Hey hey

Denne uge har stået på skole og ret meget arbejde, så nu er det dejligt med lidt weekend.

Om mandagen hyggede jeg rundt inde i Aalborg med en veninde efter skole, da vejret var ret skønt. Slotsbageren (som laver de bedste chokoladeboller EVER) havde åbnet igen efter at have flyttet lokaler, så der tænkte vi at vi ville købe nogle lækre boller. Bagefter gik vi ned på Baresso i Algade, hvor vi begge to købte latte ice. Herefter tog vi hele muletjavsen, hen til en bænk ved Vor Frue Kirke, hvor vi sad i solskinnet og hyggede os. Sidst på eftermiddagen tog vi i diverse genbrugsbutikker. Jeg elsker at tage i genbrugen, hehe. Det er altid hyggeligt bare at rende rundt og kigge lidt på alle de skøre ting, men sommetider kan man også være heldig og finde nogle gode fund. Jeg fandt i mandags fx en gammel karat kaffe dåse og en plade med Gnags og Suzanne Vega, så det var ret cool. Ved seks tiden skulle jeg ud på mit arbejde til frivillig rengørringsaften. Vi spiste alle sammen sandwitches fra nadias, skrålede med på grease sange imens vi gjorde rent, og havde lidt af en fest. Var bare ret smadret da jeg kom hjem hehe.

Tirsdag stod på skole, arbejde og aflevering.

Onsdagen fløj afsted med skole og arbejde.

Torsdagen gik med skole og aflevering.

I går (fredag) var jeg først i skole, hvor jeg herefter tog på arbejde. Da jeg havde fri, tog jeg lige et smut på Joe´s, hvor jeg fik mig en lækker juice hvor der bl.a. var ingefær i (mega frisk). Jeg blev hentet fra job af mine forældre, da vi skulle ovre og tage imod min søster på hendes skole, som kom hjem fra Berlin med bus. Da vi kom hjem spiste vi lækker aftensmad sammen, og senere hen på aftenen stod den på drinks inde i byen med en af mine gode veninder.

Lørdag (idag) har stået på hygge med min lillesøster. Vi tullede lidt rundt i Aalborg Storcenter, som ligger tæt på der hvor vi bor. Vi fik shoppet lidt, drukket iskaffe og ellers gik vi bare og kiggede i butikker. Vi tog i Bilka for at handle ind, og da vi kom hjem lavede min søster den lækreste lasagne. Nu sidder vi inde i stuen, spiser slik og skal til at se en god thriller eller et eller andet.

Imorgen skal jeg på arbejde, hvilket jeg glæder mig lidt til hehe. Forresten arbejder jeg på Baresso i centeret, så det er dejligt at bo tæt på hehe.


Håber i har en god weekend og hygger jer, xx cat

,

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments


Da min søster tager til Berlin imorgen med hendes klasse (gid det var mig!!), og skal være væk den kommende uge, lavede vi derfor en hyggedag igår. Vi havde snakket lidt om og tage på Kunstmuseet, men da vejret var mega skønt, ville vi hellere ind til Aalborg. Der var mange mennesker inde i byen, men stemningen var god, folk var glade og alle sad rundt omkring på diverse cafeer og hyggede sig i hinandens selvskab.

Dagen stod på shopping, iskaffe på baresso, gåtur på havnen og senere et lille besøg på Kochs Kaffebar. Vi kom hjem til lækre hjemmelavede pizzaer, som vores kære mutti havde lavet, så det var ret haps. Bagefter maden tæskede jeg min søster i kalaha, og resten af aftenen bestod af dynehygge på sofaen, gode film i fjerneren + SÅ SPISTE VI OS MÆTTE I JORDBÆR hahah, og ja, der var flere end dem på billedet.

Håber i har hygget jer for maks her i weekenden! 

Likes

Comments


Her på det seneste, er jeg virkelig begyndt med at elske, at spise havregrød om morgenen. Min mor lavede det ofte da jeg var mindre, men kan huske at det aldrig, var noget som jeg var heeeelt pjattet med. Jeg var efterhånden ved at gå lidt tør i knækbrøds og rugbrødsmadder til morgenmad, så jeg tænkte at jeg ville prøve og lave havregrød en dag - og nu er jeg blevet helt vild med det. Ikke nok med at det smager godt, mætter det også, hvilket jo er lækkert. Et godt tip: Da jeg elsker soyamælk, putter jeg ofte det i sammen med vandet, da det gør grøden lidt mere cremet. Til at putte ovenpå, elsker jeg og bruge frugt, nødder, mysli, tranebær og chiafrø.

Hvad får i til morgenmad? :)

Likes

Comments

Idag hyggede jeg lidt rundt i Aalborg med en sød veninde, da vejret var rigtig dejligt. Vi tog først på baresso, hvor vi sad i et godt stykke tid, og fik noget lækkert og drikke. Bagefter gik vi rundt og kiggede i butikker, sludrede, nød hinandens selvskab og ikke mindst, det gode vejr. Glæder mig monster meget til at foråret sådan virkelig kommer, hvilket man så smart er begyndt at kunne mærke.

Hvad har i lavet idag? xx

Likes

Comments


Lige nu sidder jeg og kæmper med en aflevering, og drømmer mig virkelig langt væk til varmere himmelstrøg, smukke gamle bygninger, palmer og blå himmel, så derfor følte jeg lige for at skrive et indlæg (overspringshandling hehe). Vejret er SÅ kedeligt idag, at man skulle tro det var løgn. Himlen er grå, det regner, og for ikke at det skulle være nok, så blæser det også, hvilket gør det hele lidt værre, for det bliver sådan 10 minus grader udenfor. Når vejret er sådan her indbyder det virkelig bare til at være indenfor, tænde nogle stearinlys, ligge under dynen, se film og slappe af. Jeg tænker lidt på at bage nogle boller her snart, da jeg tænker det kunne være ret hyggeligt i det her vejr + så kan jeg snart ikke koncentrere mig længere med mat hehe.

Billederne har jeg taget fra Alhambra i Granada for godt og vel to år siden mener jeg. Til sommer skal jeg ud og rejse i tre uger til Spanien igen, hvilket jeg ser virkelig frem til. Har i rejseplaner til sommer? :-)


Likes

Comments


I lørdags var min familie og jeg oppe i Blokhus for at fejrer min Mormors fødselsdag. De havde bestil bord på kunstcafeen, så der spiste vi en rigtig lækker frokost. Jeg har været der et par gange før, og ved at deres laksesalat er rigtig god, så den skulle jeg selvfølgelig have. Dertil fik jeg en friskpresset juice, som jeg dog ikke heeelt kan huske navnet på, men der var ihvertfald jordbær i. Som i kan se på billedet så det virkelig haps ud, hvilket det også var hehe. Efter maden sad vi og snakkede og hyggede, og da vi havde slået mave, blev vi tilbudt kage og kaffe af min mormor, som vi selvfølgelig takkede ja tak til. Jeg fik en caffe latte, og fik dertil et stykke pæretærte som jeg delte med min søster, som også smagte rigtig lækkert. Generelt synes jeg at kunstcafeen i Blokhus, minder ret meget om den cafe der ligger i Aalborg, som hedder Cafe vi 2. Ikke sådan udseendesmæssigt, men meget i forhold til de ting som de servere. Det er dog kun en positiv ting, da jeg er stor fan af Cafe vi 2. 

Om aftenen tog min lillesøster og jeg i biografen for at se den nye film La La Land. Vi havde snakket en del om den, og var derfor blevet enige om at tage ind og se den. Da vi bor tæt på City Syd (Aalborg Storcenter, Shoppen og Bilka), hvor der ligger en biograf, tog vi selvfølgelig den. Der var ret mange mennesker i bio, men det var selvfølgelig også en lørdag aften, så det var nok ikke så mærkeligt hehe. I første omgang købte vi popcorn og sodavand, og blev enige om at det var mere end rigeligt, MEN lige inden filmen startede, løb vi begge ud for at blande lidt slik, for hey, selvom det er monster dyrt, er bland selv slik altså et must når man er i bio. 

Filmen var mega cool, god, sød og en rigtig fin fortælling. Den var blevet nomineret til 14 Oscars, og vandt 6 af dem for blandt andet Bedste kvindelige hovedrolle og Bedste instruktør, hvilket var virkelig fortjent synes jeg.


Likes

Comments


Her i vinterferien har jeg været i sommerhus med min familie i Lønstrup. Det har været virkelig hyggeligt og totalt afslappende. Vi har gået ture langs havet, spillet kortspil, spist en masse god mad, set film og generelt bare hygget os i hinandens selvskab. Jeg har selv fået læst en masse og været ude og løbe et par gange. Her den anden dag bagte min lillesøster og jeg kanelsnegle, som i også kan se på et af billederne. Normalt er jeg ikke den store kage freak, men de her smagte virkelig monster godt, så de kan klart anbefales. Opskriften kan i finde her.

Her sidst på eftermiddagen gik vi en tur med hundene, hvor vi så den smukkeste solnedgang. Så lige nu sidder jeg og varmer mig på en god kop the, og ellers står resten af aftenen på X-Factor, dynehygge og en god film måske.

Imorgen skal vi op til Blokhus for at fejrer min Mormor som har fødselsdag, så det bliver rigtig hyggeligt. Søndag skal jeg arbejde, og mandag står den på skole igen...


Hvad har i lavet i jeres vinterferie? :-)

Likes

Comments


Hej, jeg hedder Catharina og jeg er 17 år gammel. Jeg har altid interesseret mig for mode og interiør, og jeg nydt at dele min inspiration videre med andre, hvilket også er derfor jeg har startet denne blog. Her vil jeg overordnet dele alt fra tankestreger og oplevelser, til outfits og interiør.


Til daglig går jeg i skole, og når jeg ikke gør det, ser jeg mine veninder, hygger med familien, træner i fitness eller slapper af. Udover det så ELSKER jeg at rejse, og drømmer om at se og opleve det meste af verden. 


Følg endelig med på bloggen her, og evt. min Instagram hvor jeg ofte opdaterer.

Likes

Comments