JAAAA! Ni läste rätt! Augusti 2016 var jag brudtärna till en av mina äldsta vänner som gifte sig men sin fina fästman! Allt började med en middag på Östermalm med oss fyra gamla tjej kompisar som fick höra om min väns spontana Paris resa med sin käraste, detta skulle äga rum inom 1 månad. Vilket vi såklart började spekulera frieri, vår vän berättade att det var hon som spontan bokat detta & att hon trodde han inte hade en chans till att förbereda detta. Det var DÅ vi kom fram till att självklart skulle hon FRIA! Vi väntade ivrigt & såklart som den modigaste vännen man har gjorde hon detta! WOW! Det var det bästa ordet vi fick fram!

Det tog inte lång tid innan dom bestämde datum, typ 6 månader efter förlovning!! Alla blev sjukt stressade, outfit,möhippa osv! En söndags frukost med oss alla fyra frågade hon, att hon ville ha oss som sina brudtärnor! & ja, vi alla grät!


Här kommer lite bilder från bröllopet, ska visa er från möhippan vid ett senare inlägg!
Kärlek!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då var det dags för min andra Induction i Bryssel för Louis Vuitton! Som sagt var jag redan där för en månad sedan på en training för enbart managers, och denna gång var vi 12 stycken från olika butiker, kontor & alla olika positioner, alltså fantastisk! Jag landade på söndagen & allt började på måndagen & fyra dagar framåt. Det var en väldigt intensiv period men SJUKT inspirerande & motiverande! Jag är ett stort fan av dessa utbildningar, ( gjort samma sak på Ralph Lauren & Michael Kors) har självt lärt ut mycket i Michael Kors när jag öppnade butiker i Skandinavien, Norden & Baltikum. Alla får en bra grund av information vilket vi behöver i vårat dagliga arbete!

Jag har inte riktigt fastnar för Bryssel när jag varit där tidigare på besök, men denna gång kändes det mycket bättre & som att jag fick en helt annan kontakt med staden.

Här kommer en sammanfattning i bilder av mina dagar i brussel.

Likes

Comments

Jag har ett litet mål 2017, att jag ska pyssla/laga mat mera! Jag har fått för mig att jag inte kan laga mat, & detta är nog för jag har en sambo som är väldigt duktig på att laga mat så jag har lagt över lagandet på honom! Vilket absolut är dumt & nu har jag fått ett sug av att laga,pyssla osv. Jag har lagat litegrann redan under Januari, & här nedan gjorde jag lite mexikanskt med tortilla bröd, kyckling i ugn & massa grönt!

Likes

Comments

PARIIIIS!!
Aldrig fel med en weekend med bästa vännen, & dessutom i Paris! Det blev ganska spontant & med kort varsel, men vi bestämde oss att åka någonstans i januari när allt det hektiska med jul & nyår var över. Vi fick låna en lägenhet vilket alltid är så mycket mysigare än att bo på ett litet hotell. Vi kom på fredagen mitt på dagen & satte oss direkt & åt en god lunch med ett härligt glas rött. Hela helgen bestod av att gå runt såklart, shoppa, upptäcka nya små barer, äta gott & umgås! Bästa restaurangen var Yeeels som vi åt på Lördag kväll, fantastisk mat, fantastisk stämning & med grym musik! 
Här kommer lite härliga bilder.

Första stoppet.

Kvälls promenad.

Fransk frukost, croissant

Louvren, lunch på café Charlotte.

YEEELS

La Favourite ​

Likes

Comments

Julen detta år kom alldeles för fort! Jag kände att jag inte riktigt hann njuta av tiden innan och köpa mina julklappar i lugn & ro, men när julafton kom var det självklart super mysigt!
Vi firade julafton hos min mamma som hade gjort det så himla mysigt (som alltid) Hon hade en stor fin julgran med alla möjliga härliga färger, dukningen till matbordet var fantastisk & hon överträffade sig själv från föregående år! Dagen & kvällen innebar mycket glögg, mycket skratt, god lång julmiddag & mycket spel, & sedan julklappar! Viktigaste av allt, alla njöt av att umgås och bara vara.

I mellandagarna firade vi också med G's familj ena dagen, & med min pappa,mormor etc den andra dagen.

Hoppas ni alla har fått den jul ni ville ha & har umgåtts med nära & kära!

Likes

Comments