Vart tar dagarna och veckorna vägen känner att jag inte hänger med i vardagen, även fast jag jobbar 6 dagar i veckan och har koll på mycket saker och hästar på jobbet, så verkar jag av någon anledning inte ha koll på vilken dag eller vecka det är. Tiden bar flyger förbi 

Det känns väldigt bra att jobba, och kroppen börjar väja sig och är lite piggare på kvällen än vad jag var i början, och jag orkar mer efter jobbet,vilken jag uppskattar så jag kan träffa kompisar och göra andra saker som jag inte annars kanske hinner. 

Mörkret har lagt sig över Stockholm, och jag ska förska fixa upp en mysig stämning här hemma, och se på kvällens fredasgs final av Idol och sedan blir det en tidig kväll då jag ska upp och jobba imorgon. Ser alltid fram emot att gå upp och jobba, Jag jobbar med det jag  äslakar!!

Blev lite ort inlägg men, nu ska jag mysa ner mig i soffan och se idol 

Vi hörs! :) 

Bild från google

Bildresultat för cozy

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Just take me back to summer!!!Likes

Comments

Äntligen så känner jag att jag hinner sätta mig ner och blogga. Veckan som har varit, den har varit tuff, och som en berg och dalbana, massa saker som har hänt, och jag har jobbat på som vanligt, fram tills i torsdags. Kommer till det senare!

veckan har varit lång, mycket som har hänt, och har inte gjort s mycket förutom att jobba, och Har varit hos läkaren på tisdags morgon för att få svar på de tester jag har gjort. Svaret jag fick kändes bra, och jag e glad att jag har fått svar på d frågot vi har haft ang många saker, och det känns skönt att veta, hur man ska hantera olika situationer nu framöver! Känslomässigt har det varit upp och ner, då jag har varit väldigt trött, och haft mycket att tänka på, när jag är på jobbet, mycket nytt som jag ska komma ihåg och göra, och det är långa dagar, men kroppen kommer att vänja sig till de nya rutinerna jag kommer att ha, och jag hoppas att det blir snart. har känt mig väldigt trött, men tröttare än vanligt, kan ha med att det börjar bli höst, och många blir förkylda, tror jag kan ha något på gång, som gör att jag är extra trött och loj i kroppen.

I torsdags var jag väldigt klantig, fråga mig inte hur, MEN jag skadade mig högra armbåge, så nu är de svullen och börjar bli blå, och kan inte röra den så mycket, och jag skulle följa med på tävlingar med chefen, men on tillkalalde förstärkning, eftersom jag inte kunde göra så mycket med min arm, så jag var bara med så åskådare typ, har inte kunnat jobba, så jag är hemma och vilar armbågen hela helgen och hoppas att jag kan jobba so vanligt på Måndag igen Som det känns nu så kanske det går, men den är fortfarande väldigt svullen, och minsta lilla rörelse gör ont, om jag inte har den stilla. Känner mig ganska begränsad just nu men det ska kunna gå hoppas jag!

Trist att det ALLTID ska hända mig när jag börjar nya jobb att skada mig, och jag har varit lite orolig över att inte kunna jobba, och ledsen över att jag inte kan jobba. Men snart är jag på bena igen och kör vidare i stallet!

I stallet går det bra, mycket att tänka på och jag trivs fortfarande även om det kan bli långa dagar med träningar/tävlingar så tycker jag det är kul. Känns som om jag kan stanna länge!

Helgen kommer spenderas hemma, och jag ska inte göra så mycket, har inte så mycket planerat förutom söndag då jag ska på middag!


Hoppas att eran vecka har varit bra!


Bild från I Somras i Stockholms skärgård

Likes

Comments

Vilken känsla i kroppen jag har just nu! Känslan när man får börja ett Nytt jobb, där man får jobba med det man verkligen älskar, Hästar och bara vara i stallet hela dagarna och pyssla och dona med så fina hästar, det är en underbar Känsla!

Jag är verkligen sjukt glad över att jag hittade jobbet i stallet, som har ett perfekt läge, och kan ta mig dit kommunalt utan problem. Stallet ligger vid Nybroplan så det är mitt i City!

Jag märker att jag mår mycket bättre när jag jobbar i stall igen, det inte samma stress som på mitt förra jobb, oh jag får jobba med det jag trivs med! tivis på mitt andra jobb, som jag måse tyvärr sluta på tills vidare, för jag hinner inte med det då jag jobbar 6 dagar i veckan i stallet, och åker iväg på tävlingar så blir det att jag inte hinner med något annat jobb,

Mår Bra helt enklet och första veckan är över, och jag har jobbat sedan i mådags, och som jag skev tidigare s trivs jag super bra, och älskar det helt enkelt. Det e långa dagar, men det är mycket väntan också, inte bara slit och släng och hårt arbete, träffat nytt folk som är väldigt trevliga och jag känner mig väldigt välkommen i stallet!

Nu ska jag njuta av miin ledighet tills måndag!

bildet: 1a Chalzie aka Challan Bild 2 Pakksé aka Pax

(2 av de 3 hästarna jag tar hand om) 

Likes

Comments

Kan man få en bättre start på denna vecka? igår som ni kanske har läst så va jag på Arbetsintervju i ett hopp stall i centrala Stockholm, och det gick verkligen bra! Stallet var verkligen fint, och hon som har stallet verkar vara super trevlig, den uppfattningen fick jag av den lilla stund vi sågs. Ska provjobba,/följa med som hästskötre till Tävlingar i Eskilstuna, då hon annars inte har någon annan, så hon frågade mig, om jag kunde, och det kan jag. Ville inte säga nej, för det kan kosta mig jobbet :/ Men i alla fall så verkar deet vara ett roligt jobb, men ag har ju som ni vet hållt på med hästar i hela mitt liv, så jag tycker verkligen att det är kul!

Senare på kvällen så vart det Idol mys med en kompis, och det har vi haft de senaste 3 veckorna, och sett alla auditions tillsammans, för det är roligt och e vilka som e bra och dåliga, och vilka man tror kan gå långt.

Idag så har jag varit hos läkaren, och det gick väldigt bra, letade Pokemon på vägen till och från besöket, som tog ungefär 1 timme. Sedan åkte jag via stan hem, som e snabbaste vägen, och gick in på Åhlens och kollade lite!

nu sitter jag efter en god lunch framför Tvn och vilar efter en litet träniings pass, som jag har fått av mamma, som hjälper mig med träningen lite Ikäll blir det Idol, och film tror jag!


Hoppas att bi får en trevlig tisdag!Likes

Comments

God kväll.

Söndag idag och Imorgon börjar en ny vecka, som jag ser fram emot. Har lite planer och det är roliga planer! Jag hoppas att ni har haft en bra vecka och en fantastisk helg, det har jag nämligen haft. I fredags var man ute med två kompisar och hade det kul, och njöt av att det var fredag, och det var verkligen kul, för hade inte varit ute på välidgt länge och sen när man hade bra sällskap så blir det ännu roligare!

Gårdagen var det girls night hemma hos mig och vi såg på film och umgicks med varandra, tidigare på dagen så rensa jag lite skor och i låder som skulle slängas osv, och hjälpte pappa med att slnga ett gammalt skrivbord som var trasigt, och som vi inte hade någon använding för!

Vad har jag gjort idag då`?? kan nog erkänna att jag inte har gjort så mycket, förutom att jag har tagit det lugnt och tittat på film, Men ska träffa en kompis ikväll och hänga med henne, och sen får vi se vad vi ska hitta på.. Sitter och planerar veckan imorgon blir det upp tidigt och gå på intervju för ett jobb jag sökt, och jag hoppas att det kommer gå bra, håller mina tummar !

senare ivekan så ska jag till läkaren, och Till Bro park för att jobba, och hoppas det kommer vara fint väder, så slipper man klä på sig så mycket kläder!

Känns som om livet håller på att falla på plats och att det går frammåt för mig, och et känns väldigt bra. dels för mig själv och sedan för dom runt omkring mig som stöttar mig och pushar mig frammåt.

Hoppas att nästa vecka blir bra för både mig och er som läser.

Vad har ni för roliga planer i veckan som kommer ?

Likes

Comments

Hej!

Var ett tag sedan jag bloggade, och jag har inte haft lust eller någon idé på vad jag ska skriva så jag har inte gjort det utan den anledningen.

Hur mår ni då? - Jag mår bra Idag så har jag tränat och det känndes väldigt skönt att ha tränat, har verkligen kommit ihåg, den senaste månaden med träingen och det känns så skönt att ha fått in det som en daglig runtin i vardagen. Annars idag har jag städat och fixat, och nu sitter jag och ser på tv och kopplar av efter middagen, blev e gratäng på köttfärs och ris, väldigt gott, när man kan mixa ihop lite saker av det man har hemma till något gott!

Ikväll så blir det Idol och efter det så blir det the Nightmanager med Tom Hiddelson i huvudrollen. <3


blir inte så mkt mer ikväll, men ni får ha det så bra, och på återseende.


Likes

Comments

God morgon! Hoppas att allt är bra med er idag! med mig är der bra, Solen skiner och jag är på bra humör! 😁

för tillfället så ser jag som vanligt på Dr.Phil, och dricker kaffe, det e lite som en morgon rutin för mig för att fåen bra start på dagen, och en god frukost. det e viktigt för mig att få en bra start på dagen, morgonen för att hela dagen ska bli bra.

Idag, som det ser ut så ska jag ner till stranden och sola med en kompis, och ha det mysigt, njuta av sommaren och av det härliga vädert som är. just nu. Men inget e planerat så ska kolla med henne föst, annars så blir det sola på balkongen och eventuellt lyssna på någon podcast eller sommarpratare!

Ikväll så blir det lite lugnare, ska tvätta, och som tur är så är det inte mycket tvätt, så det är väldigt skönt! kanske är med en kompis medans, men jag vet inte. har inget planerat så jag tar det lite som dagen kommer!

vad har ni för roliga planer idag ?


TB till Danmark och Skagen förra året med Familjen, Photo Sara.H 

Likes

Comments

​Som rubriken säger så känns det mesta i livet helt okej, och att allt börjar falla på plats!  den kännslan har jag inte haft på ett tag, och nu när jag vet att jag är på väg mot ett nytt kapitel i livet och inser att det faktiskt kan bli bra igen, sen vet jag inte hur lång tid det kan ta, men jag känner mig väldigt säker på att saker och ting kommer bara bli bättre från och med nu! - Med den inställningen så kommer man långt!

Solen skiner och det är sommar, vad kan bli bättre? Just nu sitter jag och ser på Dr.Phil som är väldigt intressant,, och dricker kaffe innan man kan kickstarta denna dag på ett bra sätt! Har inga officiella planer idag, men jag ska vara hemma och leta jobb, sola, om de e lagom varmt för mig och om solen kommer till balkongen så man kan få lite färg ;) 


Likes

Comments