View tracker

Vanlig söndag för mig, hemma och är sjuk, fortfarande feber och kallsvettas om vart annat.. vaknade tidigare än planerat idag, och har varit vaken sedan 7 någonting...

Hade bokat tvättstugan som jag hade kl 10, orkade egentligen inte tvätta, men har man inga tvätt möjligheter nere i Nykvarn så får man tvätta hemma, var bara 2 maskiner så det gick fort. Skönt att bli av med tvätten, annars blir det så mycket tvätt nästa gång!

Jag gör inte så mycket nu när jag är sjuk, men man ska ju bara vila och dricka mycket te när man e sjuk och har feber. Blir att ta ner granen som jag inte har gjort än, men har inte haft tid, så idag ryker den! bara ljusen kvar sen kan den slängas ut!

Ska försöka fortsätta på skam och lite andra serier nu när jag e hemma och är sjuk. eller om jag lägger mig och sover några timmar,men risken finns att jag inte kan sova ikväll då och vänder på dygnet - det vill jag inte!


Har ni några roliga planer idag ?

Likes

Comments

vi alla vill ju göra massa roliga saker varje år, och uppnå drömmar som man kanske har haft hela livet!

Jag har lite drömmar och resor jag vill göra detta år, och tänkte dela med mig av den, och se vad jag kan uppnå ska försöka genomföra allt, men går det inte så går det inte!


  • Resa till London, Norge, New York,
  • Ta Körkort
  • Skaffa mig ett Ordentligt jobb med bra lön
  • Börja träna mera
  • träffa nya vänner
  • börja tycka om mig själv som person och acceptera mig för den jag är
  • Försöka hålla bloggen någorlunda vid liv
  • Stressa mindre leva mer

Det finns så mycket mer jag vill göra, men jag tar Lite i taget.

Har ni några mål detta år ?

Likes

Comments

Time to hit the Pepparkakshus!!


Likes

Comments

View tracker

När man vaknar och är kallsvettig så vet man att man inte mår bra. Vaknade för en stund sedan, och har legat i sängen och bara försökt somna om, men som vanligt så går det inte.

Vaknar trött, och skulle behöva sova flera timmar till, men ska se om jag kan vila mitt på dagen i stället, och vara vaken ett tag för att se tv, film äta frukost osv.

Man vaknar upp av att Donald Trump är USA's nya president, jag vet inte vad jag tycker, men tycker inte att han är en bra person som president!! Skulle se att Obama satt ett mandat till, då han enligt mig är bland dom bästa presidenterna USA har haft. Är egentligen inte så insatt i Usa valet, men man har läst och sett mycket på sociala medier så man har ju skapat sig en uppfattning om Donald. Skulle jag få välja mellan Donald och Hillary, så skulle jag ha valt Hillary! (Eller Obama om han fick sitta ett mandat till)

Blir inte så mycket att göra idag, utan jag ska se SKAM, och dricka massa te, och bara mysa.


En av mina nya favorit låtar!

Hoppas ni fåår en bra Lördag


Puss

Likes

Comments

Skönt att krypa ner i myskläder och sim egen soffa och bara va! eller krypa ner i sängen och bara njuta av den.
Är hemma i stockholm igen då jag är sjuk och inte kan jobba, så bestämde jag mig för att åka hem en dag tidigare än att ligga i stugan I Nykvarn och vara ensam..
just nu ligger jag i soffan och ser NCIS och bara tar det lugnt!
helgen spenderas i sängen eller soffan och mycket vila!  Är helt Slut efter denna vecka, och min kropp orkar ingenting,  så skönt att bara vara hemma då!.
Blir inte så mycket att göra i helgen som ni förstår, men vad ska ni göra för roligt i helgen ??

Likes

Comments

Nu har kroppen sagt sitt. . ligger i stugan med feber, ont i halsen, huvud oh kropp... inte alls kul.  Har gått hela veckan och varit dålig men har haft "lugna" dagar men nu så har kroppen gett upp..  Solen skiner utanför stugan och lyckades få en fin bild på soluppgången när jag skulle gå på toa. 😄

ska försöka vila dela dagen, men kommer inte kunna jobba imorn eller måndag tror jag, vet ju inte alls hur länge detta sitter i 😕 Ska hem till Stockholm i helgen också. vet inte när.

blir ert kort inlägg nu då jag ska lägga mig och sova några timmar till om det går

Likes

Comments

vilken seg dag jag har haft, är så trött så jag ser dubbelt.. kan bero på att jag har hög feber och är sjuk, förkyld... Startar året med en dunder förkylning, och jobbar intensivt på det...

hästar lösa igen på morgonen, men det gick fort att fånga in dom, även fast det var/är glashalt på vissa ställen på gården så gick det bra!

jag har Ramla 1 gång, som tur är, och det var innan dom sandade hela gården.. annars då? fortfarande en lugn vecka, men allt blir så mycket jobbigare när man är sjuk, och jag vet inte hur jag pallar, eller att jag ens tar mig upp ur sängen på morgonen..

gick hem under lunchen, då jag inte har så mycket att göra i stallet då, låg och vilade 1 timme, så jag fick tillbaka lite energi, men det hjälpte inte.. så jobbade ca 2 h innan jag kunde gå hem igen..

nu sitter jag i stugan igen och har bytt om och har krypit ner i sängen, för att ta det lugnt och äta middag och se om SKAM Ska göra lite popcorn, då jag såg att det är Internationella Popcorn dagen!! WOHOO!!

Får se om jag skriver något inlägg till ikväll beror på hur trött och så jag känner mig..


hoppas att ni har haft en bra dag!


kram

Likes

Comments

Känns som en väldigt lång dag, det kan nog bero på att jag är sjuk och har så ont i hela kroppen så allt känns som om det går mycket långsammare än vanligt.

Var i stugan under lunchen för att få vila och äta, så jag orkade sista timmarna på EM, väldigt skönt kan jag säga. 
käkade och vilade 1 timme, gjorde mig gott!
När jag kom ner till stallet ser jag något en bit bort. .. 2 av mini ponnys lösa,  så fick in dom i en utebox så dom inte skulle vara lösa och bli skadade 🙈
själva EM-RUTINERNA går ganska fort eftersom allt är förberett så mycket PÅ FM så det går fort.

Nu är jag tillbaka i stugan och håller på att laga mat och ska sätta på en film och mysa ikväll, och förhoppningsvis en tidig kväll då jag har hög feber... borde inte jobba egentligen. .. men gör det ändå. 
Ska laga köttfärssås och ris går fort och enkelt ☺
har ni haft en bra dag ?

Kram

Likes

Comments