Hej på er! Idag har varit en stridig dag, om man underdriver. Måndag i sitt esse så att säga. Förutom att inget går som en vill så fick jag i dag reda på att Drakes konsert är på lördag och jag, Malou och Katta har totalmissat detta?!?!? (JA vi har köpt biljetter) På något konstigt sätt har vi fått för oss att konserten är den 25 mars och nu har vi ingenting planerat. Valet blev då att strunta i det, tyvärr. Aj hjärtat. AJ AJ AJ.

Men nu över till lite roligare saker! Veckans planer:

Veckans schema...
Måndag: Dans och sova i tid hehe, dessutom plugga lite ledarskap.
Tisdag: Körlektion, körkortsteori (sista veckan nu) samt plugggg.
Onsdag: Åka till sjukhuset och hälsa på mamsen som ligger inne, gissa vad som händer efter det? MER PLUGG! :-D
Torsdag: Gym är i mina tankar, jaaa ni läste rätt haha
Fredag: Kanske sleepover (bara jag som vet om den än hehe)
Lördag: Då ska vi på lite bravader med BÄSTA temat, you'll se ;-)
Söndag: Danslektion och körkortsplugg

Denna veckan ska jag...
Börja skriva i bra-boken
Göra om designen på bloggen
Fixa med papper inför kommande resa

Denna veckan ska jag inte...
Somna efter halv 11
Vara lat och hoppa över plugg, skriva i bra-boken osv osv
Klaga på småsaker om händer mig

Likes

Comments

- SAFE & SOUND -

Likes

Comments

// Idag åker jag ut till mormor och morfar. Planen är att stänga av mobilen, ta med mig lite böcker, läsa massor och andas ut lite. Lever i ständig stress och känner att det är dags att komma iväg lite. Dock kommer jag att ge en halvtimme till godo imorgon så att jag kan blogga och så, men mer än så är det inte. Att vara ute hos mormor och morfar gör mig så otroligt lugn och att låta sig själv njuta av lite tystnad då och då tror jag är viktigt! Oavsett om man åker på en resa, springer en runda eller som jag, tar första bussen ut till landet. Eller ja, landet och landet... Det finns kor och får i alla fall, haha. Man får väl klassa det hur man vill ;-)

Vi hörs imorgon!

Likes

Comments

// Vet ni vad? Jag har införskaffat mig ST. TROPEZ brun utan sol mousse. Jag är ju inte en person som använder smink så nu under dessa månader känner jag mig verkligen blek. När jag väl har smink kan jag heller inte riktigt slappna av (är ju så orutinerad hehe) så detta var den perfekta lösningen. Skulle inte säga att jag blir gul whatsoever vilket är gryyyymt! BIG TIP!

Nu över till en annan sorts brun - med sol! Igår bokade jag och Amelia en resa till varmare breddgrader över min 18-årsdag. Att få fira tillsammans med bästis bland palmer och massa plusgrader skulle jag säga är den perfekta födelsedagen enligt mig. Om 51 dagar drar vi och jag kan knappt bärga mig. Tagggiiiissss

Likes

Comments

//Jag behöver sommar hörni, alltså typ igår. Jag vill ha Emmabodafestivalen, picknickar och midsommar. Jag vill ha sena sommarkvällar cyklandes hem med musik på högsta volym ljudande från en kass bluetoothhögtalare. Jag vill ha ledighet, bränna och långa nätter.

På bild: Världens finaste människa som borde inse att hon förtjänar allt bra i denna värld. Malou, en glittrande stjärna gåendes på denna planet. Alla vill ha en Zetterman i sitt liv; alla behöver en Zetterman i sitt liv. Den fagraste blomma, den ljuvaste melodi och den vackraste solnedgången tillsammans slår inte denna människa. Ingen som du. Ingen som du.

På bild: Solkyssta och lyckliga. Midsommarluften känns lätt och vi trodde nästan att vi kunde flyga. Ytterligare en utav de absolut mest fantastiska personerna som i existerar i mitt liv. En person som varit med mig sedan mellanstadiet. Min klippa. Om genuin är ett adjektiv är hon en synonym i människoform. Älskade.

På bild: Mysigaste människorna during picknick, solnedgång. Vi var myggbettsoffer. Dessutom valde en fågel att pricka Elsas hår. Vi lyssnade på "kommer ej på namn", en utav mina sämst namngivna spellistor. En lista jag inte kunnat lyssna på under flera månader. Där och då ändrades hela innebörden av låtarna, av sommar, av framtiden. Någonstans på väg hem spelades "Nån gång" med Ulrik. Jag vände mig om till Katta och Ellen och utbrast under meningen "allting blir bra nån gång": idag är nån gång.

Tack sommaren 2016, tack så hemskt mycket.

Likes

Comments

// Till: Min kropp
Tack för att du ser till att jag kommer från ställe A till B.
Tack för att du fortfarande fungerar när mitt inre inte gör det.
Tack i förväg för att du kommer se till att det kan växa en annan människa i mig.
Tack i förväg att om jag bryter dig så växer du dig stark igen.
Tack för mina bröst.
Min näsa.
Mina lår.
Tack för min form.
Mitt hår.
Mina ögon.
Tack för att du läkte när jag trillade med cykeln och spräckte upp hela min haka.
Tack för att du tog mig 2 mil den där dagen i augusti och jag var helt trasig inuti.
Hur du hjälpte mig att lyckas, att du orkade.
Tack för att du reparerar det som skadar mig.

Det jag skadar dig.

Och förlåt, förlåt för de gånger jag jämför dig.
Förlåt för de gånger jag svultit dig.
För de gånger jag skurit i dig.
Förlåt att jag rakade mina armar.
Förlåt att jag ständigt klagar på att jag inte är längre, att jag är för kort.
Klagar på att jag är för stor där, för liten där.
Klagar, klagar, klagar.
För de gånger jag klankat på bristningarna, du försökte ju bara hänga med.
Förlåt att jag sett ner på dig.
Skämts över dig.
Gömt dig.

Du är vacker,
du är egen.
Det är du som gett mig möjligheten att dansa,
att springa,
att vara med om saker.
Du har gett mig lockigt hår,
och breda revben.
Du är kort,
småbystad.
Full av bristningar.
Och sist men inte minst...
Du är helt fantastisk.
Från: mig

Likes

Comments

// Mina outfits 2015- början på 2016. Dagarna går och man tänker inte så mycket på hur mycket som förändras, men nu när jag kollar tillbaka så ser jag ju hur mycket det faktiskt blivit annorlunda stilmässigt för mig. Har verkligen utvecklats och blivit tryggande vad det gäller kläderna jag bär. Har tänkt över detta och det känns som att jag inte ens visar hälften av hälften gällande mitt intresse för mode här på bloggen, eller mina sociala medier överlag. Mer sådant kommer!

Det jag verkligen vill ha tillbaka är mitt hår, något som jag försöker samla längre nu. Blekte ju sönder det och hår föll/gick av, vilket innebär att jag måste vårda det gånger 1000 nu. Kämpa!!!

Likes

Comments

// Idag drog dansen igång, tänk att vi faktiskt blev ett litet gäng! Känns sjukt kul och jag är verkligen taggad på att dra igång allt på riktigt nu.

Innan dansen så var jag väldigt produktiv *klapp på axeln* och fixade ramar, satte upp tavlor och gjorde saker jag skrivit upp på veckans schema. Känns verkligen gutt! Angående lägenheten så är det en matta och en spegel som är kvar på inköpslistan - sedan är det bara lite smådetaljer kvar. Känns bara bättre och bättre. Dock letar jag ett place inne i Kalmar så om ni vet någon, eller känner någon som känner någon som kanske har någon lägenhet. Hit me up!

Nu ska jag till farfar för att äta middag tillsammans med han och pappa, vi hörs imorgon

Likes

Comments

... rädd för att bli lämnad
... 1.57 cm lång
... nervös men samtidigt taggad inför framtiden
... för tillfället lycklig som få
... nyduschad
... aldrig hemlighetsfull
... förvirrad
... redo för att se 10 orsaker att hata dig för tusende gången (vilket jag ska göra nu, puss)

Likes

Comments

HOLLA AT MY INSTAGRAM @cassierasmussen