Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Heej!
Min vecka har bestått av massa körande fram och tillbaka, träff med kompisar och JOBB! Gud är så trött i kroppen och de ska bli så skönt med helg!
Måndags sov Tilda hos mig och på morgonen var vi på stor-frukost på fahlmans med Clara, efter de gick vi en sväng på stan o affärerna, sedan tog jag mig hem.
Lite senare på eftermiddagen susade jag hem till min andra clara, för att mysa litee, sedan hälsade vår vän Danne på, lite spontant efter hans jobb pass, så vi bjöd in han! sen även Ronja och fanny, kul att träffas hela gänget och snacka som förr!

På tisdagen
Gick jag på min lille bebis brors skolavslutning på min gamla skola, jätte mysigt men förs ihjäl! Sedan träffade jag claris hemma hos mig innan jag slängde ut henne för att gå på p-möte på Holy i city, de bjöds på pizza och massa info! Lärorikt.

Onsdagen va de jobb på schemat, dock en kort dag vilket var skönt! 10-14, sen vet jag inte alls vad jag gjorde? Har antingen glömt helt eller förträngt de...
Toradagen
Jobb igen, denna gången 8 till 4 riktigt
segt men bra med fler timmar!
Efter jobbet stack jag hem snabbt som satan och duschade och sedan körde jag till stan för att gå på bio med Clara! Kommer inte ens s ihåg vad filmen hette men man ser den på reklam överallt och handlar om en tjejs sjukdom, enormt kass film! Rekommenderas inte! Ända plusset va att killen va snygg!
Efter bian så körde jag vidare till Tilda och chilla där ett tag, vid 11 tiden körde jag till viken, ( en jävla runda ja) träffa på Erik och tog en liten promenad, mycket trevligt!
Sen rakt hem i sängen och sova!
För på fredagen dvs idag börja jag jobba 8 till 5, sleten även idag! Vi hämtade lunch på taco trucken idag på jobb! Såå gott och roligt med lite omväxling från salladen!

Va har ni hittat på?
I helgen ska jag fira min bästa Josse! På middag hos henne imorgon! Treeevligt

Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen har jag tagit sommarlov, eller ja, de lär ju bli jobb hela sommaren..

Igår, tisdag var jag och Tilda en runda på Sofiero med min mamma, sedan åkte vi till stan och sattes oss på Etoile och tog något att dricka, senare kom greta Josse och Felix dit och då beställde vi in massa sallader! Svin gott!

Bara kolla på maten!

Soffe

Efter ett tag satte vi oss på via95 i vår stammis soffa! Bästa
Sen åkte jag och Tilda hem till henne i Höganäs och blev bjudna på middag och sen cykla vi runt, köpte gotte och satte oss vid stranden, vi bara myser! Älskar att va ledig, hoppas de blir massa mys i sommar!

Likes

Comments

Gud hörni! Är inte taggad på min morgondag! Ska alltså på hjärnröntgen på sjukhuset kl halv 8, kommer behöva ligga stilla i ett rör i en timme utan att få röra mig, ähe...

Annars har jag lite skolarbete kvar innan jag tar sommarlov.
Jag hade även min sista franska lektion någonsin!! Så skönt tack gud

Likes

Comments

Gud hörni! Har inte gjort något annat än ätit idag!
Vid 11 tiden åt vi svin god gelato i Höganäs på kulla choklad ( tror jag de hette) låg brevid garage coffe, super gott men hemgjord glass!

Och roliga smaker! Jag tig mojito och blodapelsin! Verkligen catalina smaker!
Pappa tog kaffe och svart vinbär

Vi firade morsdag hos mormor och morfar ute i viken, solen tittade fram och mormor va snabb ut med alla blommorna! Och fint blev de, hon dukade upp bakbordet med allt hon hade hemma också, mums!

Mamma jag och Hampus hämta sushi på sugio och satte oss vid pålsjö och njöt av solen och maten, sushi är fanimej de godaste som finns!

De va inte nog där nej, Sofiero kiosken va ju öppen!!

Likes

Comments