View tracker

Vilket fantastiskt år det har varit!!! Jag började året med att stå alla trippelhoppen på tävling och komma in på en jättebra skola! Året fortsatte att flyta på bra och jag gjorde jättebra prestationer på några utlandstävlingar och elitseriefinalen.
Sedan så var tävlingssäsongen slut och det var snart dags för celebration on ice!! Isrevyn var väldigt slitsam men också OTROLIGT ROLIG!!!!!! Föreställningarna var bland det roligaste jag någonsin gjort!
När isrevyn var över så hade vi inte så mycket träningar på isen, men ändå lyckades jag trilla på handen på en av de få timmarna. Jag fick ha gips på handen i 2 veckor. Jag hade problem med handen första delen av sommaren och fick åka med ett gips-liknande skydd på handen. Trots besväret med handen så tränade jag på och åkte på min första JGP redan i augusti. Jag gjorde ett fantastiskt kortprogram men lite sämre långprogram, men jag slutade på en 11:e plats.
Sedan hade jag lite tävlingar där jag placerade mig bra men ändå inte riktigt var nöjd med min prestation. I december så vände det och jag gjorde en jättebra tävling som senior (första seniortävlingen). Jag fick personbästa i både långa och korta och landade 2a+3t. Efter denna tävlingen i Tyskland så var det knappt 1 vecka till SM och jag var supertaggad, och det märktes. Jag fick 51 poäng i korta och låg före 2:an med 11 poäng. Inför långa var jag lite nervös men jag lyckades ändå hålla ihop hela programmet bra och jag vann även där. Jag vann svenska juniormästerskapen med 17 poäng mer än 2:an. Det kändes helt otroligt. Wow. Jag trodde det knappt först, att jag verkligen hade åkt så bra. Men det var skönt, äntligen visa hur bra jag verkligen är!
Att avsluta ett bra år med en bra tävling gjorde pricken över i. Över lag så har 2016 varit ett jätteroligt år och jag har lärt mig så mycket och uppnått flera mål! Tack 2016

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Åh, idag ska jag ÄNTLIGEN gå på isen och träna igen!! Sitter i skolan och bara väntar på att tiden ska gå. Att 3 dagar kan kännas så länge.

Detta har verkligen varit den längsta veckan på länge. Hemma från både skola och träning måndag, tisdag och igår (onsdag) hemma från träningen. Gud vad det kändes konstigt igår när jag skulle åka hem efter skolan istället för att åka till träningen!! Men ännu konstigare att det är torsdag idag tycker jag. Inte på det sättet att oj, redan fredag imorgon! utan det känns som det redan har varit torsdag. Jag är redan inne på nästa vecka. Så långsamt har denna veckan känts för mig. Men inte än, vi är fortfarande på den här veckan och jag vill att det sista av denna veckan ska gå långsamt, långsamt. Jag vill hinna förbereda mig. Bli redo. Utnyttja all tid jag har kvar av veckan till 100%. Ibland kanske det är det här som behövs för att få tillbaka gnistan lite. När man kör så intensivt hela tiden så är det lätt att glömma av varför man gör det, eftersom det blir som en rutin. Jag har inte glömt av, jag har bara inte tänkt på det. Jag visste inte ens om att jag inte tänkt på det. Men nu, nu är det de enda som finns i mitt huvud. Detta är det bästa jag vet. Träna så bra jag bara kan. Men nu, nu ska jag skynda långsamt. Krya på mig och bli av med hostan och snuvan. Inte glömma vad det är jag sliter för varje dag. Inte glömma av att tro på mig själv. 

Jag sitter i skrivande stund i klassrummet och är klar med instuderingsfrågorna vi skulle jobba med på lektionen. Jag har aldrig jobbat såhär snabbt. Jag vill bara att lektionen ska ta slut. Men nu ska jag sluta skriva. Jag hoppas på att vi slutar tidigare för när lektionen är slut, så ska jag gå och göra det bästa jag vet. Jag ska gå till ishallen och träna. Äntligen.

Likes

Comments

Hej!! Idag har jag varit en tur i Stockholm! Åkte imorse till Stockholm, eller rättare sagt Bosön. Jag hade ett läger där som heter youth olympic camp och är för oss som förhoppningsvis kommer kunna ta oss in i topp och talangprogrammet och vara med på ett OS någon gång i framtiden! Först hade vi ett litet träningspass med andra idrottare som var kul och speciellt roligt att ha med andra också. Sedan hade vi screening tester för att se vad vi behöver bli mer rörlig i och sådana saker. Efter detta så hade vi fystester. Jag är rätt nöjd med det jag presterade idag och jag fick pers i knäböjen! Sen det sista så va det någon föreläsning men vi i konståkningen fick gå och ha lite kostträning istället med en person som heter Linda. Där gjorde vi lite snabba och nyttiga mellanmål som vi kan använda efter/innan/mellan träningspass! Nu är jag verkligen helt slut och det är jätteskönt att jag snart är hemma efter en lång och slitsam dag!

Likes

Comments

Idag har jag först varit och tränat i Skara på morgonen med Joshi. Det gick bra och det är skönt att det har gått så snabbt att komma tillbaka igen. Sedan så åkte jag till Tibro och gick på student för dom här 2 underbara personerna, Victoria och Vilma!! Hela konståknings gänget var först en sväng hos Vickan och sen hos Vilma. Bara 2 år kvar tills jag också tar studenten :)

Likes

Comments

Konståkning

2a på elitseriefinalen med 130 poäng!! Sista gången jag åkte dessa program och kände att jag fick ett bra avslut med dessa program och på denna säsong! I veckan så tar jag och gör program med Catarina Lindgren.

Likes

Comments

Instagram @casssandras