Mote

Hei og god dag!
Nå har Mia Catrin akkurat gjort leksene sine, Angellica ligger i vippestolen sin fornøyd etter å ha fått flaske og jeg og Martin bare slapper av. Jeg våknet opp for snart en time siden, og fy så godt det var å sove i et par timer når jeg stod opp så tidlig som jeg gjorde idag. Men nå føler jeg at jeg har hatt nok pause og straks innlegget er ferdig skal jeg starte med klærne så det er gjort. Under har dere Mias outfit for dagen, så fin i de nye klærne sine.❤

Lue - mamma | "hals" - Kulur barnehage | Genser, jeans & sko - H&M.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Div

Hei og god morgen!
Da har Mia Catrin dratt på skolen, Angelica & Martin sover og jeg har allerede fått i meg frokost. Nå skal jeg kose meg litt med blogglesing og så skal jeg ta gjørelisten for dagen med storm! Ønsker dere alle en fin tirsdag!😄

Ditt profilbilde på Facebook

Likes

Comments

Div

Hei og god kveld!
Iogmed jeg ikke fikk blogget når jeg egentlig skulle, så har jeg så mange innlegg å ta igjen. Jeg ligger så sinnsykt etter med både bloggingen og husarbeid at jeg oversvømmes. Så ikveld og imorgen må jeg ta ett skikkelig tak!.. Under har dere i alle fall dag 4 av utfordringen - som egentlig skulle komme ut igår men som jeg selvfølgelig ikke rakk.. Vel, bedre sent enn aldri.

5 ting jeg ikke liker ved meg selv.

 1. Kroppen min. Det er ingen hemmelighet akkurat at etter en graviditet og fødsel så er ikke kroppen ut som det den gjorde før alle disse forandringene. Så akkurat nå er det jdet eg liker minst ved meg selv er kroppen, jeg synes den ser helt forferdelig ut.
 2. Psyken min. Jeg vet dette ikke er min feil, at jeg ikke kan noe for det. Men det tankekjøret jeg har er ganske tungt å leve med. Det kjennes ut som en stor, mørk sky som regner og tordner over meg hele tiden - den går aldri bort.
 3. Handler før jeg tenker. Andre har vel kanskje problemet med at de snakker før de tenker, vel jeg sliter med å gjøre ting før jeg tenker over det. Det kan være virkelig kjipt noen ganger og sjeldent angrer jeg ikke etterpå.
 4. Utålmodig. Tydeligvis blir man ikke mer tålmodig bare fordi man får barn, for jeg er ganske sikker på at jeg har verdens minste tålmodighet.
 5. Glemmer meg selv. Jeg har så lett for å glemme meg selv midt oppi alt, noe jeg er nødt til å bli bedre på.

Likes

Comments

NewIn

Hei og god kveld!
Beklager for at jeg ikke har gitt lyd fra meg før nå, men dagen har gått litt i ett så har ikke rukket det før nå! Anyhoow, jeg og mamma kom hjem fra Maxi for ca en time siden. Vi skulle egentlig bort å for å kjøpe noe godt til ikveld + tran til Angelica. Men hun lurte seg en tur til senteret, og der var hun så snill og kjøpte meg og jentungene litt klær! Jeg føler meg så utrolig heldig som har den snille familien jeg har!❤

Bukse, tights & genser - H&M |T-skjorte - Gina Tricot | Kjole & tights - KappAhl.

Likes

Comments

Akkurat nå
Barna sover så jeg og Martin spiller Fredag Den 13. Jaa, vi (jeg) er blitt hekta så det går stort sett i det når vi kan. I tillegg så er det sånn 2x xp helg på spillet så da er det om å spille mest mulig slik at vi går fortere opp i nivå, høhø.

Ukens høydepunkt
På torsdag ble minste prinsessa mi 1 måned gammel! Sukk, nesten litt fælt at hun allerede er blitt så stor. Tiden går så fort! Og igårkveld klipte mamma håret mitt, det er ett veldig stort jubel for min del - hehe! Håret er en del kortere, men ser så mye bedre ut og friskere!

Ukens nedtur
Psykisk sett har denne uken vært ganske hard. Alt for mange tanker tar så alt for mye plass i det lille hode mitt. Jeg klarer ikke å være lykkelig - uansett hvor bra vi har det, på grunn av dette og det føles helt pyton..

Ukens sang
Linkin Park - Final Masquerade.

Ukens film/tv-serie
Har ikke sett på noe film denne uken, eller tv-serie for den saks skyld forutenom MacGyver som gikk på tv tidligere idag. Det var litt koselig å se på da etter så mange år!

Ukens antrekk
Ukens babyantrekk ble for onsdagen, mer om det kan dere lese HER. Mitt ukens antrekk blir vel for fredag & lørdag, det kan dere lese mer om HER.

Ukens innkjøp
Har ikke kjøpt noe denne uken tror jeg, kan i alle fall ikke huske det annet enn mat liksom. Hehe!

Ukens mest leste innlegg
Baby antrekk 111017 - Antrekk 131017 .

 • 59 Lesere

Likes

Comments

Livet

Hei og god dag!
Dette innlegget skulle egentlig komme ut for flere timer siden!! Men Martin våknet opp i det jeg skulle til å begynne å skrive, og når han gikk for å spille så kom Kim & Lene på besøk en tur. Så da gikk vi ned til de. Var veldig koselig å se de igjen! Har jo ikke gjort det siden tidligere i sommer. Også veldig gøy for Mia å få vært litt med Thea - Cecilie igjen! De har i alle fall vært veldig aktive!

Onkel og tante drar nå straks, Angelica har sovnet så nå skal jeg og Martin spille litt med Curt Patrick. Anyways, når dette skulle komme ut så satt jeg og så på ett av favoritt programmene mine da jeg var mindre - MacGyver! Har ikke sett det på maange år, så det var faktisk koselig! Hehe!

Likes

Comments

Blogg

Hei og god kveld!
Ikveld fikk gjorde mamma noe som hun ikke har gjort på en del år nå (i alle fall ikke på meg), hun nemlig klippet meg! Gud så glad jeg er for at jeg slapp å betale de hundrelappene på frisøren (lenge leve sunnmøringen i meg, haha)! Nå er håret litt kortere, og (så og si) alt det slitte er nå borte. Noe som føles og kjennes drit deilig ut! Så nå må jeg bare ta ett skikkelig tak i meg selv og la håret være frem til neste gang det skal stusses.

Ellers da så klarte jeg å gjøre noe veldig dumt no for 1 - 2 dager siden. Jeg klarte nemlig å slette både den private OG den offentlige brukeren min på Instagram. Jeg skulle egentlig slette bare den private siden den var ganske så pointless, men plutselig så var de begge sletta uten at jeg fikk gjort noe med det. Hvordan i herrens navn jeg fikk til det må dere ikke spørre meg om for jeg har ingen aning! Så da måtte jeg lage ny da, og den finner dere HER eller så kan dere bare søke opp @Bebbibul inne på Instagram appen! Begge kidsa sover så nå skal jeg sette inn sjokolade pizzaen og game litt før jeg og Martin legger oss. Ha en fin kveld videre, og godnatt!

Likes

Comments

Div

Hei og god dag!
Nå sitter jeg i sofaen som vanlig og ser på Bloggerne. Angelica har akkurat fått flaske så hun har slukna godt i vippestolen sin. Martin kom også akkurat hjem nå fra butikken så da har jeg noe godt å spise og drikke også! Resten av dagen skal gå til Bloggerne, vaske klær og Svinkekoteletter m/ris og potetsalat til middag. NAM, fy søren som jeg gleder meg til det! Det er lørdag, og så sinnsykt deilig å tenke på at vi har enda en avslappningsdag imorgen før det er tilbake til den vanlige hverdagen med skole. Men nå skrur pcen seg av hvert øyeblikk og jeg finner ikke laderen, så jeg runder bare av nå! Under har dere dag 3 av 10 days challengen!

5 ting du liker ved deg selv

 1. Øyefargen min. Synes det er litt kult at jeg endrer øyefarge etter humør.
 2. Leppene mine. Liker at de er så fyldige og har så fin form. Ikke for små, og ikke for store.
 3. Stilen min. Jeg liker veldig godt at jeg går med det jeg vil og med det jeg synes er fint, uten å bry meg om hva andre måtte mene.
 4. At jeg er meg, enkelt og greit!
 5. At jeg står for hva jeg sier, uansett hva det dreier seg om.

Likes

Comments

Div

Hei og god kveld!
Mia Catrin og Angelica er i seng, Martin har besøk og jeg sitter ved sofaen og hører på musikk atm. Straks dette innlegget er postet skal jeg skru av pcen og musikken og enten spille litt eller se på Bloggerne. Har ikke helt bestemt meg enda..

Ett bilde av deg selv for ett år siden.

Bildet under er fra November ifjor da jeg har ingen bilder fra verken September eller Oktober, så da var dette det nærmeste.. Da dette bildet ble tatt hadde jeg akkurat vært hos Hilde på salongen hennes i Hamar, der hun reddet det. For det så virkelig ikke ut etter at jeg hadde herpa det med bleiking, hehe. Håret ble drit fint, jeg elsket fargen! Og så godt det kjentes etter en liten stuss. Gleder meg sånn til jeg får dratt til hun igjen og stusset håret, for nå trengs det snart!

Likes

Comments

Mote

Hei og god dag!
Tidligere idag tok Martin seg av Angelica slik at denne alt for trøtte mammaen som har vært våken stort sett i hele natt med den lille, kunne få sove i et par timer til. Å fy så godt det var! siden jeg stod opp i 11. - 12. tiden så har det ikke skjedd så veldig mye. Jeg dusjet, stelte meg og tok bilder til bloggen/Instagram og siden har jeg egentlig redigert bildene. Pcen er visst super treig idag så vanskelig å være rask.😒 Nå er jeg i alle fall ferdig og tenkte å sortere klærne som enda henger på stativene mens Mia er nede og Martin & Angelica sover. Blogges senere!

Jakke - Vero Moda | Genser - H&M | Jeans - mamma | Boots - Skopunkten.

Likes

Comments