Polon är ifrån h&m och jackan är zara!

Hallå! Är hemma från skolan,och fick sluta tidigt super skönt!
Till lunch blev de Cesar sallads och freaking Fries för mina kära vänner, dock inte nån uteservering!
Nu ska jag packa och städa, tänkte visa upp lite packning sen också!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hallå där! Allt är fint med mig!
Idag hade jag två snabba lektioner och sedan lunchade jag med Josefin Tilda och Clara, sedan gick jag och Josse på stan och provade bikinis! Mycket trevligt.

Måste börja packa imorgon eftersom jag åker hem till pappa imorgon, har inte ens börjat planera något förutom "utrustningen" som är komplett,
De svåra med fjällen är att de ena dagen kan vara -10 och andra dagen +10, så vad ska man ha på sig liksom? Aja får ta med allt!

Va sker

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej alla! Hoppas allt är strålande med er! Med mig är de fint!
Igårkväll efter skolan åkte jag iväg och tränade, sedan hämtade mamma mig så åkte vi på Ikea och handlade och såklart åt vi köttbullar! Ett måste.

Skoldagen har gått snabbt och på lunchen gick jag och alla kompisar och åt, efter många om och men beslöt vi oss för att sitta ute, helt rätt! De va så "varmt" och skönt och solen stekte verkligen, kom och tänka på hur sjuk de är att jag går från ute servering till skidbyxor om en vecka! Men så kul är så himla taggad!

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!
Idag är jag lite halv Depp, har nämligen matteprov! Jippi..
Är allmänt kass i matte men hoppas på ett godkänt iaf!
Direkt efter skolan ska jag kasta mig iväg för att träna, vilket jag inte gjort på länge eftersom min jäkla förkylning har stoppat mig, har fortfarande lite slemhosta (trevligt) men jag är glad att den kommer vara bort tills Sälen! Gud jag är så taggad, de ser ut som ska bli sol också vilket är kul!
Denna veckan är lite stressig då jag har massor och och dessutom ska vara borta nästa vecka, MA prov idag, engelska inlämning på torsdag, ett svenska tal och en historia uppgift. Tur man har något att se fram emot!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Detta tillsammans med kyckling och dressing utgör dagens middag! Hur gott? Snabbt och enkelt, kokar dessutom lite matvete att ha till.
Tänkte ha salsa och sweet chilli i mina wraps!

Likes

Comments