Hei! Kom på nå at jeg faktisk glemte av å blogge igårkveld. Jeg var jo innlogget på Nouw og alt..😂 Jada surrehode. Dagens igår var i alle fall veldig artig for Mia og helt grei for meg. Mia var i barnehagen fra kl. 09. - 16. og så var det rett i bursdagsselskap til klokken 18. Og tror dere hun var sliten og slappet av når hun kom hjem da? Nope. Rett ut for å leke med nabojenta. Men etter at d ble litt for ivrige med lekingen og hun fikk seg en liten smell, da ville hun inn og slappe av. Så heldig som hun var fikk hun kose seg i senga til besteforeldrene sine med film og kinderegg. Når filmen var ferdig var det allerede blitt så sent at vi måtte hjem for da var det på høy tid for Mia å legge seg.

Der var altså Mia sin dag. Min dag var nok ikke like spennende. Etter at hun var levert i barnehagen dro jeg rett hjem og slappet av i sofaen litt før jeg trente. Og Gud så deilig det var å trene igjen! Times tid etterpå var jeg ferdig og stelte meg for dagen, tok litt bilder men ingen var noe særlig til bloggen.. Satte litt på pcen og hørte på musikk før jeg tuslet bort til foreldrene mine. Der var også besteforeldrene mine på besøk så det var jo koselig. Var der borte til jeg skulle hente Mia i barnehagen og levere hun i bursdagsselskap og så bort igjen til foreldrene mine. Men da jeg kom dit var de alle borte. Pappa og bestefar var dratt på jobb & mamma og bestemor hadde gått til IKEA. Så da tok jeg meg en lur til jeg skulle hente Mia klokken 18. Var faktisk første gang Mia har vært i bursdagsselskap utenfor familien så det var spennende! Det hadde i alle fall gått kjempe fint og hun hadde kost seg masse!😄 Når vi hadde komt hjem og Mia lå og så på film dro jeg og mamma en tur på Elkjøp og Rema 1000 for å kjøpe meg en ny telefon og handle mat mens bestefaren passet på Mia. Resten av kvelden dillet jeg med den nye telefonen min som jeg er blitt veldig glad i, spesielt siden den er i fargen rosegull.😄 Men mer om den får dere vite senere! Tenkte jeg kunne lage ett eget innlegg om den.😊 Men nå får jeg gå og rydde kjøkkenbenken, så blogges vi senere. Ha en fin dag alle sammen!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

God kveld! Ja nå er det en liten stund siden sist jeg har blogget, hele to uker faktisk. Og det var ikke med vilje! Etter forrige blogg-post forsvant internettet og ikke kom det på igjen heller. Og i helgen uka etter var jeg i Ålesund, og i forrige uke var jeg og Mia med foreldrene mine på campingtur i Førde.

Men nå er sommerferien over for i år. Lillebroren min og forloveden hans var her i helgen og han fikk også hentet alt av sitt. Vel, i alle fall det han ville beholde. Så nå har jeg fått enda mer ting på plass. Så nå er det litt mer hjemme koselig og mer "meg" i stua. Elsker i alle fall tv-kroken min! Eneste som mangler er bare en ny sofa siden det er Patrick sin som står her enda. Enten beholder jeg den eller så selger jeg den for han og kjøper meg en lysegrå sofa med sesjelong (?), har ikke bestemt meg for hva enda. Også skal jeg ha nytt sofabord. Spisegruppa er også på plass. Men jeg har ett lite problem, jeg finner ikke skruene til bord plata noen plass! Så den er løs, men det går greit da. Det skal uansett byttes ut det også om ikke så veldig lenge.😊

Ellers da? Jeg er uten telefon, men det får jeg forhåpentligvis fikset imorgen! Skulle prøve selv å bytte skjerm.. Meg + teknologi = total kræsj. Mer trenger jeg ikke å si altså.. Heldigvis har jeg verdens snilleste besteforeldre som skal sponse  meg ny telefon. Og en fin en har jeg funnet også, en i rosegull som ikke er så alt for dyr. Mer o den når jeg først har fått den. Men Iphone er det altså ikke. Back to Sony som jeg ikke har hatt på en del år og Android. Men det gleder jeg meg faktisk til for Android kan jeg skikkelig, får jeg liksom til så mye mer med telefonen enn hva jeg fikk til med Iphonen. Men jeg har planer om å gå tilbake til Iphone da når denne tar slutt, haha.

Morgendagens planer er å kjøpe ny telefon, hente en bil i Gjøvik (ENDELIG!) og muligens New Yorker med mamma. Mia skal i barnehagen og etter det skal hun i bursdagselskap, så hun kommer også til å ha en kjempe gøy dag! Hun gleder seg i alle fall veldig masse. 😄

Mia ble lagt klokken 20. og siden har jeg ryddet litt og lest på Bloglovin'. Spotify er på i backgrunnen med "Chillax" lista og jeg skal lese litt mer blogg før jeg tar en pause med barnslig fargelegging før jeg setter meg ekstra godt til rette i sofaen med boka "Brødrene fra Iron House". Er enda bare på kapittel 7 men så langt virker den veldig bra! Kanskje det kommer en bokanbefaling av den hvis den er like bra som den virker. 

Ønsker dere en fin kveld videre!😚

Likes

Comments

Hei! Hvordan har deres søndag vært? Min har vært helt grei! Stod opp i 09. tiden og startet dagen med mine nye få-hvitere-tenner-rutine og en god treningsøkt! Etterfulgt av en sunn frokost og en lang dusj og kanskje litt vel lang tid brukte jeg på sminka også da, men sånn går det når man hører på musikk! Etter at tutta mi hadde fått i seg frokost og stelte seg for dagen gikk vi bort til lillebrødrene mine som enda er hjemme alene. De to er helt håpløse når det kommer til matlaging og rydding så det var stort sett det dagen min bestod av. Vel, det og mange pauser der jeg lå på sofaen med musikk i ørene. Haha! Har en periode nå der jeg hører på musikk non-stop, men sånn blir det når man finner masse god musikk! Det gjør meg ordentlig glad.😄 Men nå skal jeg sette på en film før det blir for sent. Opp igjen tidlig imorgen for tutta skal i barnehage. Under har dere dagens og morgendagens antrekk. Talas!

Genser - Gina Tricot | Jeans - H&M | Sko - New Yorker.

Likes

Comments

Hei! Ja helt sant, jeg er tilbake! Skulle egentlig ha komt tilbake for sånn 2 dager siden men det var visst veeldig vanskelig å starte dette innlegget! Har ikke blogget på 3 uker så da kan jeg vel ha en liten oppdatering? i uke 29 ble Mia hentet av pappaen sin og skulle ha sommerferie med han i to uker. Den uka reiste jeg til Bangsund/Namsos, noe som var veldig kjekt! Fikk møtt igjen noen gamle kjente og var masse med tante og søskenbarna mine og så fikk jeg smake litt på utelivet i Namsos, noe som jeg syntes var dødskoselig! Ble helt forelsket i Namsos, fikk (og har enda) lyst til å flytte tilbake dit! Oh well, kanskje om et par år?

I uke 30 var jeg å ferie med mamma og pappa. En god, gammeldags ferie i campingvogna. Noe som var koselig, men merket fort at det var ikke noe for meg lengre. Men samtidig så hadde det sin sjarm! Vi lå på Utne camping, litt utenfor Sarpsborg. Der gikk jeg turer med mamma og bestemor, vi tok oss også en liten Sverige tur for godteri shopping. Jeg og tanta mi dro også til Fredrikstad der vi badet, koste oss på en pizza restaurant og gikk rundt i Gamlebyen. Ble også helt forelsket i Fredrikstad, vil flytte dit å!😂 På torsdag reiste vi hjem igjen og det var forferdelig deilig. Har vært borte i nesten hele sommer så det å endelig få komme hjem og vite at nå skal man faktisk forbli hjemme var veldig deilig! På søndag fikk vi besøk av søskenbarnet mitt Steffen og datteren min kom også hjem igjen, så den dagen var ganske så fylt av glede!

På tirsdagen som var reiste Steffen hjem og Mia Catrin startet i ny barnehage. Dette hadde hun gledet seg veldig lenge til og hun likte seg så godt der! Faktisk så godt at etter kun en liten time så jaget hun meg hjem, haha. Godt det da! Så allerede tredje dagen startet hun med fulle dager. Noe som jeg merket var veldig godt å ha rutiner i hverdagen igjen, i alle fall for hun! Endelig får hun lekt seg med mange andre barn på hennes egen alder og de timene jeg får for meg selv på morgenen er gull verdte!

Jaa sååå. Mia har startet i barnehage, vi har tatt over leiligheten til broren min. Men vi mangler enda oppvaskmasking, kjøleskap og ovn. Men det går fint for det eneste vi trenger egt borte hos foreldrene mine er å spise middag. Frokost, lunsj og kveldsmat trenger vi ikke de hvitevarene til selvom det er ganske så begrenset med pålegg og drikke varer da.. Så gleder jeg meg selvfølgelig til vi får alt på plass.😄 Dere lurer sikkert også hvordan det går på jobb/skole fronten? Vel, det gjør jeg å! Venter på å høre fra saksbehandleren min på Nav når ett kurs starter i høst som jeg skal starte på. Vil ikke gå inn på noen detaljer om det ennå, siden jeg vet for lite om det og det kan hende det ikke er plass. Men det høres veldig bra ut ialle fall så krysser fingrene! Det varer i alle fall i 7 uker og så forhåpentlig er jeg ute i arbeid/praksisplass ganske kjapt etterpå!

Frem til kursstart trenger jeg noe å fylle dagene med. Og siden jeg kom på at jeg har bloggen her så tenkte jeg hvorfor ikke bare starte igjen! Jeg liker jo enda å skrive og dele bilder. Og etter allerede en uke synes jeg det er veldig kjedelig å ligge i sengen og høre på musikk mens jeg halvveis sover og rydder de samme plassene dag inn og dag ut mens datteren min er i barnehagen. Har allerede komt opp med mange ideer til bloggen, soo stay tuned! 

Likes

Comments

God kveld! Beklager for at jeg er skikkelig elendig med å oppdatere bloggen og kommer da bare med antrekk. Men det skjer liksom ikke så veldig mye nå for tiden. Dagene går i ett mens jeg og Mia teller ned til mandag. Da skal hun være hos pappaen sin for to uker mens jeg skal tilbake til mitt andre hjem som jeg ikke har vært på 4 år, så det blir veldig kjekt!

Ellers da dere? Mia Catrin har endelig sovnet så da kan jeg sette meg i god stolen, finne frem godteriet og kose meg med en film før jeg selv går og legger meg. Ønsker dere en fin kveld videre!😄

Cardigan - H&M | Topp & skjørt - Bik Bok.

Likes

Comments

Heij! Antrekket her skulle egentlig komme ut igår, men det ble desverre bare helt glemt. Well, bedre sent enn aldri da! Jeg og Mia skal straks gå bort til Michael. Første som blir gjort er å rydde kjøkkenet hvis det trengs før jeg går over alt vi har av mat og drikke før jeg/vi går bort til butikken for å handle. Været er ikke helt på topp så blir nok ikke noe gåtur, og ikke har jeg bil enda heller såå vi blir nok innendørs og kose oss. Kanskje lage brownies og kakao senere.😍 Men vi får komme oss bort, vi snakkes!

Genser - H&M | Skjørt - Wish.

Likes

Comments

Hallo! Hvodan har helgen deres vært? Min har vært knall bra! Jeg kom hjem fra Gatebil på søndagskvelden og det første jeg gjorde var å ta en skikkelig ansiktsrens, etterfulgt av en laang, deilig og varm dusj. Det var etterlengta så grusomt at dere aner ikke. Var også veldig godt å komme hjem til datteren min. Gjorde seg virkelig med den store bamseklemmen hun ga meg i det jeg kom inn døren.💗

Dette var første gangen jeg har vært på Gatebil, og det var så gøy! Håper virkelig at det blir Gatebil neste år også! Vi hadde camp på depoet siden en kompis skulle kjøre på bana. Vi var vel totalt 9 personer på vår camp. I tillegg så hadde vi et par vennegjenger på de andre campene så vi var litt sånn over alt. Det ble Sverige tur, jeg fikk sitte på med Jonnis ute på bana og det var noe av det gøyeste jeg har vært med på!😄Herregud så flink han er!😍 Jeg fikk vært med masse kjentfolk og møtte faktisk et par der som jeg ikke har sett på sånn 10 år! Så det var veeldig gøy!😃 Litt kjipt at jeg gikk glipp av Staysman & Lazz, Morgan Sulele og Innertier men men.. Får vel sett dem en annen gang!

Likes

Comments

Hellu. Nå har jeg pakket og er klar for en artig helg med mange herlige mennesker! Timene til klokkn 17. kan virkerlig ikke komme fort nok! Må også rekke butikken for å kjøpe 4pk Smirnoff og tørr shampoo. Sistnevnte er i alle fall veldig viktig! Uansett, jeg blir borte til søndagen så det blir desverre ikke noen oppdateringer fra meg før da. Men skal ha med kameraet så skal prøve å få tatt bilder så jeg har noe å komme med annet enn opplevelsen. Men nå begynner tutta mi å bli utålmodig, gjett hvem som gleder seg til å overnatte hos besteforeldrene sine i helgen!😜

​Topp - Gina Tricot | Bukse - Vero Moda.

Likes

Comments

Hallo! Nå ser jeg og Mia på filmen Min bror bjørnen og koser oss litt før natta.Hååper vi sovner fort og at morgenen imorgen går fort så før jeg vet ordet av det er jeg på vei til Oslo S der jeg blir hentet av Caroline & co. Kan ikke få sagt det nok hvor mye jeg gleder meg! Både til Gatebil, Sverige på fredag og bare ha hele gjengen fra Ålesund samlet der. Wee, skal bli så gøy!😄

Før jeg avslutter tenkte jeg å vise dere gårsdagens innkjøp! Jeg og mamma skulle egentlig bare bort på butikken en tur igårkveld, meen vi endte opp med å ta oss en liten tur på CC og Europris. Kjøpte noen nødvendigheter til helgen og så gikk jeg litt berserk på New Yorker og brukte en del penger som var så absolutt ikke smart av meg å bruke. Men men, heldigvis er det billig i Sverige.😉

Sovepose, jakke og hårklype - Europris | Capri bukse, joggedress, genser, sko & undertøy - New Yorker.

Likes

Comments

Hei og god kveld! Jeg og Mia har akkurat stelt oss for kvelden og skal bort til foreldrene mine der vi skal overnatte. Jeg og mamma skal ha Bridget Jones Diary maraton og godteri og cola. Så dette blir en koselig kveld! Og Mia selvfølgelig kjempe glad for å overnatte hos besteforeldrene sine. Men det begynner å bli så sent for Mia at vi må skyndte oss bort. Under har dere dagens antrekk!

Topp - Only | Shorts - H&M.​

Likes

Comments