Då var tävlingen i Piteå slut för denna gången!
Har haft en bra helg o det gick bra även fast vi var tvungen att dela rum med burträsk simplare!
Lördagen: 200 medely så blev jag diskad på grund att jag tjuvstartade! 100 bröstsim så gick jag över än den tiden jag hade samma sak på 100 frisim på 400 fritt så Persåsen jag med 7 sekunder! I dag då jo på 100 fjäril så strök jag mig hade så ont i axlarna så att dom skulle bara bli värre om jag körde fjärilen! 100 rygg pressade med 18 sekunder och kom upp på prispallen men på en 3 plats är inte så nöjd men blev nöjd för att det jag har satsat mest på var 400 fritt och 100 rygg så det blev ju bra! Nu är vi på väg hem så ha en bra dag!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är i Piteå på tävling första passet gick inte bra för mig men gick desto bättre för Linnea!
Lunchen sög den va äcklig!
Jag och Linnea gick till klassrummet där vi sover!
Sen kom Bureå in dom ska sova här med oss också fuck!
Nä nu ska vi snart gå tillbaka till badhuset 2 passet och då taggar vi 100 och 400 frisim så nu blir det insim hare gott 👍🏊
Likes

Comments

Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik, är trött skolan sög i dag verkligen mycket!
Men till slut tog dagen slut och allt började sluta bra jag och Ahmad kom tillbaka till varandra efter att ha haft en paus från varandra!
Träning blev det på de jag och Linnea tränade till tävlingen i Piteå som är i helgen önska oss lycka till haha!
Det mesta gick väll bra förutom mina fucking starter asså kommer aldrig fixa dom känns det som!
Jag kom hem sate mig och skrev ner vad jag ska ha med mig i helgen!
I morgon efter skolan så går jag hem och börjar små packa sen så hämtar jag upp älsklingen som ska med mig hem en stund hahaha han kommer inte ha det kul i morgon asså se mig att packa får han göra hahaha nä nu ska jag plugga lite fysik sen tagga vi till i morgon pussen ;)


Likes

Comments

Nyss kommit hem från skolan, mamma är jätte förkyld så jag tog in posten och där fans taxfree katalogen tittade på den och tänkte äntligen nu är det nära om ungefär 2 veckor så drar vi till Turkiet och bara får vara med familjen 1 veckan 🌞ska snart sätta på musik och städa rummet och det ska bli gjort i dag har inte tid sen i kväll träning och plugga i morgon träning och plugga torsdag träning, plugga och packa och fredag så blir det Piteå på simtävling 👍
Skolan gick bra i dag men va sjukt trött fan!
Så nu ska jag börja städa och ba chilla sen bär det av till träning 🏊


Likes

Comments

Jag saknar min lilla goding, mitt hjärta, Livia är den bästa händelsen i värden! När jag fick veta att hon hade kommit så blev jag hur glad som hälsat och den dagen glömmer jag inte! Har inte varit så glad på länge hon är som en stjärna som lyser upp hel himlen lilla trollungen snart måste vi ses det va ett tag sen fasters älskade lilla busfrö ❤️❤️

Likes

Comments

Lång helg fick vi ju skens som att vi har haft helg över 1 år snart hahah nä men aja i går så va jag med Emelie och vi gick till min farmor och tittade på bilderna sen begravningen!
Vi fick även ficka där!
Senare på kvällen kom Julia hon sover hos mig i helgen! Vi gick runt här i samhället och pratade o pratade sen så gick vi till Konsum och handlade vi handlade saker till kvällen sen så gick vi hen tittade på lite saker på datorn och allt vid halv 11 gick Emelie hem och jag o Julia fortsatte titta på programmen vi gick sen o la oss och pratade till halv 1 sen somnade vi! Julia sover fortfarande men jag vaknade och har värst rygg smärtorna blev även riktigt glad i går ska bli faster igen fast nu till en liten kille tänk att Livia ska bli storasyster och få en lillebror mina älsklingar ❤️


Likes

Comments

I dag är det onsdag och det är sista skoldagen för den här veckan fett skönt!
I går Skrev jag aldrig så jag kan ju börja att berätta vad jag gjorde, först så va jag ju i skolan och det gick bra efter skolan stack jag till Emilia och lämnade hennes läxor m.m, sen så åkte jag hem och åt mamma sa åt mig att städa rummet för annars fick ingen sova hos mig i helgen!
Sen vid 19 tiden så kom Linnea, Sara och Elsa och hämtade mig vi äkte på träningen nu på slutet blir det hård träning på i både vattnet och på gymmet snart tävling ju bara om några dagar men tyvärr så är det bara jag och Linnea o vår tränare som åker men men. I dag blir set skolan sen läxhjälpen och göra ett kemi prov fuck! Och senare på kvällen blir det att gå till UG med Emelie får se om Lisa följer med Aja nä nu ska jag göra det sista sen rulla till skolan ha en bra dag :)
Likes

Comments

Mitt humör är jätte dåligt nu!
Mår inte bra både psykiskt och fysiskt faktiskt, har jätte ont i huvet och allt ,
Får se om jag ändå går till skolan i morgon.
Hoppade in i duschen och nu ligger jag i sängen och sätta på en gråtfilm för att de humöret har jag just nu haha !
Vi hörs i morgon godnatt!
Likes

Comments

Hejsan alla glada!

glömde ställa klockan så den ringde ju så klart inte men sån tur så vaknade jag och då tittade jag på klockan jo fan den va halv 8.

kom till skolan och det gick faktiskt jätte bra i dag lite oväntat. 

jag har ätit middag och det va inte så gott men men.

just nu gör jag inte ett skit jag ska lyssna på musik och snart gå och packa badkläderna för att åka till hörnefors och simträna.

känns sjukt bra.

liksom träningen i går gick bra får hoppas då att det går lika bra i dag :) 

aja hej då ha en bra kväll

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har skrivit på nån dag men har varit i Sandviken o träffat vänner!
I dag har jag varit med lilla Emina och vi har varit ute härligt att bara varit med hon och lekt lite ❤️
Har även titta på lite hockey i vårt härliga Skellefteå vi kommer ta guld i år igen❤️
Nu sitter jag och ser tv i morgon ska jag kanske gå ut med Emina en stund och sen kanske träffa bästa 😀
Nä nu ska jag fortsätta se tv och sen sova upp tidigt i morgon packa i hop väskan och så att jag hinner va med Lilltoken en stund❤️
Ha en fortsatt trevlig kväll😀


Likes

Comments