Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det känns ju verkligen att man inte tränat på ett braaaa tag, haha! Min kondition är verkligen sämst, men orkade faktiskt med hela passet men det var riktigt segt! Ska åka och storhandla med Nicole nu & sedan ska vi åka hem & laga lite mat. Ikväll ska jag bara vara hemma & ta det lugnt, kolla på film.

Kollade lite gamla videos & bilder från Spanien, saknar det så mycket! Skulle behöva en semester nu, Spanien eller kanske Thailand hade varit något!!

Här kommer några bilder från spanien

Likes

Comments

Godmorgon på er!

hoppas eran helg har varit bra. Jag har inte gjort så jättemycket. i lördags gick jag och åt med mamma på pinchos & hur mysigt som helst, igår var jag bara hemma men gick ut en stund på kvällen och träffade några vänner..

idag har jag inte så mycket planerat, har min praktik som jag verkligen inte ser fram emot. Ska till sjukhuset vid tre tiden för att kolla mina värden, innan det ska jag försöka städa lite, min garderob behöver verkligen fixas. Jag lyckas verkligen stöka ner var jag än är, kläder ligger utspritt överallt... jag hatar verkligen att städa men det känns bra efteråt som allt annat jobbigt. 

Ska till gymmet ikväll, har bestämt att försöka sätta igång med träningen så gott det går, vill verkligen kunna komma tillbaka till fotbollen nästa säsong!

Ska ut med Paco snabbt nu

Likes

Comments

Likes

Comments

Eftersom några int förstod vad som hänt med mitt knä så ska jag försöka berätta

Det var våran första seriematch, jag har hur taggad som att äntligen få börja spela! Det hade gått ca 20 min av matchen & vi var i ett anfall jag satte ner mitt ben & fastnar med skon i gräset så när jag ska vända mig om så sitter mitt knä fast - då hör jag alltså hur det knäcker till & det gör så jääävla ont, har aldrig känt sån smärta innan så jag lägger mig ner & har jätteont. Ingen fick röra knät för jag var rädd att det skulle göra ännu ondare, men mina tränare var snabbt på med bandage bara för att stabilisera knät. Jag var tvungen att åka till akuten direkt & jag minns hur ont jag hade när jag försöka gå, vad var det då som hade hänt?!? Mitt korsband var alltså halvt av & framsidan av menisken behövdes tas bort! Men när jag kom fram till akuten var vi tvungna & sitta & vänta hur länge som helst, sedan kom jag in & då var hon tvungen att undersöka knät så hon satte sig alltså & drog i knät & höll på, jag höll på att dö av smärta men som vanligt sa jag ingenting. Jag fick gå med kryckor i skolan några dagar


Jag fick göra vanlig röntgen veckan där på - då såg dom ingenting, dom trodde bara det var en rejäl stukning i knät, men sedan fick jag göra magnetröntgen det var då jag fick beskedet om skadorna. Jag blev såklart ledsen & visste int var jag skulle ta vägen, jag skulle alltså vara borta från fotbollen hela säsongen & fick int röra en boll förens november...

Jag fick göra en titthålsoperation & jag var sövd under operationen som tur var, när jag vaknade hade jag int ont någonstans det var bara efter när jag kom hem då jag behövde ta värktabletter. Jag var tvungen att ligga med benet högt i fyra dagar så jag var int ute ur huset på fyra dagar. Redan veckan efter operationen fick jag tid för rehab & igår var det andra gången jag var där, så nu har jag fått olika övningar som jag ska göra hemma varje dag... hoppas verkligen detta går bra så jag kommer tillbaka! Jag har som tur inte ont nu, jag kan gå vanligt på benet och jag kan göra allting igen, så det känns skönt! Många undrar om jag fortfarande har intresse för fotbollen & ja det har jag men tyvärr int lika mycket som innan, men det kommer nog snart tillbaka igen! 

Likes

Comments