10 facts om mig
  1. Jeg elsker hiphop musik. Lige siden jeg var lille har jeg altid elsker hiphop. Det startet nok med at jeg dansede hiphop, og der hørte vi selfølgelig hiphop musik. Jeg kan huske at jeg startet med at høre Kanye West, og i 3. kalsse syndes folk det var mega mærkeligt, men så i 7. begyndte de også at kende ham. Og det er rigtig fedt for så er man ikkke alene om det mere.
  2. Min y-farve er grøn. Grøn er den besdte farve for den kan både være avslappet og så kan den være rigtig vild.
  3. jeg er høj. Jeg har altid været høj, ikke mega høj men da dem i min klasse altid har været rigtig lave, har jeg bare altid været den HØJ EPIGE.
  4. Min livret er sushi. Jeg kunne spise sushi, og genralt fisk hverdag til jeg dør, det ville jeg også gør hvis det ikke var så dyrt.
  5. Jeg har 2 heste. Ja, jeg er en heste pige og har altid været. Jeg har 2 super lækre heste der kan en masse. Jeg rider både dressur, milletray, spring og jagt.
  6. Jeg kommer fra Rungsted, nordsjæland, Næsten hele mit liv har jeg boet en lille by hvor alle kender hinanden, så jeg sætter stor pris på at komme lidt til byen en gang imellem.
  7. Jeg elsker kjoler. Man går aldrig galt i byen med nogen stramme jeans, men det gør man heller ikke med en fed kjole man skal bare have et udvalg. Det er super hurtigt og mere konfontabelt.
  8. jeg er en accessories pige. Jeg elsker alle former for accessories, specielt ringe, både store og små. Med nogen statement smykker, kan man få alle outfits til at være interessante.
  9. jeg elsker konceptet afternoon te. Det simpelthen bare så dejligt at drikke en varm kop te efter skole, og lige få tid til at tænke.
  10. Jeg er blomster tyv. At stjæle en blomst i din have gør jeg gerne, eller for den sags skyld rundkørslen.


Likes

Comments