Så jeg var i København med en veninde i lørdags, og vi havde begge hørt om genbrugsbutikken Episode! Vi tog straks der ind og sikke en fantastisk butik!

Episode er en genbrugsbutik, hvilket er en del af det gode koncept. Den lækre musik, de fede typer og ikke mindst deres lækre tøj, er med til at skabe en god oplevelse når man går i Episode.

Jeg faldt over en lækker oversize buksedragt i denim og et fint silketørklæde med hvide, blå og røde detaljer. Tilsammen blev det kun 350 kr., hvilket jeg synes er en super god pris for sådan et par guldfund.

Jeg kan helt klart anbefale butikken til dig og dine venner. Jeg skal selv forhåbentlig derind igen snart;-)

Største hilsner Cassandra<3

Likes

Comments

Hej! Jeg hedder Cassandra og er 14 år. gammel. Jeg går lige nu i 8. klasse på en skole i Gentofte. Jeg er skilsmisse barn, men det har ikke den største effekt på mig, da jeg har været det siden jeg var 2 år gammel. Jeg bor lige meget hos min mor som min far. Sammen med min halvsøster deler jeg min far.

Hver onsdag går jeg til Drama tæt ved strandvejen, samt kor om torsdagen tilsvarende sted. Jeg fejrer fødselsdag d. 21. februar. Her ønsker jeg mig en ukulele, som jeg forhåbentlig snart, kommer til at lære at spille på;-)

Efter folkeskolen har jeg besluttet at tage 1 år på efterskole, gerne med drama og musik som linjefag. Her vil jeg forsøge mig at skabe en god oplevelse, og få nogle flere venner med samme interesser som mig. I fremtiden ser jeg gerne mig selv som skuespiller, og måske senere hen en underviser indenfor dramatik.

Jeg har en enorm svaghed indenfor P3. Det er ikke super mange på min alder der hører radio med egen fri vilje, men det gør jeg altså, og jeg er super stolt over det. Jeg elsker min familie, venner og en god stemning.

Jeg er en glad og frisk pige der er klar til at dele ud af min verden:-)


Største hilsner Cassandra<3Likes

Comments