det har blivit tråk att blogga igen så jag gör som chasse och säger upp mig från bloggen. Men jag startar dock ingen egen blogg utan skiter i de. Bye

/vicki

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej! Har bestämt mig för att börja blogga på egen blogg. Ingen speciell anledning utan mer bara att jag trivs bäst så. De andra gånger jag bloggat tillsammans med andra har jag bytt tillbax till att blogga själv för att jag gillar helt enkelt att ha det som en egen dagbok. Puss <3
/chasse

Likes

Comments


Likes

Comments

Jomen hej.

Väldigt seg lördag idag. Har bara städat och städat hela dagen och rensat ur garderoben, skänkt kläderna, och vikt in det gamla. Sen nu på kvällen har jag rensat förrådet som ska bli min blivande walking closet. Är inte helt klar än men vet dock inte om jag orkar städa mer ikväll, kanske!

Sen när alla tagit bort sina saker från det rummet så ska jag måla hyllorna vita nån helg och sedan fixa en matta och en stol och sen lite detaljer och in med alla kläder och SEN är jag nöjd med min walking closet!

Sedan så hände det roliga saker i veckan, bokade en resa!! Kan berätta mer inorgon!


Likes

Comments

Ligger i soffan och är så trött..ska lämna in svenskan imorgon igentligen , men gör de på måndag istället.

Jag och mamma diskuterar om min linje är internationell eller inte och om den är det och jag får betyget man bör ha så är hon med 100% att jag ska åka utomlands, yes!

Nu ska jag platta håret och sen kolla klart filmen och sova!Bild från i somras med goa vänner på en ö i Stockholms skärgård!

// LINDA

Likes

Comments

hola!!

Just nu är jag taggad men även rädd inför imorgon... Det är så att jag och mina vänner ska se annabelle på biopremiär. Vi är 3 killar och 3 tjejer som ska gå😏. Iallafall är jag sjuuukt rädd för skräckfilmer, och speciellt dockor. Seriöst vem är igentligen inte de?

Iallafall dagen var superkul idag, vi fick tillbaka vår engelska uppgift och betyget var bra så jag är nöjd. Sen jobbade jag med mina favotjejer så det kan inte bli mer än ett grymt resultat!

Nu ska jag plugga matte och skriva klart min svenska uppift.
ÄLSKAR INBAKADEFLÄTOR!!!

// Linda

Likes

CommentsDenna va så jevla goood. Men såg precis en film med reshi, "natt til 17" en my norsk tonårsfilm. Om ni gillar filmer som hip hip hora kommer ni älska den. Den va rätt bra faktiskt. Puss /chassi

Likes

Comments

Salut! Idag är det marknad i lilla Strängnäs. Så jag var nere en stund med mina tjejer! Dock så mycket p12er där så efter att ha köpt brända mandlar och lite annat smått o gott så köpte vi hårfärg till mikis!
Nu sitter vi hemma och jag pratade lite med ett par släktingar som var här. Min kusins barn är så jävla söta dör! Men nu ska vi skölja ur mikis hår hihi, puss./chassi

Likes

Comments

Blev kvar hemma istället, men pratade med josefine på skype hela kvällen. fyfan vad vi skrattar varje gång vi snackar haha! Sen har jag suttit vid weheartit ett bra tag som vanligt. Man slukas verkligen upp av weheartit och drömmer sig bort typ. Natti nu, puss!

Likes

Comments

Haha asså för en gångs skull så hade jag plattat håret... Så börjar de spöregna! Men de gjorde inget för vi hade köpt ett kg godis (crazzzy niiight passa er) och så ställde vi oss under "kupahuset" som är ett litet hus på min gamla skola. Och när vi stod där började vi snacka om massa minnen från när vi gick där.. Som tex när jag och mina bästisar på den tiden hade ett test för att se att personen fick va med i vårt gäng HAHAHH, man skulle få mig att börja skratta annars fick man inte vara med!! HAHAHA vilken jävla bitch man va..
Men nu är jag hemma och äter sushi med mamma och pappa och kollar på en gammal serie med dom. Sen ska jag träffa Wille och Emelie igen och hoppas på att jossi kan va med då oxå! :) puss
(bild1)
(bild
2)
/chassiLikes

Comments