Header

Mote

Hei og god kveld!
Nå har jeg vært litt flink pike å tatt oppvasken og skal straks innta sofaen med noe nammis og spille Borderlands med samboern før vi tar natta. Men først tenkte jeg å ett antrekk med dere! Planen var å legge det ut som antrekk når bildene faktisk ble tatt. Men jeg bruker vanligvis å stille meg opp på verandaen og ta antrekksbilder der. Men siden det er veldig ubehagelig for meg å stå litt flere enn 5 sekkund så ble det litt annerledes antrekksbilder, så derfor var jeg litt i tvil.. Men dere ser da antrekket! Og forhåpentligvis er jeg snart ferdig og kan ta antrekksbilder som normalt igjen, hehe!

Topp - bestemor | mammabukse - H&M.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Tips

God kveld!!
Nå tenkte jeg å legge ut oppskriften på pizza toasts! Dette er så enkelt og så raskt å lage, også smaker det driit godt! Du kan legge til akkurat det du vanligvis tar på, på en pizza, velge mellom ulike sauser og krydder og oster. Sist gang jeg laget dette med svinekjøttdeig siden det var på tilbud og det smakte ikke så verst det heller!

Oppskrift: Pizza toasts

Du trenger:
1 pk med skivet gulost.
Toro pizzafyll m/tomat og løk.
400g kjøttdeig.
Spiralloff.
Pizzakrydder.

Dette gjør du:
Steik kjøttdeigen i stekepanne.
Ta på pizzafyllet i panna med kjøttdeign, gjør som beskrevet på posen og bland godt.
Smør på brødskivene med smør og legg på ønsket fyll.
Avslutt med ost og krydder.
Sett i ovnen på 200grader og la toastene stå i 5 - 10 minutter, frem til osten er så smeltet som du vil den skal være.

Likes

Comments

Livet

Hei!
Nå er det en uke siden jeg blogget sist. Beklager for det! Men bloggen har bare ikke blitt prioritert. Forrige uke så har jeg og Mia vært på CC senteret med mamma, som kjøpte inn skole klærne til Mia Catrin, Var også barnefestival på CC på fredagen, og da fikk Mia hilse på elefanten fra Vennebyen og Kai fra Ninjago, også fikk seg caps & ballong!

Samboern min hadde også bursdag på søndag, da fylte han hele 20 år!🎁 Han var ikke særlig interessert i å feire dagen sin, men litt feiring ble det på lørdagen da faren og stemoren hans + lillebroren og stesøstra kom på besøk med kake og is! Var veldig koselig, da vi ikke har sett de på en liten stund. Mia Catrin ble ekstra glad iogmed hun fikk senga til stesøstra siden hun fikk vår gamle seng. Så da har Mia endelig fått seg "stor-jente seng", og ja - det var nesten litt fælt å se lille Mia min i den store senga, haha! Uansett, Martin fikk selvfølgelig pakke fra meg & Mia da. Den slapp han nok ikke unna.😜 Var faktisk så utrolig mye billigere enn hva jeg hadde trodd! Han fikk kjøpe seg 2 spill fra Playstation store og så fikk han en kurv med bursdagskort, 4 Red Bull, 1 godteripose + sjokoladeplate, basketball minispill, gavekort på Clas Ohlson & Elkjøp, pysjbukse, krus med teksten "you make me smile", lekebil fra Mia og bakspeil til å ha i bil når baby kommer.. Jaa, tror det var alt.. Og alt det til bare 1000 lappen! Det er jo sinnsykt billig!😱

Mia Catrin starta på skole også igår! Helt uvirkelig at hun er blitt så stor som 1.klassing! Hun har gledet seg så lenge nå og telt ned måneder, uker og dager. Og endelig igår var dagen her! Var ei spent 5åring som våknet opp halv 8 igår morges for å si det sånn! Takk og lov for at hun stod opp da jeg gikk i dusjen for hun brukte nemlig en time på å gjøre to ting; gå på do og spise frokost. Etter det hadde vi så dårlig tid at vi måtte raske oss gjennom stellet hennes og 10 min før livet hennes startet som skolebarn satte jeg, Martin og selvfølgelig bestemoren hennes i bilen med hun og kjørte til skolen. Møtte opp på skolen kl 09. og etter en veeldig kort velkomsttale fra rektoren ble klassene ropt opp. Og så lei seg Mia ble da hun ikke ble ropt opp i første klassen! Sto der så skuffa og lei seg og spurte "hva med meg daa?", men jeipen ble fort til ett smil da jeg minte henne på at det var flere klasser, og jammen meg ble ikke hun ropt opp på klasse nr. 2! Må ærlig innrømme at jeg fikk ett skikkelig stikk i magen da navnet hennes ble ropt opp, og ikke minst da hun satt ved pulten sin. Plutselig var hun blitt så mye større enn hva hun var bare noen få timer før! Var helt grusomt! Haha.😂 Så flink og så utadvendt som hun er, trengte hun oss ikke til å være der resten av skoledagen. Og da Martin hentet hun når dagen var ferdig hadde det gått helt fint og hun gledet seg med engang til skolen idag!

Også har vi meg da, hvordan går det med meg? Vel, jeg er enda gravid! Men det er på gang, jeg må bare vente til det starter for fult.. Siden søndag har jeg hatt kynnere, verking i ryggen osv med 3 timers mellomrom og det holder på enda. Så da er det bare ett tidsspørsmål om når det braker løs. Var på sjekk igår på føden og da var livmorshalsen ned på bare 1 cm, så krysser fingre og tær for at det skjer iløpet av uken! Jeg fikk blitt med på skoledagen til Mia og da sier jeg meg godt fornøyd og at hun nå kan bare komme! Gleder meg sånn til å se og holde hun! Såå nyskjerrig på hvordan hun ser ut, hvem hun er lik og hvordan hun er.😍 Ellers da så har jeg masse plager både pga graviditeten og ikke, psyken er bra, er helt sinnsykt utålmodig på å bli ferdig med graviditeten og prøver å holde meg i aktivitet så prosessen forhåpentligvis går litt fortere. Hehe! Er jo 38 + 3 idag så er bare 14 dager igjen til termin. Mia kom 2 dager før termin, så spent på når hun her kommer!

Likes

Comments

Livet

God kveld!
Idag har jeg og Mia vært med mamma en tur på Jysk der vi handlet litt korger til stellebordet. Kjøpte bare to stk nå for å se om jeg får plass til 1 eller 2 til, og jeg får plass til en til! Noe som egentlig går greit iogmed jeg ikke trenger flere enn det skal jeg ha en til bleier og våtservietter, en til såper og kremer og en til håndduker og kluter. Etter det dro vi til Maxi der vi egentlig skulle bare en liten tur innom lekebutikken for å se hva de hadde av babyutstyr der. Fant badekar, men må vente til fredag eller neste uke for da får de det i hvitt og jeg nekter å ha grønt og blått til jente (av utstyr). Er man jente så er man jente!💜 Etter det gikk vi en tur innom Cubus, H&M og KappAhl for å titte litt på babyklær, men endte opp med at Mia Catrin fikk seg klær og jakke til skolestart! Så da mangler hun bare sko så er hun helt ferdig! Huff, kan ikke tro at hun blir ett skolebarn neste uke. Er da ikke så lenge siden hun startet i barnehage for første gang?😢


Huff.. Jaja.. Når vi kom hjem var vi nede en liten tur til foreldrene mine, og etter Mia Catrin la seg kl 20. så fikk jeg korgene og skittentøys korgene (?) på plass i badet og så skulle jeg egentlig starte å rydde på soverommet.. Men jeg hadde så vondt i beina og i korsryggen at jeg har ikke maktet. Så jeg får starte litt senere når Martin har kom hjem eller imorgen, nå skal jeg straks gå på kjøkkenet og lage flere pizza toasts som jeg laget til middag idag, så enkelt og så godt! 😍

Likes

Comments

Bilder

God morgen! 😊

Igår var jeg og Martin med mamma på IKEA og kjøpte inn stellebord + stellepute og trekk, og sprinkelseng + sengekant, dyne, pute og sengesett! Tusen takk mamma!❤️ Så igårkveld etter Mia hadde gått ned siden hun overnattet hos besteforeldrene sine inatt, vasket jeg bade, skrudde opp stelleborde (med litt hjelp fra Martin på slutten iogmed fingrene mine var helt ødelagte) og fikk satt det inn på badet. Var veldig koselig å se stellebordet der, nå mangler vi bare badebalje & korger så er det heelt ferdig!😍 Og idag skal vi ordne til soverommet vårt ogfå på plass senga! Wii, gleder meg! Det har jeg tenkt å starte med straks Martin orker å våkne og stå opp.😅 Kommer til å vise dere stellebordet og senga straks alt er heelt ferdig.😊

Kjæresteshoot

Tidlig i Juli stoppet jeg og Martin på en plass her i Brumunddal (vet ikke helt eksakt hva det heter der) og tok et par sææreste bilder. Bortsett fra at jeg ser ut som ei dundre på ett par hundre og ikke gravid ut så synes jeg bildene ble fine/søte! Har bestemt meg for før den lille i magen er ute SKAL vi hit igjen og ta bilder med Mia, og enda en gang etter den lille er komt og ta bilder med alle oss sammen, det var så fint og koselig der!

Likes

Comments

Ukens

Ukens høydepunkt
Det må være natt til søndag, da jeg fikk vite at jeg er i modningsprosessen og at hun i lille i magen kan komme når som helst! Håper virkelig hun kommer snart altså for nå er har det allerede gått snart 2 dager.. På søndag begynte jeg også å vaske baby klærne jeg har fra Mia Catrin, og som jeg fikk fra ei vennine som hun hadde fra minste datteren sin og det jeg fikk i babyshoweren! Så rart å vaske baby klær igjen, men Gud så koselig!

Ukens nedtur
At hvergang jeg klarer en dag å stelle meg ordentlig + gjøre husarbeid så ligger jeg dårlig i 1 - 3 dager etterpå.. Det er forferdelig kjipt!

Ukens film/tv-serie
Dyrene i Hakkebakkeskogen. Veldig fascinerende og ikke så kjedelig som jeg trodde den skulle være!

Ukens sang
Emoj - Spin It.. Kan bare ikke noe for det! Den er så fengende!

Ukens mest leste innlegg
Uken som gikk #8.

Likes

Comments

Livet

God dag!
Hele gårsdagen gikk ut på halsbrann, gulp, kvalme, stikkninger, rivninger nederst i magen og vonde tak i korsryggen. Det var helt grusomt vondt, og det holdt fra da jeg ca stod opp og til 18. tiden på kveld, da roet det seg veldig ned men takene i korsryggen kom og gikk og har gjort det siden. Så inatt ringte jeg føden for å høre hva de synes, og endelig er jeg i modningsprosessen!😄 Så da kan faktisk lille prinsessa komme når som helst! Så igår før jeg og Martin la oss pakket vi klær i fødebaggen, og jeg fant frem alle klær i størrelse 50 - 56 som skal vaskes idag. Mangler nattdrakter, strømpebukser og strømper men det blir kjøpt i uken som kommer.👍 Ellers blir det vel bare avslappning og etterlenging av bolla i magen!

Likes

Comments

Livet

God morgen!😊
Jeg og tutta har akkurat spist frokost og nå er hun på rommet sitt å sitter å synger for seg selv mens hun leker (søt!
) og jeg tenkte å gjøre noe som jeg ikke har gjort på lenge. Nemlig å gå inn på Bloglovin' å lese blogg. Kan faktisk ikke huske sist gang jeg leste blogg, det er i alle fall en uke siden! Har myye lesing å ta igjen, så da har jeg i alle fall noe å gjøre idag forutenom å vaske klær.

Likes

Comments

Div

God kveld!
Mia sover godt i senga si, og Martin har enda ikke kommet hjem..😔 Håper han kommer hjem snart nå for nå har han bokstavelig talt vært borte i hele dag.. Er det fælt å si at jeg savner han?.. Frem til han kommer hjem skal jeg slappe av og prate masse med mamma som endelig har kommet hjem igjen fra en liten tur i Førde! spiller ingen rolle hvor gammel jeg blir, mammadalt tror jeg nok at jeg alltid vil være, hehe!

Ellers da, siden jeg kom med innlegget om 5 ulemper med å være samboere, så synes jeg det er på plass med å komme med ett innlegg om 5 fordeler jeg også liker veeldig godt med å være samboere!❤

5 fordeler

Alltid noen å kose med.
Uansett tid på døgnet (nesten i alle fall) så har man alltid noen å kose med! Noe som er helt fantastisk for oss kosefrelste personer!

Kjedsomheten er lenger unna.
Positive med å bo sammen er at man stort sett har en å finne på noe med daglig, når som helst iløpet av døgnet. Uansett om det så er å dra ut eller spille brettspill. Kjedsomheten er liksom litt lenger unna enn når man bor alene.

Ikke så ensom.
Når man er samboere er det litt vanskelig å føle seg så ensom når det er en annen tilstede. Det er mye mer tilgjengelig å ha støtte rundt seg og litt ekstra omsorg om man måtte trenge det på ekstra tunge dager.

Alltid noe godt å spise.
Fordelen med å ha samboer er at man har som oftest noe godt å spise på! Kanskje samboeren var innom butikken på vei hjem og kjøpte med seg noe godt for kvelden? Eller kanskje en av dere har noe godt liggende som dere ikke husket at dere har kjøpt? Hvor herlig er det ikke å finne skatter gjemt i enten kjøleskapet eller skapet?😄

Sparer penger.
Som samboere splitter man som regel på utgiftene som f.eks matinnkjøp, leie, strøm og andre felles utgifter som måtte komme. Dette gjør at man sparer en god del tusener iløpet av en måned!

Likes

Comments

Livet

God dag!
Alerede har det gått 3 dager siden jeg blogget sist, absolutt ikke meningen men jeg har bare ligget dårlig.. Var på kontroll hos jordmor igår da kl 10.30 og alt var fint. Hun lå med hode langt nede nå men det var enda bevegelig, så hode fester seg vel hvert øyeblikk. Det virket i alle fall som jordmoren tror fødselen kan skje når som helst nå. Har en del blandende følelser og tanker om det. Både fordeler og ulemper om hun skulle ha komt nå, men det kan jeg heller skrive om i ett eget innlegg! 😉

Ellers idag så er Martin borte på jobb utprøving (?) og jeg og Mia har kost oss hjemme idag med å se på Dyrene i Hakkebakkeskogen og tatt med ro egentlig. Mia har lekt seg veldig masse idag og ikke hatt noe særlig behov for å spille eller se film, noe som er supert iogmed vi holder på å avenne ho det. Ble litt for mye av det i en periode og tilslutt ville hun ikke noe annet, noe som er trist å se. Barn er barn og de skal bruke dagene sine på å leke, synes nå i alle fall jeg!

Formen min har vært litt bedre også idag. Har faktisk klart å sminket meg og tatt på meg extensions! Extensionet kjøpte jeg for 1 - 2 måneder siden fra Wish, tenkte jeg skulle teste det ut og se om det ble noen store farge forskjeller iogmed jeg bestilte dette da jeg hadde platina farget hår. Men det matchet faktisk helt perfekt! Så da er det brukelig. 😄 Men nå går klokken mot 18. så jeg får starte på middagen. Idag blir det noe lett, sånn super lett - tomatsuppe lett. Cravet tomatsuppe lenge nå og endelig skal jeg lage det!

Likes

Comments