Heej! Är allt bra eller?

Haft haft dålig ork till att skriva något här i veckan så här kommer hela förklaringen!

Vi kan börja med tisdagen.
Jag gjorde comeback på träningen och det kändes så bra!
Jag hade ställt in mig på att de skulle gå dåligt och att jag skulle bli svintrött redan på uppvärmningen, men icke. uppvärmningen är i själva verket jobbigare än när vi spärrar dvs övar slag, vi hoppar hopprep i 3 minuters perioder i 20 minuter och vilar i en minut mellan varje 3e minut men i halva vilan brukar vi ha någon styrketräning, om du inte har hoppat hopprep under längre perioder förstår du inte hur jobbigt de är!, jag brukar klara de men de är jobbigt ändå, och i tisdags till min stora förvåning gick de jättebra, andades bra och var uthållig, blev så glad över att de gick bra!

Onsdag
En tråkig dag! Skrev ett nationellt prov i svenska som kändes väldigt bra, älskar den typen av prov där man inte behöver plugga:)
När jag kom hem packade jag lite kläder och åkte till pappa där jag sen spenderade natten.

Torsdag
Var i skolan till halv 12, åt pesto sallad till lunch med greta och åkte sedan hem till pappa, sminkade om mig och locka håret och åkte på kick off vi höll på skolan för all 01:or som sökt vår skola som förstahandsval, mycket trevligt de verkar som ett härligt gäng! Sedan fortsatte festen på the tivoli.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

som tidigare nämnt så tänkte jag skriva om vad jag har planerat denna veckan, de är nämligen en hel del roligt!

måndagen

,har passerat och inget hände, har tvättat kläder och gått i skolan..


tisdag:

gå i skolan, trevligt är dock att vi slutar 2 istället för klockan 4. efter skolan ska jag hinna med att träna.

onsdag

gå i skolan som vanligt, skriva ett svenska nationellt prov. har verkligen inte brytt mig om nationella i år, de får gå som de går, jag gör mitt bästa och stressar inte upp mig, det var värre i 9an då var jag super nervös. trots de gick så himla bra! dessutom fyller min kära vän ella bella bus 17, rots att hon är 1 meter hög. @ELLWE gratulera henne!

torsdag

gå i skolan som vanligt, utöver de anordnar min skola en vår fest, som för mig är obligatorisk då jag är med i skolans marknadsteam. det innebär att vi ska hålla i "för" mingel inför de nya ettorna som ska börja till höst. sedans ska vi gå tillsammans bort till the tivoli och så ska någon artist uppträda, kul. annars kul att få umgås med kompisarna och sedan få en dag kompensationsledigt!

fredag

ojoj är så taggad på denna dag!

skolan som vanligt, efter de ska jag möta upp Tildis någon stans, sova middag (pensionärer, men så jävla behövligt, pallar ingenting längre) efter lite sömn ska vi klä på oss, sminka oss, locka håret och hela den biten. sen ska vi ta bussen till andra sidan jorden, dvs rydebäck. för där ska min finaste Josse b ha fest! hur trevligt? detta har vi ju klart planerat i flera veckor, och taggat upp till. sen ska jag sova där.

lördag.

Ella ska ha födelsedags brunch, dock vet jag inte om de blir i lund eller Domsten, kommer bli stressigt i vilket fall eftersom jag kommer vakna i Rydebäck. vi ska fira henne och träffa alla gamla larödare, nice!

söndag

valborg, även taggad på denna dagen trots att planerna fortfarande oklara.. det lutar åt lund på dagen hehe. vilket ska bli väldigt kul! på kvällen kommer jag antagligen träffa mina kompisar eller hitta på någo kul! ser verkligen fram emot iaf!!

Likes

Comments

Jag på mina senaste resturangbesök, foton tagna av Josefin och Tilda


Det blev café viva på lunchen på fredagen! Sedan träffa jag tildis! Vi mös och åt massor, sedan träffades vi igen på lördagen och åt på la pizza!

Innan de vart jag och mamma på shopping och jag köpte tre scarfsar, ni ser en av de på bilden nedan! Sen hälsade vi på mormor och moffe i viken på lite fika! Trevligt

Har en hel del saker planerade denna veckan som ska bli super roligt! Massa events och evenemang, ska självklart berätta om dessa!

Likes

Comments

Tjena!
De två senaste dagarna har jag spenderat på Helsingborgs arena och stått på gymnasiemässa, har framförallt fått umgås med Tildis!
Idag åt vi och Erik sushi buffé så jag är väldigt nöjd! Sushi är de godaste jag vet.
Är väl inte jätte nöjd med att ha missat en del lektioner men jag tror de kommer gå bra ändå!
Har mest inlämningar så jag kommer får tid på mig både i skolan och hemma!

Imorgon är de äntligen fredag och helg, har dock inget planerat men de är alltid skönt, det ända som är planerat är att jag ska till pappa.

Och jag höll på att glömma! Ingen har väl knappast missat the weeknd och lana del rey's första låt "prisoner" fantastisk.
Idag kom nummer två! Extremt bra! Gud verkligen

Likes

Comments

Hej! Gud vilken morgon jag hade idag? Vaknade 08:27 och bussen går 07:42... Ja, jag fick slänga mig iväg utan frukost och sminkat mig men jag hann! Dock var de minusgrader... Skönt

Skoldagen gick fort dock och jag ovh Tilda lunchade, sen tog vi och Clara bussen hem tillsammans. Något galet är ändå all snö som kommit på senaste, de snöade idag vid 1 tiden! Helt galet, nu vill man ju bara ha varmt och vårväder.
Imorgon ska jag stå på arenan för gymnasiemässa för 8or om jag minns rätt!

Likes

Comments

Idag mina kära vänner har jag gjort, absolut ingenting!
Legat i sängen hela dagen och kollat youtube och ätit godis och jordgubbar, en utmärkt sista lov-dag enligt mig!
Skola och rutiner väntar imorgon och lär har svårt att somna ikväll också, brukar nämligen bli så när sovrutinerna är helt upp och ner och jag dessutom inte gjort något annat än att slappa idag!

Likes

Comments

Igår vid 1 tiden åkte jag till Tilda! Vi hade världens mysdag och gick ut i Höganäs och åt och fikade, de blev garage och sedan en glass på kvickbadet.
Vi fortsatte gå mot Lernberger längst havet och tog sedan bussen hem, efter de blev vi bjudna på kvällsmat hos Tilda och sedan hem till Oscar i Rydebäck med Clara, vi såg film och hade trevligt!
Va hemma runt halv två och somnade väldigt gott!
Hann ta lite brun utan sol till mitt bleka ansikte så ska jag börja bygga på de!

Likes

Comments