God morgon!

Denna vecka har jag lite saker inplanerade på måndagen, sedan blir det rätt lugnt men mot helgen blir det full gång igen! Ska bli spännande och se vad denna veckan leder till!


MÅNDAG

Tandläkare och utvecklingssamtal. Lite blandade känslor för båda. Gillar inte att gå till tandläkaren men att veta när jag gått därifrån så är det ett besök mindre tills tandställningen försvinner gör det lite lättare! Utvecklingssamtalet skulle jag väl inte säga är varken roligt eller tråkigt, bara något som behöver göras helt enkelt.


TISDAG

Inget speciellt inplanerat förutom skola och träning såklart. Åh jo, lite mer plugg idag när jag har tid såklart.


ONSDAG

Hyfsat lugn dag här med. Sovmorgon (eller ja, går inte upp före 7 idag om man kan kalla det sovmorgon😉), skola, träning och plugg. Kanske planera lite vad jag ska bjuda på för mat på söndag!


TORSDAG

Jag tycker det är väldigt skönt med morgonträning innan skolan. Inte när det är dags att gå upp till den men efteråt. Känner mig mycket piggare och har faktiskt lättare att börja koncentrera mig i skolan på en gång istället för att vara lite segstartad först.


FREDAG

Ledig från träningen! Eller från isen iallafall.. Det är hockeycup torsdag - söndag så då blir vi lite lidande. Har även en läxförhör i Ledarskapen här.


LÖRDAG

Ska till frisören på förmiddagen!

Känns som det var länge sedan jag var det så det ska bli skönt att gå dit och fixa till håret. Sedan ska jag även förbereda maten och tårtan inför imorgon!


SÖNDAG

Släktkalas för mig idag då jag blir 18 på tisdag!! Ska bli mysigt. Sedan blir det även träning igen framåt kvällen.


En ganska skön vecka, lagom mycket saker inplanerat. Hoppas ni får en bra vecka!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

VECKANS MÅENDE

Bra! Kände mig väldigt harmonisk denna veckan vilket har varit skönt!


VECKANS TRÄNING

Mycket fokus på program och kondition har det varit. Jobbigt i stunden men oerhört skönt efteråt.VECKANS GODASTE MÅLTID

Åhh, det måste varit hämtpizzan vi åt i Lördags kväll. Vi äter nästan aldrig det men när vi väl gör det är det så gott!VECKANS TRÅKIGASTE

Har inte hänt något tråkigt i veckan men måste jag säga något skulle jag säga plugget. Har inte alls mycket men det är nog det "tråkigaste" denna veckan.VECKANS LÅT

Think before I talk - Astrid SVECKANS BÄSTA

250-dagars!! Även fast jag inte går ut på kvällen är det så kul när alla verkligen engagerar sig och klär ut sig! Nu var temat skurkar och hjältar,VECKANS BOOST

Tävlingen helt klart. Det var verkligen så himla kul att åka iväg och tävla igen!!


NÄSTA VECKAS FÖRHOPPNINGAR

Jag vill få bra besked hos tandläkaren imorgon. Hoppas på att det inte är allt för långt kvar tills jag tar ur tandställningen...

Likes

Comments

Vilket fantastiskt år det har varit!!! Jag började året med att stå alla trippelhoppen på tävling (äntligen)!!! Året fortsatte att flyta på bra och jag gjorde jättebra prestationer på några utlandstävlingar och elitseriefinalen.
Sedan så var tävlingssäsongen slut och det var snart dags för celebration on ice!! Isrevyn var väldigt slitsam men också OTROLIGT ROLIG!!!!!! Föreställningarna var bland det roligaste jag någonsin gjort!
När isrevyn var över så hade vi inte så mycket träningar på isen, men ändå lyckades jag trilla på handen på en av de få timmarna. Jag fick ha gips på handen i 2 veckor. Jag hade problem med handen första delen av sommaren och fick åka med ett gips-liknande skydd på handen. Trots besväret med handen så tränade jag på och åkte på min första JGP redan i augusti. Jag gjorde ett fantastiskt kortprogram men lite sämre långprogram, men jag slutade på en 11:e plats.
Sedan hade jag lite tävlingar där jag placerade mig bra men ändå inte riktigt var nöjd med min prestation. I december så vände det och jag gjorde en jättebra tävling som senior (första seniortävlingen). Jag fick personbästa i både långa och korta och landade 2a+3t. Efter denna tävlingen i Tyskland så var det knappt 1 vecka till SM och jag var supertaggad, och det märktes. Jag fick 51 poäng i korta och låg före 2:an med 11 poäng. Inför långa var jag lite nervös men jag lyckades ändå hålla ihop hela programmet bra och jag vann även där. Jag vann svenska juniormästerskapen med 17 poäng mer än 2:an. Det kändes helt otroligt. Wow. Jag trodde det knappt först, att jag verkligen hade åkt så bra. Men det var skönt, äntligen visa hur bra jag verkligen är!
Att avsluta ett bra år med en bra tävling gjorde pricken över i. Över lag så har 2016 varit ett jätteroligt år och jag har lärt mig så mycket och uppnått flera mål! Tack 2016

Likes

Comments

Instagram @casssandras