V36

Nu är vi i vecka 36 och det börjar bli lite tungt vissa dagar, igår efter jobbet när jag kom hem så fick jag väldigt ont i ryggen. Så jag fick lägga mig och vila efter att jag lagat ihop middagen. Jag kommer att jobba ändra fram till v39, alltså åtta dagar innan BF. Men det känns faktiskt bra, ibland får jag sura uppstötningar/halsbränna när jag böjer mig ned för mycket så som att plocka upp leksaker osv. Men utöver det så mår jag väldigt bra, känner mig pigg. Vaknar flera gånger på natten för att kissa, och drömmer kraftiga drömmar. Sånt som hör till en graviditet.
Men så fantastiskt underbart det är att känna bebis rörelser och sparkar i magen 💙 Lilla L förstår smått att det är en bebis i mammas mage, vi pratar dagligen om det och hon klappar och pussar på magen när jag säger "kan bebis få en puss?" Så förstår hon precis! Gullunge 💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Helgen går ju så himla fort.. Men vi har haft en jättebra helg hela familjen, vi har målat möbler och det ska jag fortsätta med idag. Vi har umgåtts med min mamma, yngsta syster och grabbarna, så roligt! Linnéa blir alltid så glad när vi är med dom, men i torsdags fick ingen annan vara med mormor utan det var bara hon som skulle sitta i mormors knä och bli buren haha! Övertrött var hon men ändå så gulligt💕

Likes

Comments

Köpt en sängmobil till bebis, det blev Babblarna. Därav att den är så färgglad och lillebror kommer nog att uppskatta den då.
Så en pryl mindre att införskaffa.

Likes

Comments

Vill införskaffa mig en babygunga till bebis. Tänk så mysigt han skulle få i en sån här gunga💙 Jag får suga på den karamellen ett tag till och se om vi verkligen behöver en gunga till bebis, vi har en bra babysitter/vagga med ljus, ljud och vibration som Linnéa älskade som bebis. Så den får vi börja att använda, men som sagt dessa gungor ser så bra ut!

Likes

Comments

Dessa mössor skulle passa perfekt till L och lillebror, syskon matchning är ju bara för sött! Och färgerna är ju så snygga 👌🏼

Likes

Comments

Funderar över att köpa vinterkängor åt Linnéa från märket Viking, läst att kängorna ska vara varma och bra för vinterns alla dagar. Någon som vet om det stämmer?
Har iallafall god tid på mig att kika runt vilka kängor som verkar vara bäst, man vill ju klä sina barn varmt i vinter med bra vinter utrustning!
Jag själv avskyr att frysa och vill alltid klä mig varmt när jag är utomhus på vintern. Har en dun jacka som är det bästa köp jag någonsin gjort, fryser aldrig med den. Annars är nästan allt annat till Linnéa klart inför vintern, en overall ska införskaffas och underställ. Vinterjacka och täckbyxor har vi köpt i märket Didriksons, men vill också att hon har en overall.

Likes

Comments

Jag jobbade 8 timmar igår, kom hem och blev serverad världens godaste mat av älsklingen. Kött, pommes och bearnaisesås! På en måndag dessutom, så himla gott och lyxigt! Efter maten tog jag mig ett varmt bad då jag hade så ont i min kropp, var så himla stel.. Sedan la jag mig i sängen en stund vid 19 tiden och blev helt slut så jag somnade visst fram till klockan 22 då jag klev upp och åt lite innan jag gick och la mig igen bredvid älskling. Verkligen helt slut kan jag lova! Jag hoppas att denna dagen blir bättre och att jag orkar att vara vaken längre.

Likes

Comments

Puh! Nu har jag målat bordsskivan och en hel stol, vilket himla slit det är! Kan lova er att det här är första och sista gången som jag kommer att måla om en matgrupp. Innan var möblerna i furu färg och det ska nu bli vitt. Vi valde att inte köpa ny matgrupp som redan är vit, då vi ville ha en ordentlig och hållbar/stabil matgrupp, och så ville vi göra om den tillsammans. Det blir så mycket mer personligare då💕

Likes

Comments

Helgen har gått med en racer fart och nu är det redan söndag! Vi har packat och målat möbler i helgen, jag målade så mycket igår att jag blev helt slut i kroppen.. Men vi orkade ta oss en promenad tillsammans jag och familjen. Idag ska jag fortsätta måla möbler och denna gång med den riktiga färgen och inte grundfärgen. Vi ska ju flytta så alla möbler (nästan) ska bli vita, allt förutom Linnéas klädbyrå och skötbordet de ska vara svart som vi köpte det i. Vi ska bara flytta några mil bort därifrån vi bor nu, en ny fräschare lägenhet!
Efter att vi gjort klart allt vi skulle igår så slängde jag och mitt stora hjärta ihop chokladpudding med grädde och slappade i soffan, så gott!!

Likes

Comments