Header

Sponsoreret

En lækker månedlig overraskelse, bestående af diverse beauty items! Fantastisk start på dagen 😍😍

Hey everyone!
I morges modtog jeg min Goodiebox - juuuhuuu😍

Goodiebox er et månedligt abonnement på 169kr, hvor boxen bliver leveret direkte til døren - abbonnemenet kan opsiges dag til dag og er derfor ikke bindende. For tilmelding klik HER


I denne måned indeholder goodieboxen en peeling pad, face mist, heat spray, CLEAN parfume og en Hydra-Repair Day cream.

Peeling pad: svamp lignede der bevæges i cirkler på huden i ansigtet - fjerner døde hudceller, mindsker fine linjer og booster ansigtets glød.

Face mist: naturlige, økologiske kvalitetsingredienser - fugtboostende hudpleje og velvære, kan påføres efter rens eller i løbet af dagen til at se frisk ud.

Heat spray: 100% vegansk, beskytter farvet hår mod varme og UV, gør håret blødt og lækkert - bruges inden føntørring eller glattejern for beskyttelse


Hydra-Repair Day cream: indeholder beroligende kamille og efterlader huden silkeblød, fedter ikke, perfekt morgen/aften for gennemfugtning af hud.

CLEAN parfume: duft af forår - grønt græs og forårsblomster, rollerball-version så let anvendelig og kan være i tasken for opfriskning i løbet af dagen.

GoodieBox udlodder desuden i denne måneds box, to billetter til Beauty Award 2017.

Håber I er lige så excited som jeg er!! Ha' en dejlig dag :-)

XOXO Cath

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

I don't exercise to be healthy. I exercise to look sexy as fuck, naked.

Hey everyone!

Dette indlæg skal omhandle en af mine store personlige passioner - træning, i alle former 😃💪🏻 Jeg ved at nogen synes det er underligt og sindssygt svært at finde træning interessant og sjovt... MEN! Jeg tror altså det handler meget om at finde sin egen niche! Der er så mange former for træning og sportsgrene, det er bare med at kaste sig ud i det! Udover at træning omfatter sundhed, godt helbred og overskud - så er muligheden for at være den bedste udgave af en selv, lige for! 😃💦 Det er da værd at tage med? Jeg har selv både danset, spillet fodbold, lavet CrossFit, cyklet, bokset og lige nu -gennem en længere periode er det styrketræning m. lidt cardio en gang imellem, som fylder min træningskalender! 😅🙋🏼

Jeg må indrømme at selvfølgelig træner jeg også for at holde min krop sund og helbred i top; men min største motivation er helt klart ens spejlbillede - forstået på den måde, at man skal elske sig selv ned til mindste detalje! Elsker du ikke hvad du ser i spejlbilledet, så tag ansvar og gør en forskel; de fleste gange skal der ikke særlig meget til! Det er en FANTASTISK følelse at være glad i sin egen tilstedeværelse! Hvis du ikke kan elske dig selv, hvordan skal andre så kunne?

Jeg linker til en video for mave/core regionen, som er helt utrolig effektiv! Jeg træner den selv hver gang jeg er aktiv! Den illustrerer og gennemgår 8 øvelser på 8 minutter! Jeg anbefaler jer at prøve den!! Øvelserne kan sågar udføres hjemme på gulvet 😉

Link: https://www.youtube.com/watch?v=W-9L0J_9qag

XOXO Cath

Tights og bluse er fra Peak Performance og jeg ELSKER det! Der er efterhånden rigtig mange som har henvendt sig og kommenteret sættet når jeg træner i det; jeg må indrømme at jeg også selv synes det ser rigtig sejt ud 💪🏻💦 Jeg benytter altid træningshandsker for bedre greb om vægtene samt beskyttelse af hård hud i håndfladerne 😌🙋🏼

Likes

Comments

Hey bloggen!

Jeg er blevet mødt med ovenstående spørgsmål så mange gange - og jeg elsker når andre er kritiske overfor mig og min gøren! Dette får mig til at reflektere over og udvikle mine personlige ambitioner, så tak for det 😃👏🏻
Jeg blogger fordi jeg synes det er sjovt. Jeg blogger fordi jeg ønsker at udvikle mine kommunikative evner og fashionbevidsthed. Jeg blogger fordi mine nærmeste i flere år har ment at det var min niche.

Tre gode grunde - eller det synes jeg i hvert fald! Haha😂🙋🏼

Derudover vil jeg pointere, at der er stor forskel på at være kritisk og kritiserede 😉 Jeg har FULD FORSTÅELSE for at alle ikke forstår ideen med min blog og synes det er noget popsmart noget - det er SÅ fair! Men jeg må indrømme, at jeg selv lever efter ideen om at behandle andre som jeg selv vil behandles; dermed sagt at hvis man ikke har noget pænt at sige så hold det for dig selv 😘 Det er altid ærgerligt at være negativ og hvis man vitterligt bliver provokeret eller irriteret over bloggere, influencers mv. så er den enkelte i sin fulde ret til, at scrolle videre eller stoppe med at følge. Det er så kedeligt når den enkelte ikke kan få lov at gøre hvad der synes sjovt, fordi andre synes det er noget underligt noget. Dette indlæg er inspireret af Amalie Fischer, som forleden skrev om at hun var blevet lagt for had pga. et billede af sig selv... øv, det ærger mig virkelig at det negative skal fylde så meget.

Jeg har ikke selv oplevet en stor modstand eller tarvelige kommentarer - heldigvis! Men jeg opfordre alle til, at tænke over sine skrevne ord og hvorvidt de har nogen mening andet end bare at skulle såre andre? For det er da bare tarveligt 😞

Jeg håber inderligt at I alle forstår min pointe med indlægget. Jeg ønsker at de sociale medier, som forum skal være positivt, inspirerende og motiverende for de enkelte, som fylder forummet med personlige tanker og handlinger. Tak fordi I læser med og TAK for den kæmpe opbakning jeg oplever!

CHEERS! Lidt billeder af hvor jeg er rigtigt glad 😃😃🙋🏼

Likes

Comments

Hey everyone!

Som flere måske har bemærket så er dette års helt store fashionstream - Pyjamassæt! Jeg kan forstå der er delte meninger om at rende rundt i pyjamas dagen lang - men helt ærligt det er da for lækkert? Plus jeg synes det er SÅ cool! Jeg har i lang tid været på udkig efter et mere eksklusivt PJ sæt og JEG FANDT DET! Yes😍🙋🏼 Jeg synes selv at sættet ovenfor er SÅ lækkert og specielt, at jeg bare måtte eje det! Sættet er fra River Island, britisk brand, som har nogle virkelig seje ting! Første gang jeg stødte på brandet var da jeg var i London og min veninde viste mig butikken - jeg var solgt med det samme!

Håber I kan lide sættet! Nedenfor har jeg lavet en fotostream af andre PJ sæt som er MEGA COOL!

XOXO Cath

Likes

Comments

Hey everyone!

Ville blot orientere jer om, at der er nogle fede lagersalg i denne uge! Jeg skal selv besøge dem alle tre, hahaha! 😅🛍🛒 Jeg regner ikke selv med at købe noget host*, men man kan altid lade sig inspirere! Det vigtigste er, at ved alle tre lagersalg er der fri indgang - så hvis du keder dig eller skal på date, så er det en mulighed at besøge 😉

Den 1.-2.marts: Tiger of Sweden / Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn

Den 4.-6.marts: Baum Und Pferdgarten / Nørrebrogade 208, 2200 København N


Den 4.-5.marts: Outlet Messe / Bella Centeret

Håber I kan bruge det til noget og eventuelt får shoppet nogle fede items til lækre priser!

Vi ses! XOXO Cath

Likes

Comments

Hey bloggen!

Forleden gik jeg tilfældigvis forbi Gina Tricot på strøget, jeg endte med at bruge de sidste penge på kontoen ved bl.a. køb af denne nye sporty blouse; jeg elsker detaljerne med snøre foran og de to hvide striber på ærmerne! Jeg stylede den med all time favorite - leather pants og hvide sneaks!

Jeg er blevet ret vild med hatte/hovedbeklædning; så jeg købte en cap i H&M, jeg er allerede vild med den! Hvis man ikke magter en uduelig hårdag, er cappen med til at gøre ens look sporty og sejt.

Blouse fra Gina Tricot: 249kr

Cap fra H&M: 79kr

Ur fra Michael Kors: 2.700kr

Hvide sneakers fra Tiger of Sweden: 1.500kr

Leather pants fra Bonaparte: 1.500kr

Neglelak fra O.P.I: 125kr

Ha' en skøn dag! XOXO Cath

Likes

Comments

Loafers fra B&Co 600kr // Plisseret nederdel fra Stella Nova 1.000kr // Mønstret bluse fra Magasin 250kr // Tassel Earings fra H&M 79kr // Taske fra Rebecca Minkoff 2.799kr // Pels fra Meotine 12.500kr

Hey Bloggen!!

Håber alle har en dejlig søndag - indendørs! Øv, for et vejr ☹️💦☔️ Jeg fejrer min far og søsters fødselsdag i dag med familien! Vi har spist brunch på SULT, Nørrebro. Mega lækker brunch buffet hvor alt er hjemmelavet og fra friske gode råvare!

Efter at være blevet proppet med mad, drog vi til Rungsted Havn for at besøge museumet af Karen Blixen. I min familie kan vi godt lide, at være kulturelle og få et historisklærerigt input på en ellers regnfuld søndag. Vil bare orientere alle om, at det er hverken min søster eller min fars skyld at vejret er så kedeligt 😉 Hahahahaha!!

Ha' en dejlig søndag - eventuelt under dynen? 🙋🏼

XOXO Cath


SULT brunch: 225kr pr. mand

Karen Blixen museum: 75kr pr. mand

Likes

Comments

Sponsoreret

Hey everyone!!! Jeg håber I har nydt det dejlige vejr igår og i formiddag.

Jeg fejrede min venindes fødselsdag med middag og vin igår, så i dag er jeg ret træt og uduelig. Heldigvis havde jeg en Eyelash extensions aftale med min kosmetolog igennem over 2 år.

Kristina -som er stifter og ejer af Silke Skincare - er en af de få personer som altid er sød, imødekommende og glad. Lige hvad jeg trængte til på en lørdag med tømmermænd!! Hihihihihi! I dag fik jeg lavet Eyelashes, hvilket ikke er nyt for mig. Jeg har fået lavet Lashes mange gange før hos Kristina, hun er så dygtig og grundig i sit håndarbejde. Resultatet er altid breathtaking og meget naturligt! Jeg har anbefalet Kristina for familie og flere veninder. Jeg har fået lavet både forstærkning af negle, Eyelashes, ansigtsbehandlinger, massage mm., hvilket altid har været tilfredsstillende :-)

Holdbarheden på vipperne er op til 8 uger og en opfyldning er cirka hver 4.uge.

Prisen på fuldt sæt er 895 kr, men lige nu har Silke Skincare tilbud for et helt nyt sæt til kun 500kr! Hvilket er meget billigt! For en times opfyldning 495kr. Jeg skiftede mit gamle stamsted af kosmetolog ud med Silke Skincare for år tilbage, da priserne hos Silke Skincare ligger lavere end andre steder. Et fuldt sæt koster normalt mellem 950-1.200 kr og opfyldning mellem 550-600kr.

Kristina er rigtig sød og sørger altid for at man booker én hel times opfyldning -så der er masser af tid alt afhængig af hvor meget der skal fyldes op i vipperne, men du betaler kun for tiden der reelt bliver brugt. Selvom du booker 1 time og kun behøver 20 min, så betaler du får 20 min. Jeg sætter stor pris på Kristina og er så glad for jeg opdagede hendes skønne, hyggelige klinik for år tilbage.

Silke Skincare udføre alle former for skønhedspleje, så det er bare at få booket tid: http://www.silkeskincare.dk

I kan se billeder af klinikken længere nede i indlægget ;-) Jeg vil nyde mine vipper både i aften når jeg skal fejre min fars fødselsdag og imorgen når jeg fejre min søsters fødselsdag. Ja hurra for, at fødselsdage altid er godt fordelt på året! Hahahaahahaha ;-) Vi ses! God weekend til alle!

XOXO Cath

Likes

Comments

Hey everyone!!

Dette indlæg skriver jeg på baggrund af mange erfaringer, fordomsfulde overbevisinger og uvidenhed. Indlægget er på ingen måde ment som et surt opstød - det må I endelig ikke tro - nærmere en åbenbaring for de er jer der vil vide noget om mit studie og måske til jer der står i det svære valg at skulle vælge uddannelse -og ikke mindst uddannelsessted!

Jeg startede på Den Humanistiske Bachelor på Roskilde Universitet (RUC) i sommer 2016. Og du tænker, ja fancy, men hvad betyder humanistisk bachelor? Det lyder indviklet.. Og det er det bare ikke.

Den Humanistiske Bachelor er én bachelorgrad blandt syv på RUC. Universitetet rummer alle tre fakulteter (samfundsvidenskab, naturvidenskab og humanvidenskab) både almene og internationale retning. Den Humanistiske Bachelor rummer alle humaniora fag såsom psykologi, filosofi, historie, journalistik, kommunikation, perfomance design, cultural studies, pædagogik og sundhedsfremme mm.

Bacheloren har ét års tværfaglig studier i ovenstående fag, hvorefter to års specialisering indenfor selvvalgt fagområde. Herefter læses en kandidat i selvvalgt fag, hvor man skriver speciale og får en kanidatgrad i eksempelvis (hvad jeg pt. forestiller for mit vedkommende) Cand.comm. i Kommunikation med fokus på Journalistik og Kommunikation.

Men RUC? Er stedet ikke bare placeret ude blandt marker med ingen udsigt til fremtid og fyldt med hippier, som elsker at holde i hånd og udøve god gruppedynamik? Nej... beklager, men jeg må skuffe dig SÅ meget lige der!!!

Stereotyper, som alle kender dem: KU studerende er fremtidige og støvet gymnasielærer der er egocentreret og ikke indgår i godt teamwork, CBS fyre møder hverdag op i stift jakkesæt og CBS pigerne har diverse Gucci, Balenciaga eller Proenza Schouler tasker.

Stereotyper er SÅ forældet og kan umuligt indkredse universiteternes mangfoldighed til enkelte kendetegn.

Da jeg startede på RUC var jeg lidt skeptisk og usikker på hvorvidt jeg ville blive accepteret. Jeg har altid fungeret godt med utallige af forskellige mennesker, jeg var ikke bange for hvorvidt jeg ville kunne tale og arbejde sammen med "hippier", men jeg må indrømme at jeg var nervøs for at jeg måske satte "hippiernes" åbenhed og frisindethed på seriøs prøve. Synes de mon jeg var en københavnersnude?

Min søster har en veninde, som stilmæssigt er mere kendetegnet hipster og hun læste bachelor på CBS sidste år, jeg talte med hende om mine studieovervejelser, fordomme og mine forestillinger om RUC stereotype. Hun grinte af mig og sagde: "Cath... jeg går på CBS, jeg kunne ikke være mere hippi, og jeg har det fint!! Det er altså ikke alle som går på CBS, der trækker i jakkesæt hver morgen - tværtimod." Det gav seriøse revurderinger og overvejelser for mit vedkommende - kun på den konstruktiv positive måde!

Jeg havde første skoledag på RUC den 22. august 2016 og det ændrede hele mit liv! Jeg blev mødt af et hav af forskellige personligheder, stiltyper -det eneste fællestræk der var ved alle: søde og imødekommende. Vi var alle nervøse for det samme (uden grund). Der er ALLE typer af studerende på RUC -ligesom på ALLE andre studiesteder. Der er RUC studerenede på bare tæer og langt hår, studerende med Louis Vuitton tasker, studerende der kun går op i Platon og sofisterne.

Så mit budskab med indlægget er bare - forsøg at være mindre fordomsfuld og prøv i stedet at være videbegærlig overfor alt nyt og fremmede - måske vil du blive overrasket? Om ikke andet lære noget nyt!

Personligt elsker jeg de forskellige mennesker, som jeg omgåes med hver dag!!! Det giver så mange forskellige og spændende input!

Hvis du er i studiehelved over at skulle beslutte hvilket universitet, så vælg udelukkende efter interesse for fag og fremtidsmuligheder - alt andet er bare tilbehør til en FANTASTISK studietid!!!

Tak fordi du gav dig tid til at læse med, jeg håber det gav nyt stof til eftertanke ;-)

XOXO Cath

Jeans fra levis 1.099 kr // Sort cardigan fra Banana Republic 550 kr // Top fra Moves by Minimum 250 kr // Silke tørklæde fra Ralph Lauren

Likes

Comments

Hey bloggen!!

Monday-Me skal i dag afspejle mine drømme og livsambitioner! Jeg ved ikke hvor meget jeg egentlig kan fortælle på nuværende tidspunkt, så måske er dette indlæg nærmere en indkredsning af mine tanker, som er lige så meget til ære for jer - som for mig selv ☺

Jeg håber rigtigt meget på, at kunne arbejde med journalistik i det juridiske eller politiske aspekt! Hvordan det hele skal forme sig - er stadig uvist! Hahaha! 😅 Derudover kunne det også være virkelig spændende, at arbejde med min passion og fritidsinteresse såsom at blogge eller på anden måde arbejde kommunikativt med de sociale platforme for virksomheder eller lignede. Hmm... der er meget at tage stilling til?

Jeg startede på mit andet semester den 6.februar, hvilket er rigtigt spændende for mig, da jeg udover mine tre basiskurser har valgt frivilligt, at læse journalistik første fagmodul. Så for mit vedkommende, består det næste halve år rigtigt meget af læsning!!! Men indtil videre gør det ikke spor - jeg kan godt lide at læse og fordybe mig når det virkelig er i min interesse! Jeg elsker at lære ting; jeg er af natur en meget videbegærlig og nysgerrig person - i en meget bred forstand!
Så alt er godt - men travlt! 🙋🏼

Håber alle får en dejlig uge! Tusind tak fordi I følger med! 😍😍☺

XOXO Cath

Navy blå Brixton hat fra & Other Stories 450 kr // Blonde bluse fra & Other Stories 550 kr // Langærmet buksedragt fra Selected Femme 900 kr // Radom bælte fra mors skuffe // Navy blå støvler m. nitter fra Billi Bi 1790 kr // Pels fra Meotine 12.500 kr // Petroleumsgrøn neglelak fra O.P.I 125 kr

Likes

Comments