Hejsan!

Hur mår ni? - Idag mår jag sådär, men jag vet att det kommer gå skitbra idag.

Sen idag gick jag upp fucking 07:30 och sen klockan 08:11 så ringde jag Julia och vi snackade framtills nu typ, tack som fan gumman för att du orkar med mig och glöm fan inte att jag älskar dig, du är guldvärd ❤

Jag vet inte vad jag ska göra nu innan vi ska dra men Julia ska ringa tillbaka när hon går till hunden hon ska passa idag, och sen måste jag kanske äta något men palla haha 😂

Men jaja, jag gör nog ett inlägg innan jag drar eller direkt efter mötet men vi hörs senare och tack till er alla som finns här för mig, ni är kungar ❤


Kram 💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej finisar!

Jag sitter och kollar på Morden i midsomer, lyssnar på musik och skriver med Linus och så försöker jag inte tänka så mycket på morgondagen.

Men det är så himla svårt eftersom jag har tänkt på det sen i torsdags, det suger verkligen.

Som det ser ut nu så ska bara en av mina kontaktpersoner hänga med eftersom det inte finns tillräckligt med personal i huset för att Hanna ska kunna hänga med.

Så jag kommer få åka med Helen eftersom hon är den som har körkort haha 😂

Det kommer gå bra och jag vet det men jag vet inte om jag vill att Helen ska hänga med in men om hon gör det, så kommer jag inte säga ett piss utan kommer bara stirra på henne och förvänta mig att hon ska snacka åt mig och då slipper jag lyssna på vad läkaren säger.

Men går jag in ensam så kommer jag vara tvungen att snacka men då vet jag att jag inte kommer ta in vad läkaren säger, för när jag är nervös eller tycker att saker är obehagliga, så stänger jag av och inte lyssnar.

Vet inte när jag kommer somna inatt, om jag ens kommer somna haha 😂

Men ska försöka blogga innan jag drar eller om jag gör det medans jag sitter i bilen på väg dit men det märker vi.

Annars så kommer jag blogga så fort jag kommer hem, vi hörs mer imorgon.


Kram 💋

Likes

Comments

Hejsan!

Hur mår ni? - Själv mår jag helt okej, men imorgon ska jag till psykiatrin och jag har sådan ångest över det.

Jag vet att jag kommer ha svårt att somna inatt + att jag gick upp 15:30 idag så är ju inte ett dugg trött om man säger så.

Men idag gjorde personalen hemmagjorda köttbullar och potatismos, men jag åt inte det så Yvonne lagade pasta, wokgrönsaker, bacon, lök och créme fraiche med smak av Franska örter till mig och det var tvär gott 👌

Idag kommer Hanna att sova här istället gör Yvonne, så får se om jag och Hanna snackar om psykiatrin och sånt sen, men det tror jag inte.

Sitter och dricker cola och bara tar det lugnt, klockan 21:00 så börjar ju Morden i midsomer och det ser jag framemot och sen på tisdag vet jag om Julia kan sova över i helgen.

Men vi hörs mer imorgon, kommer att komma tillbaka med mer inlägg så småningom 🌸


Kram 💋

Likes

Comments

(Orkar inte lägga upp en bild) så ni får bara gilla läget haha 😂

Hejsan!

Såg på en nyhetskanal på Youtube nyss och fick reda på att @JoakimLundell har en blogg och jag såg hans senaste inlägg där, och vill ni läsa det så hittar ni inlägget HÄR tycker så jävla synd om honom och Jonna.

Folk verkar inte förstå hur detta hatet påverkar dom, att både Jocke och Jonna är helt förstörda, dom är rädda i sitt eget hem.

Jag personligen är inte insatt i allt det här dramat och jag tycker själv inte det är intressant, Youtube var bättre förr, då folk gjorde videos för att det var kul och inte för att sprida hat och få 8-15 åringar att gå hem till youtubers och skrämma dom, att få dom att vara så jävla rädda i sitt eget hem att dom sitter på golvet och gråter och inte veta vart dom ska ta vägen.

Eller få dessa barn att mordhota youtubers, menar vart fan är respekten?!

Hur fan tänker ni? Hur kan ni som håller på med Youtube tycka det är "kul" att få era följare att gå hem till Jonna när ni vet att hon är ensam och bryta ner henne så hon sitter på golvet och gråter och har fucking panik?

Man ska kunna känna sig trygg i sitt eget hem för helvete!

Jag tror inte att ni som gör såhär mot Jocke och Jonna skulle tycka det var kul att andra gör så mot er, tänk om ni var i Jocke och Jonnas situation och ni skulle vara utsatt för detta, jag kan sätta mitt liv på att ni inte hade tyckt att det var kul.

Ni hade också brutit ihop, ni hade också blivit så arga som Jocke är, han känner sig maktlös, han kan inte försvara sig eller sin familj.

Gör han det så blir ingenting bättre utan snarare värre för då vinklar ni det till något som egentligen inte stämmer.

Ja, Jocke hotade en annan person men vad skulle han göra?

Hatet tar aldrig slut, dessa youtubers som håller på såhär mot Jocke är på riktigt sjuka i huvudet.

Jag har också tänkt "men det är la bara att sluta med youtube" eller "åk utomlands i 2 månader, hur svårt kan det vara" men grejen är att om dom kunde det så hade dom ju gjort det för länge sen.

Vi som inte jobbar med youtube vet inte hur saker funkar, jag kan erkänna att jag inte är ett fan av Jocke och Jonna men ingen människa förtjänar allt detta hat som Jocke och Jonna får stå ut med.

Fattar inte ni att ni som sprider allt detta hatet förstör för Jocke och Jonna?

Dom mår psykiskt dåligt, Jocke äter ingenting, Jonna har legat på sjukhus för inreblödningar och när hon ska vara hemma och vila så står ni era jävla parasiter utanför deras hus och skriker och får jonna att bryta ihop, hon sitter alltså på golvet och gråter och ringer Jocke i panik när han är i Sundsvall.

Hon hade till och med bett er att lämna henne ifred men ni respektlösa parasiter lyssnar inte utan ni fortsätter och gör allt för att bryta ner henne så hon mår ännu mera dåligt, ni har verkligen ingen respekt.

Jag är rädd för mänskligheten, pga människor som er så hatar jag människor, asså på riktigt.

Människor är hemska!

Snälla lägg ner hatat, om ni inte gilla Jocke och Jonna så behöver ni inte lägga eran tid på dom utan låt dom vara människor precis som vem som helst.

Låt dom göra misstag, ingen människa är perfekt utan alla gör vi misstag och det är okej, det är fucking mänskligt att göra fel!

Det räcker nu!

Ni har förstört tillräckligt.Så om du Jocke läser detta så vill jag bara säga, kärlek till er!

Ni är starka och jag hoppas ni kommer hitta tillbaka till varandra, ni är guldvärda och ni förtjänar verkligen inte detta hatet.

Fortsätt med det ni gör och glöm inte att ni är starka och jag tror på er!

Kärlek till er ❤

Likes

Comments

Hejsan finisar!

Hur mår ni? - Jag mår helt okej men är inte helt 100 om man säger så men snart ska jag ju på möte på psykiatrin.

Ser dock inte framemot det men jag ska vara där nu på måndag klockan 13:00 så får jag det överstökat, vet ju att jag är där för att jag måste få hjälp men asså jag vet inte.

Det kostar en jävla massa pengar, denna månaden kommer min ekonomi inte vara den bästa.

Men jag hoppas att nästa månad blir bättre, grejen är att vi på boendet har gemensam mat så personalen beställer mat via nätet, så då får man en räkning för 1 eller 2 månader och denna gången är den räkning på 1125 kr och sen kostar psykiatrin ca 300-600 kr (beroende på vad man ska göra då) så jag kommer ha mellan 400-700 kr denna månaden, och så vill man ju spara lite pengar också men jaja.

Nästa helg kanske Julia kommer så det ska bli mysigt, då ska vi glo på film, käka tacos, gå ut om det är fint väder och sen kanske spela in lite videos både till min kanal och sen till hennes kanal.

Får reda på mer nu på tisdag eller onsdag ifall hon kan ses (vilket jag hoppas hon kan) 😊

Sen vet jag att jag suger på att blogga just nu men det är för att det händer inte så mycket nytt i mitt liv, utan det är samma sak dag ut och dag in + att jag inte mår så himla bra just nu.

Vad gör ni?

Idag har jag iallafall umgåtts med Simon och Adam (dom jobbar här) och så har jag umgåtts lite med Max också.

Men nu sitter jag och ser på Morden i midsomer och dricker cola men vi hörs mer imorgon antar jag men det märker vi.

Kommer komma tillbaka till bloggen så snart som möjligt 🌸


Kram 💋

Likes

Comments

Hejsan finisar!

Jag fick Dvärgen att fixa en blogg, eller jag fixade den åt henne och jag hoppas såklart att hon kommer använda den, men det är ju upp till henne.

Men sa att den kunde vara en bra grej att ha någonstans att få skriva av sig om man mår dåligt eller så, så jag hoppas hon testar i alla fall, men tror inte hon har fixat något inlägg än.

Ni hittar hennes blogg HÄR så checka in henne, och när hon gör sitt första inlägg kommentera och säg att ni kommer från min blogg haha 😁

Ge henne en massa kärlek för det behöver hon, hon mår inte så bra just nu.

Jag älskar dig @Kriiis och glöm inte hur jävla fantastisk du faktiskt är ❤

Nu sitter jag i alla fall och ser på CSI och dricker fortfarande cola haha 😂

Vi hörs senare eller i morgon 🌸


Kram 💋

Likes

Comments

Hej finisar!

Har umgåtts med Max hela dagen typ sen nu ikväll så har jag pratat lite med Yvonne och sen väntar jag på att Julia ska komma hem så vi kan flumma oss på snapchat haha 😂

Sen kommer jag snacka med Ivano och Linus (men Linus vaknar nog om 30 minuter) han brukar alltid vakna vid 22:00 😁

Men vi hörs senare för nu ska jag fortsätta kolla på Ett fall för Vera och så skriver jag med Max.


Kram 💋

Likes

Comments

Hejsan!

Hur mår ni? - Själv är jag en jävla mess, jag mår inte alls bra och nu i flera dagar har jag bara brutit ihop.

Idag bröt jag ihop igen och har bara gråtit och gråtit och jag vet inte varför, det räckte liksom med att Yvonne sa att jag inte kan låta vattnet rinna på mitt bacon eftersom det är "vattenbrist" eller något sådant och när hon fick så bröt jag ihop.

Känns som att jag gör fel hela tiden men det är inte bara jag som låter vattnet rinna utan så gör en massa i personalen också men det var egentligen inte pga det jag blev ledsen, utan jag är bara ledsen överlag om man säger så.

Men jag berättade för personalen att jag var ledsen och sånt så dom vet om att jag inte mår jättebra men det har dom vetat länge, sen så gick jag faktiskt in till Max innan vi skulle äta.

Så idag blev det hemmagjord pizza och det hjälper alltid, är på riktigt trött på att tänka på vad jag borde äta och vad jag inte borde äta, jag skiter i vad som är "nyttigt" att stoppa i sig och vad som inte är det, jag orkar faktiskt inte lägga energi på det just nu.

Mitt mående är inte på topp och då känner jag att jag kan helt enkelt inte fokusera på vad jag "borde" äta, så länge jag äter är ju det bra, bättre att jag äter "skitmat" än ingenting alls.

Men nu sitter jag inne hos mig och bloggar och funderar på vad jag ska göra idag + att på tisdag eller onsdag så vet jag om Julia kan sova över nästa helg, så då kommer vi vlogga och kanske göra the whisper challenge skulle ni vilja det?

Det var faktiskt Julia som föreslog det och så ska vi göra videos till hennes kanal också, hon ska börja med youtube och det ska bli riktigt roligt.

Kommer länka hennes kanal när hon har lagt upp sin första video och så ska jag få henne till att börja blogga, tror ni jag lyckas? - Det tror jag haha, eller hoppas det iallafall 😊

Vad gör ni en dag som denna? Har ni några planer för helgen?

Vi hörs senare 🌸


Kram 💋

Likes

Comments

Hejsan!

Jag kände på min mage nyss och kände en knöl, kände på andra sidan om det var samma där men det var det inte.

Grejen är att jag har inbillat mig innan, tex att jag hade knölar på foten och på benet men när Hanna kände (då hon jobbade natten) förra veckan så sa hon att det inte var något.

Och nu kände jag en knöl på magen och jag förstår inte varför jag har börjat känna saker som inte finns där, jag börjar oroa mig och känner på magen hela tiden.

Jag vet att det kanske inte är något, att magen kanske vara är svullen eller så men jag vill bara att Hanna ska känna på magen och säga att det inte är något men hon kommer vid 08:00 tror jag.

Är bara så jävla rädd, asså det gör inte ont när jag trycker där och jag vill inte gå till läkaren för tänk om jag måste få en sån där släng ner genom halsen och det vill jag inte.

Kände på foten nu och jag har visst en knöl där, tänk om jag är sjuk?

Vi hörs senare babes.


Kram 💋

Likes

Comments

Hej!

Idag kom Carro in till mig och frågade jag om jag hade tid att snacka med Hanna och jag bara "okej visst" så då fick jag deras mobil och då berättade Hanna att hon, jag och Helen ska åka till psykiatrin nu måndag och prata med dom där.

Men Hanna jobbar imorgon men hon kände att hon ville berätta det idag så att jag visste det, visste ju att dom skulle ringa VPM för läkaren som var här igår ville ju det så jag visste ju att jag skulle få en tid, men trodde inte det skulle bli så snart om man säger så.

Har lyssnat på musik hela dagen + att jag har varit rätt social med Max så vi satt inne hos honom och snackade lite granna, och så åt vi middag.

Det blev pasta carbonara, sen gick jag in i duschen och sen har jag skrivit med Linus och snapat på muppis och sånt där.

Ikväll ska jag mysa till det med lite goda mackor med ost på och sen ska jag äta lite choklad och dricka monster och jag vet, det är sååå onyttigt men orkar inte bry mig om jag ska vara ärlig.

Är så jävla trött på att tänka på min vikt och att jag "måste" gå ner i vikt, visst jag vet att jag borde det men får bara ångest när jag inte orkar dansa eller då jag väger mig och ser att jag har gått upp en massa.

Så det bästa för mitt psyke nu är att bara ta tag i mina självmordstankar och gå till psykiatrin och snacka med dom så dom kan hjälpa mig och sen kan jag tänka på hur jag ska göra för att gå ner i vikt igen.

Vi hörs senare babes, tack för allt erat stöd, det värmer verkligen och glöm inte att jag fucking älskar er, ni är fan guldvärda ❤


Kram 💋

Likes

Comments