Vilket fantastiskt år det har varit!!! Jag började året med att stå alla trippelhoppen på tävling och komma in på en jättebra skola! Året fortsatte att flyta på bra och jag gjorde jättebra prestationer på några utlandstävlingar och elitseriefinalen.
Sedan så var tävlingssäsongen slut och det var snart dags för celebration on ice!! Isrevyn var väldigt slitsam men också OTROLIGT ROLIG!!!!!! Föreställningarna var bland det roligaste jag någonsin gjort!
När isrevyn var över så hade vi inte så mycket träningar på isen, men ändå lyckades jag trilla på handen på en av de få timmarna. Jag fick ha gips på handen i 2 veckor. Jag hade problem med handen första delen av sommaren och fick åka med ett gips-liknande skydd på handen. Trots besväret med handen så tränade jag på och åkte på min första JGP redan i augusti. Jag gjorde ett fantastiskt kortprogram men lite sämre långprogram, men jag slutade på en 11:e plats.
Sedan hade jag lite tävlingar där jag placerade mig bra men ändå inte riktigt var nöjd med min prestation. I december så vände det och jag gjorde en jättebra tävling som senior (första seniortävlingen). Jag fick personbästa i både långa och korta och landade 2a+3t. Efter denna tävlingen i Tyskland så var det knappt 1 vecka till SM och jag var supertaggad, och det märktes. Jag fick 51 poäng i korta och låg före 2:an med 11 poäng. Inför långa var jag lite nervös men jag lyckades ändå hålla ihop hela programmet bra och jag vann även där. Jag vann svenska juniormästerskapen med 17 poäng mer än 2:an. Det kändes helt otroligt. Wow. Jag trodde det knappt först, att jag verkligen hade åkt så bra. Men det var skönt, äntligen visa hur bra jag verkligen är!
Att avsluta ett bra år med en bra tävling gjorde pricken över i. Över lag så har 2016 varit ett jätteroligt år och jag har lärt mig så mycket och uppnått flera mål! Tack 2016

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Instagram @casssandras