Header

Postad i: Livet

Alltså katter <3

Godmorgon! Idag hade jag satt larmet på åtta i ett försök att ända på den här dåliga vanan jag har med att sova till tolv dagar man inte har någon föreläsning. Men jag låg ändå kvar i sängen till tio. Snoozade den första timmen innan jag tog upp datorn och bläddrade igenom olika sidor i jakt på byxor. Jag var ju och shoppade igår och hittade inga så tog en titt på nätet. Vad jag istället hittade igår vad två stickade tröjor, två t-shirts och en basker. Jag som hade inställningen att jag inte skulle köpa något, om jag inte hittade byxor. Är dock såå nöjd med det jag köpte, även om jag inte borde köpt det, och de kommer troligtvis upp här på bloggen så ni får se dem också! Nu ska jag gå och laga mig själv lite frukost!

Likes

Comments

Postad i: Veckans Planer

Ny vecka och skolstart. Idag har jag varit i skolan på en föreläsning och introduktion till den nya kursen. Den är väldigt bred och löper parallellt genom hela terminen, samtidigt som andra kurser kommer in sidan om. Men det verkar som att vi ska göra rätt många roliga saker den här terminen!

Men veckans planer då:
Måndag: Kursstart och föreläsning 10-12, har fått en uppgift att arbeta med två och två och det satt vi med på eftermiddagen. Ikväll ska jag käka pizza hos Fredrik.
Tisdag: Ska träffa Rebecca för att fota och shoppa!
Onsdag: Schemalagt är eget arbete, men vi kom rätt långt under kursintroduktionen, så jag ska fika med en gammal klasskompis och fota lite.
Torsdag: Föreläsning om Shakespeare dök upp i schemat, 10-15. Skulle tro att vi får en uppgift till också.
Fredag: En till ny kurs drar igång 10-12. Vet inte så mycket om den, men var inte heller så påläst om vad den nya terminen skulle komma med. Men efter skolan ska jag träffa tjejerna på myskväll och sedan ska vi gå ut på kvällen!

Last week:

Likes

Comments

Postad i: Livet

...har spenderats i Arild! Jag har varit iväg körläger för att kickstarta en ny termin av sång. I fredags åkte vi en 4o minuters bilresa, i vad som kändes som mitt i natten, upp till huset som vi skulle bo i. Efter det så har vi har sjungit och ätit, och sjungit och ätit, och sjungit och ätit lite till. På det har vi klämt in lite kortspel och umgänge också. Så det har varit ett trevligt sätt att spendera helgen på. Det har ju också varit den sista helgen på "julledigheten". För på måndag börjar allvaret igen med ny termin, nya kurser, och nya äventyr. Jag har faktiskt inte så bra koll på hur den nya terminen kommer se ut eller vad den kommer innehålla, så man kan väl säga att jag är rätt så oförberedd. Tanken har liksom inte riktigt landat hos mig än. Men snart så... Hoppas ni har en bra söndag!

Likes

Comments

Postad i: Outfit

Tröja - julklapp / Jacka - Zara / Skor - Mango / Halsband - GinaTricot / Byxor - GinaTicot / #nouwoutfit / Foto: @rebeccamoller / Redigering: Jag

En drös färgglada bilder tagna på en regnig dag. Vi hade verkligen otur med vädret med det stoppade oss inte! Jag höll mig nära väggen för att undvika att bli blöt men det kom en enstaka regndroppe ändå. Med enstaka menar jag rätt många. Jag hade på mig mina nya gyllende skor. Fyndade dem på mellandagsrean på Mango, de är så coola! Diggi-Loo Diggi-Ley... ;)

Likes

Comments

Postad i: Livet

Från att ha haft supertrevliga dagar tillsammans med mina bästa vänner och pojkvän till att sitta och stirra blint på datorn framför sig är ingen rolig förändring. Idag är en såndär inspirationlös dag där jag bara vill krypa tillbaka in under täcket och stanna där, titta på någon skön tv-serie eller mala hjärnan med sims. Men jag måste få klart min uppsats, oavsett hur tom på inspiration jag är och hur lite jag än vill göra den. Först ska jag dock kila iväg till posten och lämna ett brev. Har satt håret i en tofs, dragit på mig en mysig tröja och ska ge mig utanför dörren. Sen hörni ska jag försöka övertala hjärnan till att göra något produktivt. Det är nog bara en sån dag idag...

Likes

Comments

PINSPO

VECKA 2