Åh, igår bokade vi (familjen) vår årliga resa till Thailand! Vi kommer vara borta över jul och nyår och det ska bli så skönt! Jag förstår verkligen att mamma vill iväg över högtiderna, tidigare år har hon slitit såå mycket. Det är skönt att slippa julstressen och bara ligga på en strand och slappa :)

Mitt mål är att vara i riktigt god form tills dess. Jag ska läsa på lite mer om olika träningsscheman och sen öka intensiteten. Kanske träna 4-5 pass i veckan istället för 3. Hittade en jättebra sida om olika scheman här.

Jag funderar på att träna 1-2 pass här hemma istället då jag har långt till gymmet och behöver spara tid. Jag har redan en stepbräda, men jag funderar på att köpa en träningsbänk också. Med en träningsbänk och lite vikter kan jag lätt träna massa övningar hemma. Hade varit smidigt! Bänkar och vikter är dyra men jag ska se om jag kan få lite sponsring hemifrån ;)

Likes

Comments

Jag har gått på gym nu i snart 2 år. Kan verkligen rekommendera det, riktigt kul är det. Jag har fått märkbart större muskler och känner mig även slankare och mer fit samtidigt. Plus att jag orkar mer i vardagslivet och skolan! Det finns bara fördelar enligt mig.:

Jag fokuserar ganska mycket på funktionell träning. Köpte nyligen en stepbräda så jag även kan träna lite hemifrån när jag känner för det. Annars går jag till gymmet måndag, onsdag och fredag. Jag tränar ben, rumpa och mage på måndag och fredag. Och resten av kroppen på onsdagen. Jag kör två övningar per muskel och alltid 3x10 repetitioner. Det fungerar jättebra för mig :) Men jag ska nog testa ett nytt schema snart, det är ju bra med variation.


Likes

Comments

Hej och välkomna till min nya blogg!

Bloggade tidigare på finest men kände att jag ville testa på nouw istället!

Vem är jag då? Catarina heter jag, 17 år och bor i Göteborg.

På fritiden umgås jag med min pojkvän William, tränar och träffar kompisar.

vi hörs bloggen, pussar!

Likes

Comments