Header

Hey alle søde læsere!

Dette indlæg udspringer af en enorm medieudviklingen de seneste år og hermed en langt større selvbevidsthed hos den enkelte.
I en global mediedomineret verden er det vigtigt, at vi hver især holder fast i vores rollemodeller, ambitioner og forestillinger om verden. Jeg vil derfor give mit indspark i en global debat om kropsidealer, likeable personalities og den evige jagt på den perfekte partner i et vildvare af singler.

Dette indlæg er dedikeret til en af de største rollemodeller jeg har -og altid har haft. Han er helt speciel -og så er han min far 💕

Min far er stereotypen af et mandfolk. Han er ULTRA MEGET handy på ALLE MÅDER. Min far er uddannet karosseripladesmed, hvorefter han havde sit eget værksted. Dette for at videreuddannede sig til taksator i Tryg Forsikring - hvor han snart har været i 25 år. En af de særlige ting ved min far er, at han har bygget halvdelen af mit barndomshjem fra grunden - lagt hver en sten, trukket hver en ledning - af sig selv! Derudover har han total renoveret det meste af huset - med god hjælp af min mor!! 👫

Min far kapere alverdens viden om biler, både, tal, forsikringer, jura OG SÅ MEGET MERE!
Ikke desto mindre så brygger min far sit eget øl - som en rigtig mand.
Min far kan fikse alt der overhoved er muligt, at tænke som udfordrende ved et hus.

Min far er passioneret omkring min søster og jeg, selvom han til tider hopper ind i samtalen og styrtdykker fordi det viser sig at være halvanden time inde i samtalen - så gør han det fordi han oprigtigt har så stor interesse for os!

Min far er omsorgsfuld og beskyttende overfor mig! Han støtter mig i alt jeg gør -og samtidig er han min helt egen bankrådgiver. Han er enormt kærlig, flabet og god for et godt grin!

Min far er min forestilling om en god mand - forestillingen om hvilke kvalifikationer jeg ønsker hos min kommende mand.

Min far er my rolemodel. Det vil nok aldrig ændre sig! Jeg er så stolt over at have ham som min far.

Btw what a hansome man? 😉

Sæt pris på dem du holder af - hver dag tæller ❤️

XOXO

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey everyone!

Jeg er blevet mere end bare forkælet i denne måneds Goodiebox.

Boxen er super lækker og enormt brugbar - endnu en gang!

Boxen indeholder:

2 x Ole Henriksen produkter - Oil Control Cleanser og Oil Control Hydrator. Begge produkter er fra Ole Henriksens spritnye produktlancering, som har fokus på olieret hud og/eller kombineret hud (har de fleste). Cleanseren renser i dybden med særlige Green Fusion Complex og glykolsyre. Hydrator matterer huden, så din make up ligger fejlfrit - samtidig reduceres hudens porer.

NAILS INC Topcoat: læg altid en base -og topcoat når du anvender lakker på negle, det beskytter neglen fra slidtage og mindsker affarvninger i neglen. NAILS INC Topcoat giver et shine og et ekstra glans til din neglelak.


Premium Foot Mask: JEG GLÆDER MIG ENORMT til at prøve denne fodmaske efter en lang og hård arbejdsdag! Miquras fantastiske fodmaske har en lækker kølende og lindrende effekt på ømme fødder - hvilket efterlader fødderne silkebløde. Fodmasken påføres som to sokker, der lukkes til - eventuelt hiv et par sokker udover og lad maskerne sidde i 15-20 min., derefter massér overskydende produkt ind i huden.


MultiBalm, PIXI, Baby Petal: Et multifunktionelt make up produkt - AMAZING! Jeg forestiller mig at have produktet i min taske til at opfriske min make up i løbet af dagen - fordi MultiBalm kan bruges både som LipBalm, Eyeshadow og som Contouring! Smart!! Den cremede konsistens gør det let at blende til et frisk og naturligt look - what's not to like?


Eye Lash Curler: Et must for alle kvinder! En Lash Curler gør bare lige det ekstra for ethvert make up look! Jeg har i mange år undervurderet Lash Curler, men jeg må ærlig talt indrømme efter at jeg fik fingrer i en kvalitets Lash Curler, giver mit liv mere mening! Hahahha - ej, spøg til side - det var en joke... MEN et vigtigt make up tip - du skal ikke købe en billig Lash Curler, de river typisk i vipperne hvilket gør enormt ondt når du curler, derudover kan de i værste tilfælde rive vipper af. Køb din Lash Curler fra et ordentligt make up mærke - det er en investering!


Millesis Active Eye Light: Mega lækker og let concealer. Når man benytter concealer til øjenpartiet (hvilket de fleste gør) er det vigtigt, at konsistensen ikke er for tyk, da concealeren i stedet for at lysne og åbne øjet naturligt, i stedet sidder som en tyk foundation og kan klatte. Ved køb af concealer altid fornem en tynd, fin og lækker konsistens - som denne Goodiebox har forkælet med.

Derudover har jeg modtaget et gavekort til takedaily.dk - som er en nyopstartet virksomhed med fokus på velvære i form af vitaminer, mineraler og Omega-3. Det er et online abonnement hvor man månedligt for 149kr får tilsendt sit helt eget skræddersyet kosttilskud alt efter hudfarve, køn, alder, spisevaner, aktivitetniveau og meget mere. Jeg har allerede bestilt min pakke med vitaminer, som lander i min postkasse om 5 dage. JEG GLÆDER MIG! Abonnementet er uforpligtende og kan derfor afprøves i en måned - tag vitamintesten HER og kom godt igang.

XOXO Cath

Likes

Comments

Hey everyone!

Jeg føler mig nødsaget til, at dele dette beauty tip med jer! Jeg er selv ellevild og næsten ude af kontrol (sker sjældent).

Lancôme har i foråret 17 lanceret helt ny lipstick kollektion og DEN ER FANTASTISK! Kollektionen hedder Matte Shaker ( - Liquid Lipstick). En lipstick som er longlasting samtidig tilføre den læberne den nødvendige fugt.

Jeg selv, hader når lipsticks ikke holder farven - der findes ikke noget værre end at skulle male læberne op efter hver gang man har spist, drukket eller kysset ;-)

Grunden til at Lancôme har kaldt kollektionen Matte Shaker, skyldes at lipsticken får en matteret farve, så du oplever ikke at den glider ud fra læbekanten, den sidder 24 timer hvor du har lagt den. De har kaldt den shaker, fordi du 'shaker' lipsticken inden brug. De første par gange jeg brugte min fik jeg ikke shaket den nok (åbenbart), da der ikke kom særlig meget farve på læberne. Efter et par dage havde jeg (åbenbart) fået shaket den rigeligt, så der kom pludselig farve på læberne!

Hvis du ikke ønsker en full-on lipstick, så har Lancôme også lanceret Juicy Shaker ( - Lip Gloss), som er en lip oil der giver masser af fugt og lidt shine til læberne - UDEN at dine læber bliver helt glisteret som LipGloss normalt har tendens til.

Jeg har selv en Juicy Shaker Lemon Explosion (nr. 300) - der er en smule glimmer i og meget lidt farve af lyserød. Super fin!! Derudover har jeg både Matte Shaker i Magic Orange (nr. 186) og Beige Vintage (nr. 270). Jeg har foræret min mor Matte Shaker RED'Y IN 5 (nr. 189), som hun elsker og hvor hun virkelig nyder holdbarheden.

MEN der findes mange flere farver og nuancer - klik HER for Lipstick og HER for Lip oil. Alle kan købes i Lancôme forretninger i Magasin Du Nord, Illum, Lufthavnen osv.

Likes

Comments

Hey everyone!

Håber alle har det dejligt trods det noget skiftende vejr derhjemme.... 🙄🌧🌤

Vi er, desværre, på vej hjem fra Sydfrankrig... Inden flyveturen hjem i aften, vil vi shoppe lidt i Nice og spise sidste lækre franske måltid. Håber jeg kan tage lidt solskin med hjem - hernede er 35 grader og fuld sol ☀️🌸🍷

To ugers ferie er hurtig overstået var? 😉 Hvis I lyster kan I følge dagen i Nice i dag på min snap eller insta: catherinaaa 💁🏼

See you soon Denmark 🙋🏼🇫🇷🔜🇩🇰

XOXO Cath

Likes

Comments

Sødeste læsere!

Jeg har en helt sindssyg nyhed at dele med jer! Jeg har glædet mig så meget😍

Søndag var vi i Saint Tropez havn, hvor vi besøgte en kæmpe Chanel butik. Jeg har aldrig set noget så smukt - springvand, pool, indendørs planteområder og et væld af Chanel items! Enormt servicemineded personale og særligt en ung pige, Palina, som hjalp mig og gennemgik de forskellige tasker med mig - både med pris, design og baggrundshistorie. Jeg havde hjemmefra udset mig Chanel Boy eller den ikoniske Chanel 2.55, som Coco Chanel selv designede som første Chanel taske tilbage i 1955. En helt uforglemmelig oplevelse - jeg rystede lidt på hænderne af bar nervøsitet over at vælte en taske eller lignede i butikken Hahahaha! 😂🙄

Vi var i indre by af Nice i tirsdags, hvor jeg for alvor blev forelsket!

Hjemmefra har jeg fundet frem til tre second hand luxury butikker i Nice, som indeholdt både intenior, tøj og tasker i luksus designermærker; disse besøgte vi tirsdag. Besøget i Chanel butikken og i diverse second hand butikker gav et afbillede af pris og taskernes stand ny kontra brugt.

Vi travede igennem Nice, fra første second hand butik til næste. De to første var ikke nogen succes oplevelse.. De få Chanel tasker de havde på hylderne var meget slidte og havde alvorlige brugsspor til en høj pris. Jeg var meget spændt på sidste stop - jeg havde egentlig besluttet mig for at købe en ny Chanel Boy i Saint Tropez - men gav selvfølgelig den sidste second hand butik, Mademosielle, en chance! Og Thank God!

Et større udvalg af tasker i meget flot stand - men ingen sorte og ingen Chanel Boy. Jeg prøvede de forskellige farver og designs han havde på hylden, han var enormt sød og nøjsom - han var til for at hjælpe! Dejlig oplevelse! Jeg efterspurgte Chanel Boy i sort, han måtte desværre afvise men fortalte han havde Chanel 2.55 i baglokalet - spritny, aldrig brugt! Den var SÅ SMUK! Men desværre kun en størrelse small - jeg ville gerne have en taske der var rummelig - altså en medium størrelse. Han foreslog en Chanel 2.55 Vintage, men forklarede at han var usikker på hvorvidt det var min stil, men den var sort, lidt større og i enormt flot stand - heller aldrig brugt. Han gemte den bagerst i lokalet til en helt særlig person. Og gud hvor havde han ret! Det var helt vildt - nu havde jeg aldrig set noget så smukt! Chanel 2.55 Vintage fra 1991, originalt design fra Coco Chanels eget tankesæt.

Fire awesome detaljer

Chanel 2.55 er oprindeligt designet med bordeauxrød indtræk, da enhver kvinde ved hvor svært det er at finde telefon, nøgler eller læbestift i en sort betrukket taske.

Apropos læbestift, så designede Coco Chanel 2.55 med en seperat læbestift lomme, til enhver kvindes behov for hurtigt at finde læbestiften.

Derudover er 2.55 designet med en baglomme, som er inspireret og symboliserer Mona Lisas smil, den er nemlig let buet som maleriets Mona Lisa.

Sidst men ikke mindst, så var Frankrig i 1955 indehyldet med smukke kvinder, som modtog loveletters af kærester - disse har Coco Chanel selvfølgelig haft med i overvejelsen ved et taskedesign som 2.55 - der er en seperat lomme inde i tasken, som er dedikeret til de hemmelige og intime loveletters.

Historien bag den ikoniske og legendariske taske er fantastisk! Jeg har gennem lang tid været forelsket i Chanel, som bliver repræsenteret i designet af Chanel 2.55.

De originale 2.55 er meget svære at opstøve og statistiker viser at der hvert år sker prisstigninger på 30%.

Endelig har jeg fået min helt egen Chanel ❤️

Dette smil har været klistret på mit ansigt lige siden! Mine forældre og jeg fejrede en fantastisk oplevelse med wining og dining efterfølgende 😍☀️🇫🇷

Ovenstående billede er taget lige efter købet - det afbilleder ret godt mine følelser 😃😍🙋🏼

Likes

Comments

Hey bloggen

Jeg må dele dette med jer! Den sidste uges tid i Sydfrankrig har bestået af mange dejlige ting - én af de mest dominerende har været en hel masse opmærksomhed rettet mod mig! Hahaha 😂

Som I kan læse HER, købte jeg et par H2O slippers, der er lavet i samarbejde med bloggeren Freja Wewer og Oh! By Kopenhagen Fur. Jeg ELSKER dem og jeg synes de er fede til alle slags outfits! De er så vovede og cute på en virkelig fashion-kind-of-way. Hvilket selvfølgelig gør at jeg har brugt dem særligt meget hernede hvor vejret er skønt! ☀️🇫🇷

Men hold da op hvor de kigger - franskmændene! Og det er alle reaktioner de udstøder 😂🤷🏼♀️ Jeg vænnede mig hurtigt til, hjemme fra DK, at folk kiggede - så jeg har ikke spekuleret så meget over det. Men mine forældre griner hver gang - for de trækker bare SÅ MEGET opmærksomhed 😂👏🏻

For mig gør det ingenting - jeg er ligeglad med om folk kan lide dem eller ej - for jeg kan lide dem og det er trods alt mig der skal gå med dem 😉
MEN jeg må indrømme, at efter to besøg i to forskellige Gucci forretninger, er jeg blevet overvældet med komplimenter af de ansatte hos Gucci. DE SYNES DE ER SÅ FEDE! Hvilket reelt ikke undrer mig, da Gucci som brand er trendsættende og vovet - derfor ved de netop hvad der hitter og hvad der er enormt moderne lige nu 😍💁🏼 Jeg måtte sågar skrive web adressen ned til dem - de ville nemlig også gerne bære dem 😉

Udover det har jeg hernede købt denne blå-stribet off-shoulder kjole - den er bare så yndig! 😍🌸

Vi blogges!

Likes

Comments

Badedragt fra H&M 129kr / Bikini fra BikBok 129kr pr. del

Hey søde læsere

Alt imens jeg befinder mig nede i sol og varme, tænkte jeg på jer og lidt rådgivning ift. solen og solbeskyttelse!

Jeg formoder at jeg ikke behøver at ridse op hvor vigtig solcreme er, da samfundet er blevet langt mere oplyst igennem årene, netop om risici både ift. hudkræft til følge af solen og generelt hudens struktur i form af øget solskader, pigmentering og rynker.

Denne sommer har jeg gerne ville finde en god solcreme, som dufter dejligt og ikke klister så meget som man desværre kan opleve med cremer der har SP i sig... Det lykkedes mig!! 👙☀️🇫🇷💦

Jeg har af anvisning fra min veninde købt -og nu brugt, solcreme fra Garnier. Den er super lækker og dufter. Jeg købte den i Normal til 55kr. Husk at desto højere solfaktor du bruger, desto længere forbliver din brune farve OG du undgår at blive skoldet - hvilket ingen bryder sig om! Lad varmen tone din krop stille og roligt - du skal nok blive brun 😉 Jeg købte faktor 30 i Garnier, men den fåes i mange flere varianter.

Derudover er det vigtigt, at du køber en solcreme til ansigtet - du bruger jo heller ikke din bodylotion til ansigtet, så selvfølgelig skal du heller ikke bruge samme solfaktor til krop som til ansigt. Huden i ansigtet er langt mere fin i sin struktur, hvorfor du vil opleve at en bodylotion eller solfaktor til kroppen ikke bliver optaget lige så godt i huden og vil derfor sidde som en klistret smør agtigt overflade på huden - hermed ikke beskytte lige så godt mod solens stråler 👙☀️

Invester i en solfaktor til ansigtet - en som kan fugte huden når den udsættes for tørhed både fra sol og saltvand. Jeg har brugt en fra Lancôme - den er ultra lækker - cremen trænger enormt hurtigt ind i huden, hvor den fugter og beskytter. Denne solfaktor er 50, da jeg ikke nødvendigvis behøver farve i ansigtet - men hellere vil beskytte huden imod kommende rynker eller anden solskade. Solfaktor fra Lancôme koster 229kr 💁🏼Tuben ser ualmindelig lille ud - men tag ikke fejl, der skal bruges meget lidt creme af gangen - så den kan sagtens holde til mange ugers ferie. Ps. denne solfaktor creme fra Lancôme, kan også fåes med lidt BB-creme i, hvilket betyder at til dig som gerne vil have lidt farve i din solcreme, kan få det her. Lancôme er et af de eneste mærker der har lanceret en solcreme til ansigtet med farve i.

XOXO Cath

Likes

Comments

Hey bloggen!

Vi er landet godt i Sydfrankrig lidt uden for Saint Tropez og har allerede nydt både strand, by og seværdigheder! 🙋🏼

Det er efterhånden mange gange vi har besøgt Sydfrankrig - men det må jo have været succesoplevelser når vi atter kommer igen!

Der er super skønt i Sydfrankrig - vejret byder på fuld sol og 35 grader i snit. Puha! Den første dag var jeg godt nok ved at dejse om et par gange - men man vender sig jo hurtigt til varmen! ☀️👙

Det eneste der er udfordrende hernede, er sprogbarrieren - franskmændene er særdeles dårlige til engelsk og siden vi ikke kan fransk - så må vi bare pege tilfældigt på menukortet i håb om at vi ikke rammer noget alla ko-hjerne 😂🤷🏼♀️🇫🇷

Igår kørte vi til Nice, hvor vi kiggede i de små butikker i sidegaderne herunder deres second hand luxury - der var mange spændende ting! 😍

Jeg vil nu drage mod stranden og få lidt mere tan 👙💦 Hvis I lyster er i velkommen til at følge min mystory på Snapchat (catherinaaa), hvilken jeg opdaterer hyppigt.

Håber alle har det dejligt! Jeg har hørt hjemmefra, at vejret har forbedret sig lidt! Vi håber det holder, så den danske sommer kan fejres med kold rosé i bagende sol 😍🍷🍒

Lidt snapshots nedenfor ☀️🇫🇷💁🏼

XOXO Cath

Likes

Comments

Søde læsere

Dette indlæg er dedikeret til en masse fantastiske mennesker, som jeg har nydt at arbejde sammen med i 3,5 år. Jeg er blevet beriget med venskaber, oplevelser og erfaringer på alle tænkelige måder. Jeg har opsagt mit værtinde job hos Jensens Bøfhus efter 3,5 år - det er en enorm underlig følelse! Jeg kommer til at savne mine kollegaer og koncernen så meget!

Mange af jer har muligvis læst mediernes udlægning af Jensens Bøfhus og koncernens økonomiske situation, jeg vil blot fortælle om en virkelig god arbejdsplads og kollegaer i topklasse!

Jeg er enormt dårlig til at tage afsked, fordi jeg er så sentimental og har let til tårer. Det virkede helt åndssvagt at fælde en tåre, som jeg forlod bøffen for sidste gang - men samtidig må jeg forsvare det med, at jeg har brugt enormt meget tid, energi og gode timer der. Jeg bar en kæmpe klump i halsen efter afskeden, udelukkende fordi min tid hos Bøffen er definitiv... Det er aldrig let at lukke et kapitel. Jeg oplevede den bedste afsked og forståelse - ikke at jeg havde forventet andet!


Tak for alt -og på gensyn til alle mine bøffer!

Jeg kommer til at savne jer!

XOXO Cath

Likes

Comments

Destinationen for sommerferien er sat! Jeg er så mega heldig at mine forældre igen i år gerne vil nyde mit fantastiske selskab på dette års sommerferie i Sydfrankrig. Efter et par års sommerdestination i det store U.S, bliver det rart at kunne nyde den sydeuropæiske og mere intime kultur. Vi har været i Sydfrankrig mange gange, da jeg har en far som er en stor bil -og båd entusiast. Monaco er netop paradis for min far - jeg må dog selv indrømme at jeg dermed også er bil -og båd entusiast (især bil).

Men i anledning af sommerferie og pakkesituation, har jeg gjort to nye FANTASTISKE køb!

En lækker (halv fræk) badedragt fra H&M til 129kr. Jeg ELSKER dyreprint no matter what - så badedragten har selvfølgelig leopardprint og bærer dyb V-udskæring i ryggen.

Udover en lækker badedragt har jeg købt de FEDESTE slippers med (selvfølgelig) pels på. OH! By Kopenhagen Fur og H2O har i samarbejde med fashionblogger Freja Wewer, lanceret sommerens vovede og modebevidste slippers i både sort og orange - jeg købte selvfølgelig mine slippers i orange 😍🙋🏼


Pssst vil lige minde jer om at Goodiebox i denne måned har udgivet en særlig festival box, hvor der både er en flot sommerfarve neglelak, lækkert hårbånd, en Loréal Black fugtighedsmaske, tørshampoo, makeup fjerner både ansigt og øjne, creme til intimbarbering 👏🏻 En virkelig kick-starter! Jeg har, som vist på billedet, allerede prøvet masken og den giver en virkelig dejlig fornemmelse på huden. Du kan finde Goodieboxen HER.

Likes

Comments