Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Helgen har bestått av massa plugg, ett gympass och sen har vi bara tagit det lugnt Emma och jag. Kollat serier, Disney filmer och ätit massa gott. Är skönt med sånna helger också.

Likes

Comments

I veckan så bestämde Emma och jag för att ta tag i vår träning. Vilket ledde till att vi gick direkt efter skolan och fixade gymkort och samma dag gick på två pass. Först bodypump och sen sha'bam. Måste visa er våra söta vattenflaskor, haha jag älskar dem.

Likes

Comments

Beställde denna ansiktsmask för någon dag sen och idag kom den äntligen i brevlådan. Masken heter " mask of magnaminty" och är en djup rengörande mask som är till för de som främst har acne eller fet hy, jag har inte det problemet men jag älskar den ändå. Min hy är så len just nu. Företaget skickade även med ett par prover på andra produkter som de har, vilket jag ska testa en annan dag.

Likes

Comments

Äntligen fick jag åka och äta på pinchos! Igår tog jag, Emma och Pontus bilen upp till Umeå för att äta där. Var såå gott och så härlig miljö. Satt där några timmar och åt och pratade massor. Hade en jättebra kväll.

Likes

Comments

Igår tänkte jag att jag skulle få en fin bild på kattungarna och mig.. Gick sådär, var inte riktigt så enkelt som jag hade tänkt mig. Men några fina bilder fick jag i alla fall. Känns jobbigt att lämna bort dem, för dom är hur mysiga som helst.

Likes

Comments

Igår spelade Charlie sin första match för denna serien och självklart satt jag där och kollade. Det var en riktigt spännande match, men slutade med 7-6 till de andra laget. De gjorde mål i de sista 30 sekunderna.. Men dem var jätteduktiga och jag kommer verkligen sakna att inte kunna sitta där på matcherna. Idag blir det mycket plugg och packa, för imorgon går flyget hem till Ö-vik igen.

Likes

Comments

Tog idag lite sovmorgon, som verkligen behövdes. Vid 12 åkte vi in till Kalmar för lite shopping men även för att fira mamma som fyllde år i onsdags. Vi åt på Italia och sedan gick vi på bio. Vi såg Bridget Jones, andra gången för mig haha. Men det gjorde ingenting för den filmen är verkligen så bra.

Likes

Comments