Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Linnéa mår precis som hon brukar. Är glad och busig. Så underbart härligt att se💕 Nu ligger hon och sover med pappa, en riktig liten sjusovare är hon allt.
Imorgon tänkte jag dela med mig av ett speciellt inlägg. Så håll utkik då!

Likes

Comments

Såhär busig var Linnéa igår. Haha!

Likes

Comments

Det har varit kaos för oss sedan i måndags. Linnéa fick en matbit i halsen som hade fastnat, men hon lekte och andades som vanligt när jag hämtade henne på förskolan. Det som personalen reagerade på var att hon kräktes upp allt hon drack och yoghurten hon åt. Så de ringde mig och jag skyndar mig dit så fort jag kunde då hon inte alls brukar må sådär. Vi åkte hem och jag tänkte testa ge henne välling för det är varmt och slätt men icke det kräktes hon upp och likaså vattnet. Så jag ringde 112 och dom skickade en ambulans direkt. Mamma kom och hjälpte mig med Linnéa så jag kunde packa en väska åt henne. Ambulans mannen tyckte det lät som att något sitter fast så det blev att vi fick åka in till Karolinska barnsjukhus och det blev operation för Linnéa. Totalt kaos har det varit där med långa väntetider på att få komma till avdelningen, 11 timmar fick vi 4 sitta i ett akut rum med bara en säng och hela natten. Vi vilade på golvet och var helt slut efteråt. Men sedan fick vi ett rum och två sängar så jag och sambon sov i ena och min mamma med Linnéa. Det gick så bra då Linnéa tycker så mycket om sin mormor. Vi blev dock väckta flera gånger om, för att jag skulle fylla i papper om Linnéa och sedan vid kl 6 på morgonen så fick hon dropp. Då hade hon inte ätit sedan lunch tid kl 11 dagen innan. Sedan blev det dusch inför operation. Så efter operationen så fick vi komma till uppvak på Buva där det visar sig att hon hade en apelsinbit i halsen trodde läkarna då det var orangefärgat. Hon har råkat få i sig något hon inte får/klarar av att äta. Jag har nu på morgonen pratat med förskolan och hon hade ätit kokade morotsbitar. Så det var nog en liten morotsbit som satt fast, så hon hade inte råkat få i sig en apelsinbit och då känner vi oss tryggare med det. Skönt att det var något dom hade gett henne och inte något hon hade stoppat i munnen själv. Lilla pärlan då💕 Linnéa är född med Esofagusatresi alltså delad matstrupe och blivit opererad för det och har då mindre muskler i matstrupen som mosar/smälter sönder maten och då kan det fastna.
Nu är vi hemma och ska mysa hela dagen 💞
Hon har ätit välling efter sisådär mer än 24/H utan mat. Pluttis då!

Likes

Comments

Bytte gardiner i prinsessans rum och stor städade på samma gång så nu är det rent och fint. Jag blev så nöjd med gardinerna, egentligen vill jag att hon har en hissgardin i sitt rum, men jag har inte hittat någon fin ännu. Så då får hon ha dessa så länge.
Idag får vi besök av mormor och Lasse, det ska bli så roligt att dom kommer förbi oss. Sedan kommer jag kanske följa med hem till mamma och umgås med alla där, men det är ännu inte riktigt bestämt hur jag ska göra, det beror på vad klockan blir.

Likes

Comments

Tjoho! Nu tänkte jag börja blogga igen, får se om det blir många inlägg, eller bara något inlägg per vecka👍🏼

Likes

Comments

Idag fyller den mest omtänksamma och fina personen jag känner år, min älskade sambo 💕

Grattis på födelsedagen älskling 💕

Bilden i mitten är Linnéa så lik sin pappa 💞

Likes

Comments

Att se dessa två tillsammans värmer mitt hjärta så gott 💕

Likes

Comments

Funderar varje dag om jag ska fortsätta blogga, vet ju knappt vilka som läser min blogg. Sedan har jag börjat jobba igen och dagarna bara svischar förbi. Men... ett och annat inlägg ska jag väl ändå kunna publicera? Jo jag ska nog börja lägga mer tid kring mina inlägg! Roligt att se tillbaka sedan vad man sysslat med om dagarna.

Likes

Comments

Min stora kärlek och min dotters fantastiska pappa💕 Min absolut bästa vän med ett hjärta av guld. Han som jag kan öppna upp hela mitt hjärta för, han som alltid gör allt för mig och vår älskade dotter. Han vill jag leva hela mitt liv med, min älskade prins! 💞
Tänk så mycket roligt vi hunnit på dessa 3 år, rest halva landet runt, flyttat ihop, bildat familj, och massor därtill.
Vi har också tjafsat en hel del för länge sen men det har vi vuxit i från, som de barnrumpor vi var. Jag kan inte ens minnas när vi var sura på varandra sist. För varandra har vi gjort allt och det är jag så tacksam för.

Love you❤

Likes

Comments