2017 06 24

Vi lär oss aldrig.
Vi har varit här innan.
Men nu är allt annorlunda.
Vågar du?

Jag vågar.
Vi har varit vilsna.
Men om jag hittar rätt, följer du mig då?

Ta min hand.
Saknar dig.
Saknar dig, med mig.
Ingen som du. Som jag.
Inget som oss.

Förlåt för de gånger jag inte förstått.
Jag förlåter dig för de gånger du inte förstått.

Är jag naiv?

I'm Yours Pt.1
Pt.2
Pt.


(jag vill va vi om vi kan ha det bra)

- en ynklig kärleksförklaring av något slag


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tanken från början var att bara ta det lugnt hemma hos mormor, morfar, mamma och Stephanie. Vilket jag gjorde ett tag, men känner mig förvånansvärt bra så att inte åka till Amanda var orimligt. Dock var det himla mysigt att sitta med mormor på altanen och prata barndomens tider. Det var även mormor som bidrog med tröja inför kvällen då jag inte planerat att åka iväg haha<3

Så här sitter jag nu. Denna midsommar blev speciell för att jag firade med Amanda och några till jag växt upp tillsammans med. Det är så sjukt att vi som mellanstadieelever letade oss fram i livet. Nu har hälften redan gått ut gymnasiet (förra året) och jag börjar sista året där. Är evigt tacksam att jag kan omringa mig med dessa människor än idag. Oavsett hur mycket eller lite vi träffat varandra de senaste åren. Tack, sommaren. Tack<3

Likes

Comments

Hej på er. Nu när jag ligger hemma sjuk är det såklart då jag har mest motivation. Vill göra allt och ingenting, hoppas att denna energin håller i sig även när jag är frisk. Något jag funderat lite extra på under mellan Netflixpauserna är bloggen. Innehållet här. Jag känner själv att jag nu på senare tid blivit allt mindre och mindre nöjd med innehållet och tänkte att ni kanske kunde hjälpa mig? VAD ÄR NI SUGNA PÅ?

Likes

Comments

It's time for some new resolutions!
Jag ska aldrig mer tacka nej till mat jag egentligen vill ha. Eller tacka ja till den mat jag inte vill äta. Jag ska bygga en hälsosam relation till mat. (inlägg om det snart) 

Jag ska ta tag i saker direkt. 

Jag ska sluta vara rädd för att satsa på mina drömmar. Börja våga mer.

Jag ska sluta söka bekräftelse i andra i samma utsträckning som jag gör idag. Hitta det inom mig själv. Duga för mig själv. Och att det ska räcka. 

Jag ska endast be om ursäkt när jag gör fel, inte för att jag är mig själv. Om du skulle göra 5 nya löften till dig själv, vad skulle de innebära?

Likes

Comments

För tre dagar sedan vaknade jag upp med ett bultande huvud och värk i hela kroppen. Det visade sig att jag hade öron och ögoninflammation :-) bästa! Det var alltså exakt samma dag vi fick sommarlov så har själv dragit sambandet att jag varit så sjukt stressad över allt med skolan att jag inte "hunnit" bli sjuk. Har ni också varit med om detta?? Väldigt många i min omgivning har iallafall också upplevt samma sak.

Iallafall, just nu befinner jag mig ute hos mormor och morfar och myser sönder. Har 13% kvar på mobilen och ingen laddare med mig (vilket var meningen), ska verkligen slappna av nu. Tror det kanske var bra att jag blev sjuk, har inte tagit det lugnt alls nästan det senaste halvåret. Puss på er<3

Likes

Comments