Lige nu sidder jeg og kæmper med en aflevering, og drømmer mig virkelig langt væk til varmere himmelstrøg, smukke gamle bygninger, palmer og blå himmel, så derfor følte jeg lige for at skrive et indlæg (overspringshandling hehe). Vejret er SÅ kedeligt idag, at man skulle tro det var løgn. Himlen er grå, det regner, og for ikke at det skulle være nok, så blæser det også, hvilket gør det hele lidt værre, for det bliver sådan 10 minus grader udenfor. Når vejret er sådan her indbyder det virkelig bare til at være indenfor, tænde nogle stearinlys, ligge under dynen, se film og slappe af. Jeg tænker lidt på at bage nogle boller her snart, da jeg tænker det kunne være ret hyggeligt i det her vejr + så kan jeg snart ikke koncentrere mig længere med mat hehe.

Billederne har jeg taget fra Alhambra i Granada for godt og vel to år siden mener jeg. Til sommer skal jeg ud og rejse i tre uger til Spanien igen, hvilket jeg ser virkelig frem til. Har i rejseplaner til sommer? :-)


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments


Her i vinterferien har jeg været i sommerhus med min familie i Lønstrup. Det har været virkelig hyggeligt og totalt afslappende. Vi har gået ture langs havet, spillet kortspil, spist en masse god mad, set film og generelt bare hygget os i hinandens selvskab. Jeg har selv fået læst en masse og været ude og løbe et par gange. Her den anden dag bagte min lillesøster og jeg kanelsnegle, som i også kan se på et af billederne. Normalt er jeg ikke den store kage freak, men de her smagte virkelig monster godt, så de kan klart anbefales. Opskriften kan i finde her.

Her sidst på eftermiddagen gik vi en tur med hundene, hvor vi så den smukkeste solnedgang. Så lige nu sidder jeg og varmer mig på en god kop the, og ellers står resten af aftenen på X-Factor, dynehygge og en god film måske.

Imorgen skal vi op til Blokhus for at fejrer min Mormor som har fødselsdag, så det bliver rigtig hyggeligt. Søndag skal jeg arbejde, og mandag står den på skole igen...


Hvad har i lavet i jeres vinterferie? :-)

Likes

Comments


Hej, jeg hedder Catharina og jeg er 17 år gammel. Jeg har altid interesseret mig for mode og interiør, og jeg nydt at dele min inspiration videre med andre, hvilket også er derfor jeg har startet denne blog. Her vil jeg overordnet dele alt fra tankestreger og oplevelser, til outfits og interiør.


Til daglig går jeg i skole, og når jeg ikke gør det, ser jeg mine veninder, hygger med familien, træner i fitness eller slapper af. Udover det så ELSKER jeg at rejse, og drømmer om at se og opleve det meste af verden. 


Følg endelig med på bloggen her, og evt. min Instagram hvor jeg ofte opdaterer.

Likes

Comments