View tracker

Hallå hallå hallå 👋🏼

Det har varit kaos dagar för oss de senaste veckorna. Händer det en sak, så ska det självklart hända fler saker.. En riktigt skit månad har det varit för oss. Men vi tar oss upp starkare än någonsin jag och min underbara familj.
Vi har massa nya planer och saker vi ska göra, och det känns härligt! Jag har sökt jobb, och imorgon eller ikväll ska jag fortsätta söka jobb. Så förhoppningsvis blir det jobb snart om någon nappar på mig, haha! Hoppas, hoppas!

Livet kan ju inte alltid vara en dans på rosor, fast än man skulle vilja det. Nu ska vi ta och bege oss ut i det fina soliga vädret och få frisk luft. Men nu vet ni varför jag varit lite off på bloggen. Familjen går först i alla lägen.

Hoppas ni får en härlig dag!

Likes

Comments

Alltså titta dessa små möbler till småfolket som pryder barnrummet hos min mamma. Sååååå fina! 🎀

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon!

Vilken härlig dag det var igår. Lillasyster D kom och hälsade på hos oss och med sig till Linnéa hade hon en super söt Panda. Linnéa blev så himla glad, tack snälla för det💕
Idag ska jag söka jobb, det är väl den ända jag ska ta och göra nu för tiden haha. Den tiden är snart här igen då det är dags för jobb så då måste jag vara ute i god tid. Hoppas innerligt att jag får något jobb, och helst av allt på mitt gamla jobb för där trivdes jag som fisken i vattnet.

Sedan ska jag ta dagen som den kommer, tvätta lite bara och förhoppningsvis kunna bära upp alla kartonger med julsaker på vinden så gästrummet blir hemtrevligt. Men sen ska jag bara vara och busa med mini.

Likes

Comments

Skulle kunna göra vad som helst för att slippa den här vidriga magsmärtan jag får ibland som gör mig helt ostabil, blek och som ger mig kallsvettningar med illamående från helvetet. Jag vet inte vad det här beror på, men jag antar att jag bör kolla upp det. Det går inte att leva med.. Det ända som hjälper till en viss del är ett kokhett bad. Annars ingenting. Det är så frustrerande!

Ska försöka sova nu. Godnatt

Likes

Comments

Gokväll!

Blandade ihop bär vatten förut idag och har druckit massor av det och nu mår jag genast mycket bättre. Jag öppnade och vädrade köket också så vi fick in frisk luft. För jag är inte så pigg på att gå ut men känner mig genast mycket piggare nu iallafall när friska luften fick komma in. Imorgon får vi gå ut och ta mycket frisk luft. Vi var ute så mycket igår så det är nog därför jag är så trött och seg idag.. Det var mycket stress igår så.. Nu har jag precis badat med mini och ska busa med henne resten av kvällen innan hon ska sova.

Hur har er dag varit? 💐

Likes

Comments

Huvudvärk, huvudvärk och återigen huvudvärk. Så dåligt jag mått idag.. Men det börjar bli bättre nu när jag tagit alvedon. Igår kväll frös jag så himla mycket, och somnade redan vid 21 tiden.
Nu ska jag vila lite till så att jag förhoppningsvis mår hur bra som helst senare idag.

Likes

Comments

Nu har jag varit hos läkaren, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det var lite svårt att kommunicera med honom tyvärr.. Så det slutade med att jag gick hem med svaret att det är en "Fettknöl" och det var absolut inget cancer, hur han nu kan veta det utan att ha tagit prover? Hoppas bara inte att det visar sig vara någonting farligt senare..
Sist jag var hos läkaren med örat så var det ingen fara, men när jag åker till akuten så har jag en kraftig hörselgångsinflammation som kan leda till hjärnhinneinflammation.. Jag hade dessutom varit till VC två gånger då.. så man litar inte på allt till hundra procent.

Likes

Comments

Två vackra detaljer i pärlans rum 🎀

Likes

Comments