Header

Destinationen for sommerferien er sat! Jeg er så mega heldig at mine forældre igen i år gerne vil nyde mit fantastiske selskab på dette års sommerferie i Sydfrankrig. Efter et par års sommerdestination i det store U.S, bliver det rart at kunne nyde den sydeuropæiske og mere intime kultur. Vi har været i Sydfrankrig mange gange, da jeg har en far som er en stor bil -og båd entusiast. Monaco er netop paradis for min far - jeg må dog selv indrømme at jeg dermed også er bil -og båd entusiast (især bil).

Men i anledning af sommerferie og pakkesituation, har jeg gjort to nye FANTASTISKE køb!

En lækker (halv fræk) badedragt fra H&M til 129kr. Jeg ELSKER dyreprint no matter what - så badedragten har selvfølgelig leopardprint og bærer dyb V-udskæring i ryggen.

Udover en lækker badedragt har jeg købt de FEDESTE slippers med (selvfølgelig) pels på. OH! By Kopenhagen Fur og H2O har i samarbejde med fashionblogger Freja Wewer, lanceret sommerens vovede og modebevidste slippers i både sort og orange - jeg købte selvfølgelig mine slippers i orange 😍🙋🏼


Pssst vil lige minde jer om at Goodiebox i denne måned har udgivet en særlig festival box, hvor der både er en flot sommerfarve neglelak, lækkert hårbånd, en Loréal Black fugtighedsmaske, tørshampoo, makeup fjerner både ansigt og øjne, creme til intimbarbering 👏🏻 En virkelig kick-starter! Jeg har, som vist på billedet, allerede prøvet masken og den giver en virkelig dejlig fornemmelse på huden. Du kan finde Goodieboxen HER.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

I forlængelse af mit blogindlæg, som I kan læse HER, vil jeg guide dig igennem fem steps, hvis du ønsker at købe en second-handed Chanel taske. Indlægget tager udgangspunkt i Chanel udelukkende fordi de tasker er af størst efterspørgsel lige pt. 

HOW TO SPOT A FAKE CHANEL BAG IN FIVE STEPS

FØRSTE FEJL:

Selvom du køber tasken med et "ægthedscertifikat" betyder det ikke nødvendigvis, at tasken er ægte. Nedenfor ses forskellen på et falsk originalcertifikat og et ægte. Læg mærke til skrifttypen. Det øverste billede illustrerer originalen:

ANDEN FEJL:

Du kan tjekke om kortnummeret stemmeroverens med nummeret inde i tasken. Nedenfor ses to serienummer som er ens, bemærk at hologrammet på mærket er forskelligt. Den originale taske er billedet til venstre:

TREDJE FEJL:

Mærket inde i tasken kan også være indikator for efterligning. Mærket skal ikke være skævt i teksten og syningerne ikke være ringe udført, som billedet til højre viser. Mærket skal være helt symmetrisk, som vist på billedet til venstre:

FJERDE FEJL:

Sygningen på Coco Chanels design er inspireret af syningen fra ridejakker. Siderne på kvadratet bør være på mindst 10 sting, hvilket giver en stærkere hæftning. Hvis der er færre end 10 sting kan du være stenstikker på, at tasken er fake. Syningen må heller ikke have løse tråde, hvilket fake Chanel tasker ofte har og derfor virker kvadraterne mere 'voluminøse'.

FEMTE FEJL:

CC-låsen er ikonisk på klassiskeren 2.55. Det højre C på låsen skal hvile på venstre side af det andet C. På indersiden af klappen/låsen er det land, hvor tasken er fremstillet, markeret. Her skal Chanel stå til venstre, og Paris til højre. Selve taskens lås / logo kan nemt forveksle en god efterligning med originaliteten. Læg mærke til hvordan logoet ikke skal være for afrundet, i stedet skal logoet være mere firkantet og markant som til venstre:

Du kan handle brugte Chanel tasker både på Trendsales og i genbrugsbutikker både i ind -og udland. I udlandet, særligt Frankrig, er udvalget stort og varieret. God shopping de damer! Pps. husk lige ovenstående detaljer ved køb af Chanel ;-)

XOXO Cath

Likes

Comments

Hey everyone 🙋🏼

Forleden fik jeg en mail fra Jo:ga, som informerede mig om at jeg var den heldige vinder af et 6 ugers yoga abonnement. Jeg var rimelig ambivalent, i og med at jeg kun har prøvet yoga en gang før - jeg rullede rundt på gulvet fordi jeg simpelthen ikke kunne holde balancen... Så meget for at kvinder har bedre balance end mænd, var? 🙄😂

MEN ingen udfordring er en for stor udfordring for mig - derfor havde jeg min første yogatime i går 🍑💪🏻 Jeg må indrømme at det var virkelig hårdt, mine muskler er slet ikke vant til at arbejde så balanceorienteret og intenst med egen kropsvægt. Yoga er en helt anden liga end squat. Min krop føltes så dejlig afslappet efter træningen, det var så rart både i form af fornyet overskud og styrke. Selvom det var megt intenst undervejs, føltes min krop ikke nær så sammenkrøllet og øm som den kan gøre efter styrketræning. Det skal dog nævnes at jeg på nuværende tidspunkt ikke ser yoga som en erstatning for min anden træning i form af cardio og styrketræning. Men jeg håber rigtig meget på, at de 6 ugers forløb ville kunne give min krop et mere tonet look og afstresse mit sind 💁🏼

Jeg vil holde jer opdateret om min nye rejse for både krop og sind!

3 UNKNOWN FORDELE VED YOGA:

Yoga slanker - dit stressniveau reduceres, hvilket får kroppen til at give slip på fedt og væske, dette kan medføre et vægttab. Samtidig bliver fordøjelsessystemmet påvirket positivt og sætter gang i forbrændingen. Yoga afføder et større overskud hos dig, hvilket giver bedre mulighed for at spise sundt og nærende.

Yoga gør dig smidig - indenfor yoga er nøgleordene styrke, smidighed og mental ro. Yoga skaber en balance og harmoni mellem krop og sind gennem fysiske stillinger, åndedrætsøvelser og afspænding. Efter kun en måneds yogatræning vil du mærke færre spændinger i kroppen samt større smidighed. Alt dette kan medføre langt bedre nattesøvn.

Yoga afstresser dig - yogastillingerne søger for at der er bedre blodtilførelse til hovedet, så hovedpine og anspændthed i nakken letter. Du oplever en ro i sindet og i kroppen, på trods af hård belastning af musklerne under træningen. Yogatræningen giver dig mulighed for at afstresse og lægge diverse bekymringer på hylden i en times tid, det giver en selvtilfredshed og selvsikkerhed.

Vidste du at de fleste modeller, skuespillere og andre celebreries dyrker yoga. De træner yoga for at få lange slanke muskler, samtidig opleve en ro og styrke i krop og sind til deres performances.

XOXO Cath

Likes

Comments

Hey you guys!

Jeg føler altid det er svært at finde lækre og billige bikinier til stranddagene til sommer. Jeg har igen i år været på udkig efter den rette bikini, som vil komplementere min krop. En bikini skal være behagelig at have på samtidig se lidt lækker ud - uanset hvilken kropsstørrelse man har, så føler jeg altid at undertøj og badetøj skal føles lækkert og give selvtillid. De fleste vil nok synes det er grænseoverskridende, at være letpåklædt, så derfor sørg for at du føler sig selvsikker i badetøjet -og undertøjet. Alle kvinder fortjener at føle sig som Queen B i bikini 🙋🏼🏖👙☀️☀️

Hvis du har en flot barm, en bootylicious numse eller en lækker mave -så lad din bikini komplementere netop dine fordele! Jeg har nedenfor fundet bikinier, som kan give lidt inspiration til dit lækre outfit til stranden🏖☀️🌴

Jeg har gennemrodet H&M's udvalg af bikinier denne sæson -de er flotte, farverige og budgetvenlige! Typisk køber jeg ikke luksus bikinier til mellem 500-1000 kr, udelukkende fordi jeg synes en bikini (uanset pris og kvalitet) hurtigt bliver slidt af sandet og saltvandet. Derfor råder jeg dig helt klart til, at spare lidt penge på dette item i garderoben -plus du kan købe lidt flere forskellige bikinier 👙☀️

Jeg har haft særligt fokus på selve bikinimodellen, for at give råd til netop din kropstype 💁🏼 H&M og andre brands har denne sommer lanceret mange nye flotte og farverige bikinier, så tjek eventuelt online shops og fysiske butikker for at finde netop din yndling!

Timeglasformen:

Bikinisæt, som netop er til kvinden med flotte former og som ønsker at sætte fokus på en flot barm og/eller en lækker lille booty. De højtaljede bikinitrusser strammer maven ind og ser super smart ud!!

H&M

Trusse: 129 kr

Top: 99 kr

KØBES HER

Flot barm:

Til kvinden, som ønsker lidt mere fylde til barmen eller holde en større barm på plads i bølgerne! En bikinimodel, der sidder lige så godt som dit BH-sæt.

H&M

Trusse: 79 kr

Top: 129 kr

KØBES HER

Lækker numse:

Med en lækker booty skal trussen helt klart fremhæve denne, derfor er bikinitoppe uden vattering og triangle gode til kvinder, der har masser af lækker numse at vise.

H&M

Trusse: 99 kr

Top: 129 kr

KØBES HER

Slank modelform:

Stropløse bikinitoppe er typisk velegnet til kvinder med mindre bryster, det kan være tungt for toppen at holde på en større barm -ingen gider at den klapper ned på maven i bølgernes brus... Men modellen er virkelig yndig til piger med mindre barm og især med flænser på - så synes barmen større end den er.

H&M

Trusse: 79 kr

Top: 129 kr

KØBES HER

Ps. håber I nyder regnvejret 🙄☔️🌧

Likes

Comments

Hey bloggen!

Jeg må indrømme at jeg følte mig forpligtet til at skrive dette indlæg - mest af alt overfor mig selv! En af mine grundlæggende og mest stadfæstede værdier er menneskefrihed - og især ytringsfrihed, for alle! Indlægget skrives også i anledningen af Grundlovsdag, hvor vi hylder vores demokratiske samfund og fællesskab.

Efter talrige terrorangreb både i Vesten og Mellemøsten, føler jeg, som millioner af andre mennesker en dominerende ondskab som medfører uretfærdighed overfor uskyldige børn, unge, voksne og ældre....

Jeg så "One Love Manchester" støttekoncerten igår på TV2, hvilken var HELT FANTASTISK! Jeg blev så rørt og stolt over at globale influencer gør en kæmpe forskel for ofrene af Manchester og deres pårørende - men ikke mindst for hele verden herunder troen på fred og frihed uden ondskabsfulde terrorhandlinger.

Det var så smukt, at så mange internationale kunstnere prioriterede støttekoncerten, for at symbolisere et globalt sammenhold og at vi ikke frygter terror. Alle økonomiske bidrag til støttekoncerten gik ubeskåret til ofrene for terrorangrebet, der blev indsamlet over 85 million kroner. Fantastisk at man på blot 14 dage kan stable et kæmpe arrangement på benene - al respekt herfra! Respekt til de tusindvis af tilskuere, der på trods af terrorangrebet i London, mødte op og fejrede friheden med god musik ❤️ Ps vidste du at billetterne til støttekoncerten var udsolgt efter 6 minutter?

Jeg deltog selv i Distortions gadefester både onsdag og torsdag - jeg var naturligvis opmærksom og agtpågiven - men jeg nød også livet uden bekymringer for et terrorangreb. Jeg mener - uden en eneste tvivl i mit sind - at vi alle globalt skal stå sammen og leve livet, uden begrænsninger eller hæmninger!

Sidste sommer rejste jeg til Paris med min veninde, få måneder efter at Paris havde været udsat for flere terrorangreb. Det var en dejlig tur - længere er den ikke.

Vi må ikke ændre adfærd eller lade frygten herske i vores hverdag.

Med dette indlæg føler jeg, at jeg har gjort min del for at bekæmpe terroren. Jeg taler åbent og højt om mine følelser og om min ikke-eksisterende frygt! Jeg er ikke bange for at dø.

Glædelig Grundlovsdag everyone!


XOXO Cath

Likes

Comments

Hey everyone!

I tirsdags blev jeg forkælet med smukke farverige negle hos SilkeSkincare! Jeg har en masse planer de næste mange dage, så mine negle skulle være on point! Det er de så også nu! 😍🙋🏼

Jeg har selv lange negle, men shellac er altid et must-have, da farven holder længe samtidig giver det også en forstærkning, så neglen ikke flækker. Min kosmetolog, Kristina, foreslog at jeg afprøvede en ny negletrend kaldet Chrome-neglelak. DET ER MEGA COOL! 😍 Neglen får en shiny overflade af glimmer, perfekte til sommerens fester!

Jeg valgte at Chrome metoden skulle laves ud fra en af de hotteste farver - pink 💁🏼 All in for being girly!

SilkeSkincare tilbyder shellac behandling for 329kr. Shellac kan lakeres i alverdens farver og giver samtidig neglen en forstærkning 💅🏻 På nedenstående billeder kan i se hvordan Shellac og Chrome kan variere i farverne 👏🏻☀️

Ps. tjek lige mine lange flotte øjenvipper ud på billederne, du kan læse hvordan du får de samme smukke vipper HER.

Nu vil jeg smutte på uni og afslutte mit sidste fag i dette semester - efter to dages Distortion 😅🥂🍷

Håber I har en skøn dag! 💋

XOXO Cath


Likes

Comments

Hey everyone!

Som lovet en lille opdatering:

Jeg har med fornøjelse afprøvet vippeserummet fra Revitalash! Jeg skrev et indlæg om produktet HER. Jeg kan se en tydelig forskel på mine vipper før/efter brug af Revitalash. Jeg har nu benyttet vippeserummet ca. i 3 mdr., med resultatet af flotte lange vipper.
Jeg ærger mig lidt over, at jeg ikke har fået taget nogle før-billeder.... Det skyldes at jeg havde Eye Lashes, da jeg påbegyndte kuren. Men jeg har taget nogle efter-billeder, så håber jeg I alligevel kan få fornemmelsen af en forbedring.

Vippeserummet koster 799kr og påføres bag de øverste øjenvipper hver nat efter afrensning.

Jeg købte en Revitalash box hos Silke Skincare, som I kan læse HER, som indeholder mascara, eyeliner og selvfølgelig vippeserum af mærket Revitalash. Mascaraen er rigtigt lækker i børsten og er let ved afrensning, hvilket medvirker at vipperne ikke knækker. Boxen koster 899kr og kan købes i klinikken Silke Skincare.

Billederne viser hvordan lange flotte vipper kan give øjnene et særdeles andet udtryk - større og mere åbne øjne. Så girls, brug jeres vippeserum flittigt! #dådyrøjne

XOXO Cath

Likes

Comments

Sponsoreret

Hey bloggen!

Forleden modtog jeg min månedlige Goodiebox, amazing! 😍💁🏼 Denne måneds Goodiebox er startpakke til Distortion deltagerne eller andre festglade kvinder. Hahahah, blandt andet!

Professional Lashes: Vipper fra amerikanske Ardell, som giver dine øjne et glam. Normalt bruger man vipper som disse, en gang - men jeg plejer at genbruge mine. Eventuelt afrens dem efter brug, så lim og anden make up bliver fjernet - de kan sagtens bruges fem gange 💁🏼

Gel Eyeliner: Liner fra Bellápierre er i gelform og derfor let anvendelig. Eyelineren er baseret på mineraler, naturlig voks og antioxidanter. Benyt den til det klassiske Winged Liner eller blend den, for et mere Smokey-Eye look.

Bio-Cellulose Sheet Mask: Sheet masks er en trend som kun stiger i graderne, enormt populært fordi de er effektive og let anvendelige. Bio-cellulose masken indeholder 100 procent naturlig kokosjuice og andre aktive ingredienser. Den dufter himmelsk og har en blødgørende effekt - kan bruges om morgenen for glød i huden eller aften for pleje.

Pandora olie: Både plejer og giver håret tekstur i form af shine. Brug den både til at blødgøre tørre totter og til at give håret et glansfuldt look.

Gimme Brow: Jeg bruger i forvejen noget lignede til mine bryn, de er fantastiske til hurtigt at få brynene gjort fyldige og samtidig giver et signaturbryn til fest eller hverdag. No woman can live without! Gimme Brow er en børste med farve i, selve produkter kan sammenlignes med en mascara til vipperne - alle bryn fortjener en Gimme Brow!

Noir Eternae Masque Exfoliant: En lækker ansigts scrub, som indeholder vulkansk sand og eksfolierer samt fjerner døde hudceller. 90,6 procent af ingredienserne er naturlige.

I kan altid bestille jeres Goodiebox online HER. Det er muligt at lave engangskøb eller abonnementkøb - jeg er personligt helt vild med min månedlige overraskelse! 🙋🏼 Boxen koster kun 169kr, men har en langt højere værdi 😍

Ps. du kan vinde et gavekort til Hvisk Jewlery på 5.000kr. For at deltage skal du uploade billede af din Goodiebox på Instagram, som du hashtagger #goodieboxbyhvisk

Vinderen findes fredag den 23. juni. Held og lykke 💁🏼

XOXO Cath

Likes

Comments

Hey everyone!

Jeg var så heldig, at vinde brunch for to hos restauranten MAIO, beliggende på Illum Rooftop. En konkurrence arrangerede af blogger Sandra Willer! ☀️ En mega lækker oplevelse! Brunchplaten var anrettet delikat og maden var hjemmelavet af rigtig lækre råvare 🥐🥝☕️ Selv smører var hjemmelavet, super lækkert!

Vi fik hver en Energy Brunch til 170kr samt juice, kaffe og vand. Jeg vil helt sikkert vende tilbage - dejlig betjening og lækker mad!! Tak for en god oplevelse Sandra og MAIO ☺️👏🏻

Jeg skriver semesterprojekt disse dage, så lidt forkælelse en solskins søndag var tiltrængt! Jeg inviterede min elskede søster med og vi nød virkelig besøget tidligere. Efterfølgende tog vi en strøgtur og heppede på CPH-Marathon deltagerne - stor applaus herfra!

Nyd jeres søndag - vi ses!!

XOXO Cath

Likes

Comments

Hey everyone!

Dette indlæg udmønstrer sig af en debat blandt bloggere, influencers og følgerne heraf. Jeg ville først klarlægge to vidt forskellige måder, at håndtere billeder på. Den første måde er, at redigere billeder i form af filtre, lightning, shadows eller sætte fokus på en person eller genstand i billedet. Den anden måde er, at manipulere med et billede. Dette ved at manipulere med ens udseende eksempelvis ved, at retouchere ens hud (udglatte naturlige indhulinger eller skønhedspletter) eller man kan forstørre ens bryster eller numse.

Personligt mener jeg ikke man, som blogger eller influencer, bør manipulere med sine billeder. Men at redigere sine billeder med filtre eller lægge en skarpere belysning hen over billedet, kan ofte gøre billedet meget bedre og tydeligere. I naturligt lys, som ovenstående billeder, mener jeg ikke at redigering behøves. Men billeder som er taget i mørkere rum, kan have brug for en hjælpende hånd. Eller hvis man ønsker et bestemt look i sine billeder, giver det god mening, at anvende et bestemt filter. Jeg mener, man om nødvendigt bør benytte redigeringsprogrammer, som en hjælpende hånd til at fremhæve detaljer i billedet.

Hvorvidt man redigerer sine billeder eller ligefrem manipulerer; vil jeg på ingen måde udtale mig om. Jeg synes helt klart det er ens egen beslutning og jeg kan FULDT UD FORSTÅ meningen ved begge. Jeg ønsker da også, at nogle ting ved mig så anderledes ud! Men samtidig ville jeg have det for underligt med, at se anderledes ud i virkeligheden end på billeder; jeg har ikke lyst til at skulle stå til ansvar for et andet (smukkere?) udseende når jeg møder nye mennesker.

Jeg må indrømme, at jeg kan blive oprigtig ærgerlig over, at smukke unge piger eller drenge føler et behov for, at manipulere deres billeder.... Har samfundet virkelig udviklet sig til, at være et stort socialt medie, hvor ens udseende i virkeligheden slet ikke er godt nok? Hvor billedet, der er redigeret og manipuleret, er en version af vedkommende, som omverdenen bedst kan lide? Det er forkasteligt og -tankevækkende... Jeg håber inderligt, at man i en verden som domineres af perfekthedskulturen og stræben herefter, alligevel som individ kan formå, at acceptere sig selv og sit udseende. Debatten om hvorvidt diverse bloggere eller influencer redigerer eller -direkte manipulere deres billeder, mener jeg, ligger til grunde af følgernes forestilling om det perfekte på Instagram, Twitter, Snapchat osv. er virkelighedens verden. Men det skal du ikke tro på! De er alle mennesker ligesom dig og mig - de har også haft en dårlig hårdag, en bums eller følt sig for tykke i et par stramme jeans!

Men for at afrunde med det indledende spørgsmål - som udgangspunkt redigerer jeg ikke mine billeder. Men jeg vil gerne indrømme, at jeg typisk smider lightning ind over billedet, da jeg synes man skal kunne se alle detaljer i billedet. Jeg benytter ikke filtre, da jeg personligt, syntes at billedet hurtigt kan blive for redigeret eller unaturligt. Jeg elsker billeder, som er med naturlig lyssætning og som viser indholdet, som det ser ud i virkeligheden. Billederne ovenfor har fået lidt lightning og ellers er det naturlig lyssætning fra en lækker forårsdag.

Håber I nød indlægget :-)

XOXO Cath

Pyjamas Bukser fra River Island 200 kr // BH-top fra Victoria Secret 400 kr // Ruskindsjakke fra Designer Remix 4.500 kr // White Sneakers fra Tiger of Sweden 1.500 kr // Solbriller fra Prada 3.091 kr

Likes

Comments