​Detta är ett tie dye backpack med texten "Casualwear Clothing." 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Detta är två stycken olika mössor, den ena färgad i mörk vinröd och den andra i en ljus grå. Båda har texten "Casualwear Clothing" på sig.

Likes

Comments

Detta är några olika tie dye tubsockor utan logga. Alla strumporna kommer i olika mönster.

Likes

Comments

Detta är en simpel svart t-shirt med texten "casualwear clothing." lite ovanför bröstkorgen. T-shirten har uppvikta armar och är gjort av mjukt material.

Likes

Comments

Hejsan!

Nu så har jag ett roligt "announcement" om att jag håller på med min egna sida. Denna sida kommer att gå vid namnet "casualpics" och som ni kanske hör i namnet så kommer jag att sälja olika bilder på denna sida. Ni kommer även att kunna maila mig ifall ni vill ha personligt gjorda bilder som t.ex headers, youtube eller twitter-banners eller bara vanliga skrivbordsbakgrunder. Så fort som jag är klar med hemsidan så kommer jag att skriva det här på bloggen. Men va ej oroliga för jag kommer att fortsätta att designa kläder och lägga upp det på bloggen 3-5 ggr i veckan.

Likes

Comments

En vardaglig sweatshirt med en dyster grå primärfärg och en simpel svart sekundärfärg. På tröjan så lyder texten "Casualwear" i en lite "grafitti-aktig" font.

Likes

Comments

Detta är en fleece-hoodie med konturerna av Drake på framsidan och på baksidan en text som lyder "Fake People" i samma font som serien "Friends". Låten "Fake People" är en av Drakes stora låtar.


2017-04-16

Likes

Comments