Det finns flera olika typer av killar här på nattstad första är killen som helt enkelt gått in på "inloggade tjejer" för att gå in på 10 olika tjejers press som har en någorlunda tilltalande bild, klicka sig in på deras gästbok för att skriva något i stil med "du är en riktig katt" och tro att alla 10 tjejer kommer svara tillbaka i något i stil med "åh tack så mycket, förresten kan jag få suga din kuk nu?" andra typen är wannabe gangstern bosatt i någon invandrarbebodd stad med en keps på huvudet och 50 cent som idol som skriver "eyy härlig guzz du har, som jag skulle ta dig". fan jag blir så smickrad av dessa 17åringar. sedan finns det ju alltid den typiska svensken som går in på pressen, kollar igenom varje bild, läser personliga infon noga, tvekar och frågar sig själv ska jag chansa och skriva ett gästboksinlägg? då får man ett "hej! hur mås det? kikade in på din sida och fann dig attraktiv. händer det något speciellt ikväll?" med andra ord "eyy härlig guzz du har, som jag skulle ta dig" fast han lägger upp det bättre bara. men på varje community finns det en typ av kille som är bitter på alla tjejers sliskiga bilder. då faller en kommentar in som "tror du verkligen att du är något? kom ner på jorden tjejen" själva lägger dom upp bilder på sig själva när dom var på någon fyllesemester 2006 i Bulgarien i bara badshorts och spänner dom stackars musklerna, men att tjejer har bilder på sig i tajta jeans, då är man uppmärksamhetshora helt plötsligt! sedan finns det en tunn gräns till allt.. jag kan förstå att många killar är trötta på tjejer som lägger upp bilder på sig själva och sedan surar över att killar skriver till dom, men när fan blev det fel att vara kvinnlig? debatten om att kvinnan anses som ett sexobjekt har gått för långt. det finns en skillnad mellan att klä upp sig någorlunda sexigt när man ska ut på en nattklubb och en skillnad mellan att dra på sig sexiga hotpants och ta en toalettbild hemma hos sig själv. men det bästa måste nog ändå vara nyinkomlingar från diverse platser i världen. 30 + och utan uppehållstillstånd. nej lilla gubben, bara för du befinner dig i Sverige nu och inte Irak betyder inte det att alla särar på benen just för att du lurar dom att du är från italien .

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

vet i fan va som har hänt med mig !!! , fått ett slag i huvet eller nått för ja har blitt blyg , fått tunghäfta, svinar inte på krogen , har vecko dags rutiner och jobbar normala tider . antingen för ja göra något å de men de finns ju vissa fördelar e inte så arg iof , men de e ju så jävla trist trist trist . får väll börja knarka nu när alla slutar så börja johan den skötsamma barka åt helvete eller nått . önskar ja fick en fantasi bomb så ja kunde komma på något kul i tristessen o pissvardagen

Likes

Comments

 

Jag vet att du kommer ut ur dörren vilken sekund som helst. Jag har klätt mig i helsvart och väntar utanför huset. Kylan gör att det ångar ur min mun och det sticker i kinderna och öronen.

Jag sätter mig på huk bakom busken vid hörnet av huset så jag lätt kan se dig när du kliver ut, medan du inte kommer att kunna se mig i mörkret då jag är skymd av buskens yviga grenar.

Den milda vintern hjälper mig, det har inte snöat på länge nu, så mörkret är påtagligt intensivt. Jag ser det som ett tecken på att det jag ska till att göra är helrätt, att Moder Natur hjälper mig så gott hon kan.

Jag ser plötsligt hur dörrhandtaget trycks ner. Dörren går upp med ett gnissel och du kliver ut på betongplattorna framför ingången. Lampan på väggen lyser starkt bakom dig, så jag inte kan skymta ditt ansikte, utan det enda jag uppfattar är din kropp. Jag känner igen den direkt.
Din äckliga, överviktiga kropp. Jag hatar den. Jag hatade dig redan första gången jag träffade dig, och jag hatade att jag aldrig blev av med dig. Att jag hela tiden var tvungen att möta dig mot min vilja. Att mina föräldrar vägrade sluta bjuda hem dig. Att du tog mitt hem ifrån mig. Och min barndom.
Jag hatar dig!

Du säger hej då medan du stänger dörren. Och när du vänder dig om för att gå smyger jag upp. Jag rör mig lika smidigt som en katt, lika svart som natten och lika ljudlöst som vakuumet i kvällens spända stämning. Allt är tyst, som om jorden håller andan i väntan på vad som kommer att hända. Det enda som hörs är dina steg som osmidigt klampar bort från mig.
Jag halvspringer på huk mot dig med en lång bit ståltråd mellan mina händer.
Jag har virat båda ändarna runt varsin hand och håller med ett stadigt grepp mina händer en bit ovanför mitt ansikte.

När jag är precis bakom dig känner du att någonting är fel, och du fryser till. Jag tar sats och kastar mig upp på din rygg och slänger snabbt med händerna så du får ståltråden runt din feta hals. Jag drar åt det hårt och du kämpar för livet medan du försöker bända bort stålet med dina fingrar. Men jag drar bara åt hårdare och hårdare och känner hur stålet tränger allt djupare in i din hals.

men ja  hänger kvar på din rygg.

Till slut försvinner luften och livet ur din feta hydda och du faller ner på knä i ett sista stön.

Jag kliver av din rygg och ställer mig framför dig. Du faller med en duns framåt och slår ansiktet i marken. Jag får hoppa undan för att du inte ska landa på mina fötter. Jag sätter mig på huk framför dig och beundrar mitt verk.
Tar av dig luvan och klappar ditt glesa hår på huvudet.
Drar i ditt vita skägg som fastnat emellan ståltråden och halsen.
Smeker med fingret på din röda rock som smiter åt över din stora kropp.
Äntligen. No More Ho-Ho-Ho's.

Vi slipper tomte fan  i år.

ja den e stulen men kryddad av mig

Likes

Comments


 

 

80-talet, visst är det ofattbart att:

 

Vi på fullt allvar trodde att George Michael var hetero
Vi köade utanför telefonautomater varje gång vi ville ringa hem
Hockeyfrillan fanns på var mans huvud — gärna i kombination med en
synttofs
Seglarskon betraktades som "klassisk" och "tidlös"
En krusig permanent ansågs vara en trendig frisyr — både på tjejer och
killar
Dirty Dancing-stjärnan Patrick Swayze betraktades som supersexig
Ett Lycra-plagg vid namn "Body" (som knäpptes i skrevet med en
konstruktion som var fullkomligt ohanterlig, särskilt i kombination med alkohol) hade en naturlig plats i våra garderober
Axelvaddar, ju större desto bättre, gav oss en naturlig siluett
Mascaran inte skulle vara svart utan ha samma färg som ögonen — blå, grön eller brun
En bit kassler med ananasskiva betraktades som exotisk och att alla maträtter som innehöll ananas hette någonting med Hawaii
Den lyxigaste förrätten var räkcocktail och den flottaste efterrätten glace
au four
Vi fick inte hoppa på golvet när vi lyssnade på musik — då blev det hack i
skivan
Det fanns en särskild möbel att förvara skivspelaren på, den kallades stereobänken
Vi gick med i bokklubbar, skivklubbar och samlade på receptkort som vi förvarade i speciella boxar.
Det gick rykten om att Michael och Janet Jackson var samma person.
Det vita mirakelmedlet TippEx var det enda sättet att åtgärda stavfel
Vi trodde att vi skulle få HIV vid blotta anblicken av Jacob Dahlin och
Sighsten Herrgård
Tights och storskjorta var en naturlig kombination
Våra finaste tavlor förställde kyssande par i solnedgång, gråtande clowner
och galopperande enhörningar
Vi gick och tränade med stringtrosor utanpå gympadräkten
"Jag skriver en check" var en vanlig replik i shoppingsammanhang
Snabbmat var detsamma som "en grillad med mos"
 

År 2008, du vet att du lever år 2008 när...

Du av misstag knappar in en pin-kod på mikrovågsugnen
Du inte har lagt patiens med verkliga kort på flera år
Du har 15 telefonnummer till en familj på 3 personer
Du skickar e-post till dem som sitter bredvid dig
Ursäkten för att du har tappat kontakten med gamla vänner är att du
inte har deras e-postadresser
Du har jobbat vid samma skrivbord i 4 år, men för tre olika företag
Din chef klarar inte av att göra ditt jobb
Din lunch består av rå fisk som du äter med pinnar
Du ringer familjen för att höra om de är hemma medan du kör in i garaget
All reklam på TV har en internetadress under
Du får panik för att du lämnat huset utan mobilen (som du inte hade de
första 20-40 åren av ditt liv) och måste åka tillbaka för att hämta den
Det första du gör när du kliver upp på morgonen är att se till att vara "online"
innan du hämtar kaffet i espressomaskinen
Du lägger huvudet på sidan för att le :)
Du läser detta och nickar och ler
Ändå värre; du vet precis vem du ska skicka detta mail vidare till
Och nu sitter du och ler åt dig själv

 

Likes

Comments

O ja e så tött dena helgen blev alldeles för hård gick alldeles för mkt pengar igen . men det va värt det när den goa FFF:n kom ut för gott nu . men helgen har haft många fula sidor från mig själv o vänner oså men allt sådant löser sig det e ju bara fylle grejjer . å andra sidan finns det ju egotrippade folk och som tror att jorden snurrar under dom fy fan va ja blev besiken . o åter till den alltid kommande SÖNAGEN +O vilken hemsk uppförs backe . men fick MKT god mat av våran mäster kock stor kram till dig denizzz

Likes

Comments

stans plan e ju att rockstar livet har tatt ut sin rätt har brännt 3000 i snitt varje helg nu det senaste året o nu har det blitt total tommt o har 10 dagar till löning , o det e jävligt lustigt ..o min telefon försöker göra slut med mig varje helg . får nog skaffa att halsband till den eller nått ,, faaan vilken baksmälla som vanligt. o samma jävla ångest innan ja ska sätta mig i bilen till norge igen hatar söndagar =P. köss till alla rockstars

Likes

Comments

Min underbara flickvän och jag har varit tillsammans i över ett år och vi beslöt oss för att gifta oss. Det var bara en liten grej som störde mig. Det var hennes vackra lillasyster. Hon var 22, bar tajta shorts och var ofta utan bh. Hon böjde sig ofta fram när hon var nära mig, och jag fick alltid se mer än jag önskade av hennes privata delar. Det måste varit medvetet, hon gjorde det aldrig i närheten av någon annan. En dag ringde lillasystern och bad mig komma över för att se över bröllopsinbjudningarna. Hon var ensam när jag kom dit, och hon viskade till mig att hon hade känslor och längtan för mig som hon inte kunde komma över. Hon sa att hon ville älska med mig bara en gång innan jag gifte mig och tillägnade mitt liv till hennes syster. Jag var i chock, och kunde inte säga ett ord. Hon sa "Jag går upp till sovrummet, och om du vill ha en sista vild svängom, bara kom upp och ta mig." Jag var som förstenad när jag såg henne gå uppför trapporna. När hon kom ända upp drog hon av sig trosorna och kastade dem nedför trapporna mot mig. Jag stod där en stund, sen vände jag om och gick rakt mot ytterdörren. Jag öppnade dörren och gick mot min bil. Men ser man på, hela min blivande familj stod där ute och klappade händerna. Med tårar i ögonen kramade min styvfar mig och sa "Vi är verkligen glada att du har klarat vårt lilla test... vi kunde inte önska en bättre man till vår dotter. Välkommen till familjen!" Och moralen i den här historien är: Förvara alltid dina kondomer i bilen.

Likes

Comments

En kille står i lobbyn å ska checka in. Hans mobil ringer,då han rycker upp den så stöter han emot tjejen bakom med armbågen mot hennes bröst. Båda rycker till och killen säger: om ditt hjärta e lika mjukt som ditt bröst så vet jag att du förlåter mig. Tjejen svarar: om din kuk e lika hård som din armbåge finner du mig på rum 827. stulen men j-v bra

Likes

Comments

Det här är skumt... eller så har nån sett den där filmen !!!! 1) New York City har 11 bokstäver 2) Afghanistan har 11 bokstäver 3) Ramsin Yuseb (Terroristen som planerade ödeläggelsen av Twin Towers 1993) har 11 bogstaver 4) George W Bush har 11 bokstäver Detta kan hittills vara rena tillfälligheter, men det blir intressantare längre ner i texten: 1. New York är den 11 te staten 2. Flygplan 11 hade 92 passagerare ( 9 + 2 = 11) 3. Flygplan nummer 77 som också flög in i Twin Towers, hade 65 passagerare (6 + 5 =11) 4. Tragedien skedde 11 september, eller också känt som 9/11 ( 9 + 1 + 1=11) 5. Som du kanske känner till är "US emergency services" telefonnummer 911 ( 9 + 1 + 1=11) Fortsatt bara tillfälligheter? Läs vidare! 1) Totalt antal offer på flygplanen som störtade var 254 ( 2 + 5 + 4 = 11) 2) 11 september är den 254 dagen på året ( 2 + 5 + 4= 11) 3) Bombningen i Madrid skedde 3.11.2004 ( 3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 =11) 4) Tragedien i Madrid skedde 911 dagar efter Twin Towers tragedien. Nu kommer något som är ännu märkligare: Det mest kända symbol från USA, efter Stars & Stripes, är örnen. Följande vers är tagen från Islams mest heliga bok, Koranen: "For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome Eagle. The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of Allah and while some of the people trembled in despair still more rejoiced: For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there was peace." Det var alltså vers nummer 9.11 i Koranen. Tror du fortfarande att det er en ren tillfällighet? Prova detta och se vad du sedan tror och tycker: Öppna Microsoft Word och gör följande: 1. Skriv med stora bokstäver: Q33 NY. Detta är numret på det första flygplanet som flög in i Twin Towers. 2. Markera Q33 NY 3. Ändra storleken till 48 4. Ändra typsnittet till WINDINGS (Evt. WINDINGS 1) SKRÄMMANDE! Eller? Detta är verkligen skumt!!!.

Likes

Comments