Header
Inspiration

I see black, white & pink.

Hej på er! Har ställt om igen från semestern och är nu hemma på riktigt. Jag saknar solen och värmen, även fast solen kikar fram här i Sverige just nu. Verkligheten har slagit sig tillbaka iallafall. Det är jobb och utbildning och planering inför skolstarten som cirkulerar i min hjärna. Det är spännande men också stressande på samma gång. Nytt och gammalt i en blandning.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Resor

Drach caves, Mallorca

Kan ni se vattnet?

Gårdagens location var en superhäftig grotta! Jag har ingen aning hur något blir såhär. Hela grottan består av dessa istappar av sten. Otroligt fint. Speciellt hur allt lös upp. I "slutet" av grottan fick vi se på en konsert. Hela grottan släcktes ner och sen seglade en orkester fram på en båt beklädd med lampor, så de lyste upp grottan. Det var en upplevelse. Hur gör moder natur?

Likes

Comments

Idag åker vi hem från Mallorca. En både sorgens och glädjens dag. Sorgligt för vi lämnar värmen och paradiset för att åka hem till vardagen igen. Men glädjens dag för att vi återförenas med alla saknade.

Mallorca, you've been good.

Likes

Comments

Jag har på mig: hårband från Zara, klänning från Pull & Bear

Godkväll! Vi hade en supermysig drinkkväll här på Mallorca igår kväll. Med livemusik och festliga sugrör. Favoriten Pina Colada stod på min meny.

Imorgon är vår sista kväll på Mallorca så vi ska kanske gå tillbaka dit ikväll igen. Eller så hittar vi något nytt?

Likes

Comments

Se på mig, låtsas vara Askungen när jag går upp för trappan, haha!

Idag har vi gått upp tidigt för idag ska vi ut på äventyr! Vi ska åka och se på grottor. Drach caves tror jag de heter. Det ser fantastiskt ut på bilderna som vi sett! Är jättetaggad!

Likes

Comments

Här kommer ett gång mörka bilder som jag tog igår. Vi var nere på stranden efter det hade blivit mörkt och tog en drink (till) på el av restaurangernas lounge. Vi satt och sipprade på våra drinkar och tittade ut över det svarta vattnet och ljusena från staden vid horisonten. När vi skulle gå hem igen så lös månen så starkt över vattnet, men allt sånt fångas ju aldrig på bild! Vi tog oss hur som helst hem och somnade på direkten!

Likes

Comments

Hej på er! Igår fyllde Cornelia år och dagen till ära gick vi ut och åt på en restaurang som hon valt ut här på Mallorca. Ett bra val, för maten var verkligen jättegod. Vi började med en fördrink (jag och mamma iallafall). Sedan kom servitören in med en tallrik bröd mest någon röra på, så vi fick oss en liten förrätt ändå! Jag beställde in en stek, är inte förvånad. Till efterrätt (som vi knappt orkade äta upp) blev det en mandelkaka med jordgubbsglass. Har aldrig varit så mätt i mitt liv (julafton och asiatiska bufféer räknas inte). Vi tog sedan en promenad ner till stranden men mer om det kommer senare!

Idag är det barnkalas i Antrax. Luna-Elisia fyller ett år. Vi har ätit kakor och tårta och jag är sådär mätt igen. Ska trycka i mig lite glass också. Då blir allt bättre!

Likes

Comments