Header

Hej på er alla! Igår hämtade jag ut min Glossybox, den första för detta året - The Marble Box. Supersnygg box verkligen! Är nöjd med innehållet också men har inte hunnit testa något än men det tänkte jag göra ikväll :D

Likes

Comments

Hej på er alla!

Jag har inte kunnat blogga något på ett bra tag p.g.a. mina studier. Jag avslutade min 6-veckorspraktik på sjukhus i början på januari och därefter avslutades sista kursen i termin 3. Denna måndag var starten på termin 4 och redan nästa vecka går vi ut på praktik igen, fast på en vårdcentral, men den kommer vara på 6 veckor också! Puh! Helt sjukt att bara ha två veckor emellan praktiker på detta sättet - inte nog med det kommer vi ha ännu en 6 veckorspraktik efter denna, men hur tätt emellan det kommer bli det vet jag inte än, säkerligen frammåt sommaren där eventuellt. Men denna kurs på termin 4 kommer vara väldigt intensiv och lång, men med betydligt färre moment än den förra. Därför kommer jag helt enkelt inte ha tid att blogga längre. Pluggandet är på helfart så det tar mycket tid och energi till det. Hoppas bara jag överlever till examen. :)

Likes

Comments

Gott Nytt År på er alla! Hoppas 2017 blir ett riktigt bra år!

Likes

Comments

Fick mina decemberboxar för ett tag sedan men jag har varit så upptagen med praktik att jag inte hunnit lägga upp bilden än. Jag har just nu två prenumerationer så jag har fått två decemberboxar. Nästan samma innehåll förutom en produkt.

Thomas Sabo EdP
MDM Flower 'Bossy'
ThisWorks In Transit Camera Close-Up
Origins Masque
Vichy Pureté Thermale & Aqualia Thermal
Burt's Bees Hand Salve

Likes

Comments

Likes

Comments

Några bättre och närmare bilder på produkterna från Glossybox Julboxen Limited Edition.

ICON by Absolute New York
190 kr

BABOR Hydra Plus Active Fuid ETR+ Active Night Fluid (i glasampuller)
270 kr 7x2ml

ÊTRE BELLE Lip Pencil 108-06
160 kr/st

SKIN & CO ROMA Truffle Therapy Cleansing Oil
280 kr 200 ml

CIATÉ LONDON Top Coat
169 kr 13,5 ml

FIGS & ROUGE Avancé + Invisible Pores Night Detox Serum
350 kr 30 ml

Likes

Comments

Så nöjd med denna Limited Edition Julboxen! Så nöjd att jag köpte en till som jag nu väntar på! :D
Inväntar även Decemberboxen som bör komma nästa vecka.. samt ytterligare en box då jag köpte mig en till 6-månadersprenumeration under Black Friday. Vilken jul! :D

Likes

Comments

Det är ordentligt vitt nu ute efter två dagar av snöfall, men å andra sidan klagar jag inte så mycket. Det är ju visserligen vackert men det är också väldigt kallt samt blött och slaskigt, vilket ju inte är en höjdare precis. Imorgon är det dags för praktik igen efter tre dagars ledighet. Men det känns helt okej. En dag närmare jul och en dag närmare termin 4. Idag tänkte jag förbereda min halvtidsbedömning som jag har på tisdag under praktiken. Då kommer jag, handledare och representant från skolan gå igenom kursmålen som jag ska uppnå under denna praktik, bara för att se om det är något jag behöver extra hjälp med eller något som jag behöver träna på lite mer och hur det går för mig rent generellt. Det har än så länge bara gått två veckor av praktiken (nästa vecka inleds vecka tre) så jag har inte hunnit göra så värst mycket, men förhoppningsvis kommer det senare. :)

Hur har er helg varit? :)

Likes

Comments

Har inte hunnit publicera detta inlägg än då jag inte haft tid. Men här kommer THB boxen för november! Jag är supernöjd! Jag har gjort iordning fröbrödet redan men har inte hunnit smaka ännu! Gör det imorgon till frukost.

Likes

Comments


Första riktiga dagen på en 6-veckors lång praktik avslutades idag vid halv fyra. Har gått väldigt bra idag och det har varit lugnt idag, än så länge. Jag kommer jobba både dag och kväll. Idag var det dag och imorgon och på torsdag blir det kväll. På fredagar har vid egenstudier. Nu på fredag har jag också färdighetsträning i att sätta V-sond, KAD och PVK (redan gjort denna förrut men repetition är guld 😜). Första veckan i januari examineras vi på det!

Nu ska jag se på film och ta det lugnt! Tar sovmorgon imorgon! :D

Likes

Comments

Instagram@cjofswe

© Catarina Jonsson 2016
Contact: catarinajblogg@gmail.com