Jag tillägnar detta inlägget till alla mina fantastiska vänner! Jag är otroligt tacksam för er och vilken bra sommar vi trots allt har haft!

Några saker jag kommer minnas från sommaren 2017

Grillkvällen, eller "bbq hos callert" som vi kallade ett spontant evenemang i maj, de hade börjat bli varmt och lite hastigt sa vi att vi klär upp oss och grillar gott hos greta, killarna fick sköta grillen medans vi andra dansade till Carola och Magnus uggla, kung i baren!
kvällen blev så fin och vädret och människorna va på topp! Trots att de inte blev allt för sent hade vi en fin kväll.

Alla goda luncher med gott sällskap!

Jag umgicks med Josefin och greta och vi diskuterade livets stora frågor i min pool, åt melon och sola, en dag senare drog vi till Köpenhamn, 23 grader varmt och brännande pengar i plånboken!

Vi åt god lunch på café Norden och njöt! Shoppade självklart på zara.

Josefins födelsedags firande vi en fin kväll i ryde. Hur kommer de sig att vi har haft sån tur med vädret på att dagar med planer? Annars tycker jag de har varit skitväder hela sommaren...

Ett gäng tjejer blev bjudna på tre rätters på Josses altan där hon hade dukat jätte fint med champagne och bordsplacering, precis som de ska vara!

Min midsommar fest!
Jag är väldigt nöjd med denna kvällen eftersom alla var på så bra humör! De va trevligt, de va dans, härliga samtal och nattbad, men har nog aldrig städat så mycket som dagen efter...

Dagen Tilda ( bästi) kom hem från sittläger satte jag henne på tåget mot Båstad för tradition med peppes pizza och summer on! Hade inte sett henne på tre veckor, sedan midsommar.


En ganska konstig kväll men med trevligt sällskap av Tilda Clara och Erik, vid denna tiden hade jag kommit Erik ganska nära vilket gjorde de ännu jobbigare att han nu har lämnat för ett år i USA, detta va ca 10 dagar innan han åkte.
Något jag kan ångra såhär i efterhand är att jag inte har fler fotograferade minnen från de sista dagarna, Som när vi åt lunch med Josse och snackade igenom livet och alla upptåg från midsommar i flera timmar!Väl i Båstad höll vi nästan på att äta gratis och dra världens springnota medan vi träffade ett sällskap med poliser, som ville bjuda oss på drinkar???, jaja allt löste sig och vi tog en avslutande mojito på sand och lyssnade när vigiland spelade.

Att jag har kommit min klass kompisar (tbs brudar) närmre, vilket är så skönt! Jag känner dem så väl och vi kan prata om allt nu för tiden!

Att vi tre har kommit varandra närmre!
Ett troget holsta gäng. De kan gå hur många veckor och månader som helst men ändå känns de lika bra och säker att prata mer er! Lite som back in the days, trots att vi inte träffas varje dag, kan vi alltid komma till varandra och det finns 1000 saker att prata om och inget kommer undan!!

Att jag och min bästa vän drog en vecka till torreveija! Efter att slitit på Holy hela sommaren gjorde jag mig förtjänt av prosciutto och solstolshäng, för de va precis de vår vecka gick ut på! Förutom att shoppa såklart, Ojoj va vi shoppa, Tilda hade övervikt på planet och jag fick bära hälften i handbagaget...

Bjuder på några favorit snaps, halvskabbiga är de allihopa! Precis som de ska vara

Fiesta

Vårt favvis ställe via!

Love you guys

Detta va sommaren 17

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Som vanligt när inget i mitt liv händer ekar de tomt här på bloggen! De jag har för mig har helt enkelt varit för ointressant för att ens dela med sig av!
Jobbar mycket och när jag är ledig träffas jag Clara och Erik. Passa på innan har åker bort i ett år.
Min O.G tjej Tilda har varit borta i Åhus och jobbat i tre veckor, så när hon väl kom hem i lördags tänkte jag att vi skulle hitta på något kul!
Varje år har jag och kompisar spenderat kvällarna i Båstad på summer on festivalen, och jag va lite deppig över att jag inte skulle dit i år, så jag hörde av mig och vi planerade ihop en liten snabb tur!
Kvällen blev hur som helst svin trevlig, som alltid i Båstad, med god mat och goda drinkar!

Likes

Comments

Likes

Comments

Heej!
Min vecka har bestått av massa körande fram och tillbaka, träff med kompisar och JOBB! Gud är så trött i kroppen och de ska bli så skönt med helg!
Måndags sov Tilda hos mig och på morgonen var vi på stor-frukost på fahlmans med Clara, efter de gick vi en sväng på stan o affärerna, sedan tog jag mig hem.
Lite senare på eftermiddagen susade jag hem till min andra clara, för att mysa litee, sedan hälsade vår vän Danne på, lite spontant efter hans jobb pass, så vi bjöd in han! sen även Ronja och fanny, kul att träffas hela gänget och snacka som förr!

På tisdagen
Gick jag på min lille bebis brors skolavslutning på min gamla skola, jätte mysigt men förs ihjäl! Sedan träffade jag claris hemma hos mig innan jag slängde ut henne för att gå på p-möte på Holy i city, de bjöds på pizza och massa info! Lärorikt.

Onsdagen va de jobb på schemat, dock en kort dag vilket var skönt! 10-14, sen vet jag inte alls vad jag gjorde? Har antingen glömt helt eller förträngt de...
Toradagen
Jobb igen, denna gången 8 till 4 riktigt
segt men bra med fler timmar!
Efter jobbet stack jag hem snabbt som satan och duschade och sedan körde jag till stan för att gå på bio med Clara! Kommer inte ens s ihåg vad filmen hette men man ser den på reklam överallt och handlar om en tjejs sjukdom, enormt kass film! Rekommenderas inte! Ända plusset va att killen va snygg!
Efter bian så körde jag vidare till Tilda och chilla där ett tag, vid 11 tiden körde jag till viken, ( en jävla runda ja) träffa på Erik och tog en liten promenad, mycket trevligt!
Sen rakt hem i sängen och sova!
För på fredagen dvs idag börja jag jobba 8 till 5, sleten även idag! Vi hämtade lunch på taco trucken idag på jobb! Såå gott och roligt med lite omväxling från salladen!

Va har ni hittat på?
I helgen ska jag fira min bästa Josse! På middag hos henne imorgon! Treeevligt

Likes

Comments

Likes

Comments