hejsan idag sön blev det en titt på Lars Wallins utställning i textil högskolans museum . Vilka fina klänningar och arbeten han har lagt ner och nedanför fanns det en utställning som heter re rag rug då man fick se hur textiler och mattor görs. Älskar denna textil stad och dess kultur evenemang om ni har tid över så åk och kolla på utställningen. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

http://orangeriet.boras.se/aktuellt/nyheter/nyheter/orangerietsinvigning56juni2015.5.55c33e0a14d21a2582983a4b.html

I fredags så var det invigning i borås för möteplatsen orangeriet och det var fest 2 dagar med massor av grymma artister.

det var musik från country till dansband och afrikans musik :) och kvällen avslutades med Daniel lemma.

nationaldagen firades med i borås, sedan hade vi vm i trial motocross och triathlon i simning och cykling. Barnen hade med aktiviteter då brandbilar och ringaren från NotreDame sedan cirkus var i stan tittade in på deras dag på torget.

Likes

Comments

​just det glömde skriva om pläden från sagaform som är sjukt snyggt och som jag fick för ett otroligt bra pris :P glöm inte att kolla in bathinas värld del 3 och 4 0 5 :P

http://www.svtplay.se/video/2936742/bathinas-skilda-varldar/bathinas-skilda-varldar-avsnitt-3?start=auto

nyrika

http://www.svtplay.se/video/2959112/bathinas-skilda-varldar/bathinas-skilda-varldar-avsnitt-4?start=auto

överklass

http://www.svtplay.se/video/2981447/bathinas-skilda-varldar/bathinas-skilda-varldar-avsnitt-5?start=auto

arbetarklass

 

Likes

Comments

Idag så blev det en tur på ÅGAHA NELLY OUTLET köpte denna klänningen för endast 200 kr men på nätet Deep V-front Lace Dress

499 kr jag älskar borås, vi har typ dem grymmaste utförsäljningar och kultur :) evenemang. det blev ingen gina utförsäljning idag. Men nästa år så blir det en tur :) jag kan rekommendera borås under sommaren om det är fint väder :) igår var det exit ! och alla från textil högskolan fick ställa ut sina verk och catwalk i borås är så roligt då det är den fantastiska miljön av kultur och textil .

IMORN blir det :

Snart är det lördag och Sveriges Nationaldag. Om du inte listat ut hur du kan fira den på bästa sätt så tycker jag du ska göra det i Borås City. Här erbjuds du alltifrån Borås City Triathlon, traditionellt nationaldagsfirande,invigning av Orangeriet och inte minst barnkalas på Stora Torget. Vi ses på stan!

Likes

Comments

Det var nyligen en tjej som la upp en bild på hur hon såg ut efter graviditeten, riktigt starkt gjort utav henne , då hon fick lös hud som hängde. Man pratar inte så mycket om det och vågar inte heller, samtidigt så lyssnade jag på TOVE LO TALKING BODY, https://www.youtube.com/watch?v=AzRyxGBGiAE . Jag tror att alla vill se bra ut till stranden och för sig själv men man kan man få tillbaka den kroppen man hade innan man födde barn. Dagen efter såg jag massor med mammor, jag har även läst yayas blogg och tycker att det är grymt att massor med mammor vågar att visa sina kroppar och hur dem ser ut :) hoppas ni kommenterar och berättar hur era kroppar ser ut efter gravditeten och lägger upp bilder :)

Likes

Comments

Då var det 17 maj idag Norgesnationaldag , tänk om vi svenskar kunde vara lika stolta som norrmännen och fira våran nationaldag som denna. På tv så pratas det mkt om kungahuset och sofia hellqvist, jag tycker att hon har varit duktigt som har hjälpt barn och så i afrika men jag tycker ändå att kungahuset borde ha tänkt angående hennes förflutna då dem representerar Sverige och våra väderingar ute i världen. Men som sagt alla har ett förflutet och livet går vidare. Jag hoppas iaf att i framtiden att Sverige firar verkligen sin nationaldag och står upp får våran demokratiska rättigheter som finns även om vi inte har tänkt så mkt under dessa 8 år med alliansen. Glad national dag NOrge nu ska man följa kungahuset och tillkännagivandet.


Likes

Comments

ok jag gillar att tvätta :P och lukten av sköljmedel och nytvättat är så underbar då jag är ganska renlig av mig och gillar ordning.

en sak som jag inte har lärt mig ordentligt är hur man tvättar, men efter en del misstag så har jag lärt mig rätt :P och på mitt sätt.

men jag tror att alla tvättar på det sättet dem tror är bäst för dem.

hur tvättar ni :P tur att man inte är en tvättnörd men tycker att dem flesta borde vara det här i borås då vi är textil stadens mecka i Sverige för vi har textil högskolan. 

http://www.enter-telecom.se/sorteringtvatt.htm


http://www.tvättråd.se/tvatta-miljovanligt.html#.VVZ6eJUw9gV

http://xn--tvttrd-cual.se">Tvättråd, fläckborttagning och tvättsymboler


Likes

Comments

IDAG var det vårmarknad i borås :) och som en boråsare jag är så fick jag ett fynd som egentligen skulle kosta för 1698 kr för 200 kr :) äkta skin och design sedan blev det lite andra grejer som din sko och guldfynd reade ut på vårmarknaden :) en påse polka blev det men inte mer godis än så :)

Likes

Comments

Åhaga quality äger ! kan ni förstå hur billiga grejer det finns,sedan alla dessa fina klänningar och kläder FRÅN NELLY.COM för under 500 lappen. Nu är det så att jag inte är så förtjust i kläder men däremot så gillar jag dyra fynd och husgeråd så det blev vingapläd och vingahandukar allt för under 500 lappen. Vi har även ittela outlet i borås och snart blir det fynd där med sedan sist men inte minnst ginatricot utförsäljing.  Som ni ser på kön så är borås staden att shoppa i om man vill göra en bra affär.


Likes

Comments