Äntligen är dagen här!! Har verkligen haft en jättebra dag. Blev firad på morgonen av mamma, pappa och Casper. Efter det var jag i skolan som vanligt, dock hade vi inte sista lektionen så slutade tidigare 😃 Sedan gick jag över till ishallen och tränade. Det gick riktigt bra idag vilket var superskönt då det varit en väldigt tuff period med skador. Men nu är jag på gång igen!!
Jag blev även firad på ishallen av de bästa träningskompisarna man kan tänka sig!! På första träningen blev jag bjuden på sång och paket av Joshi, och sedan paket och chokladmuffins av Matilda. Vilka kompisar!

Sedan hann jag för en gång skull komma hem innan kvällsträningen och då kollade jag på en ny väska då den jag fick av mamma och pappa inte var i samma färg som på bilden när de beställde. Jag hittade en jättesnygg väska från Guess som såg ut att vara i en perfekt storlek för mig.

När jag kom tillbaka till ishallen så fick jag sång igen på en gång när jag kom dit och ballonger, och sen innan vi skulle börja så fick jag sång igen och 100 kramar!❤ Även detta pass flöt på utan konstigheter och det är verkligen detta jag behövde nu innan tävlingen, lite självförtroendeboost!

TACK för alla gratulationer, jag har haft en fantastisk dag💗💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag har verkligen världens roligaste vecka framför mig. Så taggad!!!


MÅNDAG

Vanlig dag, träning, skola etc. Ganska skön start på veckan.


TISDAG

JAG FYLLER 18!!!!! Äntligen, vilken underbar ålder.


ONSDAG

Jag får höstlov! Är ledig torsdag och fredag så då får jag lite extra långt lov. Skönt!

Jag och Matilda tar också tåget upp till Göteborg. Vi bestämde oss för att åka på onsdagen istället för torsdagen, så vi kan sova en natt där.


TORSDAG

Flyg till Kroatien! Jag, Matilda, Casper, Fanny och Miranda ska dit och tävla. Roligt med ett så stort gäng från Tibro!!


FREDAG

Träningsdag där nere. Kommer säkert vara mycket tid för annat, så det blir nog även sightseeing!


LÖRDAG & SÖNDAG

Tävlingsdagar 😊


Likes

Comments

Vilket fantastiskt år det har varit!!! Jag började året med att stå alla trippelhoppen på tävling (äntligen)!!! Året fortsatte att flyta på bra och jag gjorde jättebra prestationer på några utlandstävlingar och elitseriefinalen.
Sedan så var tävlingssäsongen slut och det var snart dags för celebration on ice!! Isrevyn var väldigt slitsam men också OTROLIGT ROLIG!!!!!! Föreställningarna var bland det roligaste jag någonsin gjort!
När isrevyn var över så hade vi inte så mycket träningar på isen, men ändå lyckades jag trilla på handen på en av de få timmarna. Jag fick ha gips på handen i 2 veckor. Jag hade problem med handen första delen av sommaren och fick åka med ett gips-liknande skydd på handen. Trots besväret med handen så tränade jag på och åkte på min första JGP redan i augusti. Jag gjorde ett fantastiskt kortprogram men lite sämre långprogram, men jag slutade på en 11:e plats.
Sedan hade jag lite tävlingar där jag placerade mig bra men ändå inte riktigt var nöjd med min prestation. I december så vände det och jag gjorde en jättebra tävling som senior (första seniortävlingen). Jag fick personbästa i både långa och korta och landade 2a+3t. Efter denna tävlingen i Tyskland så var det knappt 1 vecka till SM och jag var supertaggad, och det märktes. Jag fick 51 poäng i korta och låg före 2:an med 11 poäng. Inför långa var jag lite nervös men jag lyckades ändå hålla ihop hela programmet bra och jag vann även där. Jag vann svenska juniormästerskapen med 17 poäng mer än 2:an. Det kändes helt otroligt. Wow. Jag trodde det knappt först, att jag verkligen hade åkt så bra. Men det var skönt, äntligen visa hur bra jag verkligen är!
Att avsluta ett bra år med en bra tävling gjorde pricken över i. Över lag så har 2016 varit ett jätteroligt år och jag har lärt mig så mycket och uppnått flera mål! Tack 2016

Likes

Comments

Instagram @casssandras