View tracker

Vardag

Låt November bli bra, bättre än tidigare månader.
Planerade dagar med födelsedagskalas, halloween kväll, jobb, mys med vänner och familj, min födelsedag, min mammas födelsedag och min brors födelsedag. Samt dansshow, farsdag och lite annat roligt.

Håller tummarna för att detta blir en toppen måndag utan massa helvetesdagar utan låt mig vara glad igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Texter

Drömmar, inte drömmar som man har under natten utan drömmar. Jag har så många drömmar och mål som jag vill satsa på nu! Men lite för många drömmar kanske på en och samma gång för att klara av att lyckas med det jag vill.

Det är svårt att veta vad man ska sätta focus på först så istället tar man inte tag i något utan skjuter allt åt sidan. Samtidigt som jag är rädd för drömmarna är så stora att jag inte vet om jag kommer klara av att lyckas. Men mina mål kan jag se på nära håll och tänker ständigt på hur det faktiskt skulle vara att leva sin dröm.

Jag kan lova att det säkert inte bara jag som är rädd för att ta tag i drömmarna antagligen för att de verkar orimliga eller för vad andra ska tycka. Men vet du vad?! Detta är ditt liv ta vara på det och lev din dröm för inget är fel, det är upp till dig att visa alla att du kan lyckas och inget är omöjligt sålänge du fortsätter att kämpa för din sak. Dina drömmar är dina och ingen annans så se till att leva dina drömmar.


  • Filed under: Texter

Likes

Comments