Header

Det är ordentligt vitt nu ute efter två dagar av snöfall, men å andra sidan klagar jag inte så mycket. Det är ju visserligen vackert men det är också väldigt kallt samt blött och slaskigt, vilket ju inte är en höjdare precis. Imorgon är det dags för praktik igen efter tre dagars ledighet. Men det känns helt okej. En dag närmare jul och en dag närmare termin 4. Idag tänkte jag förbereda min halvtidsbedömning som jag har på tisdag under praktiken. Då kommer jag, handledare och representant från skolan gå igenom kursmålen som jag ska uppnå under denna praktik, bara för att se om det är något jag behöver extra hjälp med eller något som jag behöver träna på lite mer och hur det går för mig rent generellt. Det har än så länge bara gått två veckor av praktiken (nästa vecka inleds vecka tre) så jag har inte hunnit göra så värst mycket, men förhoppningsvis kommer det senare. :)

Hur har er helg varit? :)

Likes

Comments

Har inte hunnit publicera detta inlägg än då jag inte haft tid. Men här kommer THB boxen för november! Jag är supernöjd! Jag har gjort iordning fröbrödet redan men har inte hunnit smaka ännu! Gör det imorgon till frukost.

Likes

Comments


Första riktiga dagen på en 6-veckors lång praktik avslutades idag vid halv fyra. Har gått väldigt bra idag och det har varit lugnt idag, än så länge. Jag kommer jobba både dag och kväll. Idag var det dag och imorgon och på torsdag blir det kväll. På fredagar har vid egenstudier. Nu på fredag har jag också färdighetsträning i att sätta V-sond, KAD och PVK (redan gjort denna förrut men repetition är guld 😜). Första veckan i januari examineras vi på det!

Nu ska jag se på film och ta det lugnt! Tar sovmorgon imorgon! :D

Likes

Comments


Produkterna i denna box:

THE BODY SHOP Body Butter Vanilla Chai
CARVEN L´Eau de Toilette
DE BRUYÈRE BEAUTÉ Jumbo Eye Pencil, Bubble 07
LA THEORIE DES VOLCANS Noir Eternae Youth Potion, Face Scrub
HOTMAKEUP Makeup Brush Cleanser

Jag är faktiskt nöjd med denna box, dock tyckte jag att det fanns väldigt lite i skrubbtuben. Det är tydligen så för väldigt många andra glossies också, så det blev jag besviken på men annars nöjd faktiskt! :)

Likes

Comments

Blev ingen shopping igår som jag hade tänkt det men får försöka åka iväg idag och se om jag hittar något kuligt och billigt. Vet dock inte vad jag vill ha eller vad jag behöver, men alltid hittar man något, eller inte. Jag vet iallafall att jag ska köpa en silverkedja till en berlock jag köpt, i äkta silver. Skulle också behöva lite fler långärmade tröjor. Köpte en stickad långärmad på H&M för någon månad sedan som jag bara älskar! Hoppas jag kan hitta en likadan sådan!

Hittade ni några bra fynd igår? 😊

Likes

Comments

Jag har startat en bloppis-sida här på bloggen där jag kommer att sälja diverse saker (kläder mm.) för en billigare peng. Ni hittar länken i menyn ovan, eller så kan ni klicka här. Just nu har jag två klänningar till salu! :) Kika gärna.

Likes

Comments


Dock inte först nästa höst men är väldigt taggad på detta! Älskar Johan Glans! :D

Likes

Comments

Instagram@cjofswe

© Catarina Jonsson 2016
Contact: catarinajblogg@gmail.com