Startar dagen på bästa sätt, med ett gympass tillsammans med min mamma. Solen skiner, det är fredag och långhelg, helt underbart med några dagar ledighet. Har absolut inga planer för dagen ännu, lika skönt det faktiskt. Bara njuta av dagen och kanske fixa lite småsaker. Ha en underbar fredag, PUSS.

Likes

Comments

Sista mars. Denna dag spenderar jag tillsammans med mina tjejkompisar från gymnasiet, vi fyra var väldigt tighta under de tre åren så ikväll lyckades vi ses. Just nu sitter vi och äter en god middag på Yaki Da, dricker lite gott vin till maten. Det är två år sedan vi tog studenten och nu sitter vi här och försöker prata om allting som har hänt sedan dess och det är nu vi alla nog inser hur mycket våra liv har förändrats. Men jag är så glader att jag har er tjejer, ni är så fantastiska på alla sätt och vis och jag vill inte att denna kvällen skall ta slut, så lycklig idag. Vi tänkte röra oss vidare snart mot Locatelli och avsluta kvällen där tillsammans, PUSS

Likes

Comments

Ikväll firar vi min bästavän som fyller år (imorgon egentligen). Vi har ätit en fantastiskt god middag här på Clarion Hotell och sitter nu ett gäng tjejer på deras klubb BonBon och dricker lite drinkar. Men det blir nog en relativt lugn kväll för mig då jag jobbar imorgon. Men man behöver nyttja helgerna till fullo. Önskar er en trevlig helg, PUSS.

Likes

Comments