View tracker
View tracker
View tracker

Hej!
Har varit ute igen och köpt detta matta liquid lipstick från NYX. Har blivit helt besatt av deras matta liquid lipsticks, och just den här färgen har varit helt tom på hyllorna men har nu alltså äntligen fått tag på en! Har även köpt lite saker inför halloween nu också. Är jätte exalterad, behöver lugna min inre shopaholic!

Likes

Comments

Så färgen på själva linserna heter Venus som jag köpte här på Redroom för 299:-
Färgen ser inte ut som dem skulle på själva bilden man kan se på internet till exempel men är as coola ändå!
Dock kändes det som att dem var för stora (?)
Jätte skumt. Hoppas jag kan ha dem inför halloween festen ikväll i alla fall! Dags för högskoleprovet nu, är så redo för att det här ska vara över. Ciao

Likes

Comments

Hej hörni!
Har köpt ett nytt matt liquid lipstick från Nyx som kostade 99:- i färgen 10. Den här är as bra och extremt matt, rekommenderar den om du vill att det ska hålla under en längre tid, t.ex över en hel dag. DOCK håller den väldigt bra, som i att den kan vara besvärlig att ta av. Fick skrubba som en galning för att få bort allt och då jag helst inte vill ha det till jobbet så blev det lite problematiskt. Tycker däremot att det är en väldigt fin färg, kanske inte passar mig jätte bra dock.

Likes

Comments

Hej hörni!

Sitter här helt slutkörd med migrän efter att ha spenderat hela dagen med att handla massa "vikarie kläder" till jobbet. Blev så jävla less på blöta kläder fulla med sand varje dag så det var på tiden! Däremot hamnade vi i en liten byxsituation då mina hips don't lie på riktigt varav ingen av byxorna passade vid höfterna for shit. Jag tog XL på byxorna och det var fortfarande tajt vid höfterna/rumpan.

Och det fanns inga i större storlek.. Jag fattar verkligen inte hur Kim Kardashian kan hitta byxor som passar? Alltså ärligt, vad är hennes hemlighet? Jag behöver verkligen desperat numret till butikerna hon handlar byxorna på för jag såg alltså ut som en uppstoppad kyckling i ALLA byxor jag prövade.

Hela grejen slutade med att jag fick gå över till herr sidan och köpa byxor där i storlek 2XL!! Varför gav Gud mig dessa jävla höfter?
Och vart är Kim K när man behöver henne?

Likes

Comments

Godmorgon!
Är på väg in mot stan för att äta lite sushi med några vänner, tror jag ska ta en titt på lite matta läppstift medan jag håller på. Sedan jag har börjat skrubba läpparna med en blandning av olivolja + socker och smörja in läpparna har mina fnasiga läppar äntligen försvunnit!
Ska bli roligt att äntligen kunna ha lite färg på läpparna utan att det ser hemskt och torrt ut!

Likes

Comments

Har suttit och klurat och funderat väldigt länge nu på vart jag vill bosätta mig som Au Pair i USA nästa år. Har Maria i Virginia som jag gärna vill bo nära varav tankarna har glidit mot Washington DC. Då är jag endast några fåtal timmar ifrån henne.

Samtidigt vet jag inte om det kommer passa mig eller inte. Jag har alltid tyckt att Portland, Maine har verkat vara en mysig stad. Fin natur, ett par timmar ifrån Kanada och med ett klimat som passar mig. Men å andra sidan, vad vet jag om det här egentligen? Jag som inte ens har satt foten i detta land. Ska dock bli extremt spännande att se i vilken familj jag hamnar i och vart i USA denna familj erbjuder mig en plats i deras liv.

Likes

Comments