Vi tänkte att det kanske skulle vara lite kul för er att se hur vi har det hemma, eller iallafall hur våra rum ser ut. Så därför är detta inlägget en slags "room tour" i bilder typ haha.

Hoppas ni gillar de, puss

Tindras rum!

Cassandras rum!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Alla älskar väll sin mamma, därför förtjänar hon alltid det bästa. Cassandras mamma fyller år den 19 Augusti och min mamma fyller år den 20 Augusti. Därför passar det ju såklart med present shopping, wihoo!!! Såklart är det alltid svårt att hitta den perfekta presenten men vi tror att oavsätt vad man ger så uppskattar alltid mamma en.

Här är har vi lite tips och ideer på presenter. Vi har tagit insperation av dessa och ni får vänta och se vad det blev för fint till mammorna <333

Likes

Comments


Dagen började med att vi hade handbollsträning 16:30 och precis innan det fick jag för mig att jag ville gå på bio eftersom Annabelle 2 precis har släppts. Men jag ringde iallafall Tindra och vi bestämde att Nicklas och Oliver skulle boka biljetter till 21:15 filmen medans vi var på träning. När träningen var slut fick vi skynda oss lite för att hinna äta, duscha och fixa oss & så fort vi var klara så åkte vi in.

Men vi såg alltså
Annabelle 2... och den var jätte bra. Helt seriöst så är det nog bland den läskigaste filmen jag sätt, haha. Älskar när det är läskigt!

Likes

Comments

Jätte jobbigt rump pass som ni verkligen borde testa!

20x3

(Tiiiipppss, använd ett booty builder band för att få mer kontakt med rumpan!! )

15x3, per ben

15x3

10x3, per ben

15x3

12x3, per ben

15x3, per ben

Likes

Comments

Hej på er, hur mår ni? :))

Idag har jag haft en super mysig morgon tillsammans med Nicklas. Förresten så är han hemma efter sina två veckor i Grekland & ingen är gladare än jag!! :-))

Vi har iallafall haft en jätte mysig morgon tillsammans. Frukost på sängen (i min nya säng som kom igår, Wiho!!) & lite senare ska vi göra i ordning oss och kanske åka in till stan, måste även städa i ordning mitt rum och fixa det sista efter att sängen kom igår!

Puss, Tindra

Likes

Comments

Idag var det min tur att fylla 16år!
Jätte mysig morgon med frukost & presenter på sängen. Sen gym med bästa Cassandra och lite senare resturang med familjen!

Vi åt på Tilda&Josper här i Torslanda, så himla god mat!Haft en super bra dag iallafall !
Puss, Tindra <3

Likes

Comments

Uppvärmning: boxas i 40sek samtidigt som den andra står i plankan 40sek. Detta gjorde vi 4 varv!

Och helt ärligt, boxning som uppvärmning är så kul & även jobbigt. Det känns i armarna och man blir verkligen varm i hela kroppen! Stort tips ;)

Uppvärmning: Den ena står och kastar med repet i 20 sek samtidigt som den andra gör Utfallssteg med hopp. Detta gjorde vi också 4 varv!

Vi startade med axelrotation utåt & inåt för att värma upp axlarna lite.
15x2 per axel & sida.

Latsdrag, 15x4

Pulldown med rep, 20x4

Stående latsdrag, 20x4

Hantel rodd, 10x4

Flyes på maskin, 15x4

Puss <333

Likes

Comments

Hej på er Finisar, hur mår ni??

Vi mår iallafall super, idag är det dags för den första handbolls träningen! Ska faktiskt bli jätte kul och framförallt skönt att komma tillbaka till lite rutiner. Såklart har det varit jätte skönt att vara ledig men det ska verkligen bli kul, hoppas på att jag känner samma efter träningen ;-). Vi har även fått en ny tränare nu som vi ännu inte träffat, men vi hoppas på det bästa med han!

Juste tidigare idag hade vi även en liten sushi dejt, muuuuums <333

Såklart även en Nocco var som vi ska dricka strax innan träning + en liten Nocco glass :-))) <33

Likes

Comments

Idag kom hov1 till Liseberg här i Göteborg & dom va sååå grymma !!! Efter den grymma konserten så gick vi till le pain francais och här sitter vi nu och dricker cappuccino och varsin muffins <33

Grym dag iallafall !! Puss

Likes

Comments