Dear diary,

Lite tankar en tisdagskväll. Kämpa inte för människor som inte kämpar för dig. Ge inte ditt allt till människor du aldrig får något tillbaka av. Man borde inte låta sig själv definieras av andras åsikter. Ta inte åt dig av rykten och skitsnack, det säger mer om dom som sprider än om dig. Och de som inte förstår det vill du inte ha i ditt liv. Man behöver inte ha en partner för att vara lycklig. Om personer är omogna och trycker upp saker de vet sårar dig i ditt ansikte så släng dom. Låt inte andra få dig att känna dig sämre. Ah, och en sak till. Sänk dig aldrig till deras nivå. Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt
Söndag

Gårdagen började med att jag mötte upp Rina och Clara för att käka lite på Taco Bar. Clara inspirerade mig till att äta vegetariskt så vi tog varsin tacosallad med sojafärs. Är himla sugen på att försöka avvänja mig vid kött, känns alltid så fräscht att äta vegetariskt. Och gott. Både för samvetet och kroppen.

Efter vi hade käkat klart mötte jag upp Kajsa vid Ica och så köpte vi gottis. Det visade sig att vi har exakt samma filmsmak så ni kan ju gissa vilken film kvällen avslutades med? Ja! Friends with benefits. Dock somnade jag i hennes soffa efter halva filmen gått... Om ens det hehe. Världens finaste människa, måste jag tillägga.

Måndag

Hahaha inser att alla bilderna innehåller mat. Låt oss bara genom det säga att det varit bra dagar. Förmiddagen spenderades hos Celine på lite brunch. Dessa tre tjejer har jag träffat genom jobbet i sommar och jag kunde inte varit mer tacksam. När jag först kom till Pinchos kände jag ingen och nu när jag går tillbaka till skolan har jag blivit massor av vänner rikare. Ord går inte ens att beskriva hur bra jag trivs med dessa människor. De är helt fantastiska personer hela bunten. Och det är även dessa som gjort sommaren så pass bra som den varit då vi spenderat ca hela dessa 2 månaderna tillsammans haha. Imorgon är det skolstart och jag måste säga att jag faktiskt är rätt taggad. Helt sjukt dock att jag om mindre än ett år står med studentmössan på huvudet. Hjälp

Likes

Comments

Dear diary,

Lyckorus. Ibland känns allt verkligen så himla bra. Som just nu. Vill alltid att denna känslan ska stanna i min kropp. Känslan av att vara på rätt väg. Känslan att klara sig på egen hand. Känslan att gå vidare. Det är ganska häftigt att känna det jag känner just nu. Inspirerad som aldrig förr.

Sitter just nu i sängen med mina pyjamasbyxor och ett linne, lyssnandes på Japanese Denim. Jag känner hur hela min själ har pustat ut. Hela kroppen är avslappnad och jag lägger märke till hur mitt hår känns liggande på min axel. Andra saker jag aldrig hinner lägga märke till på grund av stress. Hur grenarna utanför mitt fönster aldrig riktigt är stilla. Precis så som världen fungerar. Allt i rörelse. Om och om och om igen. Förutom just i denna sekund.

Är det inte lite konstigt att både himmeln och havet är blått? Som att det egentligen inte finns något tak eller golv på jordklotet. Så är det nog med möjligheter också. Vi ger vår egen färg på våra ambitioner och mål. Sätter vårt eget tak och golv.

Likes

Comments

Efter Edward lämnar Bella. 

Ni får säga vad ni vill, Twilight är den bästa filmuppsättningen jag vet. Älskar alla filmerna och har läst böckerna på både svenska och engelska. Denna scenen är så fruktansvärt verklig och jag gråter lika mycket varje gång jag ser dessa 2 minuterna. Ofiltrerat och känslostarkt. Månad efter månad går, mardröm efter mardröm. Tårar i ögonen i skrivande stund. Känner verkligen med henne så mycket.

Kriss Kross Jump i LA.

Min all time favorite, Friends with Benefits. Är totalkär i Mila Kunis och likaså i Timberlake. Enda sedan Another Cinderellastory med Justin så har jag crushat på honom. Kanske mest för att han kan dansa och hans assköna personlighet. Well well, denna scenen i FWB är min favorit pga att de inte längre är just det utan umgås för första gången som vänner. Jamie har precis fått ta del av Dylans barndom och de börjar mer bli personer för varandra. Det är liksom då det blir äkta på riktigt. Gillar verkligen deras relation innan också dock, men denna scen är gör den till något extra.

Jag hatar att... 

Okej skojar, detta kanske är min all time favorite. Måste man välja? Anledningen till att just denna scen är en utav de bästa i filmen är för att Kat bryter sitt hårda skal och man får känna med både henne och Patrick. Hans ånger och hennes ångest. Några scener senare när:

är ju också helt fantastisk. Sitter och ful-ler nu haha.

Likes

Comments