Då ska jag försöka mig på mitt första inlägg här efter att inte ha bloggat på tja minst tre år.. Böt bloggsajt till denna också, varför vet jag ej men nog om det.

Dagen eller morgonen startades cirkus kl. 6.30 då Jolie vaknade och för er som inte vet är det min dotter. Hon blir hela sju veckor på fredag. Guud vad tiden går fort! Tyckte att hon nyss föddes. Graviditeten gick mycket långsammare.

Vi lät pappa sova imorse så han får försöka vila ut. Han åker ju till Mölndal på jobb imorgon bitti. Väldigt jobbigt då han kommer ligga borta. Han har tyvärr mycket sådana jobb nu.. Jag tycker inte om att behöva vara hemma själv nattetid. Jag är faktiskt mörkrädd och vi bor på landet. JA! Jag vet att jag snart är 25 barre men det spelar ingen roll. Jag är fortfarande mörkrädd och tror att det ska spöka (ja, jag tror på spöken, eller andar) eller att någon ska stå utanför fönstret men nu har han sådana jobb så jag får försöka att stå ut. Tur att jag har min fina dotter hos mig.

Joacim har i alla fall varit ledig tre dagar den här veckan vilket är jätteskönt men hans lediga dagar tycker jag går så himla fort.. Önskade att han var hemma jämt men det går ju tyvärr inte. Någon måste ju jobba..

Nu är han hos Lasse och skulle hjälpa honom med hans bil och ja, min karl är garage- och bilskadad om ni förstår vad jag menar, ha ha. Det är både hans intresse och har och är fortfarande hans jobb. Bilar alltså.

Nej, tar nog med mig älskade Jolie ut nu när det är fint väder. Vet ju aldrig när solen vill titta fram igen. Självklart sitter vi i skuggan då hon är för liten för den starka solen.

Joacims päron + mormor kommer senare och hälsar på också. Trevligt! Underbara människor. Man ser verkligen hur mycket dom tycker om Jolie. Hennes farfar brukar sitta och hålla koll på henne och hennes farmor tar gärna upp henne.

/Cassaranda (jag vet att jag heter Cassandra men min kära gammelfarmor kunde inte säga det så därför blev jag kallad så istället och det sitter än idag kvar.)

Likes

Comments