Headeryes please

Visste ni att jag egentligen har glasögon? Ja, det stämmer. Har bara varit dålig på att bära mina den senaste tiden (i ca 7 år hehe) vilket inte gjort min syn bättre direkt... Nu när jag övningskör så märker jag av det mer och mer, min körskolelärare sa att det var på gränsen att jag kunde köra och att det kan bli svårt i mörker osv, blablabla. Innan hade jag röda och svarta rektangulära bågar som jag fortfarande drömmer mardrömmar om ibland, men de på bilderna över?? Ah, jag är galen i dom. For real, snyggare (och mer praktiska) accessoarer får man leta efter. Måsta dra mig till optikern i veckan och förhoppningsvis beställa mig ett par pilotbrillor. Mmmmmmm!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Till att börja med: förlåt att jag konstant klankar ner på dig, du gör ju ditt bästa. Och det räcker.
Gott och väl.

Förlåt för att jag ser till att du trycker fingrarna i halsen när du redan är helt perfekt som du är. Och de där bristningarna? Vackrast i världen. Det var helt fel av mig att leta efter behandlingar för att få bort dom.

Förlåt för de gånger jag bråkat med pappa om att göra en näsoperation för 30 000 kr.
​Att jag fått dig att tro att den summan och smärtan är värd det och skulle göra dig vackrare.
Förlåt för att jag gör så att du blir tyst när du egentligen vill prata,
eller får dig att skämmas efter du pratat för mycket.
Förlåt att jag gång på gång ser till att du mår dåligt och...
... ja, att du tar fram saxen och klipper i dig själv.
Förlåt mig för att andras blickar får din egen blick att vara kritisk mot dig själv.
Förlåt att jag får dig att tro att du är äcklig, otillräcklig eller svag.
Förlåt att jag får dig att hata det du ser i spegeln.
Förlåt mig, förlåt mig snälla för de gånger jag säger att du är fulast i världen.
När du egentligen är finast, finast i världen.

Likes

Comments

2016: 06: 06                                                                   .Parking lot
white sNEAKERS   .                        almost         ALL BLACK EVERYTHING ELSE 

Likes

Comments


//

//

​.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

You are the books you read, the films you watch, the music you listen to, the people you meet, the dreams you have, the conversations you engage in. You are what you take from these. You are the sound of the ocean, the breath of fresh air, the brightest light and the darkest corner. You are a collective of every experience you have had in your life. You are every single second of every single day. So drown yourself in a sea of knowledge and existence. Let the words run through your veins and let the colors fill your mind until there is nothing left to do but explode. There are no wrong answers. Inspiration is everything. Sit back, relax, and take it all in. Now, go out and create something.

Jac Vanek

Likes

Comments

Som jag redan nämnt så var vi ju i Sthlm med klassen för att se riksdagen och kika i lite olika museum. Long story short så slutade det med att vi fick en hel dags shopping istället. 

Det var så att innan vi skulle åka upp så fick 10 frivilliga kolla olika museum istället för riksdagen, väl vid museet så drog alla in till stan direkt medan resten utav våra klasser var och checkade in riksdagen. Alltså, hur underbart är inte Stockholm?! Åh, här ska jag bo om några år. Shoppade iallafall för lite mer pengar än jag borde gjort och hade det sinnessjukt bra. På kvällen gick vi på en teater: "Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva", skriven utav Ann Heberlein och den var så gripande att jag bröt ihop efteråt. Wooow vad bra Melina Kinnaman spelade!

Bussresorna dit och hem var minst lika mysiga som själva resan måste jag säga: musik, gos och massor skrattanfall så hela magen värkte. YES! Imorgon bär det av till Stockholm igen, denna gången med Elin för att se Justin och shoppa lite till. Jag är SÅÅÅÅ taggad. Förresten. vill ni att jag gör ett inlägg med mina inköp? Kommentera! 

Likes

Comments

*Yeah, I said it - Riri*

Han kallade mig aldrig vacker, han var bara där för en sak: att äga mig. Han brydde sig aldrig om att allt det som var vackert med mig försvann. Hur hela jag... 
Försvann. 

Jag trodde att han var vacker, vackrast i världen om du hade frågat mig då. Men visst är det så att vem som helst är vacker i solnedgångens ljus insipprande genom fönstret klockan 06:43 en söndagsmorgon. 

Men han var bara ful. All the way ugly.
- remember this in the middle of the night when you think you miss him

Likes

Comments

Nu är det mycket, mycket, mycket som hänt sedan sist: jag har varit i Stockholm och shoppat mig fattig, färgat håret brunt igen och införskaffade mig en lång bomber för några månader sedan som jag visar nu. Jag har gjort 3 prov (idag), skådat avsnitt 1 av Grey's Anatomys trettonde säsong(!!!) och blivit antagen till musiksektionen. Under veckan kommer ni att få se lite foton från huvudstaden och något jag tipsar er om är att nonstopkolla Grey's om ni inte redan, som jag, gjort det.

Hörni, denna bomberjackan??? Jag avgår! Har nog aldrig varit så osäker i ett köp, jag tänkte att den skulle bli stor och pluffsig men nu ca 3 månader senare känns den självklar. Ah, I'm in love.
Och ja, jag är brunett igen......... Tänkte göra ett inlägg och förklara mer ingående om mitt hår då det varit kaos fram och tillbaka med allt som hade med mitt hår att göra. Det jag kan säga nu är att idag, ca 8000 kr senare, ångrar jag försöket att bli vitsilvrigsblond (?) innerligt.

I vår skola finns det olika sektioner i olika genrer. Jag är ju redan med i VFV (danssektionen) och nu även i musiksektionen!!! Det är fantastiska @vilmae och Bastian som håller i det och jag älskar att dom tog intiativ att starta en sektion som denna. För vem älskar inte musik?

Aja, nu har jag babblat på haha... Men vill bara säga att jag hör er! Ni kommer att få fler outfit och "pepp"inlägg, lovar<3 Hörs!

Likes

Comments

Såhär såg det ut redan i ettan och huvudvärken inför alla skolans uppkommande läxor och prov har redan börjat göra sig påmind. Men lite saker jag lärde mig från förra läsåret var att det inte alls behövde vara lika jobbigt att sätta sig framför högen med plugg, man får se till att det inte finns en hög från första början. Här är, från mig till er, lite överlevnadstips:

SKRIV SKRIV SKRIV

Detta hände mig precis ikväll, hela hjärnan kaosar sönder med alla bollar man har i luften, trust me. I know. Detta berör inte bara skolan för mig, utan hela livet. Så jag införskaffade mig ett TODO-LIST BLOCK. Tip number one.
Varje söndag göra upp en plan för veckan och...
...1) Skriv ner alla kommande grejer
2) Prioritera upp dom i vilket som är viktigast, punkta upp dessa saker från punkt 1 till x antal saker du har
3) Skriv in i kalendern vad som ska göras, vilken tid och hur många timmar du ska lägga ner på det
4) Gör sakerna och se alla avbockade punkter, klappa dig själv lite på axeln

Något extra jag brukar göra är att ha en daglig todo-list as well, på det sättet kan jag bocka av dag för dag och titta tillbaka för att se allt jag gjort. Dessutom är det lättare att planera upp dagen och se om man har tid för något annat om man har 3 saker att göra än att veta att man har 20 saker under veckan. Då blir det ännu ett snäpp mer organiserat och bra planering hjälper dig att ha tusen gånger bättre koll på allt. En stor del av stressen försvinner även då, när man vet att ens planering sköter allt åt en.

INGEN TID? JODÅ. 

Prioritering är ordet, mina vänner! Istället för att sträckkolla alla Gossip Girls säsonger med en hela tiden påträngande ångest så gör de 3 punkterna jag nämnde innan och lägg dig senare med gott samvete och njut av att kolla alla Blairs planer och Selenas outfits utan måstena i bakhuvudet hela tiden. Känns mycket bättre så, jag lovar! En annan sak är alla dessa håltimmar och studietider man snackar bort, använd dom. Du är ju ändå i skolan, så bespara dig själv tråkiga pluggtimmar hemma och använd din fritid till att faktiskt ha fritid. Eller vore det galet?

HEJDÅ MOBILEN

Jag lovar att du klarar dig 2 timmar utan din mobil (om du inte har spanskaläxa vill säga - då är det helt OK att ha mobilen för google translate<3). Om du själv har svårt att lägga ifrån dig mobilen utan att ta upp den så be din förälder ta den och att oavsett hur mycket du tjatar inte ge dig den förrän du är klar med det du ska göra idag. Att inte ha mobilen vibrerande bredvid mig har fått 3 dagars arbete med mobil att bli klart på 2 timmar med fokuserat jobb. Instagram och snapchat kommer att finnas kvar även om du är klar med naturrapporten!!!! I PROMISE

BELÖNING

Det kanske bästa med att plugga: när man avslutar ett projekt och får unna sig något. Ikväll har jag 6 punkter att bocka av och sedan ska jag få kolla det senaste PLLavsnittet och käka lite gott. Sätt upp dina mål och ha en belöning när du är klar, det är lite som ett träningspass. Ni vet när man springer och har 3 km kvar, man intalar sig själv att man inte pallar det men på något underligt sätt står man där 3 km senare med världens härligaste känsla. Jag får samma känsla när jag avslutat ett skolprojekt, wow vad skönt det är!

NEJ. DU KAN INTE GÖRA DET IMORGON.

Tänker inte ens skriva något under denna rubrik. Du vet mycket väl själv vad jag menar.


Har ni några bra tips på hur ni tar er igenom plugget? Kommentera då! Man kan aldrig vara för förberedd och organiserad, right? 

Love, C

Likes

Comments

Wow, wow, WOW! Hörni, sitter och kollar runt lite på olika dansvideor @ youtube efter att ha kollat ikapp Tessans vloggar. Men det slutar alltid med att jag kommer tillbaka till denna, Royal Family klassar helt och hållet ut alla andra grupper jag sett. Jesus, vad bra dom är! Ansiktsuttrycken, synkningen, koreografin och låten: allt är on freakin point. Dröm hade ju varit att få se dom live, blev sugen på att kolla någon dansfilm nu så ska nog sätta igång Step Up: Revolution. Jag föreslår att ni kikar på denna video och är redo för att bli frälsta.

Love, C

Likes

Comments