Efter en vecka hemma och varit förkyld så är jag på banan igen med både jobb på hotellet och med bloggen, vet att det har varit dåligt med inlägg men jag känner att jag börjar komma ikapp med livet igen.

Att ligga hemma och vara sjuk är inte kul, och jag började redan efter dag 2 klättra på väggarna så uttråkad att ligga hemma, men jag fick verkligen vila upp mig och bli frisk, och se lite serier samt massa sovande.

För några veckor sedan så hittade jag podden Sleepy med Otis Grey, en podd där han läser gamla böcker tills man somnar, och det är verkligen något som har fått mig att somna lättare på kvällarna när jag kommer hem sent efter jobbet och har svårt att varva ner, och då sätter jag på den och jag somnar innan ens avsnittet är slut. Så om ni har svårt att somna och vill testa något nytt så kan jag verkligen tipsa om SLEEPY som ni hittar på Spotify eller där poddar finns. Ni kan läsa mer om podden HÄR.

Om ni har svårt och sova, och har andra tips som funkar så får ni gärna dela med er av dem i en kommentar så kan jag testa era metoder till att somna lättare.

Annars då? vad har hänt i mitt liv sedan sist? För att vara ärlig, så har det inte hänt så mycket utan det är med samma saker hela tiden, Jobb, Hem sova. Inget spännande händer, men det är rätt skönt, och bara få ha det lite lugnt, och inte behöva göra så mycket, då det är Mycket jobb och energi som går åt till mitt heltidsjobb, så det är skönt att kunna slappna av ibland.

Denna vecka är det mycket jobb på hotellet, och är rätt skönt, jobbar kvällar hela veckan, och även helgen, så det är skönt att kunna göra något på dagen, innan jobbet än att bara sitta hemma och inte göra så mycket. Är ledig imorgon Torsdag och jag ska bara ta det lugnt, sova ut och tvätta, om jag gör något får vi se, annars så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt.

Jag ska snart till jobbet och jobba 15-23 rätt okej, för det brukar vara ganska lugnt, men det finns alltid saker att göra, så det är skönt.

Hoppas att alla får en bra onsdag!!

Cassie

Instagram @cassiezenkert

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229