Jag vill önska er alla mina läsare en riktig trevlig midsommar! 🌸
Vi får besök idag också ska vi gå och dansa runt midsommarstången, där det bland annat är fiskedamm och ponny ridning. Ska bli så himla roligt! Vet dock inte om jag kommer kunna dansa, då jag har alldeles för ont i mitt högra ben. Jag tror det är ledvärk men vet inte riktigt, men försöka dansa det ska jag allt göra.
Sedan går vi hem och äter kycklingsallad och efterrätten blir glass med jordgubbar och maränger. Mums! 🍓

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Familjen 💞som jag älskar dessa två och plutten i magen. Finaste personerna i världen 💖

Likes

Comments

I söndags gick vi in i vecka 27 💞 Jag har börjat få sura uppstötningar, kan vara riktigt jobbigt ibland när jag böjer mig ner. Men det går över efter en stund. Jag ska jobba ända fram till september samma månad som bebis är beräknad att komma till oss. Så himla roligt att få jobba in i det sista då jag trivs så himla bra på jobbet och tycker det är så roligt.
Men tänk så fort andra graviditeten går om man jämför med den första då det kändes som om det tog en evighet. Haha! Tiden går himla fort med småbarn hemma då man alltid har så roligt 💖

Likes

Comments

Vi har samlat poäng och fått dessa vackra barnbestick hemskickade🎀

Likes

Comments

Jag har fått äran att baka inför lillasysters student! Så himla roligt, 2 tårtor bakar jag efter hennes önskemål och 2 stycken blir efter vad jag vill baka och "överraska" henne med. Jag ser verkligen framemot detta. Vi har handlat klart allt till henne förutom blommor men det gör vi dagen innan. Så skönt att ha allting klart inför den stora dagen🇸🇪

Likes

Comments

Vilken helg!

Vi har haft en så mysig helg, i fredags fick vi middagsgäster och då åt vi grillat till middag. Så himla gott det var! Igår tog vi en slapp dag, jag tvättade lite och pysslade på det viset men inget avancerat och sambon spelade dator. På kvällen åkte vi skogsvägar och kikade lite. Så mysigt att åka grusvägar på kvällen. Sen nu idag ska vi rensa hela vinden på saker. Det som ska kastas i grovsoporna ska vi ta ner och det som ska sparas ska sorteras bra i kartonger så vi vet exakt vart vi har allt. Jag ska också ta fram mina graviditets kläder för nu är det dags att börja använda dom igen. Hela dagen kommer vi ha fullt upp, men det ska bli otroligt skönt när det väl är gjort för vi har så mycket onödigt som vi inte använder oss utav längre. För övrigt är det annars väldigt bra ordning på vinden. Då jag alltid vill ha det perfekt. Men man kan alltid få till det bättre haha.

Likes

Comments

Imorgon söndag så går vi in i vecka 23 och bebis har börjat röra på sig ordentligt i magen och sparkarna syns nu tydligt på utsidan. Än så länge är det bara jag som har hunnit sett det, för så fort jag ber älsklingen att titta så slutar bebis att röra på sig. Busunge redan 💕 Men det är sååå mysigt att känna rörelserna i magen!
Idag pratade vi igen om pojknamn, så himla svårt! Ni får gärna kommentera här nedanför med olika pojknamn som är fina!

Likes

Comments

Vi åt grekisk middag igår, äntligen tog vi oss tiden att rå om varandra med en lyxig middag💖 Pärlan var också med och röjde halva stället haha, vår unge det! Men vi är van att hon aldrig nästan vill vara still och ska låta så högt när hon vill ha någonting. Det är hennes sätt att visa oss att hon vill ha något, hon pekar och gapar efter saken hon vill ha. Haha! Barn är så roliga, och framförallt söta i sitt sätt som person.
En mysig fredag blev det för mig och min lilla familj. Vi satt också och pratade om pojknamn men min sambo kommer inte med några barnnamn som han vill, medan jag har typ 4 st namn jag skulle tänka mig. Han är såklart med på namnen, men vi har ett som är första namnet. Så hoppas att det inte blir som med Linnéa, vi hade ett par namn till henne innan hon föddes men inget av det blev det. Det blev ett helt annat, visserligen hade vi nämt namnet "Linnéa" någon enstaka gång men inte mer än så, och sen så var det en liten Linnéa pärla som kom till oss 💖
Det är svårt med namn, så vi får helt enkelt se vad bebis ska få heta. Vi får prata mer om namn.

Likes

Comments

Likisar ✌🏼 Min keps köpte jag för ett år sen, och igår köpte vi en likadan keps till mini. Så roligt att matcha🎀 och hon ääälskar sin nya keps!

Likes

Comments