Här kan du nu följa min vardag, Mitt liv steg för steg så luta dig tillbaka och njut

Äntligen har jag börjat komma på fötter igen. Trots att där fortfarande finns motgångar så börjar jag även se ljuset. Det känns verkligen bra, som att allt är på väg åt rätt håll igen. Jag är som kär på nytt och allt är bara helt underbart. Just nu ligger min framtid mitt framför näsan på mig och vi jobbar oss dit. Nu ska jag bara hitta ett nytt bättre jobb sen är livet på topp och bättre än någonsin 😍

Hade även min bästaste vän Emma här förra helgen. Kan inte med ord beskriva hur jävla lycklig jag var över att få ha henne här. Att bara få mysa i hennes närhet. Hade en helt underbar lördag med utgång å även dom andra dagarna med en tur till västerås m.m. Dock var det inte lika kul att lämna henne på tåget och behöva ta förväl. Men jag måste bli bättre med att åka ner oftare så saknaden inte är lika hård.


Hoppas ni haft en bra Halloween ❤💀

Likes

Comments

Äntligen Lördag 😍 Efter ett tufft arbetspass igår ska det äntligen bli skönt med en kväll med lite god dricka🍸 och eventuellt utgång. Idag har jag varit i Uppsala och kollat en cross affär och sen varit en sväng på biltema.
Just nu är mitt liv upp och ner. väldigt mycket kaos just nu. Men mest trött är jag nog på folk som jämt ska dra ner mig. Sänka mig totalt.. Att alla andras negativitet och dåliga humör ska gå ut över mig!.
Jag har dess utom fått starta en ny blogg då min förra av någon anledning bara försvann när "Nattstad" bytte till Nouw i stället.. Men nu är jag igång igen :) Hoppas ni där ute haft en bra dag 😘

Likes

Comments