Igår kväll fick jag för mig att jag skulle cykla ut till marieberg för att se om jag kunde fynda några skor på xxl. Sagt och gjort så gjorde jag det. Ca 9.7km dit och 9.7km hem så fick mig lite träning på köpet dock inga skor då de inte var så fina i verkligheten som på nätet.

Idag har jag tagit sovmorgon eftersom jag jobbar natt inatt. Nu håller jag på att städa lite sen ska jag förmodligen träna ett pass. Har ju bara 4 pass kvar och 1.5 vecka kvar tills fotbollen börjar igen så jag bör hinna med alla pass.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Jag har nyss varit ute på pass 8 av 12. Ett jobbigt pass som bestod av 15s, 30s, 45s, 1min, 1.15min, 1.30min, 1.45min, 2min, 1.45min, 1.30min, 1.15min, 1min, 45s, 30s och 15s. Grymt jobbigt vid de längre intervallerna men så underbar känsla när man är klar!

Nu håller jag på att äta frukost som består av propudding vanilj, äppeljuice och 1 liter vatten. Ska nog försöka göra någon form av träning senare ikväll, kanske gå ur och plocka blåbär 😋😋

Likes

Comments

Förra veckans träning var grymt bra. Känns som min kondition har blivit mycket bättre och det känns himla bra. Idag tog jag mig ann pass 7 men det kändes trögt. Måste få en vilodag imorgon annars kommer det fortsätta gå trögt!

Viktmässigt är jag inte helnöjd. Förra veckan hade jag gått ner 3.1kg totalt och denna vecka 3.7kg.. Hade hoppats på mera men bara att ta nya tag denna vecka! Dock är det ju inte fy skam att ha minskat totalt 9cm i midjan. Det är jag väldigt stolt över!

Likes

Comments

​Det här med att jobba natt och sen gå av och vara ledig är inte riktigt min grej haha. Vaknade för en timme sen eftersom jag somnade jättetidigt igår.. Anyway får ta vara på tiden så tänkte att jag skulle gå upp och koka lite kaffe sen ge mig ut på pass 5 av träningsprogrammet. Räknar med att ev hinna med det sjätte passet ikväll eller imorgon, får se hur pigg jag är helt enkelt. Annars så har den här träningsveckan gått ganska bra, känner att konditionen blir bättre och det känns skönt när man får bekräftelse av träningen. 

Likes

Comments

Kom på precis att det har gått ungefär 1 månad sen jag började försöka gå ner mina 10 kilon, hur har det gått då? Ja relativt bra tycker jag. Idag har jag gått ner 3.1kg och ungefär 5cm i midjan. Helt okej siffror eftersom det inte har varit riktig hårdkörning, har ju börjat träna mera kondition och bara äta "onyttigt" 1-2 gånger i veckan. Jag har även bara druckit alkohol 2 gånger den här månaden. I vanliga fall så kanske jag dricker 6-8 gånger på en månad haha.

Anyway nu i juli tänkte jag hårdköra. Lite striktare diet och mera träning. Dock kommer jag ha kvar att jag får äta onyttigt en gång i veckan men att jag får tänka på att det kanske bara är mörk choklad jag äter då etc.

Vi har ju fått träningsprogram från laget och jag har tagit mig igenom 2/12. Så tio kvar och det är jättebra hjälp nu i juli!!! Nu ska jag göra inköpslista för denna vecka och sedan gå och handla. Puss och kram

Likes

Comments

Long time - no see! Har jobbat på som vanligt och försöker få ihop det med träningen. Eftersom jag jobbar natt så går jag upp vid 14-15 om dagarna sen ska man orka träna och äta för att sedan sova igen mellan 18-20 för att orka börja jobba igen vid 21. Min livscykel atm. Vi får se om jag kan klara av målet för denna vecka. Hoppas! Annars blir det hårdare tag tills nästa vecka.

Likes

Comments

Efter en midsommar med onyttigheter och alkohol så ska det bli skönt att komma igång igen. Har tyvärr gått upp lite igen men satsar på att komma ner till dit jag ville föregående vecka till denna vecka istället! Igår var jag ute och gick med mormor och morfar ca 5km och på kvällen när jag hade kommit hem till Örebro igen tänkte jag ta mig en runda. Dock började ösregna så det blev bara 2km hehe..

Idag då? Har varit ute på en 5.1km runda i solsken, underbart. Lite senare ska jag träna med Hanna och inatt börjar jag jobba och åtta veckor framåt, fun! Ha det gött så länge

Likes

Comments

Halloj! Idag har jag cyklat för att få lite motion, ganska lugn eftersom jag har träning ikväll och match imorgon. Nu ska jag fylla på med mycket vatten och något att käka. Har tagit fram köttfärs så får se vad jag hittar på😋

Likes

Comments