Header

Hey everyone!

Jeg var så heldig, at vinde brunch for to hos restauranten MAIO, beliggende på Illum Rooftop. En konkurrence arrangerede af blogger Sandra Willer! ☀️ En mega lækker oplevelse! Brunchplaten var anrettet delikat og maden var hjemmelavet af rigtig lækre råvare 🥐🥝☕️ Selv smører var hjemmelavet, super lækkert!

Vi fik hver en Energy Brunch til 170kr samt juice, kaffe og vand. Jeg vil helt sikkert vende tilbage - dejlig betjening og lækker mad!! Tak for en god oplevelse Sandra og MAIO ☺️👏🏻

Jeg skriver semesterprojekt disse dage, så lidt forkælelse en solskins søndag var tiltrængt! Jeg inviterede min elskede søster med og vi nød virkelig besøget tidligere. Efterfølgende tog vi en strøgtur og heppede på CPH-Marathon deltagerne - stor applaus herfra!

Nyd jeres søndag - vi ses!!

XOXO Cath

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey everyone!

Dette indlæg udmønstrer sig af en debat blandt bloggere, influencers og følgerne heraf. Jeg ville først klarlægge to vidt forskellige måder, at håndtere billeder på. Den første måde er, at redigere billeder i form af filtre, lightning, shadows eller sætte fokus på en person eller genstand i billedet. Den anden måde er, at manipulere med et billede. Dette ved at manipulere med ens udseende eksempelvis ved, at retouchere ens hud (udglatte naturlige indhulinger eller skønhedspletter) eller man kan forstørre ens bryster eller numse.

Personligt mener jeg ikke man, som blogger eller influencer, bør manipulere med sine billeder. Men at redigere sine billeder med filtre eller lægge en skarpere belysning hen over billedet, kan ofte gøre billedet meget bedre og tydeligere. I naturligt lys, som ovenstående billeder, mener jeg ikke at redigering behøves. Men billeder som er taget i mørkere rum, kan have brug for en hjælpende hånd. Eller hvis man ønsker et bestemt look i sine billeder, giver det god mening, at anvende et bestemt filter. Jeg mener, man om nødvendigt bør benytte redigeringsprogrammer, som en hjælpende hånd til at fremhæve detaljer i billedet.

Hvorvidt man redigerer sine billeder eller ligefrem manipulerer; vil jeg på ingen måde udtale mig om. Jeg synes helt klart det er ens egen beslutning og jeg kan FULDT UD FORSTÅ meningen ved begge. Jeg ønsker da også, at nogle ting ved mig så anderledes ud! Men samtidig ville jeg have det for underligt med, at se anderledes ud i virkeligheden end på billeder; jeg har ikke lyst til at skulle stå til ansvar for et andet (smukkere?) udseende når jeg møder nye mennesker.

Jeg må indrømme, at jeg kan blive oprigtig ærgerlig over, at smukke unge piger eller drenge føler et behov for, at manipulere deres billeder.... Har samfundet virkelig udviklet sig til, at være et stort socialt medie, hvor ens udseende i virkeligheden slet ikke er godt nok? Hvor billedet, der er redigeret og manipuleret, er en version af vedkommende, som omverdenen bedst kan lide? Det er forkasteligt og -tankevækkende... Jeg håber inderligt, at man i en verden som domineres af perfekthedskulturen og stræben herefter, alligevel som individ kan formå, at acceptere sig selv og sit udseende. Debatten om hvorvidt diverse bloggere eller influencer redigerer eller -direkte manipulere deres billeder, mener jeg, ligger til grunde af følgernes forestilling om det perfekte på Instagram, Twitter, Snapchat osv. er virkelighedens verden. Men det skal du ikke tro på! De er alle mennesker ligesom dig og mig - de har også haft en dårlig hårdag, en bums eller følt sig for tykke i et par stramme jeans!

Men for at afrunde med det indledende spørgsmål - som udgangspunkt redigerer jeg ikke mine billeder. Men jeg vil gerne indrømme, at jeg typisk smider lightning ind over billedet, da jeg synes man skal kunne se alle detaljer i billedet. Jeg benytter ikke filtre, da jeg personligt, syntes at billedet hurtigt kan blive for redigeret eller unaturligt. Jeg elsker billeder, som er med naturlig lyssætning og som viser indholdet, som det ser ud i virkeligheden. Billederne ovenfor har fået lidt lightning og ellers er det naturlig lyssætning fra en lækker forårsdag.

Håber I nød indlægget :-)

XOXO Cath

Pyjamas Bukser fra River Island 200 kr // BH-top fra Victoria Secret 400 kr // Ruskindsjakke fra Designer Remix 4.500 kr // White Sneakers fra Tiger of Sweden 1.500 kr // Solbriller fra Prada 3.091 kr

Likes

Comments

Hey everyone.

Dette indlæg er ultra privat og enormt afslørende for min person, men jeg føler stadig et behov for at dele -frustrationer med jer, i håb om at nogen kan genkende problematikken.

De sidste 4-5 måneder har jeg datet en fyr, som jeg tidligere har datet, så vi kendte allerede hinanden hvilket var rart som udgangspunkt. Vi besluttede omkring januar/februar måned at ses igen og derfra har det bare fortsat. Vi har haft det monster sjovt sammen og virkelig nydt den tid vi har haft sammen, men jeg har ikke fra start af haft intentionerne om et officielt kæreste forhold. Men tiden går og jeg har givet en masse af mig selv og samtidig virkelig følt at han også har givet noget af sig selv. Men det vigtigste at understrege i denne sammenhæng, er helt klart at vi har haft det så sjovt på så mange måder! Jeg har været rigtig meget i tvivl hvorvidt jeg overhoved var vild med ham og om jeg kunne se mig selv være kærester med ham, men når det så er sagt så har jeg ladet mig hænge fast i tanken om, at det her var et mega godt match og vi har det for godt sammen til ikke at give det en fair chance. Med fair chance indikerer det, at begge investerer tid og følelser i det - for netop at man kan se tiden an og hvordan det udvikler sig.

Vi havde en dejlig weekend sammen, hvor vi var i Fælledparken om lørdag og bare nød solen og hinandens selskab. Vi havde planlagt at tage i Zoologisk Have søndag, hvilket var en kæmpe succes. Egentlig så føler jeg, at weekenden var super romantisk men stadig meget casual - hvilket var alt jeg trængte til efter eksamensperioden. Der er så mange private og intime ting, som mangler til historien - men jeg ønsker selvfølgelig ikke at udstille ham, mig eller vores tid sammen.

I går modtager jeg en besked fra ham, som i og for sig var fair game; han skriver at han havde tænkt meget over os de sidste par uger og har besluttet sig for hvad han vil. Han skrev at han virkelig har haft det sjovt med mig og 100% kunne være sig selv i mit selskab, han havde nydt tiden, men han føler ikke det kunne udvikle sig til mere end hvad det var.

Jeg er enormt reflekterende og analyserende af sind, så for mit vedkommende, hænger det ovenstående ikke sammen. Jeg synes det er virkelig ærgerligt, at noget så godt (vi er begge enige om det) skal bremses, fordi man ikke her og nu kan se hvor det ender. Kan man nogensinde på forhånd beslutte hvad slutresultat er? Jeg føler at vores generation har seriøse problemer med, at give tingene en chance, at lade sig rive med selv i de mest sårbare situationer. Jeg undrer mig sindssyg meget over, hvordan man kan føle sig 100% sig selv med en, føle at det er mega hyggeligt og sjovt når man er sammen - egentlig alle de faktorer som bør spille ind, de spiller i højeste gear. Er resultatet at man på forhånd beslutter sig for, at uanset hvordan tingene udvikler sig, så vil jeg ikke have en kæreste? Eller er det en mavefornemmelse?

I en alder af 21 år, er der selvfølgelig mange ting som fylder såsom studie, venner, fester og familie - men måske skylder vi alle sammen os selv, at tage en chance? Hvad er det værste der kan ske? At man havde en fed tid med en mega sød person, tjo lyder ikke så slemt alligevel ;-)

Håber I får en dejlig aften :-) Vi blogges!

XOXO Cath

Mine forældre har været gift i 28 år og kærester i 7 år inden - er det ikke fantastisk?

Likes

Comments

Hey everyone!

Yes! Jeg har netop afleveret alle mine skriftlige eksaminer - FANTASTISK! Selvom det er lækkert selv at kunne strukturere sin hverdag blot med fokus på, at aflevere en eksamen om nogle dage - så har jeg stadig virkelig haft svært ved at sidde indendøre i et mega lækkert vejr, hvilket det var sidste uge. Derfor snød jeg nogle af dagene og arrangerede, at jeg deltog i RUC's åbent hus arrangement i onsdags og så besøgte jeg Zoologisk Have i går! Hihihihihihi! Ps det var MEGA FEDT - I kan tjekke turen ud på min snap: catherinaaa


Jeg er en toal sucker for sol og sommer - hvilket sikkert er resultat af et vinterbarn som jeg er! Jeg tror på det har en sammenhæng!

På trods af at jeg har afleveret mine tre skriftlige eksaminer, så påbegynder mit studie Intens-weeks nu, som afsluttes med aflevering af et 100-siders projekt den 29.maj. Puha.... Men alt skal nok gå :-)))

Ps. jeg skrev dette indlæg mest af alt, fordi jeg synes I lige skulle se den nederdel jeg købte på Designer Remix lagersalg i forrige uge. Er den ikke fin? I'm in love!!!

Jeg håber I nyder lidt solskin fra morgenstunden af - man ved aldrig hvornår det vender... Vi blogges!

XOXO Cath

Nederdel fra Designer Remix 1.400 kr // Bluse Unknown? similar HER og HER // Taske fra Armani Jeans 1.500 kr // Solbrille fra Prada 3.091 kr // Creamy Lipstick fra Clinique // Petroleumsgrøn neglelak fra O.P.I

Likes

Comments

Hey bloggen!

Som lovet, har jeg besluttet mig for min gøren i mit tidligere nævnte dilemma. De af jer som ikke kender til mine enorme spekulationer i mit store dilemma kan læse det HER.

Jeg har desværre måtte trække mig som rusvejleder - dette år 😞📚 Rusvejlederforeningen holdte russeminar i denne weekend, torsdag til søndag, hvilket ud fra snaps og billeder ser SÅ FEDT UD! Jeg har to veninder der er med og JEG GLÆDER MIG mega meget til at høre om deres oplevelse!!! 💃🏻🎉 Men jeg har måttet trække mig og efter nøje overvejelser er det nok for det bedste ift. mit studie - jeg ville simpelthen ikke kunne nå det hele... Øv!

Jeg har en enormt ambivalent følelse, da jeg er super skuffet over mig selv i og med, at jeg udskyder det at være rusvejleder, men samtidig også stolt over, at jeg prioriterer ud fra fornuftige valg mht. mine eksaminer og studie!

Ps. nyder I vejret lige så meget, som Gaia og jeg gør?

XOXO Cath

Likes

Comments

Langærmet bluse fra Zara 250 kr // spagetti top fra H&M 250 kr // White Pants fra &Other Stories 500 kr // Ballerina m. plateau fra Vagabond 999 kr

Hey everyone!

Jeg sidder begravet i tre skriftlige eksaminer, som skal afleveres hhv. den 1., 4. og den 8. maj..... Jeg er en smule presset - mest af alt pga. min skriftlig eksamen i journalistik. Den kommer til at trække tænder ud... HELDIGVIS har jeg allerede skrevet mine to andre og forventer, at have dem færdigskrevet med korrektur imorgen; dermed påbegynder jeg min eksamen i journalistik. Så der er ingen party-weekend til mig.... MEN jeg udnyttede chancen for at komme udenfor en dør i formiddags, da Designer Remix holder lagersalg i dag og i morgen.

Lokation: Nørrebrohallen // Nørrebrogade 208, 2200 KBH

Åbningstid: fredag kl 10-20 // lørdag kl 10-17

Deres udvalg var at forvente; rigtig mange lækre items fra efterårs/vinterkollektionen. Der var mange items, som jeg selv har ønsket siden de blev lanceret, dog var der allerede udtømt i størrelserne, mens nogle varer slet ikke var i mindre størrelser på lagersalget... Øv! MEN jeg brugte alligevel 1.550kr, på DE LÆKRESTE ITEMS!

Nedenfor har jeg uploaded nogle billeder af mine lækre fund - som I vil se mig i til sommer! Glæder mig allerede!

Nu vil jeg skrive videre på mine eksaminer til det bliver morgen igen... Ses!

XOXO Cath

En striksweater i mega lækkert stof OG FARVE! Sweateren var det første jeg blev mødt med, da jeg trådte ind i Nørrebrohallen - farven var så fængende, at jeg ikke kunne gøre andet end, at smide den i min shoppingbag!

100 kr // 1.600 kr

Den plisserede nederdel er simpelthen SÅ SEJ! Den fåes både i kort og langmodel - jeg købte den i kort. Jeg forestiller mig, at bruge den til sommer, selvfølgelig til sweateren, men ellers med en sød spagetti top til.

250 kr // 1.400 kr

Denne ruskindsjakke med inspiration i læder bikerjackets er simpelthen mit bedste køb! Dette udmunder sig udelukkende i, at alle fire veninder jeg var sammen med, sagde uafhængigt af hinanden "Ej den er fed! SÅ MEGET DIG!" Og tja, det kunne jeg ikke løbe fra, det var meant to be!

Men den er da også for sej med guld nitterne og ruskind er bare enormt lækkert at bære! Can't wait to wear it! OMG!

1.200 kr // 4.500 kr

Likes

Comments

En investering!!!!
Simple as that 😌👏🏻 Chanel bliver betragtet som et overlegent designermærke, der gennem årtier har været trendsættende og stilrent. Majoriteten kan, stilmæssigt, bære mærket uanset om det er taske, tøj, parfume, make up etc. Chanel er et luksusmærke ud over det sædvalige! Det er udsøgt både på baggrund af kvaliteten -og især prisen 😳

De der er så heldige at have Chanel i store mængder hængende i deres garderobe, har en mindre formue på kontoen... Men Chanel taskerne har været i enormt høj kurs de seneste 5-10 år. Hvilket er pudsigt i og med, at taskens design ikke som sådan er revurderet. Men brandingen af Chanel har udviklet det lukseriøse og ekstravagente mærke til et emne på de fleste læber. Fashionbevidste og indflydelsesrige bloggere ejer typisk en eller to Chanel tasker, men de fleste har købt deres genbrugt. Det er på ingen måde en skam, at købe en Chanel taske brugt; kvaliteten gør at det er en sjæleven for livet! Samtidig er det de færreste, som har økonomi til at købe en Chanel taske fra ny af. I 1955 blev den smukke -og ikke mindst klassiske Chanel Flap Bag lanceret, hvilken var et kæmpe hit!!

TRE CHANEL TASKER DU SKAL KENDE:

CHANEL BOY BAG

12.11 CHANEL

2.55 CHANEL BAG

Prisstigning på 2.55 modellen i perioden 2010 til 2015, overhalede stigningen på det amerikanske boligmarked, hvor priserne steg med 8.1 procent på boliger i den selv samme periode. Så teoretisk set er en Chanel-investering bedre end en bolig-investering.

Prisstigning over klassiske Chanel Bags

1955: 220 dollars = 1.503 kr

1990: 1.150 dollars = 7.861 kr

2010: 2.850 dollars = 19.483 kr

2013: 4.400 dollars = 30.079 kr

2016: 4.900 dollars = 33.498 kr

Chanel Flap Bag er en af de ældste taskemodeller, som det ekslusive brand har designet, dermed en af de mest tidsløse designertasker du kan have i garderoben. Prisen på den klassiske Flap Bag er på blot seks år steget med 70%.

Chanel Boy Bag er opkaldt efter Boy Capel, som var Coco Chanels store kærlighed tilbage i 1910'erne, og siden har han lagt navn til flere af modehusets Chanel produkter, i 2012 var det den nyeste Boy taske som igen blev opkaldt efter Boy Capel.

Dette indlæg er egentlig skrevet på baggrund af en oplevelse jeg havde i weekenden - en af mine tætteste veninder smed den MEGA MONSTER bombe - at hun netop havde købt sin egen Chanel Boy. DEN ER SÅ SMUK! JEG ER SÅ MISUNDELIG! MEN SÅ GLAD PÅ HENDES VEGNE! Jeg ved hun kommer til at elske den - jeg elsker den allerede! Den er perfekt til hende og så smuk i sig selv!!

Håber I nød at lære lidt om det ekslusive brand Chanel og dets ekstravagante tasker :-) Go' weekend. Ses!

XOXO Cath

Likes

Comments

Hey bloggen!

Da jeg er ved at afslutte mit andet semester og har allerede været enormt glad for min studietid samt introforløb, så besluttede jeg mig for i starten af året at melde mig som rusvejleder.

I mit sabbatår ønskede jeg egentligt, at rejse verden rundt - okay, noget af verden haha! Men det koster mange penge at rejse og det slog mig ligesom først da jeg var blevet student, de fleste sparer sammen i løbet af gymnasiet hvis de vil rejse om efteråret og ellers tjener de penge i efteråret og rejser i foråret. Jeg ønskede at rejse i efteråret, men der var ingen penge sparet sammen der - så det blev ikke rigtigt til noget. Udover det så er jeg ekstrem priviligeret og er meget berejst grundet mine forældre, så den store udlængsel var alligevel ikke så stor. Samtidig var ønske om at spare sammen til min egen lejlighed - noget større!

Da jeg startede på RUC i sommers havde jeg et ønske om et udvekslingsophold på tredje semester, hvilket vil sige efteråret 2017. Men....jeg følte mig forvirret og måske ikke helt klar til den lange ansøgningsperiode, så jeg har udskudt udvekslingen til min kandidat. De fleste siger også at det virker mere naturligt på kandidaten, så den vejledning følger jeg.

Alt dette medførte min beslutning om, at blive rusvejleder. Jeg ELSKER tanken om, at jeg er med til at danne de nye ruslinge (det hedder de nye studerende hos os) samt give ruslingene en god start på studielivet - som jeg selv oplevede det!

MEN! Mit mega store dilemma bunder i, at jeg får udleveret mine skriftlige eksaminer den 27.april og afleverer den ene eksamen den 1. og 4.maj. Udover mine to obligatoriske eksaminer har jeg en ekstra skriftlig eksamen i journalistik, da jeg valgte at læse et ekstra fag dette semester... you know, stræber..... Men dilemmaet opstår da rusvejleder foreningen har valgt, at russeminar (rustur for rusvejledere) er i weekenden den 27.-30.april..... Jeg ville egentlig godt kunne være rusvjeleder selvom jeg ikke deltager i russeminar, men jeg føler virkelig at jeg går glip af alt for meget... I sommerferien bruger RUC rusvejledere fire uger på at planlægge rusperioden for ruslingene samt introducere/tage på rustur med ruslingene - så min sommerferie bliver også booket fuldt op...

Men det ville stadig være enormt sjovt og lærerigt....... Hmmmmmm

Jeg er stadig i vildrede og enormt stresset over alle mine eksaminer.... Jeg har vist gabt over for meget? Øv..

Der kommer en opdatering angående problematikken og hvad jeg finder ud af med mig selv.

Tak fordi du læste med! Hvis du har nogle forslag eller råd til mit dilemma så endelig skriv en kommentar ;-)

XOXO

Cath

Ps billederne er fra sidste forår hvor jeg besøgte Bispebjerg Kirkegård og blev mødt af dette smukke syn - jeg måtte lige vedlægge nogle idylliske billeder til mit dilemma 🌸 Jeg skal faktisk ud og besøge Sakura Træerne imorgen! Hihi

Hvis I endnu ikke har set de smukke blomstertræer, så kan jeg klart anbefale at smutte forbi!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey everyone!

I forlængelse af forrige blogindlæg hvor jeg luftede mine nye forårs trompetbukser for jer, har jeg samlet my favorites af forårsvarer hos bl.a. Boozt.com. Foråret og sommeren byder på masser af farver herunder solgul, blomsterprint, koral og pudderrosa. Personligt synes jeg det er nogle fantastiske farver - så fine og giver masser af glæde.

Et fashion tip til forårsgarderoben - spring ud i farver!

Nedestående er my favorites indenfor hver kategori af items, så der burde være lidt inspiration til både kjolen, bukserne, blusen mv. OBS! Jeg har ihærdigt prøvet at finde lækre items på både budget og luksus.

Håber I har det godt! Ses snart!

XOXO Cath

Blomsterprint kjole fra Only 194 kr (nedsat med 25%)

Denim kjole fra Only 299 kr (nedsat med 25%)

- Denim er SINDSSYG moderne i denne sæson og det er da også mega cool! Denimkjolen fra Only er casual men stadig super feminin med V-hals.

Blomsterprint kjole fra Ganni 1.999 kr

- Denne blomsterkjole minder rigtigt meget om en blomsterkjole jeg købte i sommers i Orlando, min er dog fra Calvin Klein - men jeg synes den er SÅ fin og sexet på en sød måde ;-)

Blomsterprint Pyjamasbluse fra Mango 599 kr

- Husk at Pyjamas er både komfortabel OG mega stilet!! Styles både med shorts i flere afskygninger eller et par white pants ;-)

Blondetop i pudderrosa fra Saint Tropez 299 kr

- Den her top er virkelig fin, kan styles med læder nederdel, white pants eller plisseret nederdel!

Farverig top fra Saint Tropez 299 kr

- Jeg ELSKER farverne på denne peplum top, den er så livlig. En spegetti top er altid et musthave! Hvis det er koldt så bær en hvid langærmet rundhalset bluse indenunder, SÅ tjekket! Ps peplumbluser giver smallere talje og brysterne syner større ;-)

White pants fra Lauren Ralph Lauren 899 kr

- Jeg ved godt dette item ikke er budget venligt... MEN! Jeg kunne ikke finde nogle white pants som jeg synes var flotte til en billigere pris. Jeg vil dog også mene at bukser har man længe og det er vigtigt at de sidder flot! Jeg har selv et par mega lækre white pants, MEN jeg købte dem desværre allerede i sommers hos & Other Stories, så de er ikke at finde længere....

Sort/hvid culotte bukser fra Only 299 kr

- De er simpelthen for seje! Har ikke andet at sige ;-)

Blomsterprint trompetbukser fra H&M 249 kr

- Hvis du synes mine trompet bukser var fede, er der linket til dem. Ps De er mega lækre i stoffet!!

Pudderrosa Trenchcoat fra Vila 599 kr

- Mega fin trenchcoat, som kan bruges til overgangsperioden.

White Denim jakke fra Vila 399 kr

- Findes også i pudderrosa

Military jakke fra ICHI 799 kr

- MEGA SEJ military jakke MED BRODERI! Jeg er fan! Så Sej!!

Pudderrosa sneakers fra Selected 799 kr

- De er så fine! Jeg har hvide sneakers fra Tiger of Sweden, som minder om disse - jeg ELSKER mine! Derfor fandt jeg et alternativ til dig.

Shiny Silver Sandaler fra Mango 299 kr

- Mega seje sandaler med lidt plateau og med shiny remmer, fede til sommernætterne!

Sorte Sandaler fra Selected 499 kr

- Jeg er blevet RET VILD med Birkenstock-looket, jeg synes de er mega cool både til white pants, nederdel og shorts PLUS de er jo lette at hoppe i på farten. Hvis du ikke vil betale min. 799 kr for Birkenstock, så har Selected og mange andre et rigtigt fint alternativ som her.

Likes

Comments

Sponsoreret indlæg

Hey everyone!

Det er fredag - halleluja! Men sikke et vejr.. Øv! Jeg nåede lige akkurat forbi posthuset og hente min Goodiebox inden det begyndte at regne rigtigt meget... Jeg ville blot opdatere jer med hvad jeg fik i min Goodiebox i denne måned inden jeg smutter til min venindes fødselsdag! Vi skal spille BumperBall - det bliver mega sjovt! I kan følge med på min snap hvis I har lyst -> catherinaaa

Men denne måneds Goodiebox er perfekt til ferien. Jeg har modtaget de fleste produkter i rejsestørrelser, hvilket er mega cool når man skal på ferie ELLER at have i håndtasken. Jeg er begyndt at have små nødvendigheder i min håndtaske i hverdagen: eksempelvis en lille håndcreme, bodycreme, pudder, hårbørste eller hvad man lige kan få brug for i en travl hverdag.

GoodieBox indeholdte følgende:

James Read Tan Mist: Et selvbruner produkt til ansigtet i olieform, giver blot en glød til ansigtet - kan påføres både morgen og aften på afrenset hud. Glæder mig til at prøve den!!!!

OOH! baobab Face Oli: Et naturligt og økologisk produkt til ansigtet, der er fyldt med vitaminer og mineraler fra det afrikanske Baobab-træ. Huden i ansigtet har altid godt af olie, men husk at gå efter de økologiske olier, ellers har olien modsatte effekt og tilstopper porerne og kan dermed give uren hud!!!

Studio 10 Lip Liner: Som mange ved ELSKER jeg Lipliner, den fremhæver læberne og får dem til at se større mere fyldige ud! YES! Denne Lipliner har dog to farver i en - mega fedt! En hudfarvet og en lys lyserød.

Manna Kadar 3-in-1: Brug den som highlighter på kindbenene, som eyeshadow eller peachy blush. Den tilfører huden glowy effekt, hvilket er virkelig et must have når man er blevet lækker solbrun!

Palmolive Oil and Shower Cream: Denne cremede Shower Cream indeholder ekstrakter fra kamelia- og mandelolie, som er kendt for sine blødgørende og plejende egenskaber. Den dufter også skønt!

Havtorn bodylotion: Dufter fantastisk! Matas havtorn bodylotion er svanemærket og indeholder antioxidativ havtorn og anti-inflammatorisk hyldeblomst.

NYX Soft Matte Lip cream: Jeg elsker matte læber og elsker tørre læbestifter fordi det er læbestifter du kun lægger én gang på en aften -> de holder i flere timer! Denne Lip Cream fra NYX er faktisk rigtigt lækker og den sidder som den skal! Læberne føles tilpas fugtet og med flot farve!

Jeg er rigtigt godt tilfreds med Goodiebox og synes det er dejligt med en månedlig forkælelse - jeg benytter alle de produkter jeg har modtaget. Jeg har uploaded nogle billeder af NYX Lip Crem, så I kan se farven! Jeg elsker personligt selv den bordeaux røde farve - så helt perfekt!!!!!

Håber I får en dejlig weekend! Vi ses!

XOXO Cath

Likes

Comments