Är så sjukt trött och stressad så vet knappt vart jag ska ta vägen. Praktiken börjar om 2 veckor. Vilket innebär att skolan är jätte stressig för tillfället. Alla lärare måste ju skjuta upp allt till sista minuten. Men ska nog klara detta.
Nackdelen är att jag är förkyld nu också.. så kan inte träna. Vilket resulterar i katastrof i mitt huvud. Haha vill ju bara åka till gymmet och köra ett äckligt svettigt pass. Bästa som finns.
Nu blir det laga mat.

~Kroppsformen är för tillfället inte den bästa, men den kommer bli bättre.~Likes

Comments

Idag har varit en sån dag som både har varit skit och ändå varit bra. Va i skolan, hade en lektion och fick sluta efter det. Skulle ta tag i pluggandet när jag kom hem var det sagt. Jag har pluggat lite. Men inte mycket, som vanligt. Jag har alldeles för svårt för att sitta still och koncentrera mig och tankarna flyger ofta iväg. Det är alltid så när jag ska plugga. Jag vet liksom inte vart jag ska ta vägen. Kan sitta ner i 10min och läsa men sen så börjar det klia i fingrarna och jag måste resa mig upp och göra annat. Jag känner mig liksom vilsen och vet inte riktigt vad jag håller på med. Jag har svårt att sätta mitt fokus på viktiga saker. Men det måste bli bättre.

Nu tänkte jag äta och sedan ska jag fortsätta med mitt pluggande då jag har prov imorgon. Får väl se hur det kommer gå.


Likes

Comments

Har alltid varit en person med höga planer och förväntningar inför framtiden. Och nu är jag här igen. Jag har alltid dragit igång en blogg men sen har det aldrig blivit nåt av det. Men kanske är dags att de blir det. För som den person jag faktiskt är så behöver jag någonstans att skriva av mig ibland. Det tror jag nog att alla människor behöver. Vem vet kanske finns någon där ute som har samma problem som mig eller dig? Som förstår en när ingen annan gör det.

Jag lever för träning, familj, vänner och kärlek. Men livet går inte alltid som på räls. Med en sjukdom som diabetes är inte livet alltid lika lätt. Men man lär sig att kontrollera det på något sätt. Och att även på det ha varit traumatiserad och i efterhand fått koncentrationssvårigheter i skolan. Det är inte lätt. Jag är inte här för att söka medkänsla eller uppmärksamhet utan jag är här för att det kan finnas människor som går igenom precis samma sak som mig. Och då vill jag visa att man kan klara av livet ändå. Att det finns saker att kämpa för.

Så välkommen till min blogg, eller rättare sagt. Mitt liv i text.Bildkälla: Google​

Likes

Comments