I Söndags var min skrutt på utställning, Han fick mycket fint omdöme och tyckte det faktiskt var ganska roligt! 

Supernöjd med dagen, han vann i hans ras och gick vidare att tävla mot alla i grupp 1 ( alla vallhundar/hedehundar) och där kom han 4! Stolt matte <3 Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu var det verkligen länge sedan man la in ett inlägg på den här bloggen så känner att jag måste uppdatera och komma igång lite nu!!

 

Jag bor som sagt i Rättvik, går mitt sista år på stjernhööksgymansiet som hundförare. 

Har skaffat mig en pojkvän och två hundar. Bor i en superfin lägenhet väldigt centralt!
"Dias" är nu 5 månader ( på bilden 13v)

Köpt ifrån kennel Limistars i Stockholm, haft honom sen valp!

"Charlie" är en kille på 2,5år som jag tog som omplaceringshund när han var 1,5år gammal helt outbildad. Nu tränar vi mycket lydnad, agility, trick och konster. Han älskar också människosök och bada! En riktig liten mammagris som inte vill något annat än att vara med och se vad som händer! 
 

Likes

Comments

hej!

hänt ganska mycket på sistonde.

för de första så har jag hoppat av WPM och börjat i en skola i rättvik nu. Trivs kanon bra!

Bor i en lägenhet som ligger max 5min ifrån skolan, delar den med två andra.

Lägenheten är nybyggd och jätte fräsh, har diskmaskin och tvättmaskin vilket har varit ett stort krav!, även plastma tv och fint inrätt!.

Har även fått upp en häst hit till rättvik. Det är min lärare som äger den men jag som sköter och rider den. Den hästen används också till undervisning och det har hitills fungerat bra!, förutom första lektionen då hon skrämmde en hel klass hehehehhe.

Har tränat mest horsemanship och longering med henne hitills, har även ridit henne 2gånger. Men eftersom hon har ont i ryggen just nu så är det dumt att lägga någon vikt där. Men troligtvis har hon sträckt sig eller så är de träningsverk eftersom hon ridigare stått hela sommaren.

 

För de andra så åkte jag en vecka till tukiet för någon vecka sedan med pappa, mian, Nathalie, Wilma och Agnes.

Jätte fint väder och en underbar strand!.

Åkte soffa efter båt och fallskärm, hur roligt som helst och härligt!.

 

Kan inte komma på nå mer just nu.. skiver igen imorgon något roligt!

Likes

Comments

Vila i frid min älskade ängel 

 

 

Likes

Comments

Jesper är världens bästa lärare som gör allt för att vi elever ska ha det bra. 

Sorgligt att sånt här ska hända. 
Om jesper får sparken och inte kommer tillbaka, och om vi inte längre får åka till kenya så finns det inge mer på skolan att göra för oss som sökt wildlife park management.

Vi sökte linjen för att få åka till kenya och ha våran praktik där i fem veckor varje termin som vi blev LOVADE till, om dom tar bort den så är det ju sinnessjukt.

Nu är det en dag kvar tills vi går ut på sommarlov, och på mötet igår med våran "nya" rektor och Monica ifrån baggium. Dom kunde inte svara på några frågor alls, hur våran linje kommer se ut,om vi får ha kvar våran praktik eller någonting om skolan.

Jag och mina klasskamrater vill ha möjligheten till att söka ett nytt gymnasium NU och inte få ett brev om besluten hem i brevlådan i mitten på sommaren.Då är det nästan försent att söka ett nytt gymnasium för dom som vill.

Alla vi på skolan vill ha tillbaka våran favorit lärare NU!

 

http://gd.se/nyheter/sandviken/1.3378034-de-strejkar-for-sin-larare

http://gd.se/nyheter/sandviken/1.3378038-skolan-kraver-lojalitet-av-lararna

Likes

CommentsLikes

Comments

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments

 

Idag vaknade vi vid 11tiden, gjorde oss iordning och åkte till orphanage för att säga hejdå.
Det var jävligt jobbit kan jag säga, kommer sakna alla där så otroligt mycket. Kommer också sakna våra små djurbebisar som vi tagit hand om nu i 5veckor, och dom har börjat tro att vi är deras mammor. Så fort vi kommer när dom så går dom emot oss och vill mysa eller få mat. Dom på jobbet sa också att på helgerna vill dom inte äta när vi inte är där, så varje måndag när vi kommer så börjar gasellen och impalan skrika och giraffen står nästan på bakbenen haha. Kommer sakna våra små bebisar så otroligt mycket! 
Kommer också sakna lätet av zeedonken varje morgon när han ser oss, sen när alla lejon ryter i parken så hela marken vibrerar.
Man kommer nog också sakna känslan av att nästan bli uppkäkad av lejonen varje dag när dom ska matas.
 
Senare på dagen så gick vi till yaya och hämtade ut ett halsband som jag köpt till Johan.
Sen har vi städat, käkat och bara slappat, är helt död idag!
 
PS. 
En av våra bebisar dog idag, det var en grand gasell som kom in förra veckan.
Dom tog in den till djurparken av den andledningen att en massaj hade tagit hand om den och skurit i dens öron för att den skulle se finare ut. Den har då blivit "adopterad" av en kossa som den har tytt sig till. 
Eftersom den inte var van vid männsikor så har vi fått suttit och tvångsmata den varje dag men nästan allt har hamnat på sidan av munnen eftersom den inte viljat välja hur mycket vi än försökt.
Så idag när  vi var där så var den otroligt svag, minuten senare så låg den och hade dödsryckningar och sedan somnade den in.
Kanske var lika bra eftersom den var så himla svag och så rädd hela tiden även fast vi suttit med den i timmar och försökt fått den att lita på oss, det gick framåt men inte tillräckligt fort..

Likes

Comments