okay at dele og håber i den forbindelse på opbakning hertil :-) Som mine tætteste veninder ved, så er jeg ekstrem forfængelig... Jeg er meget detaljeorienteret og hader når jeg ikke føler mig tilpas, hvilket jeg -som nok også mange andre - ikke gør med en bums........

Jeg kender mange som døjer med ekstreme hudproblemer og har gjort det i mange år, hvilket er ikke mindre end -så forfærdeligt!

At have hudproblemer – uanset omfanget – er aldrig sjovt og det er ekstrem opmærksomhedskrævende i hverdagen. Jeg bliver personligt ekstrem påvirket af en bums eller pigmentforandringer i min hud. Jeg har haft sygedage eller været virkelig deprimeret og irritabel udelukkende pga. min hud. Det skal dog nævnes at de fleste jeg kender nok ikke ville anse det for at være et problem, men...det har det været for mig!

For omkring 7 måneder siden gik jeg amok og søgte hele internettet rundt for behandlinger af uren hud. Jeg var rigtig tæt på, at købe diverse skønhedskure for et par tusind kroner. Av!

Pludselig faldt jeg over Cetina Skincare og deres krokodielleolie. Deres tilfredsgaranti samt pris gjorde, at jeg gav det et forsøg. Og det har virkelig været en god beslutning! Jeg er blevet afhængig og synes virkelig jeg kan se en forskel.

Jeg kan sagtens gå uden make up når jeg skal løbe en tur eller handle i Netto – og nej, det var ikke en del af min hverdag førhen.

I den forbindelse har jeg i samarbejde med Cetina Skincare kastet mig ud i et hudplejeforløb med både ansigtsrens, ansigtscreme og ansigtsolie. Jeg glæder mig så meget til at påbegynde kuren, jeg kender krokodilleolie på forhånd og ved hvilke resultater det allerede har givet.


Historien om krokodilleolie har afstamning tilbage til Dronning Kleopatra af Egypten, hun erindres som en altid smuk og udstrålende kvinde.

Krokodilleolie er rig på vitaminer og mineraler: herunder omega 3, 6 og 9, som netop styrker og reparere huden. Krokodilleolie er effektiv mod hudlidelser alt fra eksem til uren hud. Cetina Skincares krokodilleolie bliver importeret fra Australien. Krokodilleolien er et biprodukt – altså et overskud som ellers ville være affald fra opdrættede krokodilleolie. Krokodillerne opdrættes på godkendte og kontrollerede farme, hvor kødet sælges til fødevareindustrien. Ingen krokodiller bliver opdrættet med det formål at udvinde krokodilleolie, så olien er 100 procent bæredygtig.

Hvis du vil læse ydeligere information om Cetina Skincares krokodilleolie så klik på følgende link: https://cetinaskincare.com/da/hvad-er-krokodilleolie/

Håber I er lige så excited som jeg er!!!! Jeg vil løbende opdatere jer om produkterne og virkning herved!

XOXO Cath

Likes

Comments

Hey everyone!

Denne Monday-Me tænkte jeg skulle afspejle noget personligt, som kun mine nærmeste kender til!

Det er overhoved ikke en udførlig hade-liste! Tværtimod de ting som jeg virkelig har svært ved, at acceptere findes i verden Hahahahah 😂 #ironikanfremkomme

Jeg HADER pickles, de er seriously min værste fjende! Da jeg arbejdede som fuldtidstjener i mit sabbatår og en gang imellem bestilte burger host* i min frokostpause, bestilte jeg altid UDEN pickles (off cause), men underligt nok synes drengene det var mega sjovt at dresse burgeren med pickles on the side - AD!! Ps hader jer stadig for det 🙄😂😂😚

Jeg HADER at blive rørt i ansigtet... og det er så latterligt! Ej, det skal nævnes at det kommer an på hvem det er og hvordan - men som hovedregel så er det no go! Hvorfor? Jeg ved det endnu ikke helt desværre.. det må være en opfølger!! Det er egentlig kun min mormors søster som får lov, fordi hun minder mig så meget om min mormor ❤

Den næste er virkelig en kliché! Ligesom alle andre HADER HADER jeg virkelig meget, at se ens iMessage eller snap være hhv. læst eller åbnet 🙄 uden svar.. jesus det er irriterende! Alle hader det, så bare hold op med det, please 😅🙋🏼

Husk at forstå alt på en mandag med et gran salt! 😅😉

Ville ellers ønske jer en god mandag og vi ses snart!!

XOXO Cath

Bluse fra SamsøeSamsøe 280kr // Taske fra Adax 400kr // Plisserer nederdel i to lag fra Stella Nova 1.000kr // Slip-on Shoes fra B&Co 600kr // Sokker med flæser fra TopShop 39kr

Likes

Comments

I bliver fuldstændig chokeret og overvældet over de billeder jeg har taget på Island. De er helt amazing, dog er billeder kun et udpluk af konteksten og er på ingen måde repræsentative nok. Islands natur og landskab er SÅ utrolig! Jeg kan ikke tælle hvor mange gange på fire dage pigerne og jeg sagde "wow!!!", "EJ hvor er det smukt!!" og "Amen..prøv lige og se det!"


Hey bloggen,

dette indlæg har jeg glædet mig SÅ MEGET til at skrive; udelukkende for at vise jer de mest fantastiske billeder. Island er en europæisk østat, som består af nogle fantastiske naturfænomener såsom gejsere, vulkaner, bjerge, vandfald og gejserfloder. Der bor cirka 330.000 indbyggere hvoraf 200.000 er bosiddende i den største by hovedstaden Reykjavik. Vi boede i Reykjavik hos min venindes forældre. De har et kæmpe hus i tre etager, hvor vi boede i kælderen med køkken, bad og soveværelser. Det var SÅ LÆKKERT!


Afstandene på Reykjavik er større end vi er vant til i hovedstandsområdet i Danmark. Vi brugte min venindes forældres bil rigtigt meget, da vi gerne ville rundt og få en masse naturoplevelser. Det fik vi virkelig også!!!

Alle billederne er uredigeret.

Vi havde ikke forventet at se Nordlys, da dette kræver skyfrihimmel og vindstille vejr. MEN!!!!! Vi så f****** Nordlys! Det var SÅ vildt!!!! Vi sad i udendørs Hot Top i min venindes forældres sommerhus cirka 45 minutter uden for Reykjavik. Vi hyggede os og havde det dejlig varmt -nemlig 42 grader kontra de minus 10 grader i omgivelserne. Nordlyset startede med en lille grøn stribe, som egentlig var svær at definere. Fra øjeblik til øjeblik lyste hele himlen op i grønne OG lyserøde (hvilket er sjældent) farver. Nordlyset dansede smukt hen over himlen og vi var fuldstændig blown away!!!! Dagen efter blev vi enige om, at vi nok havde været sindssyg irriterende for de omkringliggende naboer, eftersom vi havde råbt og skreget en del, som reaktion på Nordlys.

Turen var HELT IGENNEM FANTASTISK!!!! Jeg skal tilbage til Island og gerne med mine søde veninder igen! Jeg kan ikke få nok! Tusind tak for en fantastisk tur til mine veninder!!!

Ps. ENJOY!!!

XOXO Cath

Jeg havde min elskede Rebecca Minkoff taske med, hvilket bare gjorde alting så let! Den taske kan rumme så ufatteligt meget og jeg elsker at den er justerbare - jeg bruger den egenskab SÅ meget!!

Det var virkelig et - winterwonderland!!

Min pels fra Meotine var så dejlig at have med; den holdte mig varm og samtidig var den virkelig bevægelig.

Baggrunden viser det område af Island hvor den amerikanske og den europæiske kontinentplade støder på hinanden; det er helt vildt at man kan se sådan naturfænomener!!!

Min veninde viste os dette vandfald, som faktisk mest er lokal-kendt. Det var helt vildt i og med det også var vores første stop.

Jeg havde medbragt mine forret vinterstøvler fra B&Co, som jeg faktisk har brugt i hele tre sæsoner. Det kan betale sig at købe nogle gode støvler til vinterens vind og vejr - mine fødder frøs i hvert fald aldrig!

Jeg har taget de fleste billeder på min iPhone, hvilket fungerede rigtigt fint. Min veninde medbragte sit spejlreflekskamera, som tog nogle rigtig flotte billeder blandt andet dette og de billeder vi fik af Nordlys (ses længere nede i indlægget).

Det var så surrealistisk at være ved de varme kilder, noget jeg aldrig har set før. Man holdte også varmen ;-)

Billederne viser de varme kilder omkring gejserne.

Det er meget svært at tage billede af gejsere, man får slet ikke hele oplevelsen ud fra et billede. Men ikke desto mindre viser dette billede Islandsk største gejser.

Billederne ovenfor viser Gullfoss, som er et kæmpe vandfald. Gullfoss betyder Gudvandfald og det passer perfekt til omgivelserne! Hvert eneste sekund løber der 100 kubikmeter vand igennem vandfaldet; hvilket larmede helt vildt meget. Så der var store kræfter på spil. Hvis solen skinner kan regnbuer typisk ses meget tydeligt ved Gullfoss.

Billederne viser vores smukke udsigt fra sommerhuset og Hot Top. Her så vi Nordlys.

På Island serverer man ost i mange afskygninger, frugt og kiks som snacks. Personligt kan jeg ikke fordrage ost, men jeg kom på andre tanker med deres Peperost og mexicanskeost; som smager FANTASTISK! Mums...købte også lidt med hjem! hæhæh

Min islandske hest hed Mozart; han var så dejlig og sød!! Islandske heste er specielle, da de er 5-gængere; de kan skridte, trave, tölte, galopere og passe. Vi fik da også prøvet dem alle sammen!

Vi var tre gamle hestepiger, som glædet os til at ride Islandske heste rundt i det smukke landskab og opleve naturen på en anden måde. WOW!!!! vi var alle sammen helt forblændet og følte os så heldige at opleve noget så smukt på hesteryg. PS jeg har reddet i cirka 8 år, men stoppede omkring 7.klasse. Jeg har været på Islændinge ridelejr og denne hesterace er min yndlings - så jeg glædet mig simpelthen SÅ MEGET!

På Island er det meget populært at tage i svømmehallen; men de er også meget federe end de jeg har besøgt som barn herhjemme! Det er et kæmpe udendørs omåde med alt fra spa, dampbad, svømmebassin og børnebassin. Vi var i en 'svømmehal' hvor der var cirka 10 pools. Det var SÅ lækkert! Og man vænnede sig hurtigt til at gå kun i badetøj fra pool til pool i minus 10 grader. hahahahah!

For første gang afholdte flyselskabet WOW Air et 5 km løb kaldet Northern Light Run rundt i Reykjaviks gader, det var helt fantastisk! Et kæmpe fremmøde og sindssyg god stemning! Vi havde egentlig planlagt, at deltage men på grund af manglede kuffertplads havde vi ikke løbetøj og løbesko med, desværre.... Næste gang!

Blue Lagoon

Fredag aften var vi på en mega fed club kaldet B5; her spillede de virkelig god international musik men også en del islandsk - der var det svært at følge med! hahahahha

Bodystocking fra Hunkemøller 400 kr // Plisseret bukser fra Saint Tropez 300 kr // Bælte fra Asos 120 kr

Som lovet får I et lille smugkig af Nordlys, det var SIMPELTHEN SÅ SMUKT!!! Billederne er på ingen måde repræsentative - men det giver et ydmygt indblik i hvordan Nordlys kan danse hen over himlen. Vi måtte skynde os, at tage billeder af fænomenet, da det forsvinder lige så hurtigt som det kommer. Nordlys lyste op på himlen i cirka 15-20 min. Vi var SÅ heldige at opleve Nordlys! #soblessed

Likes

Comments

Hey everyone!!

Jeg landede igår formiddag og Island eventyret er nu ovre... Øv!

Mine forældre hentede mig i lufthavnen og så forkælede de mig ellers med slik og lækker middag! They just know what to do 😉👏🏻

Min vinterferie sluttede igår, hvilket betyder at jeg skulle tidligt op i dag og starte på 2.semester. All good 😅 Udover at jeg er rigtig træt. I sådanne situationer er det fedt at være kaffeelsker og få en kickstarter!

Denne Monday-Me skal handle om, at jeg slet ikke kan lide kaffe.... duften af nykværnet kaffe er lækker -men det er også det! I tror sikkert at jeg så kan lide the? Nope! Jeg synes det smager af varm saftevand 👎🏻 Jeg er fortsat et barn der drikker kakao 😂😂

Men jeg forsøgte ihærdigt at drikke kaffe på Island - alle mine veninder elsker kaffe så muligheden var oplagt!

Jeg kæmper fortsat videre! Håber I får en dejlig mandag!


Ps glæd jer til billederne fra Island!

XOXO Cath

Kop fra Royal Copenhagen, 33cl, 2 stk 599 kr // Kjole fra Just Female 500 kr // Sokker fra TopShop 39 kr // Øreringe fra Pilgrim 299 kr

Likes

Comments

Hey bloggen!!

Lidt om forårets modetendenser!
Fashion Week blev desværre ikke til særlig meget i denne omgang, så jeg har læst diverse modeblade og gået strøget tyndt i dag med to veninder! Det er jo Pay Day 🙋🏼🛍

Flænser forbliver, men gerne i mere forårsfriske farver såsom den sol-gule farve. Ved farvet flæsebluser bliver detaljerene så meget mere tydligere og forfinet, hvilket jeg personligt rigtigt godt kan lide! Så spring ud i det!

Striber er in! Både i overdel og underdel! Jeg har selv i dag købt en lækker strippet bluse. Min er dog i sort/hvid farve, men gør som min veninde, der har købt samme bluse bare i lyserøde nuancer! Så fin!

Maxikjolerne er stadig et hit! Til sommeraftenerne er de perfekte med slippers; casual men på en virkelig trendy måde! Et godt item at investere i! Man kan også bruge maxikjolen i vintersæsonen med nylon strømper!

Husk at køb din nederdel i A-form! Det er sæsonens musthave! Modellen kan gå til de fleste kropsfigurer; da den både giver talje til den meget slanke og til den mere formede pige 😘

Statement bluser bliver sommerens trend; sidste sommer så vi dem meget som en del af et Roskilde Festival-look, så hvis du har en i skuffen fra sidste sommer så tag den allerede bare i brug! Super fine og chick - uanset statement 😉👏🏻

Jeg smutter hjem og pakker kufferten færdig til Island! Skal lige have mine nye items med! 💃🏻🎉
Ha' en dejlig uge!!

XOXO Cath

Leopard jakke fra Zara 500kr // Plisseret bukser fra Saint Tropez 400kr // Blonde Bluse fra & Other Stories 550kr // Læder støvler fra River Island 900kr // Bælte fra Asos 120kr // Taske fra Rebecca Minkoff 2.799kr

Likes

Comments

Bluse i mintgrøn fra Armani Jeans 900 kr // Bælte fra Asos 120 kr // Jerseyjoggers fra H&M 179 kr

Hey everyone!!

Jeg går en mega spændende uge i møde! Mandag og tirsdag har jeg planer om at deltage i Fashion Week, hvilket bliver sindssyg spændende da jeg faktisk aldrig har været inde til shows i modeugen. En gang skal være den første! Desværre bliver det kun til to dage, da jeg onsdag morgen rejser til Island med nogle veninder! DET BLIVER VILDT FEDT! Jeg glæder mig helt vildt meget til at se de smukke omgivelser og have det mega sjovt med pigerne! Jeg regner med at få en samling af mega flotte billeder derfra, som jeg selvfølgelig deler med jer her på bloggen. Hvis I vil have sneak peak, så kan I følge med på snap og insta: catherinaaa

Ellers er der ikke så meget andet at sige! I må have en Fabulous Fashion Week! I kan orientere jer om events og showrooms på følgende link: http://www.copenhagenfashionweek.com/schedules


XOXO Cath


Jeg har købt ny ring fra Hvisk, oprindelig pris er 400 kr men jeg gav 120 kr.
Blogger og Instagrammer Frede har i samarbejde med Hvisk designet og lanceret kollektionen med smiley faces, min er wink. De er SÅ cool! Lige nu har Hvisk tilbud på netop denne kollektion og andet.

Lysestager fra George Jensen // Lamper fra Louis Poulsen ENIGMA

Likes

Comments

Sponsoreret Indlæg

Jeg kender stedet!

Hey everyone :-) I mandags oplevede jeg noget helt nyt og spændende - jeg havde min første Body SDS behandling hos klinikken Rask Krop, som er beliggende i Greve. Ejeren af klinikken hedder Lasse og er på sit 2. år under den 3 årige uddannelse til Body SDS, men han har allerede stor erfaring og passion for at hjælpe andre mennesker via sine behandlinger. Lasse har skrevet om sin personlig passion for Body SDS og sin iver efter at hjælpe andre mennesker af med deres smerter på følgende link http://raskkrop.dk (Om mig).

Behandlingen tager udgangspunkt i kroppens spændinger, som opbygges gennem hverdagens oplevelser og stress. Hver dag gennemgår det enkelte individ sit sanse -og følelsesregister, hvilket påvirker spændinger i kroppen da der typisk ikke tid til at bearbejde oplevelserne i hverdagen; det er derfor vigtigt at forkæle sig selv og gøre noget godt for kroppen med en Body SDS behandling.

Lasse skræddersyer et behandlingsforløb til hver enkelt kunde og vedkommendes både fysiske og psykiske behov. Body SDS er en helhedsfokuseret behandling, da målet med behandlingen er at få hele kroppen i balance. Lasse kombinerer flere behandlingsmetoder for at opnå en gennemstrømning i kroppen, som kan reducere inflammationer og hævelser samt løsne eventuelle spændinger eller sportskader kroppen måtte have.

Er din hverdag præget af smerter, kan dette påvirke din hukommelse, da smerter distraherer koncentrationsevnen og hermed blokerer lagringen af oplysninger.


Behandlingen varer 50 min. pr. gang og koster 300 kr. (Mulighed for 5 og 10 turs klippekort)

Adresse: Håndværkerbyen 37, 1.Sal, 2670 Greve

Telefon: 60 53 35 83 facebook:

www.facebook.dk/raskkrop

Håber I fandt indlægget nyttigt, jeg er i hvert fald blevet fan af behandlingen!

XOXO Cath

Body SDS er alternativ behandling, som består af forskellige håndgreb, blandt andet zoneterapi og lokal massage.

Bestil tid online på følgende link: Rask krop

Likes

Comments