Header
View tracker

Det har blivit en riktigt lång paus för min del nu. Har verkligen inte varit meningen men jag har bara glömt bort att blogga och inge haft någon lust eller ork. Ska försöka uppdatera mera även fast det blir dåligt nästa vecka också för jag är på prao. Var på prao den här veckan också på Säva ridcenter. Den bästa platsen som finns. Ska försöka skriva lite om det senare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det har hänt en del sen jag bloggade sist och det finns en del anledningar att jag inte har uppdaterat min blogg heller. Tänkte berätta några av anledningarna jag tog en plötslig och paus och lite som hänt och kommer hända.

Anledningar till pausen:
-Var på besök med Bailey igen hos veterinären i måndags och hon går nu på antibiotika i ett antal dagar till
-Sa hej då till Kiara (min mosters hund) förra fredagen
-Avlivades i måndags för hon såg bara skuggor och var mörkrädd
-Hände en del i stallet i söndags som inte kommer nämnas här

Saker som hänt:
-Haft studiedag i måndags
-Hade diskussion och presentation i tisdags
-Red dressyr på Vince i tisdags
-Har haft basket och pulka på idrottslektionerna denna vecka
-Red ut på Helge i snön i onsdags och blev nästan avbockad
-Hade matteprov i går fredagen den 13de och det hände en del skojiga saker då
-Hade gäster igår här hemma
-Hade cafeteria idag
-Fyllde 15år i torsdags
-Haft ont i halsen

Kommer hända snart:
-Ska följa med min ridlärare på tävling på Heby imorgon och ska gå upp 5
-Sportlov nästa måndag och det blir en del ridning

Några presenter:
-Hörlurar
-Sims 4
-Kläder
-Pengar
-Pannband
-Kamerafodral
-Lite mer

Lite om Kiara:
-Hon blev 12 år
-Jag har känt henne i ca 10 år så typ sen jag var 5år
-Liten svart/mörkbrun hund
-Blev blind och såg bara skuggor + var mörkrädd
-Kunde inte se vart hon skulle gå och hade det jobbigt
Älskar dig och kommer alltid göra det!! ❤️❤️😭😘😘

Lite uppdatering hoppas det blir bättre nu när jag själv känner mig bättre.
Likes

Comments

View tracker

Jag har så sjukt ont i magen att jag haft jätte jobbigt att röra mig i land idag. Speciellt i morse det gjorde ont som in i helvete. Har haft en hyfsat bra dag i skolan endå. Hade basket på idrotten och jag gjorde nästan ett mål men den studsa mot kanten och sen ut igen. Mitt lag vann 4 utav 5 matcher och den sista blev det lika. Hände en del roliga saker på fysiken idag men det orkar jag inte skriva om. Var med Bailey hos veterinären idag också och vi ska tillbaka på måndag igen och ta prover och försöka se vad som är fel.

Likes

Comments

Uppdaterar knappt just nu men jag mår inte så bra. Ska försöka bli bättre igen men jag har haft så jädra ont i min mage att jag knappt kan gå. Vi börjar tro att jag kanske kan vara laktosintolerant men vi vet inte.

Likes

Comments

Känns lite sonat jag är sjuk idag alltså inte mig själv men det stämmer inte. Har varit "duktig" idag speciellt i skolan. Jag jobbade på svenskan och gjorde klart presentationen + skrev stödord. På engelskan spelade jag bomb IT med mina kompisar så då var jag "frisk" och på slöjden jobbade jag bra. Åt mer mat än vad jag brukar i skolan och åt två bitar fisk istället för en halv och jag kunde ganska mycket på historia förhöret. Vi hade innebandy på idrotten och jag var med och gjorde väldigt mycket. Innebandy är kul så jag sprang en del och gjorde några mål så jag är stolt. Två killar puttade mig och en bad om ursäkt men inte den andra så ena gjorde det med flit alltså men inte den första. Dom är både längre och större än mig så jag ramlade och "flög" en bit. Vart svettig men det bar sista lektionen så gick hem och duscha. Hoppade Cherry idag och det gick väldigt bra + det var kul. Ärligt talat världens bästa ponny och 21åring.


Likes

Comments

Saker som jag längtar till


Likes

Comments

Har inte uppdaterat något på 2 dagar och har blivit sjukt dålig på det också. Bloggar om helgen om ett tag

Likes

Comments

Ingen uppdatering idag men haft cafeteria och firat min 2 årligas kusin födelsedag. Uppdaterar imorgon

Likes

Comments

Hallå där det är fredag idag eller ja det har varit det i några timmar ganska många nu. Jag har haft en väldigt lugn och skön dag i dag speciellt i skolan. Hade NO första lektionen och vi hade vikarie och skulle skriva slut uppgift i kemi. En sammanfattning om vad vi lärt oss denna tid i kemin, jag skrev en del utav livets kemi, kol och kolhydrater. Jag och min kompis satt i en del utav bibblan som det är en massa kuddar i och skrev. På extra engelskan hade vi vikarie och tittade på Titanic 2 och översättningen var så sjukt dålig så struntade i den (text översättningen). Tänkte titta klart på den nu. Under matten var alla väldigt flummiga så vi kommer troligen spela en del spel då på fredagar. Om exakt två veckor alltså fredag den 13 ska vi ha matteprov. Vi vill ha den på onsdagen istället för det kommer inte få bra när det är fredag den 13de 😉😊. Det är också dagen efter min födelsedag och jag har inte lust att sitta och plugga inför ett matte prov då. Under handledningen pratade vi om självkänsla och självförtroende. Har bakat ananaspaj till imorgon när jag har cafeteria. Såg på swefilmer att första delen av Mockinjay kommit ut. Såg den innan förhandsvisningen men kommer se den igen för den är så bra 😊😄

Likes

Comments

Jag är en snart 15årig tjej som älskar att tävla och skulle gärna vela ha en medryttarponny/liten häst att tävla med. Jag gillar mest av allt hoppning men rider dressyr och uteritter också. Hjälper mer än gärna till med stallsysslor om det behövs för jag tycker det är väldigt kul. Jag bor i Sollentuna men skulle kunna gå i Väsby också. Ett måste är att det går att ta sig dit kommunalt på något sätt för jag kan inte alltid få skjuts. Min mamma är hästvan och rider på samma ridskola som jag, jag har ridit där mellan 6-7år och har haft 2 olika medryttarponnysar i 3år. Jag är 160cm lång och väger ungefär 50-55kg. Om du vill veta mer är det bara höra av dig till mig. Du kan även smsa mig till 070-9960863 eller maila till bmac.cassandra@hotmail.com
Pris kan vi diskutera sen
Hälsningar Cassandra
Söker ny ponny/häst att tävla med. Bara maila eller smsa om ni har någon som behöver medryttare som vill träna och tävla

Likes

Comments