Favorit:
Älskar pälskackor! Så absolut fjäder/struts pälsen i grå. Läpp produkter från Mac!
Do it: smoky eye!!
Båda klänningarna hittar ni på Nelly hemsida! Samt liknande skor! Puss

Likes

Comments

Hello mina kära läsare!
Hela min helg har gått åt plugg! Med andra ord har jag alltså haft väldigt tråkigt och inte haft så mycket tid åt roligheter, som tur är har jag hunnit julpynta! ( se bilder) och nästa vecka ska jag hinna med att ordna några nya snygga kulor till årets julgran hos pappa.
Den nya veckan ska jag också ägna åt plugg, ska vli klar med massor av saker, ett prov i genetik, en arbeta progress av mitt slöjd arbete ( som jag inte ens börjat på) och hinna öva inför ett rollspel i en rättegång, måste alltså läsa på om min roll... Låter väl kul? Puss puss hoppas att ni har haft en roligare helg än mig iaf!

Likes

Comments

​Här är mina bästa julklapps tips till en tjej, just för att jag själv vill ha detta.  Jah har försökt att välja saker utifrån min egen stil och vad jag vet är "inne just nu " och även en del tidlösa saker 

mina favoriter:svart silker "morgonrock"/robe, röda uggs och mac läppstiftet

passar alla: örhänge, jag valde ett par röda marc by. mobil skal, detta även från marc.

man kan aldrig få för mycket av: underkläder! calvin kliens är sååå mjuka och snygga, har nämligen ett set av de svarta.

jag tipsar: lukten på the body shops virgin mojito,  mac's pro longwereconcealer, calvin klien underkläder, och uggs!

Likes

Comments

För att fira min födelsedag bjöd pappa och min farbror på middag, jag valde le cardinal, så himla bra val! maten är bra gjorde, det tog inte 3 timmar för maten som på pinchos, och maten är så bra, bra kött, gratäng, efterrätt allt var bra!, rekommenderar verkligen le cardinal, rerestaurangen är dock lite över budget för en tjejkväll, men har man möjlighet, gå dit med familjen!

Likes

Comments

Även fast det inte är snö och minusgrader är min julstämning på top! Har sett massvis av vlog-mas videos och varit i stan som är fylld av julbelysning!

Jag har hunnit se årets julkalender,
som jag för övrigt är djupt besviken på! Extremt dålig och tråkigt! B- skådespelare och tråkigt upplägg! Det handlar alltså om barn som reser tillbaka i tiden och får testa på att leva på 1015talet, det känns som en rolig idé nu när jag läser de, men de är så himla dåligt gjort! Fine att jag är 15 år och julkalender är gjord för 7åringar, men vem ser inte julkalender? Julens höjdpunkt!
Förra året var den så jäkla bra, så jag har verkligen förväntningar på att den blir bättre i längden, de känns liksom att budgeten inte räckte och man fick köra en snål variant, allt är så B!

Nu ska de iaf ätas pepparkakor och ses paradise hotel, där jag för övrigt hejar på Josefin och mos!

Likes

Comments

​Hej  mina vänner! idag delar jag med mig av min jul spellista på spotify! vill ni följa min så heter jag catalina olsson, och listan heter jul igen, och direkt länken till listan är åvanför.

Likes

Comments

​Här mina bästa tips på presenter till en mamma som inte önskar sig något!

min favorit: the body shops scrub och shower gel, virgin mojito och fuji green tea, jag har gått och förälskat mig i virgin mojito lukten! så himla god! mynta och lime.

man kan aldrig ha för mycket av: doft ljug och smycken!


Likes

Comments