Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hola.
Sitter i bilen, ska iväg och handla med la föräldrar. Kände att jag behövde komma ut lite efter jag vart hemma sen i onsdags.
Musik i lurarna och bara loving life idag. Inget bra väder, men allt e bättre än snö iallafall.
Hoppas ni får en bra lördag så hörs vi!
Puss!

Likes

Comments

Hello.
Ligger i soffan och kollar på smink videos på youtube. Har vart hemma från skolan sen i onsdags, har haft så jävla ont i mitt huvud, är helt yr. Kunde knappt sova i natt för hade så jävla ont. Så är hemma.
Så i helg händer ingenting. Haha.
Fyller 17 snart! Woooop! Bara ett år kvar till 18!!!! Fan va jag ska tatuera mig!
Haha, men hoppas ni har det bra och får en bra helg, så hörs vi!
Puss!

Likes

CommentsLikes

Comments

Min man, min värld, min glädje.
God I love that man.

Likes

Comments

Trött på människor. Ärligt vad händer med världen?Likes

Comments

såna dagar där man bara tänker igenom allting, allt fel man har gjort i livet och allt man har fått ta emot. och för mig, är såna dagar bajs. jag känner mig svag och vill bara sova hela dagarna, eller bara ligga i sängen och lyssna på mina deppiga jävla låtar. just idag känns det bara helt fuckat. det känns som om mina närmaste bara vänder ryggen mot en, och bara skiter fullständigt i en. och som jag sagt innan, om ni ej vill ha något med mig och göra, säg det. hellre det än att jag tror att ni fortfarande har lite hopp om mig iallafall. och jag är helt medveten om att detta bara är en '' fas '' och jag kommer skratta åt detta om några år. men jag vill leva i nuet. säger jag när jag kollar tillbaka på all skit hela tiden. min tillit på folk har bara försvunnit pga olika anledningar. och det är typ 3 jag litar på. 3 jag kan verkligen prata ut med. och jag har tur att jag har dom vid min sida. och detta blev en jävligt deppig text, men, det är trots allt (inte) alla hjärtans dag och man får vara deppig då. så. fuck (de flesta) killar. önskar att man kunde leva utan dom.

Likes

Comments

Hola!
Sitter i sängen med choklad eftersom jag ej har någon pojkvän. Men jag klagar inte. Choklad är bättre än killar ändå.
Min dag har vart väldigt seg eftersom jag inte gjort ett piss.
Och nu kollar jag om säsong två av American Horror Story. Bara för att jag inte har något annat. Eller jag har Revenge att kolla på, men AHS är bättre haha.
Hoppas ni får en mysig dag med er pojkvän/flickvän så hörs vi!
Puss!Likes

Comments

här kommer några förslag på TV serier jag kollar på right now!

Pretty Little Liars - den bästa serien som finns. Om man kollar ett avsnitt så är man helt fast. Jag har sett säsong 1-3 flera gånger om & om igen. Just nu är det säsong 4 som är igång. Den handlar om fyra tonårs tjejer som blir trakasserade av '' A '', de försöker lista ut vem det är, och de kommer närmre för varje gång, men det finns alltid en twist i denna serien, och man är väldigt spänd och man kommer in i serien väldigt mycket. Jag rekommenderar den serien till alla, kanske mest tjejer, men killar kan också se den ;)


The Walking Dead - för er som inte ens vet vad TWD handlar om, så allt jag kan säga är zombies.. haha, de är en grupp som försöker överleva en zombie apocolypse, eller nu vad det heter. Den är sjukt spännande och något händer hela tiden! Rekommenderar den till folk som inte är äcklade av blod osv, och som gillar action!American Horror Story - detta är en väldigt konstig, creepy och väldigt bra serie. För varje säsong är det alltid en ny handling, så egentligen behöver man inte se säsong 1-3, man kan börja när som helst. Jag har sett halva första säsongen när det gick på TV, sen glömde jag av den. Sen såg jag andra säsongen (som jag tycker är bäst) som utspelar sig på ett mentalsjukhus, och där händer det massa saker. Den har såklart en handling men det är ganska svårt att förklara den. Den säsongen är ganska mörk, så om ni inte gillar när det verkligen händer '' läskiga '' saker, så se den inte. Det är inte som en skräckfilm, men den är ganska grov och mörk. Tredje säsongen har jag glömt av att kolla på, men har sett typ, 6 avsnitt, och den säsongen handlar om häxor. Så denna serie rekommenderar jag för er som gillar skräck och konstiga saker!

Revenge - denna serie började jag kolla på i torsdags förra veckan, och jag är nu på sista avsnittet av första säsongen! Serien handlar om en tjej som tar hämnd på de personer som satte hennes pappa i fängelse för en sak han inte gjorde, så hon tar hämnd på de som var inblandade på hennes egna sätt! Serien är sjukt bra, och det är inte en '' tjej '' serie exakt, den är till för alla! Så jag rekommenderar alla att ge den en chans, man blir beroende av den, för avsnitten slutar på ett sånt sätt att man måste kolla fortsättningen! Så se den!Likes

Comments