Header

Herre min skapare vad tiden flyger förbi. jag fyller 30 i mars och jag är i full rulle att planera min 30 års fest. som kommer stå i 80 tals tema. kommer bli as Nice!

vad förknippar ni 80 talet med? var ni födda på 80 talet?

hur som helst så tänkte jag visa lite bilder av vad jag önskar mig i 30 års present. sen blir jag ju tacksam för vad jag en får. att jag får umgås med bära och kära är ju egentligen det bästa.

För mig att fylla 30 känns speciellt. vet inte varför...

Min önskelista
presentkort på Jysk - vill köpa nån av dessa byråerna som visas på bilden.

Champangeglasen med rosa sten i. Så fina. finns att köpa här :  http://crystalline.se/dekor-kristall/champagneglas-cristallo-rosa-klar-dekor/

personliga saker som tex gjort en egen etikett som man satt på vinflaska.
dricker bara
cizano asti
Natureo
som jag vet om. annars är det mest för prydnad eller cider jag dricker. Men skulle vara kul och få en rosa lyxig flaska att testa nån gång.

Bluetooth högtalare som tål vatten att ha i duschen.

någon vänskapstavla etc som jag kan smycka hemmet med.

spa vistelse eller kryssning med några tjejkompisar.

Detta är väl några tankar jag har som jag önskar mig och så. Men  sedan som sakt blir jag ju glad för vad som. tanken som räknas. Men det är kul om man liksom tänkt till lite eller så.

 

Det är ju ändå lite speciellt att fylla 30 tycker jag. :)
tänkte jag skulle göra vinylskålar och servera popcorn i dom på min fest tex. Och så ska jag göra en fotobok på festen sen med där jag tar kort på gästerna, pyntet, presenterna osv. kan vara kul minne att ha i form av bok.
tänkte då att dom som vill får klä ut sig i 80 tals tema. att man har nått iallafall. jag har lite jag ska köpa. 😜

nä nu ska jag börja med maten. Men ha det så gott så hörs vi. ❤❤

Likes

Comments

Snälla postnord. varför ska det behöva bli så att vi privatpersoner som använder eran tjänst att skicka post behöva råka ut för att posten inte kommer fram eller inte kommer fram hel. Fick hem ett Parfym prov idag. och när jag öppnar paketet så ser det ut såhär som bilden visar. jag ska inte dra in alla över en kam. För jag vet att det finns försiktiga och skötsamma där ute också. men det blir så tråkigt när man får hem produkten såhär. nu var det tur att parfymen inte gått sönder.

Likes

Comments

Hej, idag är jag trött. spendera hela dagen igår i köket. För att det tapetserat om i hall och tv rum.  men det var det värt när man sen fick se slutresultatet. jäklar vad snyggt det blev. jag är mer en nöjd. möblerna är på plats men vi ska bestämma vart och vilka tavlor vi ska ha upp och så ska tv upp på väggen  med hyllor över. Ni kanske är lite nyfikna på hur det blev? jo ni ska få bilder ;-) hihi.

första kollaget är under arbetet som de höll på med. andra kollaget på hur det ser ut med möblerna. ^^

nu ska jag städa sovrum, kök och toalett. För i morgon får jag besök av en tonårsvän från Nässjö. ^^ 

Likes

Comments

Halloj på er alla bloggers. Just nu sitter jag i köket med ett kaos av saker över allt. vi har nämligen fått tömma hall och tv rum för det ska bli om tapetserat. Det ska bli så kul att få det klart och börja inreda igen. Har ju även inredningsparty på Fredag så det är ju perfekt. :-)
såklart har jag tagit lite före bilder som ni ska få se. Efterbilder kommer också och även klart bilder när hyllor osv är uppe. Men just i detta inlägg så blir det före bilder Grumdarbetet.  där de har lagt skydd på golv. spacklat och skyddsplast över sofforna. ^^ åh längtar tills det är klart. ^^

Likes

Comments

Hej på er, ja då har första advent varit. Hoppas ni hade en bra och mysig advent. själv hade jag ett ljusparty och det blev mysigt fast det bara kom 2 gäster. Fick ju 2 ombokningar också.

Har ni börjat inhandla julklappar? Det har jag börjat med för länge sedan. Tycker det är skönt när man får det gjort för då kan man slappna av när andra springer som yra hönor för att hitta nått att ge bort.  Har dock några få paket kvar som ska inhandlas men de ska jag handla på Gekås om 1 vecka. tal om Gekås.

Jag kommer göra 2 videor 1 vlogg och 1 Haul. Sedan kommer det även upp en video där jag och en vän byter julklappar som också har en youtube kanal. spännande va??

vad ska ni hitta på under december? någon traditioner eller resor ni brukar göra??

Nu ska jag göra lite frukost. ^^

Likes

Comments

Hej!
igår var jag på seans med svärmor.
Medium fick kontakt med min mormor. Kan varit farmor också men känns ändå lite mer som att det skulle vara mormor. Hon berätta att personen var medellång, hade kurvor. Var bestämd men hade ändå lite svårt ibland att säga nej. Hon hade humor och var på min mammas sida. Hon var sliten och hade jobbat hårt. Och hon ville inte att jag skulle bli så sliten som hon blev. städ och trappor kom in lite snabbt i bilden men fick inget hum om vad det skulle handlat om. Budskapet hon ville förmedla  var att jag ska kämpa för mina drömmar och att jag går 2 steg fram sen kanske 1 steg tillbaka för man hamnar i olika hinder, men att jag inte ska ge upp utan forsätta kämpa. För då kommer jag 2 steg fram igen. jag kommer aldrig 2 steg tillbaka utan allt jag gör är värt något.  Så jag tycker det var trevligt att hon fick fram min mormor.

Likes

Comments

Denna foundation är väldigt flytande men känns lätt på huden. helt ok täckning. Så en så länge är detta en av mina favoriter. produkten kommer i lite lyxig förpackning som sen inte blev lika lyxig i sin plast behållare. Men jag är nöjd över produkten vilket är det viktigaste ändå tycker jag. Ger fin lyster på huden också och lätt att arbeta in.
färgen jag valde är naturale light ivory och känns ändå lite mörk men med lite puder så känns det lite bättre ändå. Detta är bland annat en oil free produkt och jag kände inte att jag blev oljig av den heller. så är nöjd över produkten. :)

Likes

Comments

Hej, sitter i sängen med mina gosiga tofflor och ska precis börja läsa sidan 27 kapitel 2 ut den nya boken jag fick hem idag. Boken Therese Lindgren skrivit. En Youtuber som jag och många andra. Hon är så fin och skriver hur bra som helst. fastna direkt och känner igen mig lite i läsningen då jag sätt endel hon skriver om på hennes youtube kanal. Får nästan lite sugen att filma en video igen. var ett tag sen jag la upp nått på Youtube nu. kommer iallafall upp en ullared haul tror det blir 4 december.

Hur är det med er? Börjar ni få lite jul feeling och  skriva julklsppslistor? jag är nästan klar med alla julklappar. :) kom på en idé jag ska kolla med min vän Louice på en video :)

så vi hörs. kramisar på er alla 😙😙

Likes

Comments